Mäklare Magnus Sjöberg

Magnus Sjöberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Huggarstigen 5, Pingeltorp, Gävle kommun
 • Lör 25 mar kl 11:00
Huggarstigen 5, Pingeltorp, Gävle kommun, bild 2
Huggarstigen 5, Pingeltorp, Gävle kommun, bild 3

Huggarstigen 5

Villa
Pingeltorp, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle

4 350 000 kr

234 m²

7 rum

1 294 m² tomt

Här finns det man söker och mer därtill. Ståtlig villa, med valmattak, som är fantastiskt fint renoverad med stil och klass samt har bästa uppvärmning via bergvärme. Nytt tak 2021 och solceller installerade 2022. Solcellerna uppskattas att generera ca 8 600 kWh per år. Fiberbredband finns också. Badrummen är helkaklade och har smakfulla färgval samt fin interiör. Modern öppen planlösning i det rymliga köket som har köksö och rymlig förvaring samt eldstad vilken höjer trivselfaktorn ytterligare. Fem sovrum erbjuder plats för den större familjen. En detalj som är guld värd är den separata entrén där en fullt utrustad lägenhet finns att hyra ut. Fräscht nytt kök, helkaklat badrum och sovrum. Vidbyggt med huset finns garaget som har golvvärme. Carport. Stor uppställningsyta för flera bilar framför garaget. Stor trädgård där plats finns för barnens lek och spel. Nära till omtyckta Pingeltorps förskola samt pulkabacke, tennisbana och en nyligen uppförd lekplats. Lugnt läge i attraktiv villaidyll med goda kommunikationer både till stan och sjukhuset via gång- och cykelvägar samt snabb åtkomst till motorväg E4.

 • Premium
 • Uteplats
Masugnsvägen 23, Valbo, Gävle kommun

Masugnsvägen 23

Villa
Valbo, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle

3 950 000 kr

126 m²

5 rum

1 151 m² tomt

Här är tillfället för dig som söker oslagbara ytor lämpliga i din yrkesroll eller för din hobbyverksamhet. Perfekta ytor med varmbonat dubbelgarage som i anslutning har en stor verkstad samt groventré. Levnadsyta om totalt 334 kvm. Bästa uppvärmning via bergvärme ger möjlighet till låga uppvärmningskostnader. När säljaren installerade bergvärmen var man klarsynt och lät den moderna kombipannan med ackumulatortankar vara kvar. Om elen kopplas bort vid en samhällskris så kan man således värma upp huset via vedeldning i kombipannan. Stora fina ytor i villan som har en tilltalande planlösning. Fräsch källare med gott om utrymmen för barnens lek och spel. En detalj som är guld värd är att man når verkstaden och garaget via källaren. Generös förvaring på vinden och diverse förrådsutrymmen på gården. Toppenläge utmed lugn villagata utan genomfartstrafik och nära till Sofiedalsskolan, badhus och idrottscentrum utan att barnen behöver korsa någon stor trafikerad bilväg. En kort promenad bort finns Valbo Köpcentrum vilket är toppen.

 • Uteplats
Allégatan 6, Norrsundet, Gävle kommun

Allégatan 6

Villa
Norrsundet, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle

690 000 kr

110 m²

4 rum

2 253 m² tomt

20-talsvilla i centrala Norrsundet i behov av omsorg och underhåll belägen på stor tomt. Tre sovrum samt två stämningshöjande eldstäder. Trevlig planlösning i villan som har en stor utvecklingspotential för dig som vill sätta din egen prägel på ditt boende.

Stuvaregatan 19, Gävle Strand, Gävle kommun
 • Tis 28 mar kl 16:30

Stuvaregatan 19

Lägenhet
Gävle Strand, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle

1 895 000 kr

62 m²

2 rum

4 838 kr/mån

30 565 kr/m²

Mycket fin och rymlig tvårummare om 62 kvm på våning 2 av 2. Hiss finns. Bara att flytta in och njuta bl a av den härliga inglasade balkongen belägen i bästa solläge där eftermiddags- och kvällssolen kan avnjutas. Ogernerat läge på balkongen som även har öppningsbara glaspartier. Med byggår 2007 erbjuder bostaden ett modernt kök och ett fräscht helkaklat badrum där även tvättmaskin är installerad. Utmärkta förvaringsmöjligheter i sovrummet samt en fransk balkong i vardagsrummet. Tillgång till både garage och parkeringsplatser, som det är separat kö till, via föreningen. Har man båt så kan man hyra båtplats utmed den angränsande kanalen som leder ut till havet. Stort förråd på gården är ytterligare en bonus.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Norrbågen 45 B, Sätra, Gävle kommun
 • Ons 29 mar kl 17:00

Norrbågen 45 B

Lägenhet
Sätra, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle

1 390 000 kr

78,5 m²

3 rum

3 650 kr/mån

17 707 kr/m²

Stor trerummare om 78,5 kvm belägen på nedre botten i stabil och välskött förening. Låg månadsavgift där uppvärmning, vatten och internet ingår. Egen uteplats fint belägen mot skogsparti. Värt att notera är det stora förrådet som hör till lägenheten vilket är praktiskt beläget separat vid entrén (se bilder). Förberett för tvättmaskin i lägenheten. Grymt tillfälle för dig som vill sätta din egna prägel på ditt boende och slippa springa i trappor. Föreningen har tillgång till bra gemensamhetsutrymmet såsom grovtvättstuga, bastu, cykelrum, utegym, boulebanor, vävstuga och grillplatser. Möjlighet finns att hyra garage/parkeringsplats också. Dessutom finns god tillgång på fria parkeringsplatser i området. Det finns även en övernattningslägenhet att hyra. Nära till skolor, bussar, motionsspår och till Sätra Centrum med bl.a. affärer, apotek och hälsocentral. Det är ca tio minuters promenad till idrottsanläggningarna vid Gavlehov.

 • Plus
 • Uteplats
Eskörönningen 11, Eskön, Gävle kommun
 • Fre 24 mar kl 16:30

Eskörönningen 11

Villa
Eskön, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle

3 450 000 kr

70 m²

4 rum

1 713 m² tomt

Högt fint läge med tillhörande havsutsikt och båtplats vid strandkanten. Njut av spabadet på altanen och den fina vyn mot havet. Villan är uppförd 2017 i ett plan och har tre sovrum samt en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Fint helkaklat badrum där även tvättstugan är belägen. Godkänt eget vatten och avlopp. Fiberbredband är indraget (öppet nät). Stor trädgårdstomt där plats finns för barnens lek och spel.

 • Plus
 • Uteplats
Hamnvägen 7, Axmar, Gävle kommun

Hamnvägen 7

Gård/Skog
Axmar, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle

3 490 000 kr

84 m²

3 rum

3 304 m² tomt

Havsnära belägen fastighet med hög charmfaktor vilken kan nyttjas på flera olika sätt. Villan, som har en boarea om 84 kvm samt en levnadsyta om 105 kvm, är i fint skick med helkaklat badrum, inglasad veranda, fräscht kök, eldstad och två sovrum. För dig med hästintresse finns här ett stall uppfört 2006 i bästa skick. Tre boxar, sadelkammare, höskulle och vatten och avlopp indraget. Hagar finns på gården och säljaren har tidigare arrenderat ytterligare mark i närheten. Vill man nyttja stallet som verkstad/garage funkar det då man kan montera bort hästboxarna. På gården finns ett extra boningshus för uthyrning eller boende för gästerna. Fullt utrustat med kök, storstuga, två sovrum och badrum. Ytterligare en gäststuga med övernattningsrum finns på gården liksom ett isolerat garage. En kort promenad bort finns båtplatsen vid havet och den välordnade bryggan. Kommunalt vatten och godkänt eget avlopp från 2007. Möjlighet finns att ansluta fiber som är framdraget. Kort och gott en riktig idyll med närhet till havet. Värt att notera är att fastigheten är belägen i elområde 2.

 • Uteplats
Skolvägen 12 X, Valbo, Gävle kommun

Skolvägen 12 X

Lägenhet
Valbo, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle

1 675 000 kr

76 m²

3 rum

4 300 kr/mån

22 039 kr/m²

Välkomna till en mycket fin trerummare i Valbo! Toppenläge i området med balkong ostört mot angränsande villaområde. Bästa solläge mot väster med eftermiddags- och kvällssol. Ljust och luftigt boende med generös takhöjd och öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet. Lägenheten byggdes 2015 och håller genomgående hög standard med bland annat vattenburen golvvärme och parkettgolv i hela lägenheten och ett stort helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Möjlighet till parkeringsplats med laddbox för elbil samt motorvärmaruttag finns. Närhet till bussar, skola, hälsocentral och till Valbo Köpcentrum med affärer och restauranger. Valbo Sportcentrum med badhus etc finns också alldeles i närheten. Lägenheten ligger en trappa upp.

 • Balkong
Forsbykroken 22, Forsby, Gävle kommun

Forsbykroken 22

Fritidshus
Forsby, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle

1 150 000 kr

28 m²

1 rum

1 034 m² tomt

Friköpt fastighet omfattande 1 034 kvm fint belägen på naturtomt mellan Stigslund och Forsby. På tomten finns idag en äldre timmerstuga av enklare karaktär. Möjlighet finns att ansluta kommunalt vatten och avlopp samt fiber till fastigheten. Det är inte alltför vanligt att en så här fin tomt kommer ut till försäljning, så passa på. Grymt tillfälle för dig som vill förverkliga ditt drömboende. Närhet till såväl stan, skola som förskola.

Visar alla 9