Havsskogen Bodslättsvägen 18

Havsskogen- Väddö, Norrtälje kommun Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
54 m²
Tomtarea
1 868 m²
Byggår
2004
Driftkostnad
18 100 kr/år
Antal besök
8 104

Högt och soligt beläget längst in på återvändsgata ligger detta fina fritidshus om 54 kvm på en lättskött trädgårdstomt om 1868 kvm i härligt kvällssolsläge.

Huset som är från 2004, har genomgående modern standard och ljusa moderna materialval. Här finns ett välutrustat kök i öppen planlösning mot vardagsrum med matplats för 4-8 personer framför fönstret med utsikt mot trädgården. Vardagsrummet har stora fönster och utgång till den härliga, högt belägna altanen med perfekt solläge från tidig förmiddag till sen kväll. Här finns också två bra sovrum där det ena rymmer en dubbelsäng samt ett modernt badrum med dusch, handfat och förbränningstoalett. Nybyggt hus med moderna lösningar och ordnat avlopp till 2-kammarbrunn från byggnadsåret ger ett bekymmersfritt ägande lång tid framöver.

Tomten som ligger i lugnt och skyddat läge längst in på återvändsgata, har både fin nyanlagd gräsmatta med syren, rosor, och bärbuskar samt fint berg i dagen där huset är placerat. En mindre del naturtomt mot skogen där det finns massor av blåbär och trattkantareller till hösten. På tomten finns både ett fint inrett gästhus om ca 14 kvm samt ett rejält nybyggt uthus om 15 kvm.

I området finns en fint ordnad gemensamhets anläggning med stor pool, fotbollsplan och klubbhus som är den naturliga samlingspunkten för områdets barn. Ca 1,5 km från huset når man de vackra klipporna mot Ålands hav, en skyddad båthamn och en fin sandstrand.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Norrtälje

Kontakta mäklaren

Pär Johnsson

Mäklarhuset Norrtälje
Mäklare Pär Johnsson, Mäklarhuset Norrtälje
0708261156

Visningstider

  • 10
    dec
    Lör 10 dec kl. 12:30–13:00
    Anmälan krävs via mäklarhusets hemsida för att du ska kunna få viktig information om huset och visningen. Välkommen
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas