Mäklare Jonas Östblom

Jonas Östblom

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Lindesnäsvägen 13C, Hagaström, Gävle kommun

Lindesnäsvägen 13C

Radhus
Hagaström, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle

2 500 000 kr

152 m²

6 rum

514 m² tomt

Trivsamt kedjehus på återvändsgata i populära Hagaström. Friköpt tomt med bra läge i området. Bra planlösning med 151 kvm fördelade på 6 rok varav 4 sovrum. Välkomnande hall, rymligt kök, vardagsrum med täljstenskamin, allrum samt 2 bad/duschrum. Inglasad altan. Garage med utbytt port. Bredband via GavleNet, nyare fönster och dörrar i huset. Fastigheten är belägen i populärt och barnvänligt område med närhet till förskola, skola, lekplats, idrottsplats, badplats vid Gavleån, bra bussförbindelser samt mataffär. Varmt välkomna på visning!

Stenhagsvägen, Furuvik, Gävle kommun

Stenhagsvägen

Tomt
Furuvik, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle

1 675 000 kr

Tomter med bra läge i populära Furuvik! Närhet till havet, Furuviksparken, skola, skog och natur samt kommunikationer med bra pendlingsmöjligheter med tåg och buss till centrala Gävle, Skutskär och Uppsala. Anslutningsavgiften för kommunalt vatten/avlopp ingår i priset. Bredband/fiber och el finns tomtgräns, anslutningsavgiften betalas av köparen. Fastigheten ingår i samfällighet/gemensamhetsanläggning/vägförening i området. Totalt 13 tomter, varav 8 är sålda. Huvudbyggnaden får uppföras i två våningar med en högsta totalhöjd på 7 meter, komplementbyggnader får uppföras i maximal en våning och med en högsta tillåten totalhöjd på 3,5 meter. På respektive fastighet är angiven byggrätt 220 kvm (byggnadsarea) var av komplementbyggnad maximalt får omfatta 70 kvm. Pris från 1 675 000:-/tomt. Varmt välkomna att höra av er vid intresse!

  • Plus
Utnoravägen 56, Björke, Gävle kommun

Utnoravägen 56

Tomt
Björke, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle

650 000 kr

1 341 m² tomt

Nu finns chans att att förvärva denna naturnära tomt om 1 341 kvm på Utnoravägen i populära Björke! Bra möjlighet att skapa sitt egna drömboende. Lugnt och barnvänligt område med närhet till skog och natur. I Björke finns skola, förskola samt bra bussförbindelser. Till centrala Gävle tar man sig på 15 minuter med bil. Fiber finns i gatan! Egen VA-lösning, kommunalt VA finns ej i området. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Visar alla 3