Mäklare Albin Persson

Albin Persson

Om mig

I valet av mäklare ska du verkligen ställa högt satta förväntningar. Det är troligen den absolut största affären du gör i livet. Hur din bostad kommer säljas är det som gör skillnaden på att ligga ute till salu eller att få bäst betalt och en trygg affär. Jag svänger gärna förbi hemma hos dig över en kopp kaffe för ett möte fullt av möjligheter men utan krav. Vi ses Albin Persson 070 - 480 20 42

Mäklarens försäljning på Hemnet
Frejgatan 23, Nynäshamn - Centralt, Nynäshamns kommun
Frejgatan 23, Nynäshamn - Centralt, Nynäshamns kommun, bild 2
Frejgatan 23, Nynäshamn - Centralt, Nynäshamns kommun, bild 3

Frejgatan 23

Lägenhet
Nynäshamn - Centralt, Nynäshamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nynäshamn
3 995 000 kr
81 m²
3 rum
vån 1/4
4 591 kr/mån
49 321 kr/m²

På BRF Mörby 15 och Frejgatan 23 bor du länge och riktigt bra. Här sker det få överlåtelser då grannskapet är uppskattat, föreningen centralt belägen, husen har hiss och det går att njuta av balkongerna och lägenheterna stora delar av året. Bostaden har en fin utsikt över taken ned mot småbåtshamnen och trädgården till föreningen. Den stora balkongen i insynsskyddat läge gör att du kan njuta stort av utomhusmiljön med lugn tillvaro. Här är det sol från hela morgon till kväll och vill du hellre vara inomhus kan du njuta av de stora panoramafönsterna i vardagsrummet. Lägenheten i övrigt är väldisponerad med två rejäla sovrum, badrum med tvättmöjligheter, stor hall med förvaringsmöjligheter, ett rejält vardagsrum kombinerat med kök och separat matplats. Skicket är modernt och kyl/frys är relativt nyinstallerade. I föreningen finns källarförråd längst ned i huset, gemensam lokal att hyra på Frejgatan 21 och utemiljöer med trädgård och altanyta. Till lägenheten hör en parkeringsplats utanför dörren och har du behov av laddstolpe till bilen finns sådana möjligheter. Till centrum kommer du promenerade på några minuter och tåg har du både i Gröndalsviken och Nynäshamns station. Lägenheten finns tillgänglig för dig som vill bo bekvämt, trivsamt och med goda utemöjligheter till en god avgift. Välkommen hem! Visning sker på förfrågan genom mäklaren Albin Persson tel 070-4802042.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sandstuguvägen 51, Uttran, Botkyrka kommun
Sandstuguvägen 51, Uttran, Botkyrka kommun, bild 2
Sandstuguvägen 51, Uttran, Botkyrka kommun, bild 3

Sandstuguvägen 51

Lägenhet
Uttran, Botkyrka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 995 000 kr
52,3 m²
2 rum
vån 1
4 278 kr/mån
38 145 kr/m²

Varmt välkomna till Sandstuguvägen 51 och denna fina tvåa om 52.3kvm en trappa upp i huset. Lägenheten är i ett fantastiskt skick med fin utsikt över området och sjön. Lägenheten erbjuder vidare; -Stor balkong i bra solläge med fin utsikt -Social öppen planlösning -Stilrena materialval -Genomgående ekparkettgolv. -Helkaklat badrum med tvättmöjligheter och golvvärme. -Gavelläge -Bra förvaringsmöjligheter i lägenheten samt i tillhörande källarförråd -Garage under huset där du kan ta hissen direkt ner -Fiber finns -Närhet till skog På Sandstuguvägen bor du i nyligen byggda bostäder i ett expansivt område intill Kvarnsjön. I området finns restaurang, butik, gym och frisör. I din direkta närhet finns flertalet promenadstråk i skogen eller varför inte gå till nyrenoverade Röstu Hage för ett träningspass. Här finns Jensens skola samt förskola i området. Buss finns till Tumba där både Tumba C finns med butiker och restauranger samt pendeltåg som tar dig till Stockholm C på ca 25min. Varmt välkomna på visning! Säljaren ord: Om bostaden, området och årstiderna: Det här har varit en perfekt lägenhet att bo i. Den är fin, lätt att ta hand om och har ett stort badrum. Det är lugnt och tyst i lägenheten. Under lägenhetshuset ligger ett varmgarage som hissen tar dig direkt ner till. Det är underbart på vintern att aldrig behöva skrapa rutorna på bilen, utan bara sätta sig i en varm bil och åka iväg. På sommaren är det också skönt att sätta sig i en relativt sval bil som inte bränns på ratten eller sätet. Strax nedanför lägenhetshuset finns en stor backe samt en äng. På vintrarna är backen full med barn som åker pulka och på somrarna brukar barn och vuxna samlas på ängen för att ha picknick, grilla och spela kubb. I området är du nära det till allt du behöver. Inom bara några minuters promenad kommer du till en liten närbutik med paketutlämning, ett gym, en förskola och skola samt ett skogområde med gångstråk. Bara en liten bit längre bort hittar du Möllebadet med kiosk och motionsspår. Det är ett lugnt området med mycket barnfamiljer. På vinterhalvåret lyser hela området upp med alla ljusslingor som sätts upp, det blir en mysig känsla när man kommer upp för backen in i området och känner att man är hemma.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gullrands väg 99, Eriksberg, Botkyrka kommun
Gullrands väg 99, Eriksberg, Botkyrka kommun, bild 2
Gullrands väg 99, Eriksberg, Botkyrka kommun, bild 3

Gullrands väg 99

Radhus
Eriksberg, Botkyrka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
2 995 000 kr
109 m²
4 rum
142 m² tomt

Varmt välkomna till Gullrands väg 99 och detta trevliga radhus om 109 välplanerade kvadratmeter. På entréplan erbjuds ett trevligt kök med tillhörande matplats samt ett stort vardagsrum där man når det fina uteplatsen som ligger i ett lugnt och trevligt läge. Vidare finns badrum med tvättmöjligheter. På övre plan finns tre väl tilltagna sovrum, varav ena har en trevlig balkong, ett badrum samt en klädkammare. Vid garageplatsen har säljaren valt att installera en elbilsladdare. På Gullrands väg bor ni i en väl fungerande samfällighet med direkt närhet till skola, förskola, tunnelbana och skogen. En kort promenad från huset finns även möjlighet till bad i Mälaren. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för tidsbokning. " Säljarens ord": Umgänges delen är på undervåningen och sovrumsdelen på övervåningen. Vårt altan läge är väldigt mysigt då vi njuter av sommarsolen och då vi har byggt ett altan tak som är isolerat kan man sitta och njuta även i skuggan. Våran tomt mynnar ut i en souterräng så det finns möjlighet till odling . Ingen insyn på baksidan huset . Det har fungerat alldeles utmärkt med utrymmen för en familj med 2 barn och hund . Våra grannar är väldigt lugna och tysta . När vi hade yngre barn så var detta område helt fantastiskt med sin 3 gårdar som barnen kunde var ute och leka på. Många barn i området som om kvällarna spelade fotboll på fotbollsplanen . Väldigt skyddad miljö då vårat område ligger avskilt . Det är nära till T bana , skola, dagis och du har skogen nära inpå med fina stigar som leder ner till Mälaren för kvällsdopp. Bra uppslutning på städdagar så du lära känna dina grannar . Kommunalt är du i Stockholm city på 36 minuter. Vår och sommar . Att kunna sitta ute om kvällarna och njuta . Hösten då du kan gå i skogen och njuta av trädens fina färger. Vintern då vi har en egen liten pulka backe där barnen åkt mycket pulka och druckit varm choklad .

  • Premium
Sandstuguvägen 24, Uttran, Botkyrka kommun

Sandstuguvägen 24

Lägenhet
Uttran, Botkyrka kommun
Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
1 695 000 kr
39,5 m²
2 rum
vån 4/4
4 299 kr/mån
42 911 kr/m²

Välkommen till Sandstuguvägen 24 och denna fina lägenhet om 39.5 kvm med en stor balkong högst upp i huset. Lägenheten erbjuder: -Stor balkong utan insyn -Fint kök i vinkel med bra utrustning -Genomgående ekparkett och målade väggar -Helkaklat badrum med golvvärme -Tvättdel i lägenheten -Garage under huset samt tillhörande förråd -Närhet till kommunikationer -Förskola och skola i området -Matbutik, frisör och gym i området Med en kort bussresa når man Tumba C som erbjuder pendeltåg till Stockholm, flertalet restauranger, butiker och apotek. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid frågor!

  • Balkong
  • Hiss
Bryggargatan 9B, Nynäshamn, Nynäshamns kommun

Bryggargatan 9B

Lägenhet
Nynäshamn, Nynäshamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nynäshamn
1 995 000 kr
56 m²
3 rum
vån 0/4
4 190 kr/mån
35 625 kr/m²

Till Brf Bryggargatan 9 flyttar du tryggt och enkelt in och behöver bara ställa in dina favoritmöbler. Bostadshuset uppfördes av Signum bostad och stod inflyttningsklar till mitten av 2022 och håller därför än idag mycket gott skick. Lägenheterna är inspirerade av klassisk ljus och skandinavisk design och håller en hög material standard. Belägen på bottenplan med en stor uteplats passar lägenheten för dig som vill bo helt utan trappor. För att ta dig till huset nyttjar du rampen och upp till vinden kommer du med hiss. För dig med barnvagn eller rullator finns parkering för dessa direkt innan för huvudentrén. Lägenheten består av ett stor kombinerat vardagsrum med kök och matplats - som gjort för den mindre familjen. Två sovrum - det ena i master-storlek och det andra som extrarum eller hemmakontor. Vidare finns ett toppmodernt badrum med kombimaskin för en praktisk vardag. En stor uteplats gör sommaren till en fröjd. Till lägenheten hör även ett stort förråd på vinden nu enklast når genom hiss. Den ljusa och moderna lägenheten erbjuder vidare: - Nybyggd känsla - bara att flytta in! - Högkvalitativa materialval med plankgolv och bänkskiva i komposit. - Stor uteplats i riktigt lugnt läge. - Elbilsladdare i föreningen. - Stora fönster för mycket ljus - utan insyn. - Centralt belägen föreningen med stenkast till Sjötelegrafen. Passa på att uppfylla din bostadsdröm - ring mäklaren Albin Persson på 070 480 20 42.

  • Hiss
Mjärdvägen 15, Ösmo, Nynäshamns kommun

Mjärdvägen 15

Radhus
Ösmo, Nynäshamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nynäshamn
2 400 000 kr
97 m²
4 rum
356 m² tomt

Här på Mjärdvägen 15 finner ni ett riktigt smart planerat parhus med plats för hela familjen. Parhuset ligger beläget på en gavel vilket gör en större tomt och ökad känsla av eget hus, Bostaden på två plan inrymmer tre sovrum, två badrum och båda med dusch, ett stort vardagsrum med braskamin, praktiskt kök med goda arbetsytor och plats för matgrupp samt en praktisk hall som når alla rum. Utomhus finns en uppfart med carport - gott om rum för två bilar och kanske en tvåhjuling. Dessutom ett bakomliggande förråd. Tomtens baksida inrymmer en stor altan med skärmtak, en vacker mur i olika höjder för plantering och odling samt mindre verktygsbod. Vidare erbjuder det 97kvm stora parhuset: - Stenkast till förskola, promenadavstånd till skola, simhall, matbutik och pendeltågsstation. - Låga driftskostnader. - En smart planlösning med tre rymliga sovrum och badrum upptill samt de sociala delarna nertill. - Lugnt område och på återvändsgata med få grannar. - Stenkast till skola, förskola, badhus, matbutik, pendeltåg och motorväg. - Två badrum och båda med dusch. - Mysig altan på baksida med skärmtak för långa sommarkvällar. Känner du att detta är nästa hem för dig och din familj? Ta kontakt med ansvarig mäklare Albin Persson.

Skivlingsvägen 7, Ösmo, Nynäshamns kommun

Skivlingsvägen 7

Radhus
Ösmo, Nynäshamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nynäshamn
Pris saknas
124 m²
5 rum
320 m² tomt

Lidatorp är ett modernt och utvecklat område som växt fram under 2000-talet. Här finns röda hus med vita knutar som alla ligger utmed lugna vägar där barnen leker. I området finns lekplatser och gräsytor för den som vill använda mer än sin egen tomt. Utmed en lugn gata i mitten av området finner du Skivlingsvägen 7, ett stort kedjehus med carport, kallförråd och uteplats på både fram- och baksida. Huset erbjuder vidare till entréplan ett stort och rymligt kök med gott om plats för matgrupp, en stor hall med klädkammare, tvättstuga/pannrum, badrum med dusch och ett stort vardagsrum med plats för hela familjen. Till övre plan erbjuds ett stort master bedroom med egen klädkammare, tre rymliga sovrum för hela familjen och badrum med dusch. Vidare erbjuder det 124 kvm stora kedjehuset: - Tillträde sommaren-24. - Tomt på baksidan med gräsytor, träd och buskar i lummig omgivning. - Altan på både fram- och baksida med sol hela dagen. - Två badrum och tvättstuga - en dröm för hela familjelivet. - Omtyckt område för hela familjen där barnen springer mellan husen till lekplatserna. - Grusad uppfart med carport. - Kortare biltur eller cykelväg till Ösmo med alla bekvämligheter som behövs i vardagen. För dig som söker ett modernt och lättinrett kedjehus i familjevänligt område har du möjligheterna framför dig. Hör av dig till mäklaren för mer information om försäljningen och bostaden. Albin Persson 070 480 20 42

Söderbyvägen 107, Västerhaninge, Haninge kommun
Söderbyvägen 107, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 2
Söderbyvägen 107, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 3

Söderbyvägen 107

Övrigt
Västerhaninge, Haninge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
8 995 000 kr
0 + 65 m²
2 260 m² tomt

I nära anslutning till rv 73 och till Tungelsta finns nu detta stora hem redo att tas över av nästa ägare. Här finns såväl möjlighet att bedriva verksamhet inom HVB, uthyrning för anställda eller till externa, eller för dig med stor familj eller som vill bo i flera generationer tillsammans. Fastigheten ligger utanför pågående detaljplan vilket kan underlätta vid nybyggnation av tillkommande byggnader. Kontakta Haninge kommun för mer information. Fastigheten inrymmer 12 sovrum, två stora allrum. Kök med matplats för stora sällskap. Till huset hör tre byggnader en med allrum och förråd, garage för två bilar samt ett eget litet hus med ett rum används idag som kontor. Huset har nyinstallerad bergvärmepump samt nytt reningsverk. För dig som inte har möjlighet att köpa utan hellre vill hyra kan detta göras efter överenskommelse. Byggnaderna kan även göras i ordning av nuvarande ägare om så önskas inför en försäljning/uthyrning. Kontakta ansvarig mäklare Björn Petrén för fler frågor kring huset och ett övertagande.

  • Premium

Visar alla 8