Mäklare Linus Lindqvist

Linus Lindqvist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sörbygatan 67 A, Söder, Gävle kommun
 • Kommande
Sörbygatan 67 A, Söder, Gävle kommun, bild 2
Sörbygatan 67 A, Söder, Gävle kommun, bild 3

Sörbygatan 67 A

Lägenhet
Söder, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
995 000 kr
40 m²
1 rum
vån 1
2 630 kr/mån
24 875 kr/m²

Varmt välkomna till stilrena och välplanerade lägenhet om 40 kvm i omtyckta och populära HSB:s Brf Pernau. Lägenheten är totalrenoverad under de sista åren och är i ett mycket gott skick. Smakfullt och fullutrustat kök med plats för matbord. Allrum med praktisk sovalkov med plats för dubbelsäng, välkomnande hall samt ett toppfräscht badrum med tvättmaskin. Mycket välskött och populär förening med god ekonomi där även bredband ingår i månadsavgiften. Trevliga innergårdar med grönytor, lusthus, lekytor och sittgrupper. Lugnt läge på Söder men med närhet till bland annat mataffärer, hälsocentral, apotek samt gångavstånd till Söders restaurangstråk.

 • Premium
 • Hiss
Sydostvägen 1, Eskön, Gävle kommun
 • Kommande
Sydostvägen 1, Eskön, Gävle kommun, bild 2
Sydostvägen 1, Eskön, Gävle kommun, bild 3

Sydostvägen 1

Villa
Eskön, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
2 995 000 kr
128 m²
5 rum
1 384 m² tomt

Varmt välkomna till denna trivsamma och välskötta enplansvilla om 128 kvm på omtyckta och populära Eskön. Trevlig planlösning med ett vardagsrum med kamin. Kök med anslutande matplats, tre trivsamma sovrum samt ett fräscht badrum. Två altaner med sol från tidig morgon till sen kväll. Den större av altanerna är delvis under tak. Mysig tomt med bl a gäststuga/friggebod. Soutterrängkällare om ca 70 kvm som bl a kan nyttjas som garage om så önskas. Eskön är ett mycket populärt bostadsområde då det har närhet till både hav, härliga strövområden samt närheten till Gävle.

 • Premium
 • Uteplats
Gröndalsvägen 12, Norrlandet, Gävle kommun
 • Kommande
Gröndalsvägen 12, Norrlandet, Gävle kommun, bild 2
Gröndalsvägen 12, Norrlandet, Gävle kommun, bild 3

Gröndalsvägen 12

Villa
Norrlandet, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
12 950 000 kr
148 m²
5 rum
2 154 m² tomt

Sällsynt möjlighet att förvärva en smakfull enplansvilla med egen strandtomt och brygga. Enplansvillan om 148 kvm byggdes 2006 och är i ett fint skick. Vardagsrum och kök i öppen planlösning med utsikt över vattnet. Kamin bidrar till en härlig atmosfär. Utgång till altan med utsikt över havet. Tre sovrum, härligt inglasat uterum samt två badrum, varav det större med bastu. Egen sandstrand samt brygga. I anslutning till bryggan finns en bastu med mindre relaxdel samt ett förråd. Nere vid vattnet finns en sjöstuga om ca 40 kvm med eget kök och badrum. Altan med terrasspool. På tomten finns ytterligare en gäststuga/lekstuga. Fristående garage med dubbelcarport. Anslutande förrådsdel om ca 17 kvm. Plats för flera bilar på uppfarten. Ny bergvärmepump med frånluftsåtervinning och fiber via Gavlenet. Energiklass B ger Grönt Bolån vilket innebär ränterabatt på bolån. Här har man även promenadavstånd restaurang Huseliiharen, båtplatser och mycket mer. Matbutik och golfbana finns ca 10 minuter bort med bil och till centrala Gävle tar det ca 15 minuter.

 • Premium
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Södra Järvstavägen 131 A, Gävle, Gävle kommun
 • Kommande
Södra Järvstavägen 131 A, Gävle, Gävle kommun, bild 2
Södra Järvstavägen 131 A, Gävle, Gävle kommun, bild 3

Södra Järvstavägen 131 A

Radhus
Gävle, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
5 250 000 kr
195 + 20 m²
8 rum
657 m² tomt

Unik möjlighet att förvärva ett arkitektritat gavelradhus om 195+20 välplanerade kvm. Huset är precis färdigställt och du/ni blir de första att flytta in. Genomgående fina materialval och sober färgsättning. Entréplan med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Utgång till altan och baksida med härlig utsikt över åkrarna och sol från lunch till solnedgång. Stilrent kök från HTH med tillhörande köksö. På entréplan finns även ett sovrum, ett toppfräscht badrum samt tvättstuga. Plan två inrymmer ett allrum, tre trivsamma sovrum samt ett toppfräscht badrum. Läckert vindsplan som nyttjas utefter behov. Lantligt läge med utsikt över åkrar men ändå med närhet till förskola, skola och kommunikationer. Gällande regler gör att man som ägare av denna fastighet inte behöver betala fastighetsavgift förrän år 2039. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

 • Premium
 • Uteplats
Bergsgatan 43, Vallbacken, Gävle kommun
 • Kommande
Bergsgatan 43, Vallbacken, Gävle kommun, bild 2
Bergsgatan 43, Vallbacken, Gävle kommun, bild 3

Bergsgatan 43

Lägenhet
Vallbacken, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
2 750 000 kr
98 m²
4 rum
vån 1/3
6 532 kr/mån
28 061 kr/m²

Varmt välkomna till denna smakfulla och välplanerade fyra om 98 kvm belägen i attraktiva Vallbacken. Ljust och trevligt vardagsrum med utgång till stor altan om ca 25 kvm samt inglasad balkong om 10 kvm i bästa solläge. Trevligt kök, tre trivsamma sovrum samt ett fräscht helkaklat badrum. Ledig p-plats finns! Gångavstånd till såväl centrum, Södermalmstorg, Gävle Konserthus, som Gävle Centralstation med tåg- och bussförbindelser.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Rösgatan 33 L, Strömsbro, Gävle kommun
 • Kommande
Rösgatan 33 L, Strömsbro, Gävle kommun, bild 2
Rösgatan 33 L, Strömsbro, Gävle kommun, bild 3

Rösgatan 33 L

Lägenhet
Strömsbro, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
1 995 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1/2
4 733 kr/mån
27 708 kr/m²

Varmt välkomna till denna stilrena och välplanerade trea om 72 kvm med balkong i bästa solläge. Lägenheten totalrenoverades under 2015 och är i ett mycket gott skick. Rymligt vardagsrum med gott om plats för önskad möblering, påkostat kök med stenbänkskivor och rostfria köksmaskiner. Två trivsamma sovrum och ett toppfräscht badrum renoverat 2023. Parkeringsplats med motorvärmare finns att hyra. Nära till golfbana, bad, skola, förskola, affärer, hälsocentral, buss och elljusspår!

 • Premium
 • Balkong
Karlavägen 16, Söder, Gävle kommun
 • Kommande
Karlavägen 16, Söder, Gävle kommun, bild 2
Karlavägen 16, Söder, Gävle kommun, bild 3

Karlavägen 16

Lägenhet
Söder, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
1 695 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 669 kr/mån
28 017 kr/m²

Varmt välkomna till denna fina tvåa om 60,5 kvm belägen på första våningen i charmig fastighet. Ljust och rymligt vardagsrum med gott om plats för önskad möblering. Utgång till mycket stor uteplats i bästa solläge mot den trevliga innergården. Fint kök med tillhörande matplats, trivsamt sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt ett fräscht helkaklat badrum med golvvärme. Genomgående fina ytskikt med parkettgolv och väggar i sober ton. I avgiften ingår förutom värme, vatten och kabel-TV även hushållsel och parkeringsplats. Lägenheten ligger i en villaidyll med närhet till såväl centrala Gävle som Södermalmstorg med matvaruaffärer och restauranger, intilliggande parker och cykel/promenadavstånd till Högskolan.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Waldenströmsplan 4 A, Söder, Gävle kommun
 • Kommande
Waldenströmsplan 4 A, Söder, Gävle kommun, bild 2
Waldenströmsplan 4 A, Söder, Gävle kommun, bild 3

Waldenströmsplan 4 A

Lägenhet
Söder, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
1 150 000 kr
27 m²
1 rum
vån 3/3
1 752 kr/mån
42 593 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva denna magiskt fina etta om 27 välplanerade kvm belägen högst upp i fastigheten. Lägenheten/fastigheten totalrenoverades 2020 och är idag i ett mycket gott skick. Trivsam planlösning med ett allrum med gott om plats för såväl säng som soffgrupp. Utgång till mysig balkong med eftermiddags- och kvällssol. Stilrent och påkostat Marbodalkök med vitvaror från Siemens och granitbänkskiva. Smakfullt badrum med fina materialval och golvvärme. Ledig parkeringsplats med motorvärmare finns på innergården. Bra läge på Söder med endast ett par minuters promenad till Centralstationen.

 • Premium
 • Balkong
Koluddsvägen 10, Heliga Landet, Gävle kommun
 • Kommande
Koluddsvägen 10, Heliga Landet, Gävle kommun, bild 2
Koluddsvägen 10, Heliga Landet, Gävle kommun, bild 3

Koluddsvägen 10

Villa
Heliga Landet, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
9 750 000 kr
208 + 74 m²
6 rum
926 m² tomt

Varmt välkomna till Koluddsvägen 10, en unik möjlighet! En välskött och påkostad villa om 208+74 kvm med oslagbart läge och härlig utsikt över Storsjön! Mycket attraktivt läge på Heliga Landet i Forsbacka med strandtomt, sandstrand, egen damm, brygga och soligt västerläge. Entréplan med öppna och sociala ytor med köket som samlingspunkt. Två eldstäder bidrar till en hög mysfaktor. Utgång till härlig altan, delvis under tak, i västerläge med fantastisk utsikt över Storsjön. På entréplan finns även en stor välkomnande hall samt badrum/relaxdel med bastu. Övre plan inrymmer fyra trivsamma sovrum, varav ett med balkong med utsikt mot Storsjön. På övre plan finns även ett badrum. Källarplan med gott om förvaringsutrymme. Bergvärme med frikyla ger ett komfortabelt inomhusklimat. Garage samt plats för flera bilar på uppfarten. Närhet till mataffär, skola, förskola, idrottsplats, bussförbindelser samt vackra grön-/strövområden samt Storsjön! Bra pendlingsmöjligheter till Gävle och Sandviken. Varmt välkomna på en visning utöver det vanliga!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Rälsgatan 11, Gävle, Gävle kommun
 • Kommande
 • Budgivning pågår

Rälsgatan 11

Övrigt
Gävle, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
695 000 kr

Möjlighet att förvärva ett av garagen på Rälsgatan! Garaget har ett mått om 18 x 5 m. Dessutom finns ett loft om 4 x 5 m. Låg avgift om endast 1 866 kr ex moms/mån. Garaget överlåts genom aktieöverlåtelse där förköpsrätt gäller för övriga delägare i bolaget. Kontakta mäklaren för mer information!

 • Plus
Kopragränd 3, Gävle Strand, Gävle kommun
 • Kommande
Kopragränd 3, Gävle Strand, Gävle kommun, bild 2
Kopragränd 3, Gävle Strand, Gävle kommun, bild 3

Kopragränd 3

Lägenhet
Gävle Strand, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
2 395 000 kr
81 m²
3 rum
vån 4/4
6 889 kr/mån
29 568 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva denna smakfulla trea om 81 välplanerade kvm belägen högst upp i fastighet byggd 2018. Genomgående mycket hög standard med bl a 3 meter i takhöjd och vattenburen golvvärme i hela lägenheten. Öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet med gott om plats för såväl stor matplats som soffgrupp. Utgång till stor balkong belägen mot föreningens fina och skyddade innergård. Stilrent och påkostat kök med bl a stenbänkskivor och rostfria vitvaror. Två trivsamma och rejäla sovrum med plats för dubbelsäng samt gott om förvaringsutrymme i flertalet platsbyggda garderober. Toppfräscht badrum med stilren kommod, duschväggar, handduksvärmare samt tvättmaskin och torktumlare. Belägen i Gävles mest havsnära bostadsområde med mysiga promenadstråk vid såväl Gavleån som kanalen från havet. Gångavstånd till Gävle Central med tåg- och bussförbindelser. I närområdet finns en rad trevliga restauranger såsom TAK Restaurang & Skybar, Lungomare, Fiskemagasinet samt Aktern & Fören. I området finns även matbutik, lekplatser, Skatepark samt förskola. Garageplats i källaren ingår i månadsavgiften. Laddboxar finns installerade på samtliga garageplatser. Varmt välkomna!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Staketgatan 29, Centralt, Gävle kommun
 • Kommande
Staketgatan 29, Centralt, Gävle kommun, bild 2
Staketgatan 29, Centralt, Gävle kommun, bild 3

Staketgatan 29

Lägenhet
Centralt, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
1 595 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 2/6
4 082 kr/mån
25 935 kr/m²

Varmt välkomna till denna smakfulla tvåa om 61,5 välplanerade kvm belägen på andra våningen i välskött fastighet med hiss. Ljust och rymligt vardagsrum med utgång till balkong i söderläge. Stilrent kök med plats för matbord, trivsamt sovrum med gott om plats för dubbelsäng samt goda förvaringsmöjligheter. Fräscht badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Här bor du otroligt bekvämt i ett mycket attraktivt och centralt läge med närhet till både Stortorget, Högskolan och Boulognerskogen.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Ordslingan 18 B, Södra Hemlingby, Gävle kommun
 • Kommande

Ordslingan 18 B

Radhus
Södra Hemlingby, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
2 495 000 kr
101 m²
5 rum
6 388 kr/mån
24 703 kr/m²

Varmt välkomna till detta stilrena bostadsrättsradhus i populära Södra Hemlingby. Radhuset stod färdigt för inflytt i början av mars 2023 och du/ni blir de första att flytta in. Entréplan med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Utgång till stor altan och baksida. På entréplan finns även ett toppfräscht badrum. Övre plan med allrum, tre sovrum, varav master bedroom med anslutande walk in closet, samt ett toppfräscht badrum. Möjlighet finns att sätta upp en vägg och på så sätt göra allrummet till ett fjärde sovrum. Egen p-plats utanför entrén. Fiber via Gavlenet. I Södra Hemlingby bor du i ett trivsamt och nybyggt område med närhet till kommunikationer, Hemlingby köpcentrum med affärer och till fina promenadstråk i skogen. Det är gångavstånd till Hemlingby friluftsområde och Hemlingbystugan.

 • Uteplats
Eldaregränd 8, Gävle Strand, Gävle kommun
 • Kommande
Eldaregränd 8, Gävle Strand, Gävle kommun, bild 2
Eldaregränd 8, Gävle Strand, Gävle kommun, bild 3

Eldaregränd 8

Lägenhet
Gävle Strand, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
4 195 000 kr
119,5 m²
4 rum
vån 2
6 073 kr/mån
35 105 kr/m²

Sällsynt möjlighet att förvärva en av få stora etagelägenheter i omtyckta HSB Brf Strandkanalen i Gävle. Lägenheten är belägen på våning 2 och 3 i modern fastighet med hiss. Modern och öppen planlösning mellan det stilrena köket och det ljusa vardagsrummet. Utgång till inglasad balkong med kanal- och havsutsikt. På detta våningsplan finns även ett trivsamt sovrum med utgång till en balkong i söderläge, ett toppfräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare samt en välkomnande hall. På det övre planet finns ytterligare två trivsamma sovrum samt ett toppfräscht badrum. Belägen i Gävles mest havsnära bostadsområde med mysiga promenadstråk vid såväl Gavleån som kanalen från havet. Gångavstånd till Gävle Central med tåg- och bussförbindelser. I närområdet finns en rad trevliga restauranger såsom TAK Restaurang & Skybar, Lungomare, Fiskemagasinet samt Aktern & Fören. I området finns även lekplatser, Skatepark samt förskola. I månadsavgiften ingår förutom värme ,TV (basutbud) och br-tillägg även bredband 100 mbit. Möjlighet till garageplats i källaren, kostnad 750 kr/mån. Varmt välkomna!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Stuvaregatan 32, Gävle Strand, Gävle kommun
 • Kommande
Stuvaregatan 32, Gävle Strand, Gävle kommun, bild 2
Stuvaregatan 32, Gävle Strand, Gävle kommun, bild 3

Stuvaregatan 32

Lägenhet
Gävle Strand, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
2 895 000 kr
91 m²
3 rum
vån 2/5
6 657 kr/mån
31 813 kr/m²

Underbar trerummare om 91 kvm med ett härligt läge och utsikt mot Gavleån. Lägenheten är byggd under 2012 med en modern och öppen planlösning mellan köket och det ljusa vardagsrummet. Med utgång från vardagsrummet finns en stor inglasad balkong. Två trivsamma sovrum, rymligt och toppfräscht badrum med både tvättmaskin och torktumlare samt gäst wc. Belägen i Gävles mest havsnära bostadsområde med mysiga promenadstråk vid såväl Gavleån som kanalen från havet. Gångavstånd till Gävle Central med tåg- och bussförbindelser. I närområdet finns en rad trevliga restauranger såsom TAK Restaurang & Skybar, Lungomare, Fiskemagasinet samt Aktern & Fören. I området finns även matbutik, lekplatser, Skatepark samt förskola. Möjlighet finns att med enkla medel bygga om lägenheten till en 4:a, se alt planskiss. Garageplats kan övertas. Varmt välkomna!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Valbogatan 23 A, Centralt, Gävle kommun
 • Kommande
Valbogatan 23 A, Centralt, Gävle kommun, bild 2
Valbogatan 23 A, Centralt, Gävle kommun, bild 3

Valbogatan 23 A

Lägenhet
Centralt, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
2 150 000 kr
93 + 7 m²
3 rum
vån 2/3
7 042 kr/mån
23 118 kr/m²

Varmt välkomna till denna stilrena etagelägenhet om 100 kvm levnadsyta, varav 93 kvm boarea och 7 kvm biarea. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med gott om plats för önskad möblering. Utgång till balkong i bästa solläge. Stilrent kök och ett stort och trivsamt sovrum. Hall med plats för förvaring samt ett toppfräscht badrum. Övre plan med ett stort rum som kan nyttjas som såväl sovrum som allrum. Möjlighet finns att dela av detta rum till två. Här finns även en toalett med tvättmaskin och torktumlare. Centralt läge med närhet till bl.a. Stortorget, Högskolan, sjukhuset och Boulognerskogen. P-plats precis utanför entrén kan hyras för 500 kr/mån.

 • Premium
 • Balkong
Timmermansgatan 13, Söder, Gävle kommun
 • Kommande
Timmermansgatan 13, Söder, Gävle kommun, bild 2
Timmermansgatan 13, Söder, Gävle kommun, bild 3

Timmermansgatan 13

Lägenhet
Söder, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
3 650 000 kr
78 m²
3 rum
vån 6/6
4 147 kr/mån
46 795 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva en stilren trea om 78 kvm belägen högst upp i fastighet byggd 2018. Bostaden genomsyras av smakfulla materialval och sober färgsättning. Vardagsrum och kök i öppen planlösning med utgång till en magisk takterrass om hela 28,5 kvm i bästa sydvästläge. Stilrent och fullutrustat kök med tillhörande köksö. Master bedroom med anslutande klädkammare samt utgång till takterrassen. Sovrum två passar perfekt som barnrum alt gäst-/arbetsrum. Toppfräscht och rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Kombinationen mellan lägenhetens absoluta toppstandard, den fantastiska terrassen och det centrala drömläget gör detta till ett boende utöver det vanliga! I närområdet finns Söders restaurangstråk, matvaruaffärer och mycket mer. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 17