Näckrosstigen 19 B

Hillsjöstrand, Gävle kommun Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
88 m²
Tomtarea
417 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2013
Driftkostnad
30 400 kr/år
Antal besök
6 880
Dagar på Hemnet
11

Varmt välkomna till denna moderna enplansvilla med strandnära läge! Villan passar perfekt för dig som söker ett lättskött boende i mindre format med närhet till natur och vatten. Nuvarande ägare har låtit bygga ut huset 2020, utbyggnaden är gjort på ett mycket smakfullt vis med högt i tak, spotlights och gott om plats för stor soffgrupp såväl som matsalsbord. Härifrån når man även den nybyggda altanen med bästa sydväst-läge. I övrigt inryms ett fräscht kök med diskmaskin, spishäll, kyl/frys samt inbyggnadsugn och mikro. Två väldisponerade sovrum och badrum med dusch, wc, tvättpelare och handdukstork. Trevlig hall med förrådsdel, ytterligare förrådsbod finns på tomten. Huset håller genomgående god standard utvändigt såväl som invändigt, bara att flytta in!

Här kan du bo med idylliskt naturnära läge med utsikt över åkrar och promenadavstånd till bad- och båtplats i Hillesjön. Allt detta samtidigt som centrum endast ligger ca 10 min bort! Fastigheten är belägen utanför detaljplanelagt område.

Huset är Varudeklarerat, vilket betyder att försäljningen omfattas av en av de mest heltäckande försäkringsprodukterna för bostadsbyggnadens skick som finns på marknaden.

Varmt välkomna att kontakta oss för mer information!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Gävle

Kontakta mäklaren

Patrik Jogedal

Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Mäklare Patrik Jogedal, Svensk Fastighetsförmedling Gävle
+46720688996