Svensk Fastighetsförmedling Gävle

Svensk Fastighetsförmedling Gävle

Mäklare

Hemlingbyvägen 16 C, Gävle, Gävle kommun
 • Mån 6 feb kl 16:00

Hemlingbyvägen 16 C

Radhus
Gävle, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle

2 795 000 kr

78,5 m²

3 rum

3 731 kr/mån

35 605 kr/m²

På populära och familjevänliga Hemlingbyvägen hittar vi detta trivsamma radhus med fint gavelläge i ett av områdets bästa lägen - Allt i ett plan! Bekvämligheten och komforten här är svårslagen - slipp trappor och på bo på ett plan, garage i länga samt bredband ingår i månadsavgiften. Då läget är optimalt i området bor du endast ett tiotal meter ifrån lekpark, föreningens välutrustade gym, tvättstuga, samlingslokal och snickarbod. Lugnt och gemytligt område som tilltalar såväl barnfamiljen som den som sålt villan eller helt enkelt vill bo i topprustad bostad med både naturen och centrum inom räckhåll. Här finns möjlighet att fånga solens strålar hela dagen med fina uteplatser på både fram- och baksidan varav den sistnämnda rymmer såväl grill, sittgrupper och matgrupp och ger utsikt över grönskande allmänning och den lilla "sjön". Uteplatsen på framsidan är ombonad med grind, trall, grästäppa och markis. Mycket fina ytskikt med helkaklat badrum med tvättmaskin, stilrent kök från -18 med rostfria vitvaror, två sovrum mot baksidan och stort vardagsrum där du får plats med både soffan och matgruppen. Genomgående ljus och öppen känsla med smakfull färgsättning. Upplev naturen på nära håll med gott om promenadstråk och skidspår samt skidbacke med lift. Utmärkta kommunikationer och närhet till stans bästa och största matvaruaffärer och all tänkbar service. Toppfint skick där det bara är att flytta in och trivas!

 • Plus
Töregatan 11, Gävle, Gävle kommun

Töregatan 11

Radhus
Gävle, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle

1 995 000 kr

153 m²

6 rum

448 m² tomt

Varmt välkommen till detta kedjehus i 1-1/2plan om 153kvm. Här finns goda möjligheter för dig som vill skapa något eget, levnadsytan är disponerad över en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter, två badrum ett på varje plan, fyra sovrum, socialt kök och vardagsrum samt en friköpt tomt om 448kvm. Till fastigheten hör även ett fristående garage med tillhörande redskapsbod samt förvaring för diverse trädgårdsmaskiner. Taket är renoverat för drygt 10 år sedan. Bostaden kommer att besiktigas och således innefatta en trygg överlåtelsebesiktning samt doldafelförsäkring. Bostaden upplevs som bäst på plats, varmt välkommen på visning!

Engeshöjden, Engesberg, Gävle kommun
Engeshöjden, Engesberg, Gävle kommun, bild 2
Engeshöjden, Engesberg, Gävle kommun, bild 3

Engeshöjden

Tomt
Engesberg, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle

1 950 000 kr

888 m² tomt

På Engeshöjden, i anslutning till natursköna Bönan finns möjlighet att bygga ditt eget drömhus. Tretton fina stycketomter, varav 6 st redan är sålda, i olika storlekar, alla i direkt anslutning till skog och grönska. Val av hustillverkare är fritt. Friköpt tomt och nyproduktion bidrar till mycket låga driftskostnader och ingen fastighetsavgift de första 15 åren. Tomterna ligger med ett naturnära läge med skog in på knuten och fina sollägen. På området finns en lekplats som passar ypperligt för områdets barnfamiljer, här byggs även ett utegym samt grillplats. Här har man även promenadavstånd till badplats, restaurang Huseliiharen, båtplatser och mycket mer. Matbutik och golfbana finns ca 10 minuter bort med bil och till centrala Gävle tar det ca 15 minuter. Kommunalt VA finns vid tomtgräns. Priser från 1.950.000:- till 2.400.000:-. https://www.engeshojden.se/villa/ Kontakta mäklaren för mer information!

 • Premium
Staketgatan 29, Centralt, Gävle kommun
 • Imorgon kl 12:00
Staketgatan 29, Centralt, Gävle kommun, bild 2
Staketgatan 29, Centralt, Gävle kommun, bild 3

Staketgatan 29

Lägenhet
Centralt, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle

1 395 000 kr

52,5 m²

2 rum

3 677 kr/mån

26 571 kr/m²

Varmt välkomna till denna tvåa om 52,5 kvm med balkong i bästa sydvästläge belägen på våning fem i välskött fastighet med hiss. Lägenheten är idag i äldre standard vilket lämnar utrymme för dig att sätta din egen prägel och på så vis skapa ett perfekt hem. Då lägenheten är välplanerad och där alla kvadratmeter använts på bästa sätt och med ett toppenläge mitt i stan och högt upp i huset gör att förutsättningarna finns på plats. Lägenheten erbjuder ett kök med plats för mindre matbord, sovrum med en bra garderobsdel, ett vardagsrum med utgång till balkongen i grymt solläge och ett badrum med golvvärme. Hiss från markplan gör detta till en lägenhet som passar perfekt för både den yngre som den äldre som vill ha en centralt belägen tvåa i en bra förening. Centralt läge med ett stenkast till Stortorget och endast ett par minuters promenad till centralstationen samt Boulognerskogen. Livsmedelsbutik och restauranger finns runt husknuten och allt du kan tänkas önska dig finns i närheten. Varmt välkomna med er intresseanmälan!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Långbackavägen 125, Bomhus, Gävle kommun
Långbackavägen 125, Bomhus, Gävle kommun, bild 2
Långbackavägen 125, Bomhus, Gävle kommun, bild 3

Långbackavägen 125

Radhus
Bomhus, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle

2 750 000 kr

129 m²

5 rum

217 m² tomt

Nu erbjuds detta radhus om 129kvm + 75kvm med friköpt tomt i gavelläge. Ytan är disponerad över 1-1/2plan och källare, bostaden erbjuder sociala ytor, fem rum varav fyra sovrum, trevlig altan under tak i insynsskyddat läge samt goda förvaringsutrymmen. -Fjärrvärme genom samfällighet -Fiber installerat -Garage genom samfällighet Huset är Varudeklarerat, vilket betyder att försäljningen omfattas av en av de mest heltäckande försäkringsprodukterna för bostadsbyggnadens skick som finns på marknaden. Besiktningsprotokoll finns under dokument. Här finns alla möjligheter att trivas, varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Norra Hagstavägen 18, Bergby, Gävle kommun
 • Mån 6 feb kl 16:30
Norra Hagstavägen 18, Bergby, Gävle kommun, bild 2
Norra Hagstavägen 18, Bergby, Gävle kommun, bild 3

Norra Hagstavägen 18

Villa
Bergby, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle

350 000 kr

50 m²

2 rum

453 m² tomt

Nu erbjuds denna renoveringschans alternativa tomtmark med två tomter i Hamrånge! Bostaden har ett stort renoveringsbehov och säljs på uppdrag utav Hjärt-Lungfonden, bostaden säljs således med en s.k friskrivningsklausul. Uppvärmning sker genom direktverkande el och luft/luft-värmepump. På fastigheten står flertalet byggnader som fungerat som förråd och förvaring av exempelvis trädgårdsmaskiner eller ved. Bostaden är placerad över fastigheterna "Hagsta 4:24" samt "Hagsta 15:5" och säljs alltså i sin helhet. Visning kommer att planeras för framöver, varmt välkommen med din intresseanmälan redan nu!

 • Premium
Södra Kansligatan 31, Gävle, Gävle kommun

Södra Kansligatan 31

Lägenhet
Gävle, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle

1 795 000 kr

94,5 m²

4 rum

5 380 kr/mån

18 995 kr/m²

Med ett kanonläge på Söder på våning 5 av 6 (hiss finns!) i populära och välskötta Brf Morianen finns nu chans att skapa sitt alldeles egna drömboende då renoveringsbehov föreligger. Bostaden som är i genomgående äldre skick från byggåret -88 bjuder på en genomtänkt planlösning i form av stora ytor och fönster åt tre håll. Lägenheten bjuder dessutom på ett stort och ljust vardagsrum med utgång till balkongen med fritt och soligt läge (kvällssol), ett trevligt kök , tre rymliga sovrum, dubbla badrum och en möblerbar hall. Bredband ingår i månadsavgiften! Här bor man i en välskött förening med hiss i huset och tillgång till gemensamhetslokaler såsom tvättstuga i markplan, motionsrum, hobbyrum, gästrum, föreningslokal samt bastu. Toppenläge på Söder med närhet till butiker, service och goda kommunikationer. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Brunnsgatan 51B, Söder, Gävle kommun

Brunnsgatan 51B

Lägenhet
Söder, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle

690 000 kr

26 m²

1 rum

2 206 kr/mån

26 538 kr/m²

I lugna kvarter på populära Söder, granne med Brunnsparken och ett par stenkast från Södermalmstorg finns denna ljusa och mycket fina 1:a! Väldisponerade kvadrat med 40-talscharm med lite högre i tak (2,7m) som gör det möjligt att ha loftsäng om man önskar, praktisk nyrustad kokvrå (-21) med kombinerad ugn/micro och ett rymligt duschrum. Tillgång till mysig gemensam gård med grillplats. Perfekt som första lägenhet, övernattningslägenhet och 10min på cykel till Högskolan för den studerande. Enhetsmätning av el installeras just nu. Nyrenoverat övernattningsrum med kokvrå och wc i huset för medlem att nyttja. Varmt välkommen på visning!

Hamrångevägen 286, Hamrångefjärden, Gävle kommun
Hamrångevägen 286, Hamrångefjärden, Gävle kommun, bild 2
Hamrångevägen 286, Hamrångefjärden, Gävle kommun, bild 3

Hamrångevägen 286

Villa
Hamrångefjärden, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle

995 000 kr

188 m²

7 rum

1 885 m² tomt

Här finner ni det som tidigare varit "Brittas Cafe". En spännande fastighet som har använts både som café och boende. Byggnaden är idag disponerad med 4 sovrum. Låga driftskostnader via luft-/vattenpumpen. Stor altan på framsidan och baksidan angränsar mot åkrarna. Detta är ett möjligheternas hus!

 • Premium
Ordslingan 18 B, Södra Hemlingby, Gävle kommun

Ordslingan 18 B

Radhus
Södra Hemlingby, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle

2 795 000 kr

101 m²

5 rum

5 740 kr/mån

27 673 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva ett radhus i ett redan slutsålt projekt i Hemlingby. Radhuset kommer att stå färdigt för inflytt i början av mars. Entréplan med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Utgång till stor altan och baksida. På entréplan finns även ett toppfräscht badrum. Övre plan med allrum, tre sovrum, varav master bedroom med anslutande walk in closet, samt ett toppfräscht badrum. Möjlighet finns att sätta upp en vägg och på så sätt göra allrummet till ett fjärde sovrum. Egen p-plats utanför entrén. Fiber via Gavlenet. I Södra Hemlingby bor du i ett trivsamt och nybyggt område med närhet till kommunikationer, Hemlingby köpcentrum med affärer och till fina promenadstråk i skogen. Det är gångavstånd till Hemlingby friluftsområde och Hemlingbystugan. Interiörbilderna är exempelbilder från ett annat projekt. Kontakta mäklaren för mer info!

 • Uteplats
Andra Tvärgatan 25 A, Brynäs, Gävle kommun

Andra Tvärgatan 25 A

Lägenhet
Brynäs, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle

1 075 000 kr

54 m²

2 rum

2 769 kr/mån

19 907 kr/m²

Välkomna till en fin och välskött tvårummare på Brynäs! Lägenheten har ett fint kök från -14/15 med gott om plats för förvaring, nyare ytskikt och fina parkettgolv. I det helkaklade badrummet finns även en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Från vardagsrummet är det utgång till balkongen, vilken har söderläge. Här bor man i ett lugnt område med närhet till bussar och matvaruaffär. Det är ca tio minuters promenad till Centralstationen och till Södermalmstorg med affärer och restauranger. Lägenheten ligger på tredje våningen. Hiss finns ej.

 • Plus
 • Balkong
Älgpasset 12 A, Sätra, Gävle kommun

Älgpasset 12 A

Radhus
Sätra, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle

1 595 000 kr

93 m²

4 rum

5 150 kr/mån

17 151 kr/m²

Här finner ni ett hemtrevlig gavelradhus i populära Brf Grävlingen. Entréplanet inrymmer ett stort kök/matplats som med enkla medel kan delas av för att skapa ytterligare ett sovrum. I övrigt är köket ljust och fräsch, härifrån når man även den takbeklädda altanen som sedermera följd upp av härlig gräsmatta med plats för barnens lek. I denna våningsplan finns även ett stort sovrum, rymlig hall och en gäst-wc i helkaklat utförande. Det övre planet har ytterligare ett sovrum med klädkammare, badrum från 2015 med elgolvvärme samt ett vardagsrum med direktaccess till balkong. Källare med gillestuga, förråd och tvättstuga/duschrum. Stabil förening med gemensamt bundet elavtal 0,856 kr/kwh till november 2023. Garage i länga ingår i månadsavgiften! Barnvänligt område med närhet till skola, förskolor, bussar, hälsocentral, natur och affärer. föreningens hemsida: http://brfgravlingen.se/ Välkommen!

 • Balkong
 • Uteplats
Trollvägen 2, Olsbacka, Gävle kommun
 • Imorgon kl 16:45
Trollvägen 2, Olsbacka, Gävle kommun, bild 2
Trollvägen 2, Olsbacka, Gävle kommun, bild 3

Trollvägen 2

Villa
Olsbacka, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle

4 150 000 kr

111 m²

5 rum

814 m² tomt

Varmt välkomna till detta trivsamma och rymliga hus om 111 + 111 kvm beläget i omtyckta och populära Olsbacka. Ljus och trevlig planlösning med kök, matplats och vardagsrum i direkt anslutning. Utgång till stenbelagd uteplats i bästa sydvästläge. På entréplan finns även tre trivsamma sovrum ett helkaklat badrum samt gäst-wc. Källarplan med gillestuga/hobbyrum, tvättstuga samt gott om förvaringsutrymme. Möjlighet till ytterligare ett sovrum på entréplan, se alt planlösning. Fristående garage samt plats för flera bilar på uppfarten. Fjärrvärme och fiber via Gavlenet. Tak bytt under första kvartalet 2021. Beläget i trivsamma kvarter med affär, lekplats, skola och förskola i närområdet. Bra bussförbindelser och cykelavstånd till stan.

 • Premium
 • Uteplats
Strömsborgsvägen 6, Vallbacken, Gävle kommun
 • Imorgon kl 18:15
Strömsborgsvägen 6, Vallbacken, Gävle kommun, bild 2
Strömsborgsvägen 6, Vallbacken, Gävle kommun, bild 3

Strömsborgsvägen 6

Lägenhet
Vallbacken, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle

2 750 000 kr

76 m²

3 rum

3 325 kr/mån

36 184 kr/m²

Välkommen till ett drömboende närmast himlen som införlivar det mesta du kan önska. Med ett rofyllt och tyst läge högst upp i vacker sekelskiftesfastighet finns denna läckra vindsvåning om 76 kvm. Vardagsrum med plats för såväl soffgrupp som matplats. Utgång till stor inglasad takterrass. Stilrent kök, två trivsamma sovrum samt ett toppfräscht badrum med både badkar och dusch. Lugnt men samtidigt centralt läge med Boulognerskogen på andra sidan gatan. Möjlighet till p-plats med motorvärmare. En stor härlig grönskande trädgård hör till fastigheten med utemöbler, fruktträd m.m. Välskött förening med låga månadsavgifter. Varmt välkomna!

 • Premium
 • Balkong
Allévägen 29, Hagaström, Gävle kommun
Allévägen 29, Hagaström, Gävle kommun, bild 2
Allévägen 29, Hagaström, Gävle kommun, bild 3

Allévägen 29

Villa
Hagaström, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle

7 950 000 kr

170 m²

5 rum

1 385 m² tomt

Unik fastighet med högt läge och utsikt över Gavleån. Här har du tillgång till ostörd flytbrygga samt terrasser i olika etage mot ån, med andra ord ett drömläge som måste upplevas på plats! Som om detta inte vore nog ligger huset efter lugn återvändsgata med enbart en fastighet bortanför, detta på en av Gävles mest populära adresser. Boningshuset är i mycket gott skick och nuvarande ägare har nyligen renoverat köket 2021, detta med exklusiva materialval och i ett stilrent utförande. Här finns gott om plats för matlagning i kombination med luftig planlösning mot vardagsrummet. Matplatsen i köket har även en braskamin för extra mysfaktor. Vardagsrummet är indelat i två sektioner, en del för tv-tittande och den andra ligger mer avskild och är ämnad för samvaro framför kakelugnen. Huset inrymmer totalt 4st sovrum i väldisponerat utförande, värt att notera är att 3st av dessa kan kylas ned vid varma sommardagar. Kylan tas då från borrhålet från bergvärmen. Till sist finns två fräscha och helkaklade badrum varav ett av dessa med bastu samt tvättmaskin/torktumlare, därtill finns en gäst-wc. En del av huset har även en källarsektion som kan användas som exempelvis gästrum, tv-rum eller hobbyrum. Innanför denna ligger även ett stort förråd. Som nämnts ovan värms huset upp via bergvärme som även kan ge kyla på sommaren, nuvarande ägare har utöver detta låtit installera solceller vilket gör detta till ett boende med möjlighet till mycket låga driftskostnader. Mot Gavleån finns en altan som delvis ligger under tak, och för lite kallare årstider kan det inglasade uterummet på framsidan nyttjas för att förlänga säsongen. På fastigheten finns även ett stort dubbelgarage som är varmbonat, uppvärmt via luft/luft-pump och med gott om plats för två bilar och diverse förvaring. Sammanfattningsvis är detta ett boende utöver det vanliga, med en kombination av läge och bostadsstandard lämnas här få saker kvar att önska. Välkommen att kontakta oss för mer information!

 • Premium
 • Uteplats
Hedvägen 6, Bergby, Gävle kommun

Hedvägen 6

Villa
Bergby, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle

995 000 kr

61 m²

3 rum

1 052 m² tomt

Här finner ni en villa med mycket fint läge i Bergby. Huset har 2 sovrum i entréplan och helkaklat badrum. Vardagsrum med fint ljusinsläpp och kamin samt utgång till altanen med tak. Dubbelgarage och tillhörande förråd. Gångavstånd till affär, skola, dagis och buss. Varmt välkomna på visning till Hedvägen 6!

Karlavägen 16, Vallbacken, Gävle kommun

Karlavägen 16

Lägenhet
Vallbacken, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle

1 895 000 kr

60,5 m²

2 rum

3 169 kr/mån

31 322 kr/m²

Varmt välkomna till denna mycket fina tvåa om 60,5 kvm belägen på första våningen i charmig fastighet. Ljust och rymligt vardagsrum med gott om plats för önskad möblering. Utgång till mycket stor uteplats i bästa solläge mot den trevliga innergården. Fint kök med tillhörande matplats, trivsamt sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt ett fräscht helkaklat badrum med golvvärme. Genomgående fina ytskikt med charmigt parkettgolv och väggar i sober ton. Välplanerad lägenhet där man nyttjar samtliga kvadratmeter på ett bra vis. I avgiften ingår förutom värme, vatten och kabel-TV även hushållsel och parkeringsplats. Lägenheten ligger i en villaidyll med närhet till såväl centrala Gävle som Södermalmstorg med matvaruaffärer och restauranger, intilliggande parker och cykel/promenadavstånd till Högskolan.

 • Balkong
 • Uteplats
Södra Åsvägen 1 D, Hille, Gävle kommun

Södra Åsvägen 1 D

Radhus
Hille, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle

2 295 000 kr

98 m²

4 rum

4 300 kr/mån

23 418 kr/m²

Nu ges äntligen tillfälle att förvärva ett av dem fantastiska radhusen på Södra Åsvägen i barnvänliga och attraktiva Hille. Bostaden är i genomgående gott skick och är fördelat över tre plan. Entréplanet består av ett stort och socialt vardagsrum med ett rymligt kök i direkt anslutning samt en stor uteplats på framsidan i soligt västerläge. Övre plan bjuder på en charmig hall med klädkammare samt utgång till balkong, två bra sovrum med utmärkt förvaring och ett helkaklat badrum med badkar och takfönster. Sutterängplan med ett rymligt sovrum, wc, klädkammare, bastu och dusch, förråd samt garage. Bredband ingår! Här bor man i ett lugnt och barnvänligt område med stora lekytor, lekplats, fotbollsplan och skridskobana i området. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Redargatan 1, Gävle Strand, Gävle kommun

Redargatan 1

Lägenhet
Gävle Strand, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle

2 450 000 kr

81 m²

3 rum

5 299 kr/mån

30 247 kr/m²

Varmt välkommen till denna fantastiska trea belägen högt upp på våning 3 i modern fastighet med hiss. Lägenheten är byggd under 2018 och präglas av en hög standard som tillsammans med den genomgående takhöjden om 3 meter skapar en härlig rymd och känsla. Det påkostade Marbodalköket är utrustat med moderna köksluckor, stenbänkskivor och rostfria vitvaror. Öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum vilket bidrar till ett socialt intryck med plats för valfri önskad möblering. Från vardagsrummet når man den rymliga balkongen med kvällssol, denna vetter mot föreningens trivsamma innergård. Bostaden bjuder dessutom på två bra sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaringsutrymmen i flertalet garderober. Toppfräscht badrum med stilren kommod, duschväggar, handduksvärmare, tvättmaskin och torkmaskin med ovanliggande arbetsbänk. Garageplats i källarplan ingår i månadsavgiften samt laddboxar finns installerade på samtliga garageplatser. Belägen i Gävles mest havsnära bostadsområde med mysiga promenadstråk vid såväl Gavleån som kanalen från havet. Gångavstånd till Gävle Central med tåg- och bussförbindelser. I närområdet finns en rad trevliga restauranger såsom Fullriggaren med tillhörande skybar, Fiskemagasinet samt Aktern och Fören. I området finns även lekplatser, Skatepark samt förskola.

 • Balkong
 • Hiss
Tredje Tvärgatan 11 C, Brynäs, Gävle kommun

Tredje Tvärgatan 11 C

Lägenhet
Brynäs, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle

1 695 000 kr

83 m²

3 rum

4 255 kr/mån

20 422 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade och ljusa bostad med inglasad balkong belägen i välskött fastighet på våning 4 med hiss från entréplan. Lägenheten bjuder på ett stort vardagsrum med utgång till balkong i söderläge, kök med matplats, två bra sovrum samt både ett duschrum och separat gäst-wc. Genomgående nya ytskikt i bostaden. Bredband ingår i månadsavgiften. Som medlem i föreningen finns flertalet gemensamma utrymmen att tillgå. Här finns bastu, gym, samlingslokal m.m. samt parkeringsplatser och garagemöjlighet. Här bor man med ett lugnt läge på Brynäs med närhet till trevliga Stenebergsparken, affärer och matbutik, kommunikationer samt med gångavstånd till både Centralstationen och fina Gävle Strand med mysiga promenadstråk vid såväl Gavleån som kanalen från havet. I området växer även Gävles nya stadsdel upp som kommer att erbjuda matbutiker, Saluhall, restauranger m.m.

 • Balkong
 • Hiss
Slottsträdgårdsgatan 11 A, Centralt, Gävle kommun
 • Idag kl 12:15
Slottsträdgårdsgatan 11 A, Centralt, Gävle kommun, bild 2
Slottsträdgårdsgatan 11 A, Centralt, Gävle kommun, bild 3

Slottsträdgårdsgatan 11 A

Lägenhet
Centralt, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle

2 850 000 kr

118 m²

4.5 rum

5 481 kr/mån

24 153 kr/m²

Unik möjlighet att förvärva en fantastiskt fin vindslägenhet om 147 kvm levnadsyta, varav 118 kvm boarea samt 29 kvm icke mätbar yta under snedtak, belägen i vacker fastighet från 1800-talet. Lägenheten färdigställdes under 2021 och är i ett mycket gott skick. Vardagsrum och platsbyggt kök från Hagaköket i öppen planlösning. Läckra takbjälkar och synliga murstockar ger en härlig karaktär. Upp till tre sovrum, walk in closet, arbetsrum samt ett toppfräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare. Gemensam uteplats med utsikt över Gavleån. Möjlighet till egen p-plats! Mycket attraktivt läge i lugnt område men med endast ett par minuters promenad till Stortorget.

 • Premium
Norra Kungsgatan 27, Centralt, Gävle kommun
 • Imorgon kl 19:30
Norra Kungsgatan 27, Centralt, Gävle kommun, bild 2
Norra Kungsgatan 27, Centralt, Gävle kommun, bild 3

Norra Kungsgatan 27

Lägenhet
Centralt, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle

4 800 000 kr

151 m²

4 rum

6 688 kr/mån

31 788 kr/m²

Unik möjlighet att förvärva denna smakfulla etagelägenhet om 151 + 5 kvm med tillhörande takterrass i bästa sydvästläge. Lägenheten är belägen på våning 4 och 5 i fastighet som totalrenoverades 2014. Stilrent kök med tillhörande köksö, vardagsrum med gott om plats för önskad möblering, tre stora sovrum samt två toppfräscha badrum. Goda möjligheter till garageplats i samma fastighet. Närhet till Stortorget, Boulognerskogen, Sjukhuset och Högskolan. Varmt välkomna!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Lindesnäsvägen 13C, Hagaström, Gävle kommun

Lindesnäsvägen 13C

Radhus
Hagaström, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle

2 500 000 kr

152 m²

6 rum

514 m² tomt

Trivsamt kedjehus på återvändsgata i populära Hagaström. Friköpt tomt med bra läge i området. Bra planlösning med 151 kvm fördelade på 6 rok varav 4 sovrum. Välkomnande hall, rymligt kök, vardagsrum med täljstenskamin, allrum samt 2 bad/duschrum. Inglasad altan. Garage med utbytt port. Bredband via GavleNet, nyare fönster och dörrar i huset. Fastigheten är belägen i populärt och barnvänligt område med närhet till förskola, skola, lekplats, idrottsplats, badplats vid Gavleån, bra bussförbindelser samt mataffär. Varmt välkomna på visning!

Eldaregränd 8, Gävle Strand, Gävle kommun
Eldaregränd 8, Gävle Strand, Gävle kommun, bild 2
Eldaregränd 8, Gävle Strand, Gävle kommun, bild 3

Eldaregränd 8

Lägenhet
Gävle Strand, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle

4 195 000 kr

119,5 m²

4 rum

6 073 kr/mån

35 105 kr/m²

Sällsynt möjlighet att förvärva en av få stora etagelägenheter i omtyckta HSB Brf Strandkanalen i Gävle. Lägenheten är belägen på våning 2 och 3 i modern fastighet med hiss. Modern och öppen planlösning mellan det stilrena köket och det ljusa vardagsrummet. Utgång till inglasad balkong med kanal- och havsutsikt. På detta våningsplan finns även ett trivsamt sovrum med utgång till en balkong i söderläge, ett toppfräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare samt en välkomnande hall. På det övre planet finns ytterligare två trivsamma sovrum samt ett toppfräscht badrum. Belägen i Gävles mest havsnära bostadsområde med mysiga promenadstråk vid såväl Gavleån som kanalen från havet. Gångavstånd till Gävle Central med tåg- och bussförbindelser. I närområdet finns en rad trevliga restauranger såsom TAK Restaurang & Skybar, Lungomare, Fiskemagasinet samt Aktern & Fören. I området finns även lekplatser, Skatepark samt förskola. I månadsavgiften ingår förutom värme ,TV (basutbud) och br-tillägg även bredband 100 mbit. Möjlighet till garageplats i källaren, kostnad 750 kr/mån. Varmt välkomna!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Kopragränd 3, Gävle Strand, Gävle kommun
 • Tis 7 feb kl 16:45
Kopragränd 3, Gävle Strand, Gävle kommun, bild 2
Kopragränd 3, Gävle Strand, Gävle kommun, bild 3

Kopragränd 3

Lägenhet
Gävle Strand, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle

2 650 000 kr

81 m²

3 rum

5 299 kr/mån

32 716 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva denna smakfulla trea om 81 välplanerade kvm. Lägenheten är byggd 2018 och är i ett mycket gott skick. Genomgående mycket hög standard med bl a 3 meter i takhöjd och vattenburen golvvärme i hela lägenheten. Öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet med gott om plats för såväl stor matplats som soffgrupp. Utgång till uteplats om ca 20 kvm belägen mot föreningens fina och skyddade innergård. Stilrent och påkostat kök med bl a stenbänkskivor och rostfria vitvaror. Två trivsamma och rejäla sovrum med plats för dubbelsäng samt gott om förvaringsutrymme i flertalet garderober. Toppfräscht badrum med stilren kommod, duschväggar, handduksvärmare samt tvättmaskin och torktumlare. Belägen i Gävles mest havsnära bostadsområde med mysiga promenadstråk vid såväl Gavleån som kanalen från havet. Gångavstånd till Gävle Central med tåg- och bussförbindelser. I närområdet finns en rad trevliga restauranger såsom TAK Restaurang & Skybar, Lungomare, Fiskemagasinet samt Aktern & Fören. I området finns även matbutik, lekplatser, Skatepark samt förskola. Garageplats i källaren ingår i månadsavgiften. Laddboxar finns installerade på samtliga garageplatser. Varmt välkomna!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Norra Strandgatan 29, Centralt, Gävle kommun
 • Budgivning pågår
Norra Strandgatan 29, Centralt, Gävle kommun, bild 2
Norra Strandgatan 29, Centralt, Gävle kommun, bild 3

Norra Strandgatan 29

Lägenhet
Centralt, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle

3 495 000 kr

131 m²

3 rum

5 742 kr/mån

26 679 kr/m²

Sällsynt chans att förvärva en fantastiskt fin sekelskiftesvåning om 131 kvm belägen i en av Gävles vackraste fastigheter. Lägenheten totalrenoverades 2018 och är idag i ett mycket gott skick. Flödande ljust vardagsrum och kök i öppen planlösning med gott om plats för önskad möblering. Två trivsamma sovrum med gott om förvaringsutrymme, toppfräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare samt gäst-wc. Välskött och pampig fastighet och en förening med god ekonomi och låga avgifter. Parkeringsplats finns på gården, föreningen tillämpar kösystem. Endast ett par minuters promenad till Stortorget och Gävle Central. Varmt välkomna!

 • Premium
 • Hiss
Linvägen 13, Valbo, Gävle kommun

Linvägen 13

Villa
Valbo, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle

3 650 000 kr

155 m²

6 rum

851 m² tomt

Här kan du bo bekymmersfritt i lättskött 1,5-plansvilla byggd 2016 med låga driftskostnader! Villan är belägen efter återvändsgata på hörntomt vilket gör detta till ett mycket barnvänligt boende fritt från trafik. I entréplanet finns ett socialt och fräscht vardagsrum med direktaccess till den stora altanen som vetter mot den insynsskyddade tomten på baksidan. Här finns gott om utrymme för barnens lek och odling för den intresserade, och dessutom ligger skogsbrynet precis vid tomtgräns. I entréplanet finns även ett rymligt kök med gott om plats för matplats, vita köksluckor, fullstor kyl/frys, ugn/mikro, diskmaskin och spishäll. Intill köket ligger tvättstugan som även fungerar som en groventré då den ligger i anslutning till det vidbyggda garaget. I övrigt finns ett helkaklat badrum och två fina sovrum i denna våning. I det övre planet finns ytterligare två sovrum samt ett allrum. Om behov finns kan förrådet i denna våning göras om till badrum då detta är förberett vid nybyggnationen. Trygg uppvärmning via frånluftsvärmepump, detta med vattenburen golvvärme i entréplanet och radiatorer i det övre planet. Friköpt tomt. Sammanfattningsvis ett mycket lättskött boende perfekt för dig som värdesätter natur och ett lugnt läge!

 • Plus
 • Uteplats
Bangårdsgatan 18, Hemsta, Gävle kommun

Bangårdsgatan 18

Villa
Hemsta, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle

3 995 000 kr

138 m²

6 rum

1 100 m² tomt

Varmt välkomna till Bangårdsgatan 18, här bor du i rymlig villa fördelat i två plan + källare. I entrévåningen möts man av en stor och rymlig hall med gott om plats för ytterkläder. Stort vardagsrum med plats för soffgrupp, sovrum samt ett fräsch kök med kyl/frys, mikro, diskmaskin och spis. I denna våning finns även ett gäst-wc i fint utförande. Det över planet inrymmer två ytterligare sovrum samt två passagerum, även här finns en gäst-wc. Källaren har nyligen genomgått en omfattande renovering med en helt ny tvättstuga i helkaklat utförande, ett badrum/relax med förberett för bastu samt ett hobbyrum. Trygg uppvärmning via bergvärme där pumpen bytts ut 2021 vilket möjliggör låga driftskostnader. Utöver boningshuset finns även ett dubbelgarage med fjärrport. Intill garaget finns en härlig uteplats med kvällssol. Huset är Varudeklarerat, vilket betyder att försäljningen omfattas av en av de mest heltäckande försäkringsprodukterna för bostadsbyggnadens skick som finns på marknaden. Protokoll tillhandahålls på visning. Varmt välkomna att kontakta oss för mer information!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Framstavägen 6, Bomhus, Gävle kommun

Framstavägen 6

Villa
Bomhus, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle

3 750 000 kr

125 m²

4 rum

956 m² tomt

Välplanerad enplansvilla till försäljning! Här bor du i lugnt område i en villa med hörntomt med lummigt skogsparti mot baksidan, detta med stora gräsytor med gott om plats för lek eller odling för den som önskar. Här finns även ett spabad och altan som delvis är under tak. Boningshuset byggdes 2001 och är idag i gott skick. Fullt utrustat kök med fullstor kyl och frys, diskmaskin, spis/ugn samt plats för matbord vid burspråk. Vardagsrum med eldstad och gott om utrymme för önskad möblering. Master bedroom med klädkammare, totalt finns tre sovrum. Nuvarande ägare har låtit bygga ut badrummet som idag är ovanligt stort och påkostat, detta i helkaklat utförande med bastu, badkar, stort handfat, dusch och hotellkänsla! I närheten till hallen finns även en gäst-wc. Ytterligare ett stort plus är det vidbyggda garaget som dessutom har golvvärme, i nära anslutning till detta finns en kombinerad groventré/tvättstuga. Trygg uppvärmning via frånluftsvärmepump, friköpt tomt och mycket mer! Sammanfattningsvis är detta ett boende som passar perfekt för dig som värderar en praktisk vardag. Detta i kombinationen med det barnvänliga och lugna området med närhet till lekplats gör detta till en fastighet med många rätt! Välkomna på visning!

 • Uteplats
Harkskärsvägen 54, Harkskär, Gävle kommun
Harkskärsvägen 54, Harkskär, Gävle kommun, bild 2
Harkskärsvägen 54, Harkskär, Gävle kommun, bild 3

Harkskärsvägen 54

Villa
Harkskär, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle

5 890 000 kr

172 m²

6 rum

1 809 m² tomt

Elegant Fiskarhedenvilla uppförd 2007 omfattande 172 kvm väldisponerad boarea. Magiskt fint havsnära läge med tillhörande båtplats vid en skyddad mindre båthamn med ett båtdjup anpassat för större båtar. Hög standard i villan med vattenburen golvvärme, via frånluftsvärmepump, på både entré- och övre plan ger en känsla av lyx o komfort. Fyra sovrum varav ett är ett tornrum med tillhörande havsglimt. Två fina helkaklade badrum samt separat helkaklad tvättstuga. Bästa uppvärmning via frånluftsvärmepump och självklart är fiberbredband på plats. Rymlig altan runt större delen av huset. Varmbonad gäststuga som i anslutning har en fräsch bastu med duschplats. Varmbonad ekonomibyggnad vilken är perfekt för dig som gillar att snickra etc. Charmigt orangeri på gården erbjuder fina utvecklingsmöjligheter där den egna fantasin kan flöda fritt.

 • Premium
 • Uteplats
Stuvaregatan 29, Gävle Strand, Gävle kommun
Stuvaregatan 29, Gävle Strand, Gävle kommun, bild 2
Stuvaregatan 29, Gävle Strand, Gävle kommun, bild 3

Stuvaregatan 29

Lägenhet
Gävle Strand, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle

2 195 000 kr

59,5 m²

2 rum

3 205 kr/mån

36 891 kr/m²

Varmt välkomna till Stuvaregatan 29 och denna ljusa och trevliga tvåa i Brf Strandkanalen på Gävle Strand. Här bor man i en modern lägenhet byggd under 2018 med en öppen planlösning mellan det stilrena köket och det ljusa vardagsrummet, där det finns bra med ytor för sociala umgängen. Bostaden disponeras även av ett trivsamt sovrum med utgång till inglasad balkong med kvällssol, en klädkammare samt ett toppfräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare. I avgiften ingår värme, TV basutbud samt bredband via Gavlenet. Som boende i Brf Strandkanalen finns även tillgång till en gästlägenhet. Möjlighet till parkeringsplats finns. Gävle Strand är Gävles mest havsnära bostadsområde med mysiga promenadstråk vid såväl Gavleån som kanalen från havet, här finner man restauranger så som TAK, Aktern och fören, Tullhuset samt matbutik, lekparker, förskolor och skatepark. Härifrån når man även Gävle centralstation med endast få minuters promenad. Kan detta vara något för dig så är du varmt välkommen med din intresseanmälan!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Stuvaregatan 19, Gävle Strand, Gävle kommun

Stuvaregatan 19

Lägenhet
Gävle Strand, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle

1 895 000 kr

62 m²

2 rum

4 838 kr/mån

30 565 kr/m²

Mycket fin och rymlig tvårummare om 62 kvm på våning 2 av 2. Hiss finns. Bara att flytta in och njuta bl a av den härliga inglasade balkongen belägen i bästa solläge där eftermiddags- och kvällssolen kan avnjutas. Ogernerat läge på balkongen som även har öppningsbara glaspartier. Med byggår 2007 erbjuder bostaden ett modernt kök och ett fräscht helkaklat badrum där även tvättmaskin är installerad. Utmärkta förvaringsmöjligheter i sovrummet samt en fransk balkong i vardagsrummet. Tillgång till både garage och parkeringsplatser, som det är separat kö till, via föreningen. Har man båt så kan man hyra båtplats utmed den angränsande kanalen som leder ut till havet. Stort förråd på gården är ytterligare en bonus.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Hantverkargatan 19B, Centralt, Gävle kommun
 • Idag kl 16:30

Hantverkargatan 19B

Lägenhet
Centralt, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle

1 695 000 kr

54,5 m²

2 rum

3 375 kr/mån

31 101 kr/m²

Varmt välkommen till denna trivsamma och fina lägenhet belägen på första våningen med fönster åt två väderstreck som ger ett fint ljusinsläpp till lägenheten. Ett välplanerat boende som erbjuder såväl ett fräscht kök med utrymme för mindre matplats som ett stort vardagsrum med plats för såväl soffgrupp som matplats och utgång till balkong i bästa sydvästläge där solen kan avnjutas från lunch och hela eftermiddagen. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng samt ett helkaklat badrum. Välskött föreningen där förutom värme och vatten även kabel-tv, bredband och br-tillägg ingår i avgiften. Här bor du med ett centralt läge där citypulsen hägrar alldeles runt hörnet med promenadavstånd till både Stortorget med shopping och restauranger, lugnet och grönskan i Boulognerskogen, Högskolan, Sjukhuset och resecentrum.

 • Plus
 • Balkong
Muréngatan 20 A, Söder, Gävle kommun

Muréngatan 20 A

Lägenhet
Söder, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle

2 495 000 kr

54,3 m²

2 rum

3 275 kr/mån

45 948 kr/m²

+65 boendet i Brf Takterrassen välkomnar dig som fyllt 65 år till ett centralt boende utöver det vanliga! Nu finns möjlighet att förvärva denna unika lägenhet om 2 rok i populära Brf Takterrassen. Lägenheten ligger på våning 14 och är mycket ljus och välplanerad med stora fönsterpartier. Därtill finns även en stor möblerbar balkong som dessutom är inglasad, denna i sydvästligt läge med oslagbar utsikt över Gävle! Hela lägenheten är i absolut toppskick med påkostat Marbodalkök, rymligt vardagsrum, helkaklat badrum med tvättmaskin/torktumlare, wc, duschhörna och handfat. Ett väldisponerat sovrum och gott om förvaring i lägenheten såväl som i förrådet i källarplan. Några våningar ner finner man även föreningens gemensamma takterrass. På plan 1 ligger föreningens reception och allrum där man som boende kan köpa matlådor, boka tid med exempelvis frisör eller massör. Här kan man även umgås eller delta i de resor och aktiviteter som föreningen anordnar. Bostaden och huset är tillgänglighetsanpassat. Föreningen erbjuder bland annat följande faciliteter: Bemannad reception, hiss till samtliga våningsplan, stor takterrass, garage (separat kö), innergård med boulebana, tillgång till gym, bastu, gästlägenhet och ett eget intranät med info om aktiviteter med mera. Med andra ord en mycket blomstrande och aktiv förening som saknar motstycke. Detta i kombination med det centrala läget på Söder gör det här till ett svårslaget boendekoncept! Det trevliga läget på Muréngatan ger närhet till såväl affärer, centralstation, bussar, bibliotek och restauranger. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Trädgårdsmästarevägen 39, Strömsbro, Gävle kommun

Trädgårdsmästarevägen 39

Radhus
Strömsbro, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle

2 895 000 kr

120 m²

6 rum

6 700 kr/mån

24 125 kr/m²

Varmt välkomna till detta välplanerade och stilrena bostadsrättsradhus om 120 kvm i populära Strömsbro. Radhuset stod klart för inflytt våren 2022 och är mer eller mindre i nyskick. Optimal planlösning med de sociala ytorna på entréplan och fyra sovrum samt ett allrum på övre plan. Genomgående hög standard med bland annat vattenburen golvvärme på både entré- och övre plan. Altan och baksida med eftermiddags- och kvällssol. Utanför entrén finns ytterligare en altan. Vid entrén finns plats för två bilar. Nära till golfbana, bad, skola, förskola, affärer, hälsocentral, buss och elljusspår!

 • Uteplats
Kaplansgatan 25 A, Centralt, Gävle kommun
Kaplansgatan 25 A, Centralt, Gävle kommun, bild 2
Kaplansgatan 25 A, Centralt, Gävle kommun, bild 3

Kaplansgatan 25 A

Lägenhet
Centralt, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle

1 695 000 kr

61,5 m²

2.5 rum

3 695 kr/mån

27 561 kr/m²

Varmt välkomna till denna stilrena 2.5:a om 61,5 välplanerade kvm. Gavelläge med fönster i tre väderstreck bidrar till ett härligt ljus. Vardagsrum med utgång till balkong i sydvästläge, smakfullt kök renoverat 2016, sovrum, allrum samt ett fräscht helkaklat badrum med tvättmaskin. Möjlighet finns att skapa ytterligare ett sovrum, se alt planlösning. Trevlig innergård med med sittplatser och grillmöjligheter. Centralt läge med närhet till Boulognerskogen, Högskolan, sjukhuset m.m.

 • Premium
 • Balkong
Bagarstigen 14, Bönan, Gävle kommun
 • Budgivning pågår
Bagarstigen 14, Bönan, Gävle kommun, bild 2
Bagarstigen 14, Bönan, Gävle kommun, bild 3

Bagarstigen 14

Villa
Bönan, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle

4 995 000 kr

112 m²

4 rum

1 181 m² tomt

Smakfullt och påkostat enplanshus beläget ett stenkast från Bönaviken. Huset stod färdigt för inflytt under 2020 och är idag i ett mycket gott skick. Genomgående bra standard med vattenburen golvvärme i hela huset. Vardagsrum och kök i öppen planlösning med gott om plats för önskad möblering. Braskamin bidrar till en hög mysfaktor. Utgång till altan och baksida i bästa sydvästläge. Tre trivsamma sovrum, toppfräscht badrum, wc samt tvättstuga med groventré. Carport samt plats för flera bilar på uppfarten. Friköpt tomt, mycket låga driftskostnader och ingen fastighetsavgift före år 2035. Fiber via Gavlenet. Här har man promenadavstånd till badplats, restaurang Huseliiharen, båtplatser och mycket mer. Matbutik och golfbana finns ca 10 minuter bort med bil och till centrala Gävle tar det ca 15 minuter.

 • Premium
 • Uteplats
Takargatan 2, Gävle, Gävle kommun

Takargatan 2

Villa
Gävle, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle

3 495 000 kr

177 m²

6 rum

1 024 m² tomt

Nu erbjuds detta trivsamma och väl tilltagna hus på Takargatan 2. Påkostat och smakfullt inrett 1½ plans hus om hela 177 kvm. Entréplan med vardagsrum med braskamin, stilrent kök, tre sovrum med god förvaring samt två toppfräscha toaletter. På entréplan finns även en modern del med bastu, dusch och relaxdel samt utgång till spabad. Övre plan med ett stort allrum, ett sovrum samt en toalett. Även tvättstugan är nyrenoverad. Nybyggt attefallshus på tomten intill gästhuset. -Inglasat uterum och altan i bästa sydvästläge. -Friköpt och lättskött tomt om 1024kvm. -Vidbyggt dubbelgarage Lugnt beläget på återvändsgata med närhet till mataffär, skola och dagis. Huset är Varudeklarerat, vilket betyder att försäljningen omfattas av en av de mest heltäckande försäkringsprodukterna för bostadsbyggnadens skick som finns på marknaden. Besiktningsprotokoll kommer att annonseras under dokument efter utförd besiktning. Bostaden upplevs som bäst på plats, varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Skriftgatan 9, Södra Hemlingby, Gävle kommun

Skriftgatan 9

Villa
Södra Hemlingby, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle

7 995 000 kr

210 m²

7 rum

1 239 m² tomt

Unik möjlighet att förvärva en smakfull och påkostad Fiskarhedenvillan om 210 kvm. Huset är precis färdigställt och du/ni blir det första att flytta in. Genomgående mycket hög standard med bl a vattenburen golvvärme i hela huset, 260 cm takhöjd på både entréplan och övre plan, kök från Ballingslöv och exklusiva badrum. Stora sällskapsytor med vardagsrum, matplats och kök i öppen planlösning. Kamin bidrar till en hög mysfaktor. Allrum, fem sovrum, två stilrena badrum samt tvättstuga. Förberett för uterum/altan med gjuten platta med vattenburen värme. Fristående isolerat dubbelgarage om 53 kvm. Plats för ytterligare bilar på uppfarten. Friköpt tomt, fiber via Gavlenet och ingen fastighetsavgift före år 2037. I Södra Hemlingby bor du i ett trivsamt och nybyggt område med närhet till kommunikationer, Hemlingby köpcentrum med affärer och till fina promenadstråk i skogen. Det är gångavstånd till Hemlingby friluftsområde och Hemlingbystugan. Hemlingborgs skola och förskola beräknas öppna under 2023. Kontakta mäklaren för mer information!

 • Balkong
 • Uteplats
Brändströmsgatan 1A, Väster, Gävle kommun
Brändströmsgatan 1A, Väster, Gävle kommun, bild 2
Brändströmsgatan 1A, Väster, Gävle kommun, bild 3

Brändströmsgatan 1A

Lägenhet
Väster, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle

795 000 kr

22,5 m²

1 rum

2 121 kr/mån

35 333 kr/m²

Nu saluförs denna yteffektiva 1:a med låg avgift och perfekt läge intill sjukhuset, Högskolan och city! Här erbjuds ett smakfullt boende med ett renoverat kök med diskmaskin, ett helkaklat badrum med golvvärme samt ett ljust och trivsamt allrum med plats för såväl soffa, soffbord, tv och matbord. Sovalkoven är utrustad med en platsbyggd säng med en praktisk garderobsförvaring undertill som består av både hyllor och utdragbara lådor. Fina promenad-och löpspår finns längsmed Boulognerskogen och vid Boulognerbadet erbjuds badmöjligheter, volleybollplaner, soldäck, utegym, grillplats m.m. Ett stenkast från porten går flertalet busslinjer (bl.a. buss 1 som tar er till Valbo/Ikea i ena riktningen och till Centrum i andra riktningen) och endast 300 meter från lägenheten ligger den välsorterade matbutiken Coop Eken. Sammanfattningsvis ett optimalt boende för den som vill bo kvadratsmart med närhet till allt som Gävle erbjuder!

 • Premium
Brynäsgränd 16, Brynäs, Gävle kommun
 • Idag kl 16:30
Brynäsgränd 16, Brynäs, Gävle kommun, bild 2
Brynäsgränd 16, Brynäs, Gävle kommun, bild 3

Brynäsgränd 16

Lägenhet
Brynäs, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle

1 095 000 kr

63,5 m²

2 rum

4 465 kr/mån

17 244 kr/m²

Varmt välkommen till denna trivsamma och välplanerade 2:a med balkong i härligt västerläge där eftermiddags- och kvällssolen kan avnjutas! Bostaden disponerar en tilltalande planlösning med ett stilrent kök med tillhörande matplats, ett rymligt vardagsrum med parkettgolv, stort sovrum med plats för dubbelsäng och flertalet garderober och ett badrum. Här bor man med ett perfekt läge på Brynäs med närhet till bussar, affärer och Brynäs Centrum samt med promenadavstånd till Söders restaurangstråk, Stortorget och Centralstationen.

 • Premium
 • Balkong
Källbäcksgatan 76, Söder, Gävle kommun
 • Tis 7 feb kl 17:30
Källbäcksgatan 76, Söder, Gävle kommun, bild 2
Källbäcksgatan 76, Söder, Gävle kommun, bild 3

Källbäcksgatan 76

Lägenhet
Söder, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle

2 795 000 kr

91 m²

3 rum

4 897 kr/mån

30 714 kr/m²

Sällsynt möjlighet att förvärva en magiskt fin trea om 91 kvm med härlig industrikänsla. Lägenheten är belägen i fastighet med anor från tidigt 1900-tal där bland annat Swing rakbladsfabrik verkat. Lägenheten stod färdigställd under 2021 och är mer eller mindre i nyskick. Flödande ljus planlösning, högt i tak och påkostade materialval med bl a vattenburen golvvärme i hela lägenheten bidrar till en härlig känsla. Trevligt vardagsrum med gott om plats för önskad möblering, stilrent och fullutrustat kök, två trivsamma sovrum samt ett toppfräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare. Med utgång från matplatsen finns en balkong i skyddat läge med sol från lunch till sen kväll. Möjlighet att få antingen carport eller parkeringsplats för den som önskar. Bostadsrättsföreningen har bundit föreningens lån till 2026 resp 2031, vilket bidrar till en mycket god ekonomi. Det trevliga läget på Källbäcksgatan 76 ger närhet till såväl affärer, centralstation, bussar, bibliotek och restauranger.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Huggarstigen 5, Pingeltorp, Gävle kommun
 • Lör 4 feb kl 12:30
Huggarstigen 5, Pingeltorp, Gävle kommun, bild 2
Huggarstigen 5, Pingeltorp, Gävle kommun, bild 3

Huggarstigen 5

Villa
Pingeltorp, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle

4 850 000 kr

234 m²

7 rum

1 294 m² tomt

Här finns det man söker och mer därtill. Ståtlig villa, med valmattak, som är fantastiskt fint renoverad med stil och klass samt har bästa uppvärmning via bergvärme. Nytt tak 2021 och solceller installerade 2022. Solcellerna uppskattas att generera ca 8 600 kWh per år. Fiberbredband finns också. Badrummen är helkaklade och har smakfulla färgval samt fin interiör. Modern öppen planlösning i det rymliga köket som har köksö och rymlig förvaring samt eldstad vilken höjer trivselfaktorn ytterligare. Fem sovrum erbjuder plats för den större familjen. En detalj som är guld värd är den separata entrén där en fullt utrustad lägenhet finns att hyra ut. Fräscht nytt kök, helkaklat badrum och sovrum. Vidbyggt med huset finns garaget som har golvvärme. Carport. Stor uppställningsyta för flera bilar framför garaget. Stor trädgård där plats finns för barnens lek och spel. Nära till omtyckta Pingeltorps förskola samt pulkabacke, tennisbana och en nyligen uppförd lekplats. Lugnt läge i attraktiv villaidyll med goda kommunikationer både till stan och sjukhuset via gång- och cykelvägar samt snabb åtkomst till motorväg E4.

 • Premium
 • Uteplats
Älgpasset 7 A, Sätra, Gävle kommun
Älgpasset 7 A, Sätra, Gävle kommun, bild 2
Älgpasset 7 A, Sätra, Gävle kommun, bild 3

Älgpasset 7 A

Lägenhet
Sätra, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle

1 550 000 kr

107,5 m²

4 rum

6 389 kr/mån

14 419 kr/m²

Varmt välkomna till Älgpasset 7A och detta rymliga bostadsrättsradhus i tre plan om 107 kvm i barnvänligt område i Sätra! Denna trivsamma bostad disponeras av en trevlig planlösning fördelat på tre plan, entréplan består av ett kök med matplats, vardagsrum, wc samt utgång till bostadens baksida med altan och gräsmatta. Altanen har trätrall och ett insynsskyddat läge med förmiddagssol och på framsidan av huset finns det plats för uteplats där eftermiddagssolen går att avnjutas. Önskar man en öppnare planlösning mellan köket och vardagsrummet går det att ta bort väggen mellan kök/vardagsrum vilket flertalet radhus i området gjort. En trappa upp finner man tre rymliga sovrum med god förvaring, ett badrum med dusch samt en balkong. Alla sovrum har gott om förvaringsmöjligheter. Nedreplan disponeras av en gillestuga/sovrum, en tvättstuga samt ett förråd med plats för liten hobbyverkstad. Hela nedreplan har renoverats under 2022 och är i fint skick. Här bor man i ett mycket barnvänligt område med lekplats och bollplan på området och närhet till kommunikationer, cykelbanor, hälsocentral och affärer. Garage i länga med motorvärmare ingår i månadsavgiften. I avgiften ingår förutom värme och vatten även bredband och garage i länga. Varmt välkomna med eran intresseanmälan!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Fleminggatan 16 A, Söder, Gävle kommun
 • Imorgon kl 19:00
Fleminggatan 16 A, Söder, Gävle kommun, bild 2
Fleminggatan 16 A, Söder, Gävle kommun, bild 3

Fleminggatan 16 A

Lägenhet
Söder, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle

995 000 kr

40,1 m²

2 rum

3 379 kr/mån

24 813 kr/m²

Varmt välkomna till denna trivsamma och mysiga minitvåa om 40 kvm belägen högst upp i välskött fastighet. Lägenheten är i ett mycket gott skick med genomgående planlösning. Vardagsrum med gott om plats för önskad möblering samt utgång till balkong i bästa sydvästläge med sol från lunch till solnedgång. Trevligt kök, sovrum med plats för säng samt förvaring och ett toppfräscht badrum. Goda möjligheter till p-plats. Här bor du med lugnt och trivsamt läge på Söder men med närhet till kommunikationer, Söders affärs- och restaurangutbud, Högskolan, Södertull, Hemsta, Hemlingby och ca 15 minuters promenad till Stortorget.

 • Premium
 • Balkong
Gaddaborgsvägen 31, Valbo, Gävle kommun
 • Ons 1 feb kl 16:30
Gaddaborgsvägen 31, Valbo, Gävle kommun, bild 2
Gaddaborgsvägen 31, Valbo, Gävle kommun, bild 3

Gaddaborgsvägen 31

Radhus
Valbo, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle

3 595 000 kr

169 m²

7 rum

425 m² tomt

Varmt välkomna till detta trivsamma och smakfulla kedjehus om hela 169 kvm beläget i omtyckta Gaddaborg. Entréplan med stora och härliga sällskapsytor med vardagsrum, allrum, matplats och kök i öppen planlösning. Här finns även en braskamin som bidrar till en hög mysfaktor. På entréplan finns även ett sovrum, en rymlig hall och ett helkaklat badrum. Övre plan inrymmer ett allrum, tre trivsamma sovrum samt ett stort helkaklat badrum. Inglasat uterum, altan och baksida med eftermiddags- och kvällssol. På framsidan finns ytterligare en uteplats. Garage i direkt anslutning till entrén. På uppfarten finns plats för ytterligare 3 bilar. Barnvänligt och populärt område med närhet till förskolor och skolor. Ny stor lekpark finns i Siporexgropen, utegym, hundrastgård, grillplats och pulkabacke. Skridskobana finns inom samfälligheten (inom 100 m från huset) och spolas. I anslutning till Gaddaborg finns bra cykelvägar, fina strövområden och golfbana vid Mackmyra. Gångavstånd till Valbo köpcentrum och bra bussförbindelser till både Gävle och Sandviken.

 • Premium
 • Uteplats
Norrbågen 45 B, Sätra, Gävle kommun
 • Tis 7 feb kl 17:00

Norrbågen 45 B

Lägenhet
Sätra, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle

1 390 000 kr

78,5 m²

3 rum

3 650 kr/mån

17 707 kr/m²

Stor trerummare om 78,5 kvm belägen på nedre botten i stabil och välskött förening. Låg månadsavgift där uppvärmning, vatten och internet ingår. Egen uteplats fint belägen mot skogsparti. Värt att notera är det stora förrådet som hör till lägenheten vilket är praktiskt beläget separat vid entrén (se bilder). Förberett för tvättmaskin i lägenheten. Grymt tillfälle för dig som vill sätta din egna prägel på ditt boende och slippa springa i trappor. Föreningen har tillgång till bra gemensamhetsutrymmet såsom grovtvättstuga, bastu, cykelrum, utegym, boulebanor, vävstuga och grillplatser. Möjlighet finns att hyra garage/parkeringsplats också. Dessutom finns god tillgång på fria parkeringsplatser i området. Det finns även en övernattningslägenhet att hyra. Nära till skolor, bussar, motionsspår och till Sätra Centrum med bl.a. affärer, apotek och hälsocentral. Det är ca tio minuters promenad till idrottsanläggningarna vid Gavlehov.

 • Plus
 • Uteplats
Eskörönningen 11, Eskön, Gävle kommun

Eskörönningen 11

Villa
Eskön, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle

3 450 000 kr

70 m²

4 rum

1 713 m² tomt

Högt fint läge med tillhörande havsutsikt och båtplats vid strandkanten. Njut av spabadet på altanen och den fina vyn mot havet. Villan är uppförd 2017 i ett plan och har tre sovrum samt en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Fint helkaklat badrum där även tvättstugan är belägen. Godkänt eget vatten och avlopp. Fiberbredband är indraget (öppet nät). Stor trädgårdstomt där plats finns för barnens lek och spel.

 • Plus
 • Uteplats
Hamnvägen 7, Axmar, Gävle kommun

Hamnvägen 7

Gård/Skog
Axmar, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle

3 490 000 kr

84 m²

3 rum

3 304 m² tomt

Havsnära belägen fastighet med hög charmfaktor vilken kan nyttjas på flera olika sätt. Villan, som har en boarea om 84 kvm samt en levnadsyta om 105 kvm, är i fint skick med helkaklat badrum, inglasad veranda, fräscht kök, eldstad och två sovrum. För dig med hästintresse finns här ett stall uppfört 2006 i bästa skick. Tre boxar, sadelkammare, höskulle och vatten och avlopp indraget. Hagar finns på gården och säljaren har tidigare arrenderat ytterligare mark i närheten. Vill man nyttja stallet som verkstad/garage funkar det då man kan montera bort hästboxarna. På gården finns ett extra boningshus för uthyrning eller boende för gästerna. Fullt utrustat med kök, storstuga, två sovrum och badrum. Ytterligare en gäststuga med övernattningsrum finns på gården liksom ett isolerat garage. En kort promenad bort finns båtplatsen vid havet och den välordnade bryggan. Kommunalt vatten och godkänt eget avlopp från 2007. Möjlighet finns att ansluta fiber som är framdraget. Kort och gott en riktig idyll med närhet till havet. Värt att notera är att fastigheten är belägen i elområde 2.

 • Uteplats
Skolvägen 12 X, Valbo, Gävle kommun

Skolvägen 12 X

Lägenhet
Valbo, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle

1 750 000 kr

76 m²

3 rum

4 300 kr/mån

23 026 kr/m²

Välkomna till en mycket fin trerummare i Valbo! Toppenläge i området med balkong ostört mot angränsande villaområde. Bästa solläge mot väster med eftermiddags- och kvällssol. Ljust och luftigt boende med generös takhöjd och öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet. Lägenheten byggdes 2015 och håller genomgående hög standard med bland annat vattenburen golvvärme och parkettgolv i hela lägenheten och ett stort helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Möjlighet till parkeringsplats med laddbox för elbil samt motorvärmaruttag finns. Närhet till bussar, skola, hälsocentral och till Valbo Köpcentrum med affärer och restauranger. Valbo Sportcentrum med badhus etc finns också alldeles i närheten. Lägenheten ligger en trappa upp.

 • Balkong

Visar 1 - 50 av 87