Mäklare Magnus Sjöberg

Magnus Sjöberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Axmarstig 216, Axmar, Gävle kommun
 • Fre 3 maj kl 16:30
Axmarstig 216, Axmar, Gävle kommun, bild 2
Axmarstig 216, Axmar, Gävle kommun, bild 3

Axmarstig 216

Fritidshus
Axmar, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
2 490 000 kr
72 m²
3 rum
2 713 m² tomt

Här samsas äldre 1800-tals charm och moderna bekvämligheter och faciliteter i en stilfull harmoni. Friköpt fastighet, benämnd Masmästarens bostad, från vilken man skymtar havet där möjlighet till båtplats finns vid en brygga. Omhändertagen och fin fastighet som erbjuder det mesta man kan önska sig. Vatten året om via egen borrad brunn liksom en godkänd modern avloppsanläggning. Nytt yttertak 2019 samt nya hängrännor och stuprör. Fräscht helkaklat badrum med golvvärme och ett stort kök från -04 där vedspisen har en central plats. Flera terrasser och altaner där solen kan avnjutas. Vedeldad bastu uppförd -15. Mycket fin gäststuga från -06 som har plats för flera bäddar. Kort och gott en sommardröm i bästa skick som kan nyttjas året om. En kort promenad bort finns den förstklassiga restaurangen Axmarbrygga. På promenadavstånd finns även badplats vid insjön kvarndammen som är belägen vid Engelska parken som är väl värd ett besök. I närheten finns även Axmar brukscafé, öppet varje dag sommartid samt vissa helger året om.

 • Premium
 • Uteplats
Österviksvägen 9 B, Furuvik, Ytterharnäs, Gävle kommun
 • Mån 6 maj kl 16:30
Österviksvägen 9 B, Furuvik, Ytterharnäs, Gävle kommun, bild 2
Österviksvägen 9 B, Furuvik, Ytterharnäs, Gävle kommun, bild 3

Österviksvägen 9 B

Villa
Furuvik, Ytterharnäs, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
3 950 000 kr
190 m²
5 rum
4 480 m² tomt

Charmig villa från förra sekelskiftet lantligt belägen med havsutsikt i omtyckta Furuvik. På fastigheten som omfattar hela 4 480 kvm finns en stor kombinerad garage och förrådsbyggnad vilket är helt optimalt för en spekulant som bedriver egen verksamhet eller har en hobby som kräver omfattande utrymmen. Villan med sina 190 kvm boarea erbjuder en trevlig öppen planlösning samt möjlighet till fyra sovrum. Här finns också ett flertal eldstäder vilket skapar en mysig atmosfär. Hela tre badrum samt en separat tvättstuga gör att man som familj slipper trängas. Från balkongen kan man njuta av havsutsikten. Dessutom en inglasad altan. Renoveringsbehov invändigt.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Vijvägen 31, Bergby, Gävle kommun
Vijvägen 31, Bergby, Gävle kommun, bild 2
Vijvägen 31, Bergby, Gävle kommun, bild 3

Vijvägen 31

Övrigt
Bergby, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
890 000 kr
387 m²
2 099 m² tomt

Svenska Kyrkans Församlingshus i Bergby är till försäljning. Bruksarea om ca hela 387 kvm. Två stora salar på entréplan erbjuder goda möjligheter till sammankommster för större sällskap. Här finns även ett rymligt kök samt flera sanitetsutrymmen (WC). På övre plan finns en mindre lägenhet med kök, sovrum och badrum. Bekväm uppvärmning via fjärrvärme. Kommunalt vatten och avlopp. Nuvarande ägare har förbrukat ca 77 000 kWh per år. Två garage i källaren med nedfart från ena gaveln. Centralt läge i Bergby samhälle och ca 25 minuter till Gävle. Enligt gällande detaljplan så är det inte möjligt att nyttja fastigheten som bostad, se bifogat dokument.

 • Premium
Fältspatvägen 46, Sätra, Gävle kommun
 • Ons 24 apr kl 17:45
Fältspatvägen 46, Sätra, Gävle kommun, bild 2
Fältspatvägen 46, Sätra, Gävle kommun, bild 3

Fältspatvägen 46

Lägenhet
Sätra, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
1 250 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/5
3 567 kr/mån
15 625 kr/m²

Varmt välkomna till denna välplanerade och trivsamma trea om 80 kvm belägen i välskötta och populära HSB:s Brf Sätra. Vardagsrum med gott om plats för önskad möblering samt utgång till inglasad altan. Stilrent kök, två rejäla sovrum samt ett fräscht helkaklat badrum med golvvärme. Mycket goda förvaringsmöjligheter i två klädkammare samt flertalet garderober. Omtyckt bostadsrättsförening med trevliga gemensamhetsaktiviteter och god ekonomi. Belägen i centrala Sätra med tillgång till bland annat matvaruaffär, hälsocentral, folktandvård, apotek, förskolor och låg-, mellan- och högstadieskolor, Mariakyrkan, bibliotek, motionsspår och sporthall. För den sportintresserade är avståndet till Monitor ERP Arena, Gavlevallen, Gunder Häggstadion och travbanan ca 1 km.

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Stormarnsgatan 10, Norrsundet, Gävle kommun
 • Sön 5 maj kl 11:00
Stormarnsgatan 10, Norrsundet, Gävle kommun, bild 2
Stormarnsgatan 10, Norrsundet, Gävle kommun, bild 3

Stormarnsgatan 10

Villa
Norrsundet, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
3 795 000 kr
205 + 27 m²
6 rum
2 014 m² tomt

Villa omfattande hela 205 kvm levnadsyta som är omsorgsfullt renoverad och håller mycket hög standard. Vattenburen golvvärme på entréplan ger en skön komfortvärme. Uppvärmning via luft/vattenvärmepump ger låga driftskostnader. Lyxig känsla i villan som har en trevlig planlösning med bl a fyra sovrum och tre stämningshöjande eldstäder. Stor altan i vinkel runt huset. Trevligt och ostört läge på hörntomt. På gården finns dessutom ett stort modernt dubbelgarage som delvis är isolerat. Möjlighet finns att ansluta fiberbredband som är draget utmed gatan. Fastigheten är belägen ca 500 meter från havet där en småbåtshamn finns. Välsorterad livsmedelsbutik finns också en kort promenad bort liksom en fin lekplats. Välkommen att kontakta mäklaren för bokning av visning.

 • Premium
 • Uteplats
Storhagssvängen 31, Bomhus, Gävle kommun
 • Tor 2 maj kl 17:00
Storhagssvängen 31, Bomhus, Gävle kommun, bild 2
Storhagssvängen 31, Bomhus, Gävle kommun, bild 3

Storhagssvängen 31

Villa
Bomhus, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
2 750 000 kr
70 + 68 m²
3 rum
964 m² tomt

Bara att flytta in och njuta av den här synnerligen fint renoverade villan som har bästa läge med utsikt mot Lillsjön där bad finns. Bästa uppvärmning via bergvärme (ny pump 2022 ) som är förberedd för frikyla vilket är ett stort plus. Grunden är omdränerad 2023 då även källaren invändigt blev helt renoverad i bästa skick. Inkommande vatten och avlopp är nytt till anslutningspunkt. Kök och badrum på entréplan är från 2016. I anslutning till köket finns utgång till den inglasade altanen. Två sovrum på entréplan plus ett fint gästrum i källaren. Varmgarage i källaren. Rejäl gäststuga på gården som är isolerad och uppvärmd. Nära till skola, förskola och badhus är perfekt för barnfamiljen.

 • Premium
 • Uteplats
Skarpnässlingan 10, Sälgsjön, Gävle kommun
 • Ons 24 apr kl 16:30
Skarpnässlingan 10, Sälgsjön, Gävle kommun, bild 2
Skarpnässlingan 10, Sälgsjön, Gävle kommun, bild 3

Skarpnässlingan 10

Villa
Sälgsjön, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
3 750 000 kr
110 m²
5 rum
2 565 m² tomt

Här är tillfället för dig som vill bo på landet i en modern villa med alla bekvämligheter som exempelvis kommunalt vatten och avlopp. Stan och övrig samhällsservice som butiker etc finns på bekvämt cykelavstånd. Fastigheten har ett mycket fint läge på en tomt omfattande 2 565 kvm som är skött med stor omsorg. Villan är fint underhållen både ut- och invändigt. 3 sovrum i nuläget med möjlighet till 4 sovrum vid behov. Låga uppvärmningskostnader och en effektiv eldstad. På gården finns en stor varmbonad verkstad vilket är perfekt för dig som har ett fritidsintresse som kräver större ytor. Kallförråd och växthus finns också. Möjlighet finns att installera fiberbredband.

 • Premium
 • Uteplats
Dalenvägen 1, Dalen/Åsbo, Gävle kommun
Dalenvägen 1, Dalen/Åsbo, Gävle kommun, bild 2
Dalenvägen 1, Dalen/Åsbo, Gävle kommun, bild 3

Dalenvägen 1

Gård/Skog
Dalen/Åsbo, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
3 450 000 kr
124 + 3 m²
3 rum
4,5 ha tomt

Två mil utanför centrala Gävle finns den här hästgården omfattande 4,5 hektar mark i anslutning till fastigheten. Mycket fint enskilt läge med naturen som enda granne. Stor ekonomibyggnad som inrymmer flera hästboxar och med möjlighet att bygga ytterligare boxar. Drömläge för dig som hästägare. Värt att notera är den fina asfalterade allmänna allfartsvägen till fastigheten som håller hög kvalitet. Klockrent läge med närhet till motorväg E4. Mysig äldre villa med fina utvecklingsmöjligheter. Två badrum, oinredd källare och möjlighet till tre sovrum.

 • Premium
 • Uteplats
Kvarnåkersvägen 21, Åsbyggeby, Gävle kommun
Kvarnåkersvägen 21, Åsbyggeby, Gävle kommun, bild 2
Kvarnåkersvägen 21, Åsbyggeby, Gävle kommun, bild 3

Kvarnåkersvägen 21

Villa
Åsbyggeby, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
3 475 000 kr
125 + 14 m²
5 rum
4,1 ha tomt

Stadsnära gård omfattande strax över 4 hektar mark där möjlighet finns att exempelvis bedriva hästhållning. Sällsynt att en så centralt belägen fastighet har så omfattande mark. Gång och cykelavstånd till skola, förskola och Hagaströms IP är perfekt för barnfamiljen. Mysig och rymlig 20-talsvilla som är fint omhändertagen. Bra planlösning med fyra sovrum. Fräscht badrum som nyligen är renoverat samt en praktisk groventré. Vattenburen värme i huset.

 • Premium
 • Uteplats
Mjölonvägen 37, Sätra, Gävle kommun
 • Tis 23 apr kl 17:00
Mjölonvägen 37, Sätra, Gävle kommun, bild 2
Mjölonvägen 37, Sätra, Gävle kommun, bild 3

Mjölonvägen 37

Villa
Sätra, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
4 650 000 kr
196 + 196 m²
6 rum
988 m² tomt

Representativ villa med en levnadsyta om hela 392 kvm som har ett högt fint läge på friköpt tomt gränsande mot skogsparti. Villan är vinkelbyggd och har valmattak vilket ger ett ståtligt exteriört utseende. Taket är nyligen omlagt med nya btgpannor, ny läkt och papp. Bästa uppvärmning via bergvärme (ny pump 2022) gör att säljaren endast har förbrukat totalt 18 800 kWh per år. Fiberbredband är också installerat. För dig som vill hyra ut eller nyttja en del av entréplan till generationsboende är detta helt perfekt då det finns två separata entréer till entréplan. Således finns goda möjligheter att finansiera ditt egna boende med en extrainkomst. Möjlighet till fem sovrum på entréplan där även två badrum och två kök varav ett kökspentry finns. Hel källare med fantastiska utrymmen samt direkt anslutning tilll det varmbonade dubbelgaraget vilket är riktigt lyxigt.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Svartsbovägen 5, Mo, Ockelbo kommun
Svartsbovägen 5, Mo, Ockelbo kommun, bild 2
Svartsbovägen 5, Mo, Ockelbo kommun, bild 3

Svartsbovägen 5

Villa
Mo, Ockelbo kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
1 595 000 kr
130 + 15 m²
4 rum
1 977 m² tomt

Superfint läge strax utanför Ockelbo samhälle. Högt belägen fastighet med en skön lantlig känsla samt närhet till skog och mark. Endast ca 1 km till välskött badplats vid Kvarndammen. Från altanen har man en vidsträckt utsikt. Fristånde modernt dubbelgarage med rejäl förrådsdel som är isolerat. Nytt godkänt enskilt avlopp till fastigheten. Invändigt håller huset god standard med modernt kök och nyrenoverat fräscht badrum. Två sovrum i nuläget men möjlighet finns till tre sovrum. Gäststuga på gården. Centrala Ockelbo är bara ca 6 km bort där goda pendlingsmöjligheter finns med tåg etc. Busshållplats i direkt närhet till huset där bussen avgår varje timme. Skolbussen stannar också här.

 • Premium
 • Uteplats
Forsbykroken 22, Forsby, Gävle kommun

Forsbykroken 22

Fritidshus
Forsby, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
790 000 kr
28 + 12 m²
2 rum
1 034 m² tomt

Friköpt fastighet omfattande 1 034 kvm fint belägen på naturtomt mellan Stigslund och Forsby. Fritidshus/tomt med stor utvecklingpotential. Möjlighet finns att ansluta kommunalt vatten och avlopp samt fiber till fastigheten. Förrådsbyggnad finns på gården. Lugnt läge i en riktigt idyll med cykelavstånd till stan. Naturen och fina strövområden finns i direkt närhet till fastigheten vilket är perfekt för dig som söker en viss avskildhet men ändå ha närhet till pulsen i stan. Egen vattenbrunn för trädgårdsbevattning finns. Fastigheten besitter en stor renoveringsmöjlighet.

 • Uteplats

Visar alla 12