Svensk Fastighetsförmedling Nynäshamn

Svensk Fastighetsförmedling Nynäshamn

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hamngatan 43A, Norra Centrum, Nynäshamns kommun

Hamngatan 43A

Lägenhet
Norra Centrum, Nynäshamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nynäshamn
1 695 000 kr
73 m²
3 rum
vån 3/3
5 399 kr/mån
23 219 kr/m²

I BRF Telegrafen utmed Hamngatan i Nynäshamn trivs många bra och bor riktigt länge! Föreningen ligger centralt belägen med närhet till matbutiker och restauranger samt två pendeltågsstationer. Inte minst ligger köpcentrumet Sjötelegrafen på kort promenadavstånd med storhandel, frisör, partihandel och en välsorterad godisbutik. Till centrum tar du dig på 10 minuter och där finns all möjlig handel du kan tänka dig och behöva för såväl vardag som helg. Hamnen med båtplats och bryggor når du med cykel med friskan vind i håret. Föreningen är mycket välskött genom åren och många stora renoveringar utförda. Föreningen har större tillgångar än skulder - en riktigt bra situation för dig som söker en bostad med stabilt säker avgift. Lägenheten är belägen högst upp i huset och på gavel vilket gör en riktigt fin utsikt mot havet från kök och sovrum. Bostaden har stora ytor invändigt och inrymmer bland annat ett uppdaterat kök med matplats, en stor hall med förvaring, badrum med tvättmaskin, ett sovrum och ett master bedroom med klädkammare. Vidare finns en separat klädkammare, stort ljust vardagsrum med plats för hela familjen och ett allrum som kan disponeras efter behov. Kanske du behöver ett till sovrum eller varför inte lyx till vardagen och ha en egen matsal till storslagna middagar? Inglasade balkongen kan användas stora delar av året och när det är lite kyligt ute kan du sätta dig i vardagsrummet burspråk och njuta av en kopp kaffe. Det imponerande antalet förråd om 4 st som tillhör lägenheten gör vardagen praktisk i förvaring och undanplock. Vidare erbjuder den 73 kvm stora lägenheten: - Uppdaterat kök med delvis nya vitvaror och ytskikt. - Flexibel planlösning för den med olika behov - Riktigt bra ekonomiskt stabil förening som har större tillgångar än skulder. - Stenkast till kommunikationer och till de vardagliga behoven. - Tvättmaskin i lägenheten och möjlighet att nyttja föreningens gemensamma tvättstuga i källaren. Känner du att denna bostad är dit du vill ta nästa steg? Ring till mäklaren Albin Persson på 070 - 480 20 42.

Videgatan 26, Nynäshamn, Nynäshamns kommun

Videgatan 26

Villa
Nynäshamn, Nynäshamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nynäshamn
5 995 000 kr
111 + 111 m²
6 rum
636 m² tomt

**Detta fina hus förtjänar att du upplever det på plats. Boka in dig till visning genom att kontakta mäklaren Albin Persson.** En bit in på Videgatan nås man av lugnet som uppstår när bilen parkerar invid återvändsplatsen. En idyllisk tillvaro med få, men trevliga, närliggande grannar där gemenskapen är god. För många är det en stor dröm att bo nära havet. Från detta fina hus når du havet iklädd badrock och tofflor på dryga 5 minuters promenad. Den här delen av Södra Nynäshamn kallas Estö och är ett väluppskattat område för hela livet. Många flyttar till Estö och villa eller radhus när familjen växer men trivs så bra i området att boendet fortsätter i samma hus även när barnen flugit ut. Efter en lång vecka finns den lokala livsen eller take-awayen en kortare promenad från huset. Förskola och skola i närområdet och Gröndalsvikens pendeltåg når du efter en kortare promenad. Det finns gott om skog och strövarmark för bär- och svampplockning, hundpromenader eller löprundor. Lövhagen är ett stort område för rekreation och vill du gå med vacker vy finns Ringvägen att beskåda. Nynäshamns centrum når du med bil på några minuter eller en cykelfärd och här finns alla förnödenheter till både vardag och helg. Huset på Videgatan 26 om 111+111 kvm bjuder på storslagna ytor och en god planlösning under hela livet. Fyra sovrum finns idag och fler kan du med behov skapa, de två stora vardagsrummen gör familjefesten till en rolig aktivitet för alla och det väl underhållna huset banar väg för en god planerad boendeekonomi. Tomten inrymmer bland annat en stor altan i helt rätt läge där du kan koppla av med glas av valfri dryck och återhämta energin en varm sommardag. Tomten består av flera ytor för lek och glädje till barnfamiljen och som grädde på moset finns en liten lekstuga. Fruktträd och vinrankor i plural tillsammans med flera tujor ger en fin och uppvuxen trädgårdstomt. Vidare erbjuder det fina och charmiga huset: - Modern och nätövervakad bergvärmepump för riktigt goda driftskostnader. - Två eldstäder som ger värme till både hus och själ. - Långt in på återvändsgata ger ett lugnt läge. - Flera parkeringsmöjligheter vid huset såväl som i garagelänga. - Flera och stora rum vilket ger plats till hela familjen. - Havsnära läge med badstränder efter kortare promenad. - Tryggt köp genom Anticimex varudeklarerat. Bostaden är besiktigad och försäkrad mot dolda fel 10 år från tillträdet. Se mer under dokument. Fördelarna för detta hus är många, men bäst upplevs det på plats. Boka in din privatvisning med ansvarig mäklare Albin Persson redan idag för att ta chansen till nästa husdröm!

Järnvägsgatan 12, Centrala Nynäshamn, Nynäshamns kommun

Järnvägsgatan 12

Villa
Centrala Nynäshamn, Nynäshamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nynäshamn
8 750 000 kr
243 m²
9 rum

Unik fastighet med havsutsikt och vackra kakelugnar i centrala Nynäshamn. Nära till pendeltåget och hamnområdet. Generationsboende, hyresfastighet eller rymlig villa. Med enkla medel går det att anpassa huset efter dina behov. I nuläget är det tre separata lägenheter i bostadshuset med separata elavtal. Havsutsikten och det centrala läget gör lägenheterna väldigt populära som hyreslägenheter. Entréplanet och vindsvåningen är renoverades 2020 medans souterrängplanet innehåller mer originaldetaljer. Varje lägenhet har en fungerande kakelugn. Synliga bjälkar, högt till tak och havsutsikt är bara några av alla detaljer som lägenheterna har att erbjuda. Lägenheterna är uthyrda till den sista juni 2025. Därefter kan du bo själv som en stor villa. Kanske generationsboende. Bo i en lägenhet och hyra ut resterade. Bo som i en villa med entréplanet och vindsplanslägenheten och hyra ut souterrängplanet. Fortsätta med uthyrning. Ett lagom stort hus att förvalta på fritiden. 33 000 kr har varit hyresintäkten på de tre lägenheterna i månaden. Driften för samtliga 3 uthyrda 11 307 kr inklusive fastighetsskatten i månaden. Nettointäkt på 21 693 kr i månaden, 260 317 kr på året. KONTAKTA MÄKLAREN FÖR ATT BOKA VISNING!

Stanganvägen 33, Sorunda, Nynäshamns kommun

Stanganvägen 33

Villa
Sorunda, Nynäshamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nynäshamn
3 800 000 kr
118 + 109 m²
5 rum
941 m² tomt

I området kring Grödby trivs många bra och bor länge. Här finns charmiga hus med stor känsla av lugn och harmoni. Huset på Stanganvägen 33 erbjuder en stor och fin tomt med god potential. Komplettera med pool eller attefallshus, större altan för den som vill ha mer yta eller bara njuta av tillvaron. Bostaden är belägen nästan längst in på gatan och har fina grönskande omgivningar runt knuten. Förskola och skola ligger inom behagliga avstånd. Fagerviks förskola är ca 1 km bort med promenadavstånd, grundskolor är på ca 7 km avstånd i Sunnerby och Spångbro och pendeltåg i Segersäng når du på 7-10 min med bil. Här är helt enkelt ett komplett boende för den blivande eller nuvarande familjen där man själv får vara med och utsmycka de sista detaljerna. Vidare erbjuder den stora villan: - Övreplan är alla ytskikt nymålade och nytt ekparkettgolv inlagt - Dubbla luftvärmepumpar vilket ger god driftskostnad samt komfort på sommaren. - Ett otroligt bra läge med få bilpasserande grannar. - Lugn baksida med stor altan för många långa vilostunder. - Stor altan med tak för den sena middagen med vänner. - Bostaden säljs varudeklarerad genom Anticimex där säljarna investerat i en omfattande försäkring efter besiktning. Säljarnas ord: "Sista huset på gatan med magisk och ostörd hörntomt. En baksida med solens flesta timmar som erbjuder en stor altan vilken passar perfekt till kalas och fest. Huset ligger i direkt anslutning till skogen och slingor. Här finns både svamp och bär. Grannarna och området är trevligt med lekplats på gångavstånd. "

  • Balkong
  • Uteplats
Sandavägen 39, Sorunda, Nynäshamns kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Sandavägen 39

Villa
Sorunda, Nynäshamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nynäshamn
5 995 000 kr
133 m²
6 rum
1 362 m² tomt

Välkommen till denna ljusa villa i nyskick belägen i Sorunda! Nybyggd och fin enplansvilla med hög kvalitet och sobra materialval. Här bor du på en yta om 133 kvadratmeter och har tillgång till sex rum och kök. Två fina badrum ett med badkar och det andra med duschhörna. Till huset finns en maskinhall med dubbel armering och tjockare platta. 10A uttag inne runt om på väggarna, 16A på två ställen. Förberett i väggarna för att kunna bygga loft längst in. Uppvärmning via luftvärmepump. Det finns uttag på utsidan vid baksidan för spabad. Stor plan tomt förberedd för altan på baksidan och möjlighet att gräva ner en pool. Välkomna att kontakta mäklaren för ytterligare information och visning.

Mjärdvägen 15, Ösmo, Nynäshamns kommun

Mjärdvägen 15

Radhus
Ösmo, Nynäshamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nynäshamn
2 795 000 kr
97 m²
4 rum
356 m² tomt

PRIVATVISNING BOKAS GENOM FASTIGHETSMÄKLAREN! I Ösmo trivs många bra och bor länge. Den familjära känslan, närhet till allt du behöver i vardagen och goda förbindelser med pendeltåg, buss och motorväg når man sitt dagliga mål enkelt. Förskola och skola ligger på minuters promenadavstånd. Här på Mjärdvägens nummer 15 finner ni ett modernt och riktigt smart planerat radhus med plats för hela familjen. Radhuset ligger beläget på en gavel vilket gör en större tomt och ökad känsla av eget hus, Bostaden på två plan inrymmer 3 sovrum, två badrum och båda med dusch, ett stort vardagsrum med braskamin, praktiskt kök med goda arbetsytor och plats för matgrupp samt en praktisk hall som når alla rum. Utomhus finns en uppfart med carport - gott om rum för två bilar och kanske en tvåhjuling samt vidbyggt förråd. Tomtens baksida inrymmer en stor altan med skärmtak, en vacker mur i olika höjder för plantering och odling samt mindre verktygsbod. Vidare erbjuder det 97kvm stora radhuset: - Låga driftskostnader genom smart uppvärmning. - Nylagt tak sedan ett par år. - En smart planlösning med tre rymliga sovrum och badrum upptill samt de sociala delarna nertill. - Lugnt område och på återvändsgata med få grannar. - Stenkast till skola, förskola, badhus, matbutik, pendeltåg och motorväg. - Två badrum med dusch. - Möjlighet till mindre altan på framsida. Känner du att detta är nästa hem för dig och din familj? Ta kontakt med ansvarig mäklare Albin Persson.

Skivlingsvägen 7, Ösmo, Nynäshamns kommun

Skivlingsvägen 7

Radhus
Ösmo, Nynäshamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nynäshamn
Pris saknas
124 m²
5 rum
320 m² tomt

Lidatorp är ett modernt och utvecklat område som växt fram under 2000-talet. Här finns röda hus med vita knutar som alla ligger utmed lugna vägar där barnen leker. I området finns lekplatser och gräsytor för den som vill använda mer än sin egen tomt. Utmed en lugn gata i mitten av området finner du Skivlingsvägen 7, ett stort kedjehus med carport, kallförråd och uteplats på både fram- och baksida. Huset erbjuder vidare till entréplan ett stort och rymligt kök med gott om plats för matgrupp, en stor hall med klädkammare, tvättstuga/pannrum, badrum med dusch och ett stort vardagsrum med plats för hela familjen. Till övre plan erbjuds ett stort master bedroom med egen klädkammare, tre rymliga sovrum för hela familjen och badrum med dusch. Vidare erbjuder det 124 kvm stora kedjehuset: - Tillträde sommaren-24. - Tomt på baksidan med gräsytor, träd och buskar i lummig omgivning. - Altan på både fram- och baksida med sol hela dagen. - Två badrum och tvättstuga - en dröm för hela familjelivet. - Omtyckt område för hela familjen där barnen springer mellan husen till lekplatserna. - Grusad uppfart med carport. - Kortare biltur eller cykelväg till Ösmo med alla bekvämligheter som behövs i vardagen. För dig som söker ett modernt och lättinrett kedjehus i familjevänligt område har du möjligheterna framför dig. Hör av dig till mäklaren för mer information om försäljningen och bostaden. Albin Persson 070 480 20 42

Visar alla 7