Mäklare Magnus Sjöberg

Magnus Sjöberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hedvägen 8, Valbo, Gävle kommun
 • Kommande
Hedvägen 8, Valbo, Gävle kommun, bild 2
Hedvägen 8, Valbo, Gävle kommun, bild 3

Hedvägen 8

Villa
Valbo, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
5 250 000 kr
195 + 100 m²
5 rum
1 795 m² tomt

Sällsynt möjlighet att förvärva en fastighet vars like inte finns på marknaden. För dig som har eget företag så är både fastigheten och läget optimalt. Fin extrainkomst via uthryning av två lägenheter är ett stort plus. Bussgarage/verkstad uppfört 1995 som inte lämnar något i övrigt att önska. Höga dubbelportar och högt i tak invändigt samt stora förrådsutrymmen under garaget. Ovanpå garaget finns en stor lägenhet vilken är perfekt som kontor eller att hyra ut. Boningshuset är i fint skick med kök och badrum från -12 och iögonfallande detaljer som allrummet med panoramafönster och öppet till nock. Två stämningshöjande eldstäder i villan. Separat lägenhet i källaren med egen ingång vilken är perfekt att hyra ut. Boningshuset och garaget värms upp med såväl fjärrvärme som en vedpanna med ackumulatortankar vilket möjliggör en låg driftskostnad på en såhär stor fastighet. Resultatet av energideklarationen talar för sig själv, B-klassning vilket är ruggigt bra. Självklart är fiberbredband installerat. I den insynsskyddade trädgården finns en altan under tak där spabadet är installerat samt gott om bärbuskar och fruktträd. Suveränt läge för barnfamiljen med en kort promenad till såväl skola som förskola vilket underlättar vardagen.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Myrkantsvägen 4, Bomhus, Gävle kommun
 • Kommande
Myrkantsvägen 4, Bomhus, Gävle kommun, bild 2
Myrkantsvägen 4, Bomhus, Gävle kommun, bild 3

Myrkantsvägen 4

Villa
Bomhus, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
4 975 000 kr
188 m²
6 rum
851 m² tomt

Elegant villa omfattande hela 188 kvm boarea fördelade på 6 rum och kök varav sällsynta 5 sovrum. OBS ingen källare. Toppenläge i villaidyll utmed återvändsgata och närhet till både skola och förskola. Inbjudande atmosfär och tilltalande planlösning i villan som signalerar känsla och stil. Genomgående enhetliga fina furugolv samt två stämningshöjande eldstäder. Mycket fint helkaklat badrum med tillhörande bastu. Två rymliga altaner samt balkong under tak på vilka solen kan avnjutas under hela dagen. Påkostat spabad (Dimension one från Folkpool) från 2019. Garage och carport samt rejäl asfalterad parkeringsyta där flera fordon får plats vilket underlättar vardagen. I anslutning till garaget finns ett fint varmbonat hobbyrum vilket är toppen för dig som har ett fritidsintresse. Fiberbredband är installerat. Anebyhus uppfört 1978 med gjuten platta och stor förvaringsvind. Noterbart är att säljaren endast har förbrukat 15 000 kWh under 2022. Fasaden nymålad 2019. Välkommen med din intresseanmälan.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Ängsullsvägen 26, Sätra, Gävle kommun
 • Kommande

Ängsullsvägen 26

Villa
Sätra, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
2 995 000 kr
123 m²
5 rum
1 111 m² tomt

Lättskött villa utan källare och ett enskilt läge med baksidan mot naturen och skogsparti. Underhållsfri tegelfasad. Bekväm uppvärmning via fjärrvärme. Nyrenoverat kök och fräscht helkaklat badrum. Fiberbredband installerat. Vidbyggt garage och generös parkeringsyta för flera fordon.

 • Uteplats
Styrmansgatan 37, Brynäs, Gävle kommun
 • Kommande
Styrmansgatan 37, Brynäs, Gävle kommun, bild 2
Styrmansgatan 37, Brynäs, Gävle kommun, bild 3

Styrmansgatan 37

Övrigt
Brynäs, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
9 450 000 kr
239 + 136 m²
532 m² tomt

Här är tillfället för dig som söker en hyresfastighet med en ekonomi och ett driftnetto utöver det vanliga. Fastigheten inrymmer 7 lägenheter som alla håller hög standard och är renoverade under de senaste tio åren. Fräscha påkostade helkaklade badrum och all annan interiör av modernt snitt. Hyresgästerna består i nuläget uteslutande av företag vilket genererar ett driftnetto om över ca 800 000 kr/år vilket är otroligt fina siffror. Grymt bra läge på Brynäs med närhet till centrala stan är en klar fördel. Huset är uppfört på 20-talet med puts och en i övrigt tilltalande exteriör. 2-plan med inredd vindsvåning samt inredd källare gör att man nyttjar hela fastigheten. Till fastigheten finns en inarbetad internetsida, med domännamn www.rumpabrynas.se, vilken köparen kan ta över och fortsätta nyttja. Även en inarbetad logga över fastigheten och marknadsföringskonto på Google Adwords kan övergå till köparen, om intresse finns. Det finns möjlighet till två infarter till fastigheten vilket är en klar fördel då man kan slippa enkelriktad trafik. Dessutom finns gott om utrymme på gården för parkeringsmöjligheter. Bekväm uppvärmning via fjärrvärme och förberett för att installera fiberbredband via Gavlenet är beställt. Välkommen med din intresseanmälan.

 • Premium
 • Balkong

Visar alla 4