Vägskillnaden 304

Härryda, Härryda Se på karta

2 975 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
96 m²
Tomtarea
1 112 m²
Byggår
1963
Driftkostnad
23 160 kr/år

Välkommen till Vägskillnaden och denna fina nyrenoverade 1 1/2 plansvilla om 96 välplanerade kvadratmeter. Här möts du av ett ljust och inbjudande hus i utmärkt skick med braskamin, mycket karaktär och härlig atmosfär. En lättskött och plan trädgårdstomt omgärdar huset och solen kan avnjutas från härliga altaner. I det inglasade uterummet finns även en pool.
Här bor man med i samlad bebyggelse, med lite lantlig känsla nära sjö och natur som kan avnjutas såväl sommar- som vintertid. Promenadavstånd till badsjö med brygga och svamp- och bärmarker inpå knuten. Barnen färdas tryggt med skolbuss som stannar intill. Närliggande busshållplats trafikeras frekvent av bussar mot Landvetter eller Hällingsjö och med bil når man väg 40 på några minuter för vidare färd mot Landvetter Flygplats, Göteborg eller Borås.
Nuvarande ägare har skött huset med omsorg och genom renovering skapat mycket ljus och rymd och charmfulla detaljer. Entréplanet inrymmer ett generöst vardagsrum med utgång till altan och uterum. En braskamin i täljsten ger skön värme och skapar trivsel. Köket är ljust och inbjudande med matplats vid fönster och gott om förvaring och arbetsytor. Längre in finns ett fräscht badrum med tvättdel. En trappa upp finns två sovrum, varav det ena har walk-in-closet och wc en suite. Det andra sovrummet är mycket stort och kan mycket väl avdelas till två rum. Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Mölnlycke