Masugnsvägen 10

Muskö, Haninge Karta & restider

2 195 000 kr
VillaVilla

Området Hyttan är ett klassiskt område på Muskö. Här har det njutits många dagar under decennier på härliga soliga fritidsfastigheter och tagits många dopp i havet.
Hyttan och Masugnsvägen låter som något varmt och slitsamt men här råder lättsamma dagar, solen står för värmen och havet väntar svalkande.
Här finns den rofyllda tillvaron för den som vill ifrån stressen i "stan". Här är livet lite mer lugnt och avstressat. Trots det når du Ösmokorset på ca 20 minuter med bil och motorvägen (73:an) till Stockholm. Alternativt buss till Ösmo och pendeltåget. Busshållplatsen ca 5-6 min promenad bort.

I området finns mycket hav och natur men även till exempel Sandells livs med det mesta du behöver dagligdags, även apotek och systembolagsombud.

FIBER är indraget.
Båtplats nr 51 ingår i samfällighetsavgiften.

Huset har allt du behöver - ett ljust vardagsrum med braskamin för mindre soliga dagar eller som härlig mysfaktor även en fin sommarkväll, plats för soffa och matbord samt med halvöppen planlösning med ordentligt kök. Badrum med toalett och dusch . Två sovrum som rymmer två bäddar var.
Stort härligt trädäck i soligt läge där det även finns en matbordsdel under tak. Utgång till trädäcket från både köket och vardagsrum.
Fastigheten rymmer även en avskild gäststuga med två rum. Det ena används som gästrum, det andra rummet är lite av förråd, snickarutrymme men innehåller även en fin bastu.
En verktygsbod finns också på tomten.

Flera möjlighet till havsbad inom kortare avstånd. Bland annat vid Hyttans båtbrygga där en sandstrand finns i bryggans förlängning. Annars går det fint att bada både från brygga och klippor. Fler badplatser finns på en mängd platser i närheten, t ex Sund, Kanada, Landängen m fl platser och parkerar du en båt vid den egna båtplatsen nr 51 kan du åka ut på mer öppet vatten eller göra strandhugg på någon ö för lata dagar med sol och bad.

Fastigheten är VARUDEKLARERAT för köparens trygghet. Det innebär både besiktat samt en sakförsäkring (inte enbart ansvarsförsäkring) som överlämnas till köparen.
Läs mer i informationsmaterial eller fråga fastighetsmäklaren.

VISNING beställs på 070 799 30 55

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
53 m²
Tomtarea
2 175 m² tomt
Antal rum
3 rum
Driftkostnad
12 782 kr/år
Byggår
1976
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Masugnsvägen 10 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 195 000 kr
Driftkostnad
12 782 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

10 332
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 50 dagar sedan, den 27 maj 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips