Mäklare Linus Lindqvist

Linus Lindqvist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Fleminggatan 2D, Söder, Gävle kommun
 • Tor 7 mar kl 16:30
Fleminggatan 2D, Söder, Gävle kommun, bild 2
Fleminggatan 2D, Söder, Gävle kommun, bild 3

Fleminggatan 2D

Radhus
Söder, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
2 750 000 kr
58 + 29 m²
3 rum
3 649 kr/mån
47 414 kr/m²

Varmt välkomna till detta stilrena radhus om 87 kvm levnadsyta, varav 58 kvm boarea + källare om 29 kvm, med områdets bästa läge. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till stor altan i bästa solläge. Övre plan med ett rymligt sovrum och ett toppfräscht badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Källarplan med gillestuga/sovrum och en stor walk in closet. Lugnt område med centralt läge med gångavstånd till skola, förskola, hälsocentral, gym, affärer och centrum. Barnvänligt med egen lekpark i föreningen samt anslutande lekparker och fotbollsplan. Mycket stabil förening med god ekonomi. Garage i länga med motorvärmare.

 • Premium
 • Uteplats
Ordslingan 12, Södra Hemlingby, Gävle kommun
 • Ons 6 mar kl 18:40
Ordslingan 12, Södra Hemlingby, Gävle kommun, bild 2
Ordslingan 12, Södra Hemlingby, Gävle kommun, bild 3

Ordslingan 12

Radhus
Södra Hemlingby, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
2 695 000 kr
101 m²
5 rum
7 203 kr/mån
26 683 kr/m²

Varmt välkomna till detta stilrena bostadsrättsradhus med gavelläge i populära Södra Hemlingby. Radhuset stod färdigt för inflytt i början under 2022 och är mer eller mindre i nyskick. Entréplan med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Utgång till stor altan och baksida. På entréplan finns även ett toppfräscht badrum. Övre plan med allrum. tre sovrum, varav master bedroom med anslutande walk in closet, samt ett toppfräscht badrum. Golvvärme i båda badrummen. En av de större tomterna i radhusområdet, se områdesbild. Egen p-plats samt förråd utanför entrén. Fiber via Gavlenet. I Södra Hemlingby bor du i ett trivsamt och nybyggt område med närhet till kommunikationer, Hemlingby köpcentrum med affärer och till fina promenadstråk i skogen. Det är gångavstånd till Hemlingby friluftsområde och Hemlingbystugan. Hemlingborgs förskola och skola öppnade hösten 2023.

 • Premium
 • Uteplats
Norra Slottsgatan 24 C, Centralt, Gävle kommun
 • Ons 6 mar kl 17:30

Norra Slottsgatan 24 C

Lägenhet
Centralt, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
995 000 kr
31 m²
1 rum
vån 2/3
2 500 kr/mån
32 097 kr/m²

Varmt välkomna till denna välplanerade etta om 31 kvm belägen på andra våningen i välskött fastighet. Allrum med plats för både mindre matplats samt soffa. Praktisk sovalkov, kokvrå, fräscht helkaklat badrum med golvvärme samt en stor hall med gott om förvaring i flertalet garderober. Närhet till bl.a. parker, Högskolan, allmänna kommunikationer, affärer, stortorget och restauranger.

 • Plus
Övre Arbetshusgatan 54 B, Söder, Gävle kommun
 • Tor 7 mar kl 18:15
Övre Arbetshusgatan 54 B, Söder, Gävle kommun, bild 2
Övre Arbetshusgatan 54 B, Söder, Gävle kommun, bild 3

Övre Arbetshusgatan 54 B

Lägenhet
Söder, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
1 850 000 kr
70,9 m²
3 rum
vån 2/9
4 371 kr/mån
26 093 kr/m²

Varmt välkomna till denna stilrena trea om 71 välplanerade kvm belägen i välskött fastighet med hiss. Vardagsrum med gott om plats för önskad möblering samt utgång till stor inglasad balkong. Smakfullt kök med plats för matbord, två trivsamma sovrum och ett helkaklat badrum. Gott om förvaringsutrymme i en stor klädkammare samt flertalet garderober. I avgiften ingår förutom värme och vatten även kabel-tv, bredband samt br-tillägg. Centralt läge på Söder med närhet till affärer och restauranger.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Engeshöjden, Engesberg, Gävle kommun
Engeshöjden, Engesberg, Gävle kommun, bild 2
Engeshöjden, Engesberg, Gävle kommun, bild 3

Engeshöjden

Tomt
Engesberg, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
1 950 000 kr
888 m² tomt

På Engeshöjden, i anslutning till natursköna Bönan finns möjlighet att bygga ditt eget drömhus. Tretton fina stycketomter, varav 6 st redan är sålda, i olika storlekar, alla i direkt anslutning till skog och grönska. Val av hustillverkare är fritt. Friköpt tomt och nyproduktion bidrar till mycket låga driftskostnader och ingen fastighetsavgift de första 15 åren. Tomterna ligger med ett naturnära läge med skog in på knuten och fina sollägen. På området finns en lekplats som passar ypperligt för områdets barnfamiljer, här byggs även ett utegym samt grillplats. Här har man även promenadavstånd till badplats, restaurang Huseliiharen, båtplatser och mycket mer. Matbutik och golfbana finns ca 10 minuter bort med bil och till centrala Gävle tar det ca 15 minuter. Kommunalt VA finns vid tomtgräns. Priser från 1.950.000:- till 2.400.000:-. https://www.engeshojden.se/villa/ Kontakta mäklaren för mer information!

 • Premium
Bönavägen 120, Norrlandet, Gävle kommun
Bönavägen 120, Norrlandet, Gävle kommun, bild 2
Bönavägen 120, Norrlandet, Gävle kommun, bild 3

Bönavägen 120

Villa
Norrlandet, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
3 495 000 kr
157 m²
7 rum
6 450 kr/mån

Varmt välkomna till denna smakfulla bostadsrättsvilla om hela 157 kvm med härlig havsutsikt! Huset är byggt 2011 och är i ett mycket gott skick. Genomgående vattenburen golvvärme på båda planen och väggar i sober ton. Entréplan med ljus och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och utgång till altan i söderläge . På entréplan finns även två trivsamma sovrum samt ett toppfräscht badrum. Övre plan med ett allrum med gott om plats för önskad möblering, tre trivsamma sovrum samt ett toppfräscht badrum. Från Master bedroom nås en balkong i söderläge. Upplåten mark runt huset som nyttjas enbart av ägaren. Egen båtplats samt gemensam sandstrand. I månadsavgiften ingår en garageplats samt två parkeringsplatser. Trygg uppvärmning via frånluftsvärmepump och fiber via Gavlenet. Granne med härliga Engeltofta med bl a ett fint havsbad, restaurang och nybyggda padelbanor. På 3 km avstånd in mot Gävle finns Lindbacka förskola, Ica Supermarket och Gävle Golfklubb. Mycket bra läge med närhet till buss, cykelbana, pulkabacke, natur/friluftsområde samt fina bär- och svampskogar i omgivningen.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Stuvaregatan 26 A, Gävle Strand, Gävle kommun
Stuvaregatan 26 A, Gävle Strand, Gävle kommun, bild 2
Stuvaregatan 26 A, Gävle Strand, Gävle kommun, bild 3

Stuvaregatan 26 A

Radhus
Gävle Strand, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
3 475 000 kr
144 m²
6 rum
9 328 kr/mån
24 132 kr/m²

Varmt välkomna till detta kajhus på Gävle Strand med unikt läge och fantastisk utsikt. Parhuset om 144 kvm byggdes 2008 med modern planlösning och fina materialval. Två vardagsrum, stilrent kök med tillhörande köksö, fyra trivsamma sovrum samt två fräscha badrum. Stor uteplats och härlig balkong med utsikt över Gavleån och sol från tidig morgon till sen kväll. Möjlighet ges till att inrymma någon form av verksamhet/kontor med separat ingång från kajkanten. Föreningens medlemmar har tillgång till två härliga takterrasser, bastu/relax samt en gästlägenhet. Garageplats, även med möjlighet till laddbox, finns att hyra. Möjlighet finns för juridisk person att förvärva bostaden. Belägen i Gävles mest havsnära bostadsområde med mysiga promenadstråk vid såväl Gavleån som kanalen från havet. Gångavstånd till Gävle Central med tåg- och bussförbindelser. I närområdet finns en rad trevliga restauranger såsom TAK Restaurang & Skybar, Lungomare, Fiskemagasinet samt Aktern & Fören. I området finns även matbutik, lekplatser, Skatepark samt förskola.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Forsbyvägen 137, Forsby, Gävle kommun
Forsbyvägen 137, Forsby, Gävle kommun, bild 2
Forsbyvägen 137, Forsby, Gävle kommun, bild 3

Forsbyvägen 137

Tomt
Forsby, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
7 995 000 kr
1,1 ha tomt

Unik möjlighet att förvärva en tomt om 10 792 kvm med framtagen detaljplan. Här kan t ex en bostadsrättsförening om 20-35 enheter, beroende på hur man väljer att fördela ytorna, uppföras fördelat på radhus och lägenheter. Gällande detaljplan tillåter BYA om 1650 kvm samt över 3500 kvm BTA. Se bifogade bilagor för inspiration. Ett idékonceptet finns framtaget med en central huvudbyggnad (”mangårdsbyggnaden”) som flankeras symmetriskt av två röda trälador (”ekonomibyggnaderna”). Det blir ett lantligt boende i utkanten av Forsby, precis invid natur och vatten. Byggnader och mellanrum är omsorgsfullt utformade. Alla entréer vänder sig mot det centrala gårdsrummet i mitten. Här är det nära till grannarna och möjlighet till en fin gemenskap. Det är en trevlig småskalighet, med solbelysta trädgårdar som omgärdas av staket och välklippta bokhäckar, smala gator och grusbelagda gångar Goda kommunikationer med mindre än 5 km till Gävle Centralstation. Närhet till förskola, skola, natur och badplats mm. Kontakta mäklaren för mer information!

 • Premium
Södra Centralgatan 12A, Söder, Gävle kommun
Södra Centralgatan 12A, Söder, Gävle kommun, bild 2
Södra Centralgatan 12A, Söder, Gävle kommun, bild 3

Södra Centralgatan 12A

Lägenhet
Söder, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
1 695 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 903 kr/mån
31 101 kr/m²

Varmt välkomna till denna magiskt fina tvåa om 54,5 kvm belägen högst upp i välskött fastighet. Lägenheten har smakfullt renoverats och är i ett mycket gott skick. Ljust och rymligt vardagsrum med gott om plats för önskad möblering. Utgång till inglasad balkong i bästa sydvästläge mot den lummiga innergården. Modernt och fullutrustat kök i stilren design. Trivsamt sovrum med mycket goda förvaringsmöjligheter samt ett toppfräscht badrum. Mycket välskött förening med bra ekonomi där värme, vatten, kabel-tv och internet ingår i avgiften. Mysig innergård med grönytor, gemensamma utemöbler och grillmöjligheter. Lugnt läge på Söder med närhet till Centralstationen och till Södermalmstorg med affärer och restauranger.

 • Premium
 • Balkong
Norra Centralgatan 11 B, Centralt, Gävle kommun
Norra Centralgatan 11 B, Centralt, Gävle kommun, bild 2
Norra Centralgatan 11 B, Centralt, Gävle kommun, bild 3

Norra Centralgatan 11 B

Lägenhet
Centralt, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
3 475 000 kr
135 m²
4 rum
vån 4/4
8 752 kr/mån
25 741 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva denna fantastiskt fina lägenhet om 135 kvm belägen högst upp i välskött fastighet med hiss. Flödande ljust vardagsrum och kök i öppen planlösning med gott om plats för önskad möblering. Utgång till stor balkong med sol från ca kl 10 till solnedgång. Tre trivsamma sovrum, två fräscha badrum samt tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Möjlighet att skapa ett fjärde sovrum vid behov, se alt planlösning. Möjlighet att överta säljarens garageplats i samma fastighet, kostnad 700 kr/mån. Centralt läge med bara ett par minuters promenad till såväl Centralstationen som Stortorget. Varmt välkomna!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Almvägen 13, Fridhem, Gävle kommun
Almvägen 13, Fridhem, Gävle kommun, bild 2
Almvägen 13, Fridhem, Gävle kommun, bild 3

Almvägen 13

Villa
Fridhem, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
5 495 000 kr
165 + 125 m²
8 rum
863 m² tomt

Varmt välkomna till denna nyrenoverade och trevliga villa om hela 290 kvm levnadsyta, varav 165 kvm boarea och 125 kvm biarea, belägen i omtyckta och populära Fridhem. Huset har renoverats under de sista åren och är i ett mycket gott skick. Planlösningen på entréplan erbjuder en trevlig sällskapsdel i halvöppen planlösning med köket. Här finns gott om plats för önskad möblering samt en fungerande öppen spis. Utgång till altan, delvis under tak, och baksida i söderläge. På entréplan finns även ett matrum, tre sovrum, ett toppfräscht badrum samt gäst wc. Övre plan inrymmer ett stort allrum, två sovrum samt wc. Källarplan med stor och luftig gillestuga/allrum, rum som kan nyttjas som t ex sovrum, tvättstuga, dusch samt gott om förvaringsutrymme. Uppväxt trädgårdstomt som på baksidan gränsar mot grönområde och förskolan Almgårdens gård och lekplats. Fristående garage samt plats för flera bilar på uppfarten. Fjärrvärme och friköpt tomt bidrar till låg driftskostnad. Härligt radhus- och villaområde med rejäla grönytor i närheten. Barnvänligt med närhet till förskolor, skolor, pulkabacke och kommunikationer.

 • Premium
 • Uteplats
Norra Falltä 28 C, Valbo, Gävle kommun
Norra Falltä 28 C, Valbo, Gävle kommun, bild 2
Norra Falltä 28 C, Valbo, Gävle kommun, bild 3

Norra Falltä 28 C

Villa
Valbo, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
4 675 000 kr
165 m²
6 rum
2 856 m² tomt

Nu ges möjlighet att förvärva detta smakfulla Eksjöhus om 165 välplanerade kvm byggt 2008. Fastigheten är belägen längst ner på lugn återvändsgata i omtyckta och populära Lund. Entréplan med ett stort vardagsrum med gott om plats för önskad möblering. Kamin bidrar till en hög mysfaktor. På entréplanet finns även ett stilrent kök, sovrum, badrum samt tvättstuga. Övre plan består av ett allrum, tre trivsamma sovrum samt ett stort toppfräscht badrum. Flera altaner runt huset med sol från tidig morgon till solnedgång. Fristående garage med luftvärmepump. Plats för flera bilar på uppfarten. Närhet till skola, förskola, skog/natur, idrottsplatser, Mackmyra golf, Valbo Köpcentrum samt ca 15 min med bil till Gävle Centrum. Lugnt och barnvänligt område. Kontakta mäklaren för visning!

 • Premium
 • Uteplats
Engelbrektsgatan 6, Centralt, Gävle kommun
Engelbrektsgatan 6, Centralt, Gävle kommun, bild 2
Engelbrektsgatan 6, Centralt, Gävle kommun, bild 3

Engelbrektsgatan 6

Lägenhet
Centralt, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
3 975 000 kr
193 m²
5 rum
vån 4/4
9 201 kr/mån
20 596 kr/m²

Varmt välkomna till denna fantastiska våning om 193 kvm belägen högst upp i välskött och vacker fastighet anno 1898. Planlösningen erbjuder öppna och mycket generösa sällskapsdelar som både känns representativa och familjära. Stort vardagsrum med gott om plats för önskad möblering, stilrent kök med anslutande matplats, allrum, tre trivsamma sovrum, fräscht helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt gäst wc. I avgiften ingår även en parkeringsplats på innergården. Möjlighet till elbilsladdning. Engelbrektsgatan har med sitt centrala läge promenadavstånd till Stortorget, Högskolan, sjukhuset, centralstationen och natursköna Boulognerskogen med mysiga promenadstråk, grönområden, utegym och badplats. Kontakta mäklaren för visning!

 • Premium
 • Hiss
Kittelvägen 15, Bomhus, Gävle kommun
Kittelvägen 15, Bomhus, Gävle kommun, bild 2
Kittelvägen 15, Bomhus, Gävle kommun, bild 3

Kittelvägen 15

Lägenhet
Bomhus, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
1 495 000 kr
68,5 m²
3 rum
vån 1/2
3 597 kr/mån
21 825 kr/m²

Varmt välkomna till denna stilrena trea om 68,5 kvm belägen i välskötta och omtyckta Riksbyggens Brf Solvagnen. Lägenheten totalrenoverades under 2021 och är i ett mycket gott skick. Vardagsrum och kök i öppen planlösning med plats för såväl matplats som soffgrupp. Utgång till uteplats i söderläge. Två trivsamma sovrum varav det ena nyttjas som matsal idag. Välkomnande hall med mycket god förvaring i en anslutande klädkammare samt ett toppfräscht badrum med tvättmaskin. Garage i länga med motorvärmaruttag ingår i månadsavgiften. Välskött och bra förening med god ekonomi. Barnvänligt område med dagis runt husknuten. Nära till skola, affär och bussförbindelser.

 • Premium
 • Uteplats
Järvstabyn 64, Järvsta, Gävle kommun
Järvstabyn 64, Järvsta, Gävle kommun, bild 2
Järvstabyn 64, Järvsta, Gävle kommun, bild 3

Järvstabyn 64

Villa
Järvsta, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
3 995 000 kr
150 + 99 m²
5 rum
1 425 m² tomt

Varmt välkomna till denna smakfulla och välskötta fastighet om 200 kvm levnadsyta, varav 150 kvm boarea och 50 kvm biarea, belägen i mysiga och populära Järvstabyn. Ljus och öppen planlösning med ett nyrenoverat kök från 2021. I direkt anslutning finns en matplats samt vardagsrum med kamin. Utgång till baksida och altan, delvis under tak, i bästa söderläge. Fyra trivsamma sovrum, två fräscha badrum samt en välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter. Källare med tvättstuga, bastu/dusch samt gott om förvaringsutrymme. Vidbyggt dubbelgarage om ca 50 kvm med elportar. Plats för upp till ytterligare fyra bilar på uppfarten. Ny bergvärmepump från 2017 samt fiber från Gavlenet. Lantligt beläget i charmiga Järvstabyn men ändå med närhet till förskola, skola och köpcentrum samt Hemlingby friluftsområde.

 • Premium
 • Uteplats
Engelbrektsgatan 5 B, Väster, Gävle kommun
Engelbrektsgatan 5 B, Väster, Gävle kommun, bild 2
Engelbrektsgatan 5 B, Väster, Gävle kommun, bild 3

Engelbrektsgatan 5 B

Lägenhet
Väster, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
1 650 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/3
3 256 kr/mån
27 500 kr/m²

Varmt välkomna till denna smakfulla tvåa om 60 kvm. Härligt vardagsrum med plats för såväl soffgrupp som matbord. Fungerande öppen spis bidrar till en hög mysfaktor. Utgång till balkong i bästa sydvästläge. Stilrent kök, trivsamt sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt ett helkaklat badrum. Möjlighet till p-plats med motorvärmare för 350 kr/mån. I månadsavgiften ingår förutom värme och vatten även br-tillägg, kabel-tv samt bredband. Det centrala läget ger promenadavstånd till Boulognerskogen, Gävle city med affärer och restauranger, sjukhuset och Högskolan.

 • Premium
 • Balkong
Karin Källs Väg 10, Sjöäng, Gävle kommun
Karin Källs Väg 10, Sjöäng, Gävle kommun, bild 2
Karin Källs Väg 10, Sjöäng, Gävle kommun, bild 3

Karin Källs Väg 10

Radhus
Sjöäng, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
2 395 000 kr
107 m²
4 rum
5 581 kr/mån
22 383 kr/m²

Varmt välkomna till detta trevliga bostadsrättsradhus om 107 kvm byggt 2011. Entréplan med kök och vardagsrum. Utgång til altan och baksida i bästa söderläge. På entréplan finns även en välkomnande hall med mycket god förvaring i anslutning samt ett fräscht badrum. Övre plan med tre trivsamma sovrum samt ett badrum. På framsidan finns ytterligare en altan med kvällssol. Plats för bilen utanför entrén. Otroligt lugnt och barnvänligt läge med närhet till förskola, skola, kommunikation, natur, fotbollsplan m.m.

 • Premium
 • Uteplats
Hultstigen 13, Engesberg, Gävle kommun
Hultstigen 13, Engesberg, Gävle kommun, bild 2
Hultstigen 13, Engesberg, Gävle kommun, bild 3

Hultstigen 13

Villa
Engesberg, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
6 495 000 kr
135 m²
5 rum
1 003 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva en nyproducerad villa på Norrlandet/Engesberg som kommer att stå färdigställd under 2024. Genomgående hög standard med bl a vattenburen golvvärme i hela huset och kök från Marbodal. Stor altan, delvis under tak, i bästa sydvästläge. Fristående garage med anslutande förrådsdel. Fastigheten är lugnt belägen med promenadavstånd till badplats, restaurang Huseliiharen, båtplatser och mycket mer. Matbutik och golfbana finns ca 10 minuter bort med bil och till centrala Gävle tar det ca 15 minuter. Möjlighet finns att påverka interiör. Friköpt tomt och nyproduktion bidrar till mycket låga driftskostnader och ingen fastighetsavgift de första 15 åren. Kontakta mäklaren för mer information!

 • Premium
 • Uteplats
Bergsgatan 43, Vallbacken, Gävle kommun
 • Tor 7 mar kl 17:15
Bergsgatan 43, Vallbacken, Gävle kommun, bild 2
Bergsgatan 43, Vallbacken, Gävle kommun, bild 3

Bergsgatan 43

Lägenhet
Vallbacken, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
2 750 000 kr
98 m²
4 rum
vån 1/3
6 532 kr/mån
28 061 kr/m²

Varmt välkomna till denna smakfulla och välplanerade fyra om 98 kvm belägen i attraktiva Vallbacken. Ljust och trevligt vardagsrum med utgång till stor altan om ca 25 kvm samt inglasad balkong om 10 kvm i bästa solläge. Trevligt kök, tre trivsamma sovrum samt ett fräscht helkaklat badrum. Ledig p-plats finns! Gångavstånd till såväl centrum, Södermalmstorg, Gävle Konserthus, som Gävle Centralstation med tåg- och bussförbindelser.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Brunnsgatan 51 C, Söder, Gävle kommun
 • Tor 7 mar kl 17:45
Brunnsgatan 51 C, Söder, Gävle kommun, bild 2
Brunnsgatan 51 C, Söder, Gävle kommun, bild 3

Brunnsgatan 51 C

Lägenhet
Söder, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
1 395 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 722 kr/mån
25 135 kr/m²

Varmt välkomna till denna ljusa och trivsamma gavellägenhet om 55 välplanerade kvm belägen på andra våningen i välskött fastighet. Vardagsrum med gott om plats för önskad möblering samt utgång till balkong i sydvästläge. Trevligt kök med plats för matbord, stort och trivsamt sovrum samt ett fräscht badrum med tvättmaskin. Här bor man med ett lugnt läge på Söder med utsikt mot Brunnsparken och med bara ett par minuter till Södermalmstorg med affärer och restauranger. Det är cykelavstånd till Högskolan och Centralstationen når man med ca tio minuters promenad.

 • Premium
Skidstavägen 8 B, Lindbacka, Gävle kommun
Skidstavägen 8 B, Lindbacka, Gävle kommun, bild 2
Skidstavägen 8 B, Lindbacka, Gävle kommun, bild 3

Skidstavägen 8 B

Lägenhet
Lindbacka, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
1 995 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1
4 543 kr/mån
36 273 kr/m²

Sällsynt möjlighet att köpa en av få lägenheter i Lindbacka! Gavellägenhet om 55 kvm med ett av områdets bästa läge. Lägenheten stod färdigställd sommaren 2020 och har en trevlig och öppen planlösning. Vardagsrum och kök med plats för såväl matplats som soffa. Utgång till altan och gräsyta i bästa söderläge. Trivsamt sovrum med gott om plats för dubbelsäng samt god förvaring, toppfräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare samt en rymlig hall med en anslutande klädkammare. P-plats med möjlighet till motorvärmare ingår i månadsavgiften. Fiber via Gavlenet. Lindbacka är ett naturskönt område cirka 5 km från Gävle centrum. Här bor du med direkt närhet till både Gävle Golfklubb och Skidstavallen, det omtyckta friluftsområdenmed löpar- och skidspår samt cykelleder. Lindbacka förskola ligger i området och Tallbackens skola nås genom en kortarepromenad. ICA Supermarket ligger cirka 1 km bort och Norrlandet med bland annat Engeltofta och Bönan ligger inom cykelavstånd. Bra förbindelser till centrala Gävle och cykelväg hela vägen till centrum. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för visning!

 • Premium
 • Uteplats
Staketgatan 9, Centralt, Gävle kommun
 • Ons 6 mar kl 18:00
Staketgatan 9, Centralt, Gävle kommun, bild 2
Staketgatan 9, Centralt, Gävle kommun, bild 3

Staketgatan 9

Lägenhet
Centralt, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
2 495 000 kr
92 m²
3 rum
vån 3/5
5 868 kr/mån
27 120 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva en fin sekelskifteslägenhet om 92 kvm belägen på tredje våningen i välskött fastighet med hiss. Ljust och rymligt vardagsrum med gott om plats för önskad möblering. Vacker fungerande kakelugn bidrar till en hög mysfaktor. Trevligt kök med plats för stort matbord, två trivsamma sovrum samt ett fräscht helkaklat badrum med tvättmaskin. Här bor du otroligt bekvämt i ett mycket attraktivt och centralt läge med närhet till både Stortorget, Högskolan och Boulognerskogen. I avgiften ingår förutom värme och vatten även kabel-tv, bredband och br-tillägg. Varmt välkomna!

 • Premium
 • Hiss
Norra Kungsgatan 33 A, Centralt, Gävle kommun
 • Ons 6 mar kl 11:30
Norra Kungsgatan 33 A, Centralt, Gävle kommun, bild 2
Norra Kungsgatan 33 A, Centralt, Gävle kommun, bild 3

Norra Kungsgatan 33 A

Lägenhet
Centralt, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
995 000 kr
35 m²
2 rum
vån 1/4
3 342 kr/mån
28 429 kr/m²

Unik möjlighet att förvärva en nyproducerad lägenhet om 35 kvm med egen entré. Påkostade materialval samt vattenburen golvvärme i hela lägenheten. Lägenheten är även utrustad med FTX-ventilation, markiser samt elgardiner. Stilrent kök från Epoq, trivsamt sovrum och ett toppfräscht badrum med tvättmaskin. Välskött och fin innergård med utemöbler under sommaren. Kort promenad till Stortorget och Boulognerskogen. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband samt bostadsrättstillägg. Varmt välkomna!

 • Premium
Karlavägen 16, Söder, Gävle kommun
Karlavägen 16, Söder, Gävle kommun, bild 2
Karlavägen 16, Söder, Gävle kommun, bild 3

Karlavägen 16

Lägenhet
Söder, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
1 695 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 669 kr/mån
28 017 kr/m²

Varmt välkomna till denna fina tvåa om 60,5 kvm belägen på första våningen i charmig fastighet. Ljust och rymligt vardagsrum med gott om plats för önskad möblering. Utgång till mycket stor uteplats i bästa solläge mot den trevliga innergården. Fint kök med tillhörande matplats, trivsamt sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt ett fräscht helkaklat badrum med golvvärme. Genomgående fina ytskikt med parkettgolv och väggar i sober ton. I avgiften ingår förutom värme, vatten och kabel-TV även hushållsel och parkeringsplats. Lägenheten ligger i en villaidyll med närhet till såväl centrala Gävle som Södermalmstorg med matvaruaffärer och restauranger, intilliggande parker och cykel/promenadavstånd till Högskolan.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Hantverkargatan 19 B, Centralt, Gävle kommun
Hantverkargatan 19 B, Centralt, Gävle kommun, bild 2
Hantverkargatan 19 B, Centralt, Gävle kommun, bild 3

Hantverkargatan 19 B

Lägenhet
Centralt, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
1 295 000 kr
39 m²
2 rum
vån 1/3
2 786 kr/mån
33 205 kr/m²

Varmt välkomna till denna smakfulla och välplanerade minitvåa om 39 kvm med balkong i bästa sydvästläge. Ljust och rymligt vardagsrum med gott om plats för önskad möblering, stilrent kök, trivsamt sovrum samt ett fräscht badrum. Välskött föreningen där förutom värme och vatten även kabel-tv, bredband 250/100 mbit samt br-tillägg ingår i avgiften. Centralt läge med närhet till Boulognerskogen, Högskolan, sjukhuset m.m. Trevlig innergård med med sittplatser och grillmöjligheter.

 • Premium
 • Balkong

Visar 1 - 25 av 36