Svensk Fastighetsförmedling Gävle

Svensk Fastighetsförmedling Gävle

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Källsätersvägen 19H, Stigslund, Gävle kommun
 • Mån 4 mar kl 16:30
Källsätersvägen 19H, Stigslund, Gävle kommun, bild 2
Källsätersvägen 19H, Stigslund, Gävle kommun, bild 3

Källsätersvägen 19H

Radhus
Stigslund, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
2 350 000 kr
81 m²
4 rum
4 620 kr/mån
29 012 kr/m²

Varmt välkomna till detta smakfulla souterrängradhus med fint läge i området! Entréplan med ett nyrenoverat kök, två sovrum samt wc. Souterrängplan med vardagsrum, sovrum samt helkaklat badrum. Från vardagsrummet nås altanen med tak och härlig baksida. I avgiften ingår förutom värme och vatten även bredband, kabel-tv och p-plats. Lugnt läge i Stigslund med bra kommunikationer, gångavstånd till både förskola, skola, LIDL, Monitor ERP Arena, Gavlehov och Gävletravet samt närhet till, natur och elljusspår.

 • Premium
Krusbärsvägen 21B, Sätra, Gävle kommun

Krusbärsvägen 21B

Radhus
Sätra, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
1 495 000 kr
109 m²
4 rum
6 554 kr/mån
13 716 kr/m²

Välkomna till ett välskött och trivsamt parhus på Krusbärsvägen! Huset har ett bra läge i området och en fin gaveltomt. Diverse ytskiktsrenovering har genomförts under senare år och det ena badrummet renoverades ca -20. På baksidan finns en stor altan med trätrall och söderläge. Här bor man med närhet till naturen och till bussar, skola, förskola och affärer. Det är ett lugnt och barnvänligt område med grönytor och lekplatser på området. Garage i länga ingår i avgiften. Välkomna på visning!

Fleminggatan 2D, Söder, Gävle kommun
 • Tor 7 mar kl 16:30
Fleminggatan 2D, Söder, Gävle kommun, bild 2
Fleminggatan 2D, Söder, Gävle kommun, bild 3

Fleminggatan 2D

Radhus
Söder, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
2 750 000 kr
58 + 29 m²
3 rum
3 649 kr/mån
47 414 kr/m²

Varmt välkomna till detta stilrena radhus om 87 kvm levnadsyta, varav 58 kvm boarea + källare om 29 kvm, med områdets bästa läge. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till stor altan i bästa solläge. Övre plan med ett rymligt sovrum och ett toppfräscht badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Källarplan med gillestuga/sovrum och en stor walk in closet. Lugnt område med centralt läge med gångavstånd till skola, förskola, hälsocentral, gym, affärer och centrum. Barnvänligt med egen lekpark i föreningen samt anslutande lekparker och fotbollsplan. Mycket stabil förening med god ekonomi. Garage i länga med motorvärmare.

 • Premium
 • Uteplats
Brunnsgatan 66, Söder, Gävle kommun
 • Mån 4 mar kl 16:00
Brunnsgatan 66, Söder, Gävle kommun, bild 2
Brunnsgatan 66, Söder, Gävle kommun, bild 3

Brunnsgatan 66

Lägenhet
Söder, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
2 150 000 kr
69,1 m²
3 rum
vån 3
2 610 kr/mån
31 114 kr/m²

Varmt välkomna till denna renoverade och välplanerade gaveltrea om 69,1 kvm belägen på tredje våningen i välskött fastighet byggd 1957 med hiss i huset! Lägenheten har under åren renoverats varsamt och bjuder på ett stilrent kök från 2022, ett stort vardagsrum med utgång till den soliga balkongen med utsikt över Södermalmstorg, två bra sovrum, ett helkaklat badrum från 2018 samt en inbjudande hall med goda förvaringsmöjligheter. Goda parkeringsmöjligheter då föreningen har 18 st parkeringsplatser, till vilka man får ett parkeringstillstånd där man får stå på ledig plats. Tillgången till lediga platser är mycket goda! Brf Södertorg har god ekonomi och i den låga månadsavgiften ingår förutom parkeringen även bredband, kabel TV och hushållsel. Man har också tillgång till bra gemensamhetsutrymmen såsom bl.a. en bastu/relax som byggdes -18 och en totalrenoverad övernattningslägenhet i huset på plan 2. Vid södertorg på Brunnsgatan 66 bor du i ett lugnt och trevligt område med gångavstånd till Centralstationen, Centrum, restauranger och Gävles högskola. Till Stortorget och Centralstationen är det ca 5-10 minuters promenad. Lägenheten ligger på femte våningen. Hiss finns i huset. Till lägenheten hör ett källarförråd samt ett förråd på våning 6. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Ordslingan 12, Södra Hemlingby, Gävle kommun
 • Ons 6 mar kl 18:40
Ordslingan 12, Södra Hemlingby, Gävle kommun, bild 2
Ordslingan 12, Södra Hemlingby, Gävle kommun, bild 3

Ordslingan 12

Radhus
Södra Hemlingby, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
2 695 000 kr
101 m²
5 rum
7 203 kr/mån
26 683 kr/m²

Varmt välkomna till detta stilrena bostadsrättsradhus med gavelläge i populära Södra Hemlingby. Radhuset stod färdigt för inflytt i början under 2022 och är mer eller mindre i nyskick. Entréplan med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Utgång till stor altan och baksida. På entréplan finns även ett toppfräscht badrum. Övre plan med allrum. tre sovrum, varav master bedroom med anslutande walk in closet, samt ett toppfräscht badrum. Golvvärme i båda badrummen. En av de större tomterna i radhusområdet, se områdesbild. Egen p-plats samt förråd utanför entrén. Fiber via Gavlenet. I Södra Hemlingby bor du i ett trivsamt och nybyggt område med närhet till kommunikationer, Hemlingby köpcentrum med affärer och till fina promenadstråk i skogen. Det är gångavstånd till Hemlingby friluftsområde och Hemlingbystugan. Hemlingborgs förskola och skola öppnade hösten 2023.

 • Premium
 • Uteplats
Norra Slottsgatan 24 C, Centralt, Gävle kommun
 • Ons 6 mar kl 17:30

Norra Slottsgatan 24 C

Lägenhet
Centralt, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
995 000 kr
31 m²
1 rum
vån 2/3
2 500 kr/mån
32 097 kr/m²

Varmt välkomna till denna välplanerade etta om 31 kvm belägen på andra våningen i välskött fastighet. Allrum med plats för både mindre matplats samt soffa. Praktisk sovalkov, kokvrå, fräscht helkaklat badrum med golvvärme samt en stor hall med gott om förvaring i flertalet garderober. Närhet till bl.a. parker, Högskolan, allmänna kommunikationer, affärer, stortorget och restauranger.

 • Plus
Övre Arbetshusgatan 54 B, Söder, Gävle kommun
 • Tor 7 mar kl 18:15
Övre Arbetshusgatan 54 B, Söder, Gävle kommun, bild 2
Övre Arbetshusgatan 54 B, Söder, Gävle kommun, bild 3

Övre Arbetshusgatan 54 B

Lägenhet
Söder, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
1 850 000 kr
70,9 m²
3 rum
vån 2/9
4 371 kr/mån
26 093 kr/m²

Varmt välkomna till denna stilrena trea om 71 välplanerade kvm belägen i välskött fastighet med hiss. Vardagsrum med gott om plats för önskad möblering samt utgång till stor inglasad balkong. Smakfullt kök med plats för matbord, två trivsamma sovrum och ett helkaklat badrum. Gott om förvaringsutrymme i en stor klädkammare samt flertalet garderober. I avgiften ingår förutom värme och vatten även kabel-tv, bredband samt br-tillägg. Centralt läge på Söder med närhet till affärer och restauranger.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Fältskärsleden 1, Brynäs, Gävle kommun
 • Mån 4 mar kl 16:30
Fältskärsleden 1, Brynäs, Gävle kommun, bild 2
Fältskärsleden 1, Brynäs, Gävle kommun, bild 3

Fältskärsleden 1

Lägenhet
Brynäs, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
3 495 000 kr
136 m²
3 rum
vån 3/5
9 487 kr/mån
25 699 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva en mycket unik och välbevarad sekelskiftesvåning om 136 kvm i pampiga Dalapalatset med anor från sent 1800-tal intill Gavleån! Här välkomnas man av sociala ytor och tidstypiska detaljer som bidrar till den trivsamma känslan som lägenheten präglas av. I bostaden finner man en vacker kakelugn och öppen spis, stuckaturer, djupa fönsternischer, tornrum, vackra trägolv, takrosetter, bröstpanel och takhöjd på över 3 meter. Lägenheten präglas av en luftig karaktär och disponeras av en hall med förvaring och gäst wc. Vidare från hallen når vi våningens rymliga och sociala vardagsrum där det finns gott om plats för nära och kära att umgås eller samlas framför en brasa. Genom skjutdörrarna intill finner vi den charmiga matsalen även kallat tornrummet med fina fönsterpartier och en öppen spis. Från matsalen når man sedan det fullt utrustade köket där gott om plats finns för trevlig matlagning. Utöver detta finner man ett luftigt och stort sovrum med gott om förvaring och utgång till bostadens balkong med utsikt över Gavleån samt ett renoverat badrum med tvättpelare och dusch från 2020. Dalapalatset har bara två större balkonger som vetter mot Gavleån och denna lägenhet innehar en av dessa. Som boende på adressen bor du i en trivsam förening med vackert trapphus där hiss finns från markplan, en trevlig innergård, en bra tvättstuga och sist men inte minst en stor festlokal med fullt utrustat kök och övernattningsmöjlighet som finns till för förfogande. Här bor du med ett centralt läge med gångavstånd till Gävle centralstation, livsmedelsbutiker, bageriet Kavlat & klart och restauranger så som Tullhuset, bryggan och TAK. Med bara ett par minuters promenad når vi centrala Gävles shoppinggator samt restauranger. Precis intill finner man även den nyligen etablerade stadsdelen Godisfabriken som består av en trevlig saluhall, ICA-butik, lekpark mm. Denna lägenhet vill man uppleva på plats, varmt välkomna med er intresseanmälan!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Engeshöjden, Engesberg, Gävle kommun
Engeshöjden, Engesberg, Gävle kommun, bild 2
Engeshöjden, Engesberg, Gävle kommun, bild 3

Engeshöjden

Tomt
Engesberg, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
1 950 000 kr
888 m² tomt

På Engeshöjden, i anslutning till natursköna Bönan finns möjlighet att bygga ditt eget drömhus. Tretton fina stycketomter, varav 6 st redan är sålda, i olika storlekar, alla i direkt anslutning till skog och grönska. Val av hustillverkare är fritt. Friköpt tomt och nyproduktion bidrar till mycket låga driftskostnader och ingen fastighetsavgift de första 15 åren. Tomterna ligger med ett naturnära läge med skog in på knuten och fina sollägen. På området finns en lekplats som passar ypperligt för områdets barnfamiljer, här byggs även ett utegym samt grillplats. Här har man även promenadavstånd till badplats, restaurang Huseliiharen, båtplatser och mycket mer. Matbutik och golfbana finns ca 10 minuter bort med bil och till centrala Gävle tar det ca 15 minuter. Kommunalt VA finns vid tomtgräns. Priser från 1.950.000:- till 2.400.000:-. https://www.engeshojden.se/villa/ Kontakta mäklaren för mer information!

 • Premium
Kvistholmsvägen 10, Norrsundet, Gävle kommun
 • Mån 26 feb kl 16:30
Kvistholmsvägen 10, Norrsundet, Gävle kommun, bild 2
Kvistholmsvägen 10, Norrsundet, Gävle kommun, bild 3

Kvistholmsvägen 10

Villa
Norrsundet, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
1 650 000 kr
94 + 40 m²
4 rum
375 m² tomt

Här finner ni en mycket fin villa med kanonläge mitt i Norrsundet. Huset har renoverats både in-/ och utvändigt och är bara att flytta in och trivas i. Bland annat så är badrum helkaklat, köket renoverat, samtliga ytskikt såsom golv och väggar renoverade, ytterpanel målad och bergvärmepumpen helt ny från 2024! Baksidan inrymmer en liten men helt insynsskyddad uteplats och från vardagsrummets fönster så ser du ut över vattnet! Tillhörande garagebyggnad på sidan av huset. Härifrån har ni gångavstånd till affär, idrottsplats, busshållsplats och den mycket populära skärgårdskrogen Bergmans Fisk. Varmt välkomna till Kvistholmsvägen 10 på visning!

 • Premium
Norrsundsvägen 20, Hamrångefjärden, Gävle kommun

Norrsundsvägen 20

Villa
Hamrångefjärden, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
995 000 kr
60 + 10 m²
3 rum
1 448 m² tomt

Varmt välkomna till Norrsundsvägen 20 och detta charmiga hus i 1 1/2-plan. Fin trädgårdstomt med bostadshus, rymlig carport och förrådsbod. Entréplan med hall, kök och vardagsrum med äldre kakelugn. Övre plan med allrum och sovrum med charmiga plankgolv samt ett badrum med tvättmaskin. Här bor man med närhet till kommunikationer, natur och Hamrångefjärden med badplats. Någon minuts bilfärd till E4an där man tar sig till centrala Gävle på ca 30 minuter. Förskola, skola och matbutik finns i Bergby. Kommunalt vatten och avlopp. Hjärtligt välkomna på visning!

 • Uteplats
Fältspatvägen 48, Sätra, Gävle kommun

Fältspatvägen 48

Lägenhet
Sätra, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
1 100 000 kr
65 m²
2 rum
vån 3/4
3 004 kr/mån
16 923 kr/m²

Välkomna till en mycket fin tvårummare i omtyckta Brf Sätra! Hela lägenheten har renoverats under -23/24 med ett nytt IKEA-kök och nya, ljusa ytskikt. Det helkaklade badrummet renoverades i samband med stamrusten. I det stora vardagsrummet finns det plats för både matbord och en soffgrupp. Från vardagsrummet är det utgång till balkongen, vilken har västerläge. Här bor man i en omtyckt bostadsrättsförening med trevliga gemensamhetsanläggningar så som föreningslokal, uthyrningslägenhet, hobbyrum och tvättstuga. Trevligt område med närhet till grönområden, skolor, bussar, livsmedelsbutik och hälsocentral. Lägenheten ligger på tredje våningen. Hiss finns i huset.

 • Balkong
 • Hiss
Svartsbovägen 5, Mo, Ockelbo kommun
 • Idag kl 16:00
Svartsbovägen 5, Mo, Ockelbo kommun, bild 2
Svartsbovägen 5, Mo, Ockelbo kommun, bild 3

Svartsbovägen 5

Villa
Mo, Ockelbo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
1 750 000 kr
130 + 15 m²
4 rum
1 977 m² tomt

Superfint läge strax utanför Ockelbo samhälle. Högt belägen fastighet med en skön lantlig känsla samt närhet till skog och mark. Endast ca 1 km till välskött badplats vid Kvarndammen. Från altanen har man en vidsträckt utsikt. Fristånde modernt dubbelgarage med rejäl förrådsdel som är isolerat. Nytt godkänt enskilt avlopp till fastigheten. Invändigt håller huset god standard med modernt kök och nyrenoverat fräscht badrum. Två sovrum i nuläget men möjlighet finns till tre sovrum. Gäststuga på gården. Centrala Ockelbo är bara ca 6 km bort där goda pendlingsmöjligheter finns med tåg etc. Busshållplats i direkt närhet till huset där bussen avgår varje timme. Skolbussen stannar också här.

 • Premium
 • Uteplats
Ulvsmygen 3, Gävle, Gävle kommun
 • Mån 26 feb kl 16:15
Ulvsmygen 3, Gävle, Gävle kommun, bild 2
Ulvsmygen 3, Gävle, Gävle kommun, bild 3

Ulvsmygen 3

Lägenhet
Gävle, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
650 000 kr
44,5 m²
1 rum
vån 4/4
2 725 kr/mån
14 607 kr/m²

Varmt välkomna till den här fina och och rymliga 1:a med ett högt och fint läge på våning 4 av 4 utan insyn och med balkong med eftermiddags- och kvällssol. Här bor man i en välplanerad lägenhet med ett ljust allrum med plats för såväl soffgrupp, och sovdel. Här finns också ett stilrent kök med tillhörande matplats, ett ljust badrum. Genomgående ljus och trivsam bostad, belägen högst upp i huset, med ett fint ljus in till lägenheten och en väldisponerad planlösning där man nyttjar samtliga kvadratmeter på bästa vis. Hiss finns från entréplan. Här är det bara att flytta in och trivas! Här bor man med ett kanonläge i området och i en mycket populär HSB-förening och tillgång till flertalet gemensamhetsutrymmen som bl.a. tvättstugor (tvättstuga finns i samma hus), bastu, utegym, vävstuga, pallkragar för odling samt fina grönområden med grillplatser och lekytor. Här bor man dessutom med goda kommunikationer till stan via buss i direkt anslutning till området samt fina gång- och cykelvägar. I närområdet finns även tillgång till samhällsservice såsom bl.a. hälsocentral, matvaruaffär, restaurang/pizzerior samt naturen, motionsspår, skidspår och cykelavstånd till idrottscentret Gavlehov där ett omfattande idrottsutbud finns att tillgå. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Bönavägen 120, Norrlandet, Gävle kommun
Bönavägen 120, Norrlandet, Gävle kommun, bild 2
Bönavägen 120, Norrlandet, Gävle kommun, bild 3

Bönavägen 120

Villa
Norrlandet, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
3 495 000 kr
157 m²
7 rum
6 450 kr/mån

Varmt välkomna till denna smakfulla bostadsrättsvilla om hela 157 kvm med härlig havsutsikt! Huset är byggt 2011 och är i ett mycket gott skick. Genomgående vattenburen golvvärme på båda planen och väggar i sober ton. Entréplan med ljus och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och utgång till altan i söderläge . På entréplan finns även två trivsamma sovrum samt ett toppfräscht badrum. Övre plan med ett allrum med gott om plats för önskad möblering, tre trivsamma sovrum samt ett toppfräscht badrum. Från Master bedroom nås en balkong i söderläge. Upplåten mark runt huset som nyttjas enbart av ägaren. Egen båtplats samt gemensam sandstrand. I månadsavgiften ingår en garageplats samt två parkeringsplatser. Trygg uppvärmning via frånluftsvärmepump och fiber via Gavlenet. Granne med härliga Engeltofta med bl a ett fint havsbad, restaurang och nybyggda padelbanor. På 3 km avstånd in mot Gävle finns Lindbacka förskola, Ica Supermarket och Gävle Golfklubb. Mycket bra läge med närhet till buss, cykelbana, pulkabacke, natur/friluftsområde samt fina bär- och svampskogar i omgivningen.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Dalenvägen 1, Dalen/Åsbo, Gävle kommun
 • Imorgon kl 15:00
Dalenvägen 1, Dalen/Åsbo, Gävle kommun, bild 2
Dalenvägen 1, Dalen/Åsbo, Gävle kommun, bild 3

Dalenvägen 1

Villa
Dalen/Åsbo, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
3 450 000 kr
124 + 3 m²
3 rum
4,5 ha tomt

Två mil utanför centrala Gävle finns den här hästgården omfattande 4,5 hektar mark i anslutning till fastigheten. Mycket fint enskilt läge med naturen som enda granne. Stor ekonomibyggnad som inrymmer flera hästboxar och med möjlighet att bygga ytterligare boxar. Drömläge för dig som hästägare. Värt att notera är den fina asfalterade allmänna allfartsvägen till fastigheten som håller hög kvalitet. Klockrent läge med närhet till motorväg E4. Mysig äldre villa med fina utvecklingsmöjligheter. Två badrum, oinredd källare och möjlighet till tre sovrum.

 • Premium
 • Uteplats
Stuvaregatan 26 A, Gävle Strand, Gävle kommun
Stuvaregatan 26 A, Gävle Strand, Gävle kommun, bild 2
Stuvaregatan 26 A, Gävle Strand, Gävle kommun, bild 3

Stuvaregatan 26 A

Radhus
Gävle Strand, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
3 475 000 kr
144 m²
6 rum
9 328 kr/mån
24 132 kr/m²

Varmt välkomna till detta kajhus på Gävle Strand med unikt läge och fantastisk utsikt. Parhuset om 144 kvm byggdes 2008 med modern planlösning och fina materialval. Två vardagsrum, stilrent kök med tillhörande köksö, fyra trivsamma sovrum samt två fräscha badrum. Stor uteplats och härlig balkong med utsikt över Gavleån och sol från tidig morgon till sen kväll. Möjlighet ges till att inrymma någon form av verksamhet/kontor med separat ingång från kajkanten. Föreningens medlemmar har tillgång till två härliga takterrasser, bastu/relax samt en gästlägenhet. Garageplats, även med möjlighet till laddbox, finns att hyra. Möjlighet finns för juridisk person att förvärva bostaden. Belägen i Gävles mest havsnära bostadsområde med mysiga promenadstråk vid såväl Gavleån som kanalen från havet. Gångavstånd till Gävle Central med tåg- och bussförbindelser. I närområdet finns en rad trevliga restauranger såsom TAK Restaurang & Skybar, Lungomare, Fiskemagasinet samt Aktern & Fören. I området finns även matbutik, lekplatser, Skatepark samt förskola.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Valbovägen 82, Valbo, Gävle kommun

Valbovägen 82

Villa
Valbo, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
2 995 000 kr
154 + 20 m²
6 rum
1 449 m² tomt

Här finner ni ett rymligt hus i gott skick mitt i Valbo. Huset har renoverats löpande och håller god teknisk standard. För lägre uppvärmningskostander har luft-/vattenpump installerats. Invändigt med kaklat badrum och 4 sovrum. Tillhörande dubbelgarage. Fiber installerat. Altan på gavel. Härifrån har ni gångavstånd till skola, förskola, fotbollsplan, löparspår och naturen. Busshållsplats finns direkt utanför. Varmt välkomna på visning till Valbovägen 82!

 • Plus
Ekvägen 19, Fridhem, Gävle kommun
 • Tor 7 mar kl 16:30
Ekvägen 19, Fridhem, Gävle kommun, bild 2
Ekvägen 19, Fridhem, Gävle kommun, bild 3

Ekvägen 19

Villa
Fridhem, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
3 650 000 kr
148 m²
5 rum
735 m² tomt

Varmt välkomna till denna 1 plans villa i vinkel med kanonläge i Fridhem. Villan har byggts ut och är på hela 148 kvm i bostadsyta fördelat på 5 rok. Invändigt har huset renoverat både kök och badrum. Utvändigt är tomten fint disponerad med altan på framsidan med kvällssol och uteplats på baksidan med morgonsol. Baksidan angränsar mot cykelväg och områdets lekplats och område. Perfekt för barnfamiljen! Fjärrvärme och fiber är installerat. Tillhör gör carport och uppställningsplats för bil på framsidan. Från huset har ni gångavstånd till skola, förskola, busshållsplats och affärer.

 • Premium
Nackmursvägen 11, Högbo, Sandvikens kommun
Nackmursvägen 11, Högbo, Sandvikens kommun, bild 2
Nackmursvägen 11, Högbo, Sandvikens kommun, bild 3

Nackmursvägen 11

Tomt
Högbo, Sandvikens kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
1 250 000 kr
1 542 m² tomt

Möjlighet till exklusiva och stora tomter intill Högbo Bruk! Nu erbjuds en unik chans att förverkliga ert drömboende i bästa tänkbara läge i direkt anslutning till populära Högbo Bruk. Ett helt nytt avskilt område med fantastisk natur som närmsta granne. Här har du närhet till välbesökt rekreationsområde, MTB-spår, Högbo Golfklubb, Högbo Ski Arena, löp- och vandringsleder, spaanläggning, restaurangutbud, skola och förskola. Ett mycket lugnt, fridfullt och barnvänligt område. Förhandsbesked finns för 150-170 m², 1-plans hus utan källare, samt garage/förrådsbyggnad på ca. 60 m². Se förhandsbesked i bifogad fil. Nackmursvägen 9, Överbyn 6:37: 1549 m² Nackmursvägen 11, Överbyn 6:36: 1542 m² Nackmursvägen 13, Överbyn 6:35: 1 951 m² ( SÅLD ) Fastigheterna ligger utanför detaljplanelagt område. Kommunalt vatten/avlopp via samfällighet, detta är förberett fram till tomtgräns. Fastigheterna ingår i samfällighet/gemensamhetsanläggning/vägförening i området, Väg är nu anlagt fram till respektive tomt. El och bredband/fiber kommer att anläggas fram till tomtgräns. Helt befriad från fastighetsavgift/fastighetsskatt i 15 år, enligt nuvarande regler! Varmt välkomna att höra av er vid intresse!

 • Premium
Stubbrättsvägen 1, Höjersdal, Gävle kommun
 • Fre 8 mar kl 16:00
Stubbrättsvägen 1, Höjersdal, Gävle kommun, bild 2
Stubbrättsvägen 1, Höjersdal, Gävle kommun, bild 3

Stubbrättsvägen 1

Villa
Höjersdal, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
4 495 000 kr
121 + 96 m²
5 rum
927 m² tomt

Nu ges möjlighet att förvärva en mycket fin villa med friköpt hörnläge och en magnifik baksida! Baksidan omfattas av ett mycket fint uterum om 30 kvm med eldstad och i anslutning till detta finns ett utekök med granitskiva för härlig grillkvällar. Här finner ni också det insynsskyddade poolområdet med nybyggt trädeck och en pool om 4,5x7,6 m. Poolen är kopplad till fjärrvärmen för lägre driftskostnader gällande uppvärmningen. Tillhör gör också ett utomhusspa för ett varmt bad vid kyligare kvällar! Entréplanet omfattas av 4 sovrum, vardagsrum, kök och matplats i öppen planlösning och kamin, helkaklat badrum med täljstensplattor och golvvärme. Smakfullt renoverat kök med nyare vitvaror och bl a ugn med ångfunktion och pyrolys. I källaren finns ett extra badrum med bastu och en gillestuga för sköna filmkvällar. Bra förvaringsutrymmen! Separat garage på framsidan med rymlig uppfart och plats för flera bilar. Området är barnvänligt med närhet till förskola, skola, idrottsplats, bussförbindelser och mataffär. Friköpt hörntomt och fjärrvärme installerat! Varmt välkomna på visning!

 • Premium
Forsbyvägen 137, Forsby, Gävle kommun
Forsbyvägen 137, Forsby, Gävle kommun, bild 2
Forsbyvägen 137, Forsby, Gävle kommun, bild 3

Forsbyvägen 137

Tomt
Forsby, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
7 995 000 kr
1,1 ha tomt

Unik möjlighet att förvärva en tomt om 10 792 kvm med framtagen detaljplan. Här kan t ex en bostadsrättsförening om 20-35 enheter, beroende på hur man väljer att fördela ytorna, uppföras fördelat på radhus och lägenheter. Gällande detaljplan tillåter BYA om 1650 kvm samt över 3500 kvm BTA. Se bifogade bilagor för inspiration. Ett idékonceptet finns framtaget med en central huvudbyggnad (”mangårdsbyggnaden”) som flankeras symmetriskt av två röda trälador (”ekonomibyggnaderna”). Det blir ett lantligt boende i utkanten av Forsby, precis invid natur och vatten. Byggnader och mellanrum är omsorgsfullt utformade. Alla entréer vänder sig mot det centrala gårdsrummet i mitten. Här är det nära till grannarna och möjlighet till en fin gemenskap. Det är en trevlig småskalighet, med solbelysta trädgårdar som omgärdas av staket och välklippta bokhäckar, smala gator och grusbelagda gångar Goda kommunikationer med mindre än 5 km till Gävle Centralstation. Närhet till förskola, skola, natur och badplats mm. Kontakta mäklaren för mer information!

 • Premium
Brynäsgatan 93, Brynäs, Gävle kommun
 • Tor 29 feb kl 16:30
Brynäsgatan 93, Brynäs, Gävle kommun, bild 2
Brynäsgatan 93, Brynäs, Gävle kommun, bild 3

Brynäsgatan 93

Lägenhet
Brynäs, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
795 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1/4
4 447 kr/mån
12 422 kr/m²

Varmt välkommen till Brynäsgatan 93 och denna ljusa och trevliga tvåa med stor härlig altan! Bostaden disponeras av ett ljust kök i öppen planlösning mot vardagsrummet, ett stort sovrum med dubbla fönster som ger ett härligt ljusinsläpp samt ett badrum med tvättmaskin. Från vardagsrummet är det utgång till den stora altanen med trätrall under tak, där gott om plats finns för sociala umgängen. Stort förråd tillhörande lägenheten finns precis intill ingången till lägenheten. Bredband ingår i månadsavgiften! Här bor man bekvämt på våning ett i en välskött förening med faciliteter som tvättstugor, gym, bastu och övernattningslägenhet. Lugnt område med direkt närhet till affärerna på Fjällbacken, idrottsanläggningar, allmänna kommunikationer samt promenadavstånd till naturreservatet vid T-udden med fiske och fin natur. Kan detta vara av intresse, då är du varmt välkommen med din visningsanmälan!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Södra Kansligatan 33, Söder, Gävle kommun
 • Budgivning pågår

Södra Kansligatan 33

Lägenhet
Söder, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
1 575 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 4/6
3 680 kr/mån
24 803 kr/m²

Varmt välkomna till denna mycket fina tvåa om 63,5 kvm belägen på fjärde våningen i populära Brf Morianen. Ljust och rymligt vardagsrum med gott om plats för önskad möblering. Utgång till balkong i högt och fritt söderläge. Modernt kök i smakfull design, trivsamt sovrum samt ett fräscht kaklat badrum. Goda förvaringsmöjligheter i praktisk klädkammare och större källarförråd. Välplanerad lägenhet där man nyttjar samtliga kvadratmeter på ett bra vis. Välskött förening med tillgång till gemensamhetslokaler såsom tvättstuga, motionsrum, hobbyrum, gästrum, föreningslokal samt bastu. I avgiften ingår förutom värme, vatten och kabel-TV även bredband. Attraktivt läge med närhet till Södermalmstorg, bussar, affärer, restauranger, centrum, Centralstation och fem minuters cykelavstånd till Högskolan.

 • Balkong
 • Hiss
Källmur-Johns väg 4 E, Bomhus, Gävle kommun
 • Budgivning pågår

Källmur-Johns väg 4 E

Lägenhet
Bomhus, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
995 000 kr
63 m²
3 rum
vån 2/2
5 121 kr/mån
15 794 kr/m²

Varmt välkomna till denna fina trea om 63 kvm med bra läge i omtyckta och populära Sjöäng/Källö. Lägenheten är belägen i modern fastighet byggd 2007 med radhuskänsla. Ljust vardagsrum och kök i öppen planlösning med utgång till balkong i härligt söderläge. Två trivsamma sovrum och ett stort badrum utrustat med tvättmaskin. Goda förvaringsmöjligheter i praktisk klädkammare och stort förråd. I avgiften ingår förutom värme, vatten och kabel-tv, även bredband, hushållsel och parkeringsplats med motorvärmare. Mycket barnvänligt område med närhet till fotbollsplan, skolor, kommunikationer och natur.

 • Balkong

Visar 1 - 25 av 118