Mäklare Pär Johnsson

Pär Johnsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Trädgårdsgatan 4A, Centralt, Norrtälje kommun
Trädgårdsgatan 4A, Centralt, Norrtälje kommun, bild 2
Trädgårdsgatan 4A, Centralt, Norrtälje kommun, bild 3

Trädgårdsgatan 4A

Lägenhet
Centralt, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
1 995 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/2
5 666 kr/mån
36 273 kr/m²

Välkommen till Trädgårdsgatan 4A, en exklusiv tvåa i nyskick på 55 kvm (ca 80kvm golvyta) i attraktiva Brf Prästträdgården. Här bor du högst upp i huset på gaveln med Norrtäljes bästa läge, intill Norrtäljeån och Norrtälje stad. Utsikten, ljusflödet och den höga standarden sätter tonen på den här lägenheten. Lägenheten har ett exklusivt kök med all maskinell utrustning man kan önska. Vidare finns vardagsrum med utgång till balkongen via dubbeldörrar som bjuder på kvällssol och ett stort sovrum för plats för en dubbelsäng. Lägenheten har två kattvindar varav ena är en klädkammare den andra är omgjord till ett extra rum. Stilrent helkaklat badrum. På den mysiga balkongen strålar kvällssolen med mysiga omgivningar. Brf Prästträdgården är en ombyggd prästgård med centralt och perfekt läge. Här har du närhet till det mesta. En kort promenad bort finns Norrtälje centrum med dess utbud av restauranger och butiker. Busstorget ligger också nära där pendlarbussarna mot bland annat Stockholm går med korta mellanrum. Härliga promenadstråk längs med Norrtäljeån, naturområdet Nordrona med elljusspår och badplatser vid sjön Lommaren och Kärleksudden. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Värdshusvägen 5 A, Älmsta, Norrtälje kommun
Värdshusvägen 5 A, Älmsta, Norrtälje kommun, bild 2
Värdshusvägen 5 A, Älmsta, Norrtälje kommun, bild 3

Värdshusvägen 5 A

Lägenhet
Älmsta, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
1 195 000 kr
88 m²
4 rum
vån 2/2
6 528 kr/mån
13 580 kr/m²

Välkommen till en mycket välplanerad och rymlig fyrarummare om hela 88 m² med centralt läge i vackra Älmsta. Föreningens hus är väl underhållna med nyare fasad, tak och fönster. Husen har en luftig placering och ytorna däremellan är välskötta med gräsmatta och lekplats samt sittbänkar. Denna gavel fyra ligger på andra våningen och har en trevlig planlösning. Stort vardagsrum med direkt utgång till den inglasade balkongen i perfekt västerläge. Helkaklat badrum samt ett rymligt kök. Två av sovrummen har fönster mot väster och det andra har fönster mot öster med fin utsikt ner mot Väddö kanal. Älmsta är en kustort som växer och har en mycket positiv utveckling. Samhället ligger knappt tre mil norr om Norrtälje, med vackra omgivningar längs Väddö kanal och Väddövikens södra sida. Här finns flertalet restauranger, välsorterad ICA-Supermarket med ombud för post och systembolag, apotek, bank, barnomsorg och övrig service. Längs Väddö kanal finns fina promenadstigar. Goda kommunikationer till Norrtälje, Stockholm och Uppsala. Från närbelägna Grisslehamn med fiskehamn och museum går Eckerö Linjens båtar till Åland. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Gamlebovägen 5B, Centrala Hallstavik, Norrtälje kommun
Gamlebovägen 5B, Centrala Hallstavik, Norrtälje kommun, bild 2
Gamlebovägen 5B, Centrala Hallstavik, Norrtälje kommun, bild 3

Gamlebovägen 5B

Lägenhet
Centrala Hallstavik, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
895 000 kr
67 m²
3 rum
vån 2/3
3 353 kr/mån
13 358 kr/m²

Att bo centralt med närhet till naturen är oftast en svår kombination för en bostad, men inte nu! På omtyckta och lugna Gamlebovägen 5B i centrala Hallstavik erbjuds nu en välskött och stor trea om 67,2m² med balkong i perfekt västerläge samt oslagbart läge med närhet till centrum och natur. Väldisponerat boende som erbjuder en välkomnande hall, charmigt och praktiskt kök med bra arbetsyta och matplats.. Lägenheten har två gedigna sovrum, ljust och fräscht badrum med duschhörna, stort och lättmöblerat vardagsrum med utgång till den mysiga balkongen i perfekt västerläge. Närhet till föreningens parkering. Tvättstuga i huset vilken nås med en trappa ned. Hallstaviks centrum, med välsorterat serviceutbud, nås på några få minuters gång och busstationen nås på ca fem minuters promenad. Bussarna tar dig vidare till Norrtälje, Stockholm, Uppsala samt Östhammar. Brf Norrvreten - Solid föreningen belägen i centrala Hallstavik om tre bostadshus med 48 lägenheter och 2 lokaler i Hallstavik. Stabil förening utan långfristiga skulder (obelånad) i centrala Hallstavik. Lokalerna utgör vävstuga respektive loppis. Kollektivt bostadsrättstillägg tecknas av föreningen. Föreningen har gjort flertalet bra renoveringar, läs gärna mer under renoveringar. Hallstavik är en ort belägen i norra Roslagen med närhet till både natur och hav. Uppsala ligger bara på ungefär en timmes pendlingsavstånd, både med och direktbuss. Till Norrtälje tar det ca 40 minuter. I Hallstavik finns förskola, grundskola samt gymnasium. Som nöjen finns bland annat Hallstaviks populära utomhusbad, en BMX bana, speedway arena och golfklubb. Serviceutbudet är väldigt bra, flera livsmedelsbutiker, restauranger, bank, apotek, systembolag, till och med en uppskattad bokhandel. Kommunen har i övrigt att erbjuda ett liv som passar alla, med sitt fina naturliv och bevarade reservat. Roslagsleden som har sin början från Danderyd och slut i Grisslehamn erbjuder ett rikligt friluftsliv, skärgårdsliv med god access till Roslagens skärgårds som tar dig ända upp till Öregrund och vidare. Det finns stort föreningsliv och flertalet aktivitet som passar allas intresse, vuxen som barn. Det här en kommun att leva, bo och njuta i!

  • Premium
Klockarstigen 8, Gryta, Norrtälje kommun

Klockarstigen 8

Tomt
Gryta, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
450 000 kr
2 616 m² tomt

Ta chansen och förvärva en tomt i omtyckta om natursköna Gryta! Fin naturtomt i naturskönt område med vackra omgivningar. Tomt är om 2 616m² i ett detaljplanerat område med byggrätter på 80+40m² läs mer i detaljplanen under dokument. Cykel avstånd till mysiga Grytsjön och till havet knappa kilometern bort. Norrtäljes stadskärna har ett rikligt utbud av välsorterade butiker, restauranger och mysig och anrik miljö! Flertalet mysiga parker för picknick, sport och lek. Nya Norrtälje Hamn är sin expansion fas och har satt en fin prägel till stadskärnan, vacker och trevlig promenadgång längs Norrtälje viken via hamnen eller societetsparken får er missas! Kommunen har i övrigt att erbjuda ett liv som passar alla, med sitt fina naturliv, bevarade naturreservat samt Roslagsleden som har sin början från Danderyd och slut i Grisslehamn där du kan njuta av ett rikligt friluftsliv, skärgårdsliv med god access till Roslagens skärgård ända upp till Öregrund och vidare. Det finns stort föreningsliv och flertalet aktiviteter som passar allas intressen, vuxen som barn. Det här en kommun att leva, bo och njuta i! Tillträde är flexibelt - Fritt fram att beträda tomten och kika när det passar er!

  • Plus

Visar alla 4