Ingeröd 505

Härnäset, Lysekils kommun Se på karta

2 975 000 kr

3 495 000 kr -15 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
64 m²
Biarea
43 m²
Tomtarea
3 386 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1965
Driftkostnad
13 760 kr/år

Är du på jakt efter ett mycket fint, toppfräscht och inflyttningsklart hus i vackra fridfulla omgivningar i Ingeröd på populära Härnäset - med närhet till både fin natur och havet? Då är detta huset för dig!

Här erbjuds en ypperlig och genomtänkt bostad om 64+43 kvm som det senaste året genomgått en genomgripande renovering och ombyggnad där man på ett mycket smakfullt sätt har lyckats att skapa ett modernt och uppdaterat boende.
Bostaden präglas genomgående, interiört som exteriört, av känslan för stil och ljusa kulörer och goda materialval!

Husets välplanerade planlösning fördelas på kök, vardagsrum, två sovrum samt badrum. I källaren finns möjlighet till vinkällare, tvättstuga och andra förvaringsutrymmen. Exteriört har man uppfört en vidbyggd altan i soligt läge som skapar en inbjudande och trevlig helhet.
Den större solrika tomten, om 3386 kvm, ligger längst in på vägen och erbjuder lekvänliga gräsytor, träd, perenner, berg i dagen och som delvis omgärdas av en fin stengärdesgård. Här finns gott om plats för dig som kanske vill uppföra ytterligare byggnader i tillägg till det mindre garage som finns idag, växthus eller vill ha plats för odling.

På väg ut på Härnäset och precis innan man kommer tilI Ingeröd passerar man genom "Bekymmernas port" som symboliserar att man där lämnar sina bekymmer därhän och på Härnäset har man därför de bästa förutsättningarna för ett skönt, enkelt och avkopplande sommarliv långt bort från storstadens stress där det finns tid för eftertanke och reflektion!

Härnäset som är beläget mellan de två vackra fjordar är känt och omtyckt för sitt fina naturliv med många badplatser, småbåtshamnar, samt härliga strövområden, bär- och svampskogar. Området är också mycket populärt och omtalat för sina klättringsklippor. På Härnäset finns många små badvikar både med sandstränder perfekt för de mindre barnen medan de simkunniga kan roa sig med bad från hopptorn och klippbad.
I närområdet finns mysiga Röe Gård med café och restaurang och i Brodalen finns närmaste dagligvaruaffär. I Brastad finns ytterligare service, bageri mm och i Lysekil, som nås på ca 30 min med bil, finns ytterligare affärer och sommarnöjen. Från Åbyfjorden har du med båt närhet till kustpärlor som Bohus Malmön, Smögen och Kungshamn.

Välkommen med din anmälan till visning!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Lysekil

Kontakta mäklaren

Åsa Larsson

Fastighetsbyrån Lysekil
Mäklare Åsa Larsson, Fastighetsbyrån Lysekil
070-5456320
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas