Mäklare Manne Pettersson Wallström

Manne Pettersson Wallström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Råvägen 27, Hamrångefjärden, Gävle kommun
  • Tis 7 maj kl 17:20

Råvägen 27

Villa
Hamrångefjärden, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
1 450 000 kr
87 + 20 m²
3 rum
1 556 m² tomt

Varmt välkomna till denna trevliga 1,5-plansvilla om 87+20 kvm med lantligt läge i idylliska Hamrångefjärden. Entréplan erbjuder ett ljust och rymligt vardagsrum, modernt kök i stilren design (-21), fräscht badrum samt tvättstuga. Täljstenskamin för god värmeekonomi och en mysig tillvaro. Utgång till stor uteplats med sol från morgon till kväll. Övre plan med två trivsamma sovrum, gästtoalett och en möblerbar hall som passar bra som lekrum. Här finns möjlighet att sätta upp en vägg för att skapa ytterligare ett sovrum. På övre plan finner du även en balkong i lugnt och harmoniskt västerläge mot tomten. Trevlig tomt intill skogsparti med fin gräsmatta, diverse buskar och träd. På tomten finns även ett fint uthus med mycket goda förvaringsmöjligheter och en välvårdad gäststuga som passar perfekt för exempelvis tonåringen. Lugnt läge med naturen runt hörnet men ändå med närhet till förskola, skola, mataffär, bussförbindelser och övrig samhällsservice i Bergby. Huset är Varudeklarerat, vilket betyder att försäljningen omfattas av en av de mest heltäckande försäkringsprodukterna för bostadsbyggnadens skick som finns på marknaden. Protokoll finns under dokument. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Staketgatan 14, Centralt, Gävle kommun
  • Mån 29 apr kl 16:30
Staketgatan 14, Centralt, Gävle kommun, bild 2
Staketgatan 14, Centralt, Gävle kommun, bild 3

Staketgatan 14

Lägenhet
Centralt, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
1 950 000 kr
81 m²
3 rum
vån 3/4
5 417 kr/mån
24 074 kr/m²

Varmt välkomna till denna mycket fina trea om 81 kvm belägen på tredje våningen i välskött fastighet med hiss. Ljust och rymligt vardagsrum med gott om plats för önskad möblering. Utgång till balkong i ett högt och fritt söderläge mot innergården. Modernt kök i stilren design med goda arbetsytor och tillhörande matplats. I anslutning till köket finns även ett mindre tvättrum med tvättmaskin. Två trivsamma sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt ett fräscht helkaklat badrum utrustat med golvvärme. Välplanerad lägenhet där man nyttjar samtliga kvadratmeter på ett bra vis. Omtyckt och stabil förening där värme, vatten, bostadsrättstillägg, kabel-TV samt bredband ingår i månadsavgiften. Centralt läge med närhet till både Stortorget, Högskolan och Boulognerskogen.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Östvedavägen 244, Hedesunda, Gävle kommun
Östvedavägen 244, Hedesunda, Gävle kommun, bild 2
Östvedavägen 244, Hedesunda, Gävle kommun, bild 3

Östvedavägen 244

Tomt
Hedesunda, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
895 000 kr
1 512 m² tomt

Unik möjlighet att bygga ditt drömboende med utsikt över vackra Dalälven! Denna lummiga naturtomt om 1 512 kvm är högt belägen i attraktiva Östveda. Här bor i en rofylld miljö med närhet till mysiga vandringsleder (Gästrikeleden), svamp- och bärfyllda skogar och fina fiskevatten. En idyll på såväl sommar- som vintertid med fantastiska möjligheter till att åka både skidor och skridskor på sjön. Endast ett stenkast från tomten finns en trivsam badplats och inom ett kort promenadavstånd hittar du även Östveda Båthamn. Cykelavstånd till centrala Hedesunda med mataffär, pizzeria och kommunikationer till Gävle. Området omfattas inte av detaljplan och förhandsbesked om nybyggnad av en- till tvåbostadshus finns. Inga krav på husleverantör. VA-utredning är utförd i samband med avstyckning av tomten (se bilagor). Välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
Östvedavägen 242, Hedesunda, Gävle kommun
Östvedavägen 242, Hedesunda, Gävle kommun, bild 2
Östvedavägen 242, Hedesunda, Gävle kommun, bild 3

Östvedavägen 242

Tomt
Hedesunda, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
895 000 kr
1 517 m² tomt

Unik möjlighet att bygga ditt drömboende med utsikt över vackra Dalälven! Denna lummiga naturtomt om 1 517 kvm är högt belägen i attraktiva Östveda. Här bor i en rofylld miljö med närhet till mysiga vandringsleder (Gästrikeleden), svamp- och bärfyllda skogar och fina fiskevatten. En idyll på såväl sommar- som vintertid med fantastiska möjligheter till att åka både skidor och skridskor på sjön. Endast ett stenkast från tomten finns en trivsam badplats och inom ett kort promenadavstånd hittar du även Östveda Båthamn. Cykelavstånd till centrala Hedesunda med mataffär, pizzeria och kommunikationer till Gävle. Området omfattas inte av detaljplan och förhandsbesked om nybyggnad av en- till tvåbostadshus finns. Inga krav på husleverantör. VA-utredning är utförd i samband med avstyckning av tomten (se bilagor). Välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
Smäckvägen 11, Valbo, Gävle kommun
  • Mån 29 apr kl 17:40
Smäckvägen 11, Valbo, Gävle kommun, bild 2
Smäckvägen 11, Valbo, Gävle kommun, bild 3

Smäckvägen 11

Villa
Valbo, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
3 450 000 kr
152 m²
6 rum
1 377 m² tomt

Varmt välkomna till denna mycket välskötta fastighet med högt läge i populärt område i Valbo. I fastigheten finns 2 lägenheter om 2,5 respektive 3,5 rok samt källare/suterräng med gästrum/kontor, garage och helkaklat duschrum -19. Nya fönster i bottenplan och övervåning -17. Fasaden målad på huset och förråd/garage -21. Renovering/målning av yttertak -21. Huset är tilläggsisolerat och större delen av elen utbytt. Friköpt trädgårdstomt om 1 377 kvm med bra läge. På tomten finns även ett uthus/garage med tillhörande matkällare/jordkällare. Trevligt läge med närhet till skola, förskola, affär, hälsocentral, bra bussförbindelser, pizzeria och Åbyvallen. Huset är Varudeklarerat, vilket betyder att försäljningen omfattas av en av de mest heltäckande försäkringsprodukterna för bostadsbyggnadens skick som finns på marknaden. Protokoll finns under dokument. Notera att villans biarea ej är uppmätt.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 5