Skvalpgrundsvägen 33

Hamn, Sundsvalls kommun Se på karta

5 000 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
58 m²
Tomtarea
3 540 m²
Byggår
1988
Driftkostnad
43 839 kr/år

Nu har du möjligheten att förvärva denna unika fastighet om 3 540 kvm, som präglas av ett oslagbart havsläge och vacker natur. Detta smultronställe finner på slutet av gatan i ett privat och ostört läge!

Då du tar ditt första steg in i hemmet välkomnas du av en utsikt man sällan får uppleva. Hemmet är arkitektritat, där grundtanken med huset är att du ska kunna fånga upp den vackra utsikten över havet och horisonten från större delen av hemmet. Vilket man har lyckats med oerhört bra med då det enda rummet som inte erbjuder utsikten över havet är ena sovrummet, där erbjuds istället en vacker utsikt över naturen. Hemmet präglas av en vacker utsikt över havet och naturen tack vare de store fönsterpartierna, dessa partier skapar även ett magiskt ljusflöde över varje kvadratmeter i hemmet.

Hemmet har en social och välplanerad planlösning där inget har lämnats åt slumpen. Utöver planlösningen är även tomten välplanerat och genomtänkt, här har man en plan och lättskött tomt runt om huvudhuset. För att skapa ett ännu mer privat och insynsskyddat läge har man trimmat björkarna ovanför huvudhuset till en höjd som tar bort insynen från grannarna på andra sidan gatan, men samtidigt behålla björkarna låga nog för att inte minska några soltimmar på tomten. Utöver den minimala insynen är läget på fastigheten väldigt privat och ostört då den är placerad av slutet av gatan, detta gör att man inte blir störd av diverse trafik eller förbi passerande bilar. Soldäcket som omsveper huvudhuset är disponerade i alla väderstreck och erbjuder oerhört goda möbleringsmöjligheter, utmärkt för dig som vill ta vara på alla soltimmar oavsett vilket tid på dygnet eller vilken säsong på året vi befinner oss i.

Området Hamn ligger tjugo minuters bilfärd från Sundsvalls centrum. Detta är ett område som är nära till havet och natur samt väldigt lugnt och familjevänligt. Här finner du härliga promenadstigar i vackra skogsmiljöer, klätterberg med vindskydd, badklippor, egen båtplats och klubbstuga som du smidigt når via en kortare promenad från fastigheten. Hamn är ett expansivt område där det pågår nytillkommande bebyggelse. Från Hamn tar du dig snabbt till Kvissleby centrum som erbjuder vårdcentral, tandvård, badhus, skidbacke, diverse shopping, frisör, systembolag, bank, bensinmack, tvätthall, bibliotek, matbutik, skola, restauranger och bykrog. Kvissleby centrum erbjuder även goda bussförbindelser.

För att skapa en helhetsuppfattning om hemmet tipsar jag om att du tar en virtuell visning genom våran 3D-tjänst Hoome View.

Där du trivs.
Där är ditt hem.
Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Jonathan Jutbo för mer information.

Läs mer hos mäklaren
Hoome Mäkleri

Kontakta mäklaren

Jonathan Jutbo

Hoome Mäkleri
Mäklare Jonathan Jutbo, Hoome Mäkleri
070-360 03 95