Havsvägen 17

Hammarskogen, Norrtälje kommun Se på karta

1 795 000 kr

1 995 000 kr -10 %
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
74 m²
Tomtarea
2 003 m²
Byggår
1991
Driftkostnad
20 830 kr/år

Välkommen till Hammarskogen och detta vinterbonade fritidshus om ca 74 kvm på en öppen solig hörntomt om 2 003 kvm med gångavstånd till bad och båtplats. Den mysiga hörntomten har stora gräsytor perfekt för lek och spel eller för den odlingsintresserade. Huset ligger högt med en insynsskyddad altan samt med bekvämt avstånd till gästhuset.

Huset har två stora sovrum där man lätt kan få till ett tredje. Stort kök/matplats med ingång till ett trivsamt vardagsrum med braskamin. Det finns stora förrådsutrymmen i källaren. Fastigheten är kopplat till områdets året runt vatten samt avloppssystem.

Från tomten når man enkelt strandlinjen ca 400 m bort där det finns fina promenadvägar, badplats, och en mycket välordnad båthamn där båtplats ingår.

Hammarskogen är ett mycket välordnat område där alla fastigheter har året runt vatten och gemensamt avlopp för vattentoalett. Här finns en båthamn med en plats för alla hus i föreningen samt en mycket fin badplats. I området finns även fotbollsplan, bouleplan m.m. Här anordnas varje år ett fint midsommarfirande. Stabil förening med mycket god ekonomi.

Observera att fastigheten kommer säljas med inventarier endast vissa personliga ägodelar kommer tas med.

Välkommen till Hammarskogen!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Norrtälje

Kontakta mäklaren

Pär Johnsson

Mäklarhuset Norrtälje
Mäklare Pär Johnsson, Mäklarhuset Norrtälje
0708261156
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas