Mäklare Erika Lindgren

Erika Lindgren

Om mig

Hej! Mitt namn är Erika Lindgren och jag är född och uppvuxen i Dalarna men bor sedan en tid tillbaka i Gävle. Två egenskaper som kännetecknar mig är att jag är driven och noggrann. Utöver det är jag väldigt serviceinriktad vilket innebär att jag gör det lilla extra för dig som kund för att skapa en så trygg och bra försäljning som möjligt efter dina önskemål! Tveka inte på att höra av dig om du går i säljtankar, önskar en värdering eller allmänt vill veta mer om bostadsmarknaden!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ruddammsgatan, Centralt, Gävle kommun

Ruddammsgatan

Lägenhet
Centralt, Gävle kommun
Peab Bostad AB
3 349 900 kr
73 m²
3 rum
vån 2/5
5 122 kr/mån
45 889 kr/m²

Genomgående trea med öppna och sociala ytor i kök och vardagsrum, här ges plats för den matlagningsintresserade med gott om bänkytor. Den trevliga köksö blir en naturlig samlingsplats när vänner och släkt är på besök. Helkaklad badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Direktaccess till stor balkong i härligt sydvästligt läge.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Muréngatan 20 B, Söder, Gävle kommun
  • Mån 6 maj kl 14:00
Muréngatan 20 B, Söder, Gävle kommun, bild 2
Muréngatan 20 B, Söder, Gävle kommun, bild 3

Muréngatan 20 B

Lägenhet
Söder, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
2 485 000 kr
84,8 m²
3 rum
vån 7/15
6 545 kr/mån
29 304 kr/m²

Nu finns det äntligen en ledig 3a i populära Brf Takterrassen. Du som fyllt 65 år är mycket välkommen till ett centralt boende med service o faciliteter utöver det vanliga! Denna lägenhet är belägen på våning 7, den har en välplanerad planlösning och fönster i två väderstreck. Till lägenheten hör två rymliga uteplatser i sydvästläge på den gemensamma loftgången. Hela lägenheten är i absolut toppskick med smakfulla materialval, Marbodalkök och helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Bostaden och huset är tillgänglighetsanpassat. Till lägenheten hör även ett förråd i källarplan. Några faciliteter som huset erbjuder är bemannad reception där trygghetsvärdinnan Anette finns till förfogande, huset har hiss till samtliga våningsplan, stor gemensam takterrass på plan 7, garage (separat kö), innergård med boulebana, tillgång till gym, bastu, gästlägenhet och ett eget intranät med info om gemensamma aktiviteter som exempelvis olika kurser, frisör- eller massagetider. Föreningen är mycket aktiv, här anordnas allt från promenader till resor och mycket mer. På plan 1 ligger föreningens reception och samlingslokal där man som boende kan köpa matlådor. Med andra ord en mycket aktiv förening som saknar motstycke. Detta i kombination med det centrala läget på Söder gör det här till ett svårslaget boendekoncept! Det trevliga läget på Muréngatan ger närhet till såväl affärer, centralstation, bussar, bibliotek och restauranger. Kan detta vara något för dig? Då är du varmt välkommen med din visningsanmälan!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Tallåsvägen 18 A, Stigslund, Gävle kommun
  • Tor 2 maj kl 12:30
Tallåsvägen 18 A, Stigslund, Gävle kommun, bild 2
Tallåsvägen 18 A, Stigslund, Gävle kommun, bild 3

Tallåsvägen 18 A

Lägenhet
Stigslund, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
995 000 kr
42 m²
1 rum
vån 3/3
2 411 kr/mån
23 690 kr/m²

Varmt välkomna till denna ljusa och optimalt planerade etta med balkong i härligt söderläge belägen i omtyckta Stigslund! Bostadens 42 kvadratmeter är väl utnyttjade och inrymmer en välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter i klädkammare, ett fullt utrustat kök med plats för matplats, ljust allrum med plats för såväl soffa som säng. Helkaklat badrum med tvättmaskin. Möjlighet till parkeringsplats finns vid inflytt. Här bor man med närhet till fina grönområden, promenadstråk och motionsspår samt allmänna kommunikationer som snabbt tar dig till stadskärnan. Inom promenadavstånd ligger Gavlehov med flertalet idrottsarenor, gym samt Gävletravet och närhet till skolor, förskolor, restauranger och butiker. Brf Stigshöjden är en välskött förening som erbjuder fina gemensamma ytor såsom tvättstuga i källaren i samma hus samt gym, samlingslokal, snickarrum och lekpark på gården. Bostadsrättstillägget ingår i månadsavgiften och föreningen har enhetsavläsning på elen, vilket gör att inget eget elabonnemang behövs. Kan detta vara ett boende för dig? Då är du varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
  • Balkong
Klintbergsgatan 6, Gävle, Gävle kommun
  • Mån 29 apr kl 16:30
Klintbergsgatan 6, Gävle, Gävle kommun, bild 2
Klintbergsgatan 6, Gävle, Gävle kommun, bild 3

Klintbergsgatan 6

Lägenhet
Gävle, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
795 000 kr
27,5 m²
1 rum
vån 2/2
2 037 kr/mån
28 909 kr/m²

Varmt välkomna till Klintbergsgatan 6 och denna mysiga etta belägen på andra våningen i omtyckta Brf Engelbrektsgårdarna! Denna bostad har en optimal och kvadratsmart planlösning och erbjuder allt du behöver, ett renoverat kök från 2019 med plats för matbord, ett ljust allrum med plats för säng och soffmöblemang, hall med förvaring samt ett kaklat badrum med tvättmaskin. Låg avgift där värme, vatten, kabel-TV och internet ingår. Lägenheten lämpar sig perfekt för dig som studerar, ska skaffa ett första boende eller söker en övernattningslägenhet. Här bor man i en trivsam förening i ett lugnt och attraktivt läge på Väster med gångavstånd till Gävle sjukhus, Högskolan, Gävle City samt ett stenkast ifrån trevliga Boulognerskogen med utegym, badmöjligheter, café samt minigolf. Utöver detta når man även Coop, pizzeria samt Sibylla med bara några minuters avstånd. Varmt välkomna med er intresseanmälan!

  • Premium
Fleminggatan 16 C, Söder, Gävle kommun
  • Mån 29 apr kl 18:00
Fleminggatan 16 C, Söder, Gävle kommun, bild 2
Fleminggatan 16 C, Söder, Gävle kommun, bild 3

Fleminggatan 16 C

Lägenhet
Söder, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
995 000 kr
51,6 m²
2 rum
vån 1/3
4 410 kr/mån
19 283 kr/m²

Varmt välkomna till denna välplanerade och trivsamma lägenhet på Fleminggatan 16C om 51,6 kvm på våning 1 i Brf Gävlehus nr 2. Lägenheten präglas av ett fint ljusinsläpp och har genomgående ljusa ytskikt. Bostaden erbjuder ett rymligt vardagsrum med plats för önskad möblering , balkong i ett härligt sydvästläge, ett trevligt kök med tillhörande matsalsdel där man får gott om plats för matbord för fyra personer samt förvaring. Vidare disponeras lägenheten av ett trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng samt ett ljust badrum. Här bor man i en lägenhet där man nyttjar samtliga kvadratmeter på bästa sätt och med ett lugnt läge på Söder. Här finns närheten till de mesta så som bussar, restauranger och affärer. Till Södermalmstorg är det ca tio minuters promenad och Högskolan når man med cykel på ca tio minuter. I dagsläget finns även p-plats tillgänglig. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
  • Balkong
Furumovägen 12, Stigslund, Gävle kommun
  • Borttagen före visning
Furumovägen 12, Stigslund, Gävle kommun, bild 2
Furumovägen 12, Stigslund, Gävle kommun, bild 3

Furumovägen 12

Lägenhet
Stigslund, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
1 650 000 kr
71,9 m²
3 rum
vån 9/9
3 304 kr/mån
22 949 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kansligränd 12 A, Gävle, Gävle kommun
Kansligränd 12 A, Gävle, Gävle kommun, bild 2
Kansligränd 12 A, Gävle, Gävle kommun, bild 3

Kansligränd 12 A

Lägenhet
Gävle, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
1 295 000 kr
65,2 m²
2 rum
vån 1/5
4 292 kr/mån
19 862 kr/m²

Varmt välkomna till Kansligränd 12A och denna tvåa om 65,2 kvm belägen på första våningen i välskött fastighet med hiss! Bostaden disponeras av ett rymligt vardagsrum med gott om plats för önskad möblering och med utgång till balkong i bästa sydvästläge, ett trevligt kök med diskmaskin, ett trivsamt sovrum med förvaring och ett badrum med tvättmaskin. Som boende i Brf Nikolai har man tillgång till en mysig och avskärmad innergård med grönytor, pergola och grillmöjligheter. Välskött bostadsrättsförening där även kostnad för bredband ingår i månadsavgiften. Här bor man med ett lugnt läge, men ändå mitt i stan med närhet till affärer, restauranger och kommunikationer. Det är ca fem minuters promenad till både Stortorget och Boulognerskogen. I fastigheten finns garage med elbilsladdare. Separat kö till dessa. Välkommen med din visningsanmälan!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fältskärsleden 1, Brynäs, Gävle kommun
  • Mån 13 maj kl 16:30
Fältskärsleden 1, Brynäs, Gävle kommun, bild 2
Fältskärsleden 1, Brynäs, Gävle kommun, bild 3

Fältskärsleden 1

Lägenhet
Brynäs, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
3 495 000 kr
136 m²
3 rum
vån 3/5
9 487 kr/mån
25 699 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva en mycket unik och välbevarad sekelskiftesvåning om 136 kvm i pampiga Dalapalatset med anor från sent 1800-tal intill Gavleån! Här välkomnas man av sociala ytor och tidstypiska detaljer som bidrar till den trivsamma känslan som lägenheten präglas av. I bostaden finner man en vacker kakelugn och öppen spis, stuckaturer, djupa fönsternischer, tornrum, vackra trägolv, takrosetter, bröstpanel och takhöjd på över 3 meter. Lägenheten präglas av en luftig karaktär och disponeras av en hall med förvaring och gäst wc. Vidare från hallen når vi våningens rymliga och sociala vardagsrum där det finns gott om plats för nära och kära att umgås eller samlas framför en brasa. Genom skjutdörrarna intill finner vi den charmiga matsalen även kallat tornrummet med fina fönsterpartier och en öppen spis. Från matsalen når man sedan det fullt utrustade köket där gott om plats finns för trevlig matlagning. Utöver detta finner man ett luftigt och stort sovrum med gott om förvaring och utgång till bostadens balkong med utsikt över Gavleån samt ett renoverat badrum med tvättpelare och dusch från 2020. Dalapalatset har bara två större balkonger som vetter mot Gavleån och denna lägenhet innehar en av dessa. Som boende på adressen bor du i en trivsam förening med vackert trapphus där hiss finns från markplan, en trevlig innergård, en bra tvättstuga och sist men inte minst en stor festlokal med fullt utrustat kök och övernattningsmöjlighet som finns till för förfogande. Här bor du med ett centralt läge med gångavstånd till Gävle centralstation, livsmedelsbutiker, bageriet Kavlat & klart och restauranger så som Tullhuset, bryggan och TAK. Med bara ett par minuters promenad når vi centrala Gävles shoppinggator samt restauranger. Precis intill finner man även den nyligen etablerade stadsdelen Godisfabriken som består av en trevlig saluhall, ICA-butik, lekpark mm. Denna lägenhet vill man uppleva på plats, varmt välkomna med er intresseanmälan!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Norra Köpmangatan, Centralt, Gävle kommun
  • Borttagen före visning

Norra Köpmangatan

Lägenhet
Centralt, Gävle kommun
Peab Bostad AB
6 100 000 kr
118 m²
4 rum
vån 2/5
7 519 kr/mån
51 695 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Ruddammsgatan, Centralt, Gävle kommun

Ruddammsgatan

Lägenhet
Centralt, Gävle kommun
Peab Bostad AB
1 895 900 kr
59 m²
2 rum
vån 1/5
4 295 kr/mån
32 134 kr/m²

Nyproducerad hörntvåa med fina sociala ytor! Här ges möjligheter till mysiga middagar då kök och allrum är sammanfogat i ett. Väldisponerat sovrum med fönster i två väderstreck och garderob med skjutdörrar. Helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

  • Nyproduktion
  • Hiss
Brf Östra Ruddammen, Centralt, Gävle kommun
  • 20 lediga bostäder

Brf Östra Ruddammen

Lägenhet
Centralt, Gävle kommun
Peab Bostad AB
fr. 1 655 900 kr
35-176 m²
1-5 rum
2 901 kr/mån

Bo nytt och toppmodernt centralt i Gävle. Öppna och ljusa bostäder runt hörnet från där allt händer - i stadens mittpunkt! Nu planerar vi nya exklusiva bostäder intill Rådhusesplanaden, bara 300 meter promenad från Stortorget. I centrala Gävle är det lätt att leva, träna, umgås eller njuta av stadslivet med restauranger och kulturliv. I närområdet ligger flera gymnasieskolor och till Gävle högskola tar du dig lätt till på cykel, två kilometer bort. I det välutrustade köket med moderna vitvaror bereder du allt från frukost till delikata middagar att bjuda både familj och vänner på. Bostäderna in mot gården i sydvästläge planeras med generösa balkonger eller uteplatser. Mot Norra Köpmangatan planeras franska balkonger och längs Ruddammsgatan får bostäderna trevliga spanska balkonger. Ett par av bostäderna planeras med egen terrass och högst upp i huset blir det drottningbalkonger ut mot Norra Köpmangatan, utöver bostädernas generösa balkong mot innergården. En perfekt plats för att börja eller avsluta dagen med en kopp kaffe eller lite mysigt kvällsfika. Här ska man trivas och umgås med familj och vänner! Välkommen till ett nytt och bekvämt boende i centrala Gävle!

  • Nybyggnadsprojekt
Grafikergatan 29, Hemlingby, Gävle kommun
Grafikergatan 29, Hemlingby, Gävle kommun, bild 2
Grafikergatan 29, Hemlingby, Gävle kommun, bild 3

Grafikergatan 29

Lägenhet
Hemlingby, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
1 550 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/4
4 677 kr/mån
30 392 kr/m²

Varmt välkomna till denna moderna och smakfulla tvårummare med rymlig balkong i trevliga Södra Hemlingby! Lägenheten är i absoluta toppskick och stod klar under 2022 och erbjuder en tilltalande öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till stor balkong med eftermiddagssol. Vidare finner man ett rymligt sovrum med god förvaring, ett helkaklat badrum med tvättmaskin, en klädkammare med god förvaring och en inbjudande hall. Här är en bostad där du direkt kan flytta in och trivas, lägenheten ligger på våning två och hiss finns i fastigheten. I Södra Hemlingby bor du i ett trivsamt och nybyggt område med alla faciliteter som du behöver så som kommunikationer, Hemlingby köpcentrum med affärer och fina promenadstråk i skogen intill. Det är även gångavstånd till Hemlingby friluftsområde och Hemlingbystugan. Hemlingsborgs förskola och skola når du på bara några minuters promenad och Gävle City når du enkelt med buss nr 14 som går flera gånger i timmen. Kan detta vara ditt nästa drömboende? Då är ni varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Norra Skeppargatan 3 B, Centralt, Gävle kommun
  • Tis 14 maj kl 16:30
Norra Skeppargatan 3 B, Centralt, Gävle kommun, bild 2
Norra Skeppargatan 3 B, Centralt, Gävle kommun, bild 3

Norra Skeppargatan 3 B

Lägenhet
Centralt, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
1 495 000 kr
47 m²
1 rum
vån 1
2 337 kr/mån
31 809 kr/m²

Varmt välkomna till denna välplanerade etta om 47kvm mitt i stan med låg månadsavgift där bredband ingår! Redo för inflyttning omgående med möjlighet att överta garageplats från nuvarande ägare. Här ges möjligheten att bo i ett snyggt, bekvämt och billigt boende med endast 2337 kr i månadsavgift i omtyckta Brf Stadsdiket. Lägenheten är i gott skick och har genomgående mycket fin standard. Bostaden disponeras av ett ljust och rymligt allrum med snyggt parkettgolv och gott om plats för önskad möblering. Ett modernt kök i stilren design med smakfulla materialval samt ett fräscht badrum med golvvärme. Möjlighet finns att ta över garageplats i källaren för 1000 kr/mån. Här bor man i en väldisponerad lägenhet med god förvaring där man nyttjar samtliga kvadratmeter på bästa vis och med perfekt läge mitt i city. Ett stenkast bort finner man Stortorget och Gallerian Nian med flertalet affärer och restauranger. Som boende på Norra Skeppargatan 3B har man promenadavstånd till såväl Högskolan, Gävle sjukhus, Boulognerskogen samt tåg- och busstation. Kan detta vara en bostad för dig? Då är du varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
Tallåsvägen 6, Stigslund, Gävle kommun
Tallåsvägen 6, Stigslund, Gävle kommun, bild 2
Tallåsvägen 6, Stigslund, Gävle kommun, bild 3

Tallåsvägen 6

Lägenhet
Stigslund, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
2 095 000 kr
76,4 m²
3 rum
vån -1
3 760 kr/mån
27 421 kr/m²

Varmt välkomna till Tallåsvägen 6 och denna superfräscha 3:a på markplan med stor härlig altan. Här finner du en lägenhet som har totalrenoverats under de två senaste åren och är i mycket fint skick med moderna materialval. Bostaden disponeras av ett snyggt fullt utrustat kvick kök med plats för matgrupp och god förvaring. Vardagsrummet ligger i öppen planlösning med köket vilket gör det väldigt socialt och har gott om plats för tv hörna, härifrån når man även bostadens soliga altan som byggdes 2022 där gott om plats finns för att fånga solens strålar eller avnjuta en god middag från grillen. Vidare disponeras bostaden av två rymliga sovrum, hall med klädkammare samt ett stilfullt helkaklat badrum med golvvärme och tvättpelare. Bostaden erbjuder fina ljusinsläpp och en bra och genomtänkt planlösning. Bostaden kan nås direkt via källaringång utan att behöva passera några trappor. Närliggande till bostadshuset finns även p-plats med elstolpe att tillgå för en kostnad för 50 kr/månaden. Brf Branten är en trygg och stabil förening där vatten, värme, kabel-TV, bostadsrättstillägg samt bredband via tele2 ingår i avgiften. Här bor man med ett lugnt läge i Stigslund med närhet till bra kommunikationer, skolor, äldreomsorg, Monitor ERP Arena, Gavlehov med träningsanläggningar och Gävletravet samt affär. Härifrån finns även fina cykelvägar in till centrum som du når på cirka 10 minuter. Kontakta mäklare för visning!

  • Premium
  • Uteplats
Solvikshöjden 11, Engesberg, Gävle kommun
  • Tor 2 maj kl 14:30
Solvikshöjden 11, Engesberg, Gävle kommun, bild 2
Solvikshöjden 11, Engesberg, Gävle kommun, bild 3

Solvikshöjden 11

Lägenhet
Engesberg, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
1 495 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/3
4 635 kr/mån
27 685 kr/m²

Toppmodern lägenhet om 2 rok i +65 boende med ett boendekoncept utöver det vanliga! Bostadsrättsföreningen välkomnar dig som fyllt 65 år och är därför ett så kallat framtidsboende med fokus på att du ska ges tid att njuta av livet med trygghet och service. Med andra ord ett boende för dig som vill ha möjlighet att träffa likasinnade människor med många intressen! Detta koncept kommer att erbjuda faciliteter utöver det vanliga och boendeformens fokus präglas av gemenskap och samvaro. Här erbjuds nämligen gym, takterrass, uppvärmd swimmingpool, gemensamhetslokal för måltider, bridgespel, hobbyverksamhet osv. Här finns även lokaler för serviceverksamhet som exempelvis fotvård, massage och frisör. Parkering i carport och förråd finns i källaren. Gästlägenhet finns för besökare. Lägenheten är ljus, välplanerad och handikappanpassad med högsta standard vad gäller IT, säkerhet, modern sophantering, energilösningar med solceller och bergvärme. Detta möjliggör året-runt-klimat i lägenheterna, kyla på sommaren, värme på vintern. Egen uteplats på loftgång till lägenheten. God tillgänglighet i hela fastigheten, hiss i huvudbyggnaden, hiss från cykel- och permobilrum. Trivsam utemiljö i söderläge med möjlighet till samvaro och bad i uppvärmd swimmingpool, boulespel, trädgårdsskötsel, odling m.m. Sammanfattningsvis ett attraktivt havsnära boende i skärgårdsnatur men ändå med närhet till staden (11 km) och bussförbindelse. Promenadstråket Kustleden går invid fastigheten liksom cykelbanan mellan Gävle och Harkskär vilket ger möjlighet till motionsaktiviteter. Här bor du med direkt närhet till hav, badplats och natur med ett svårslaget boendekoncept som håller i längden! Finns tillgänglig för snabbt tillträde. Nedan listas ytterligare några av husets faciliteter och gemensamma utrymmen: -Gym och bastu -Relax på utvändig altan -Uppvärmd swimmingpool -Boulebana -Klimatanläggning -Lokaler för gemensamma aktiviteter med matlagning, måltider, bridgespel och annan samvaro. -Gym för motion, bastu, relax på utvändig altan. -Lokaler för hobbyverksamhet, musik, dans. -Lokaler för ambulerande serviceverksamhet t.ex. fotvård, massage, frisör. -Trivsam utemiljö i söderläge med möjlighet till samvaro, bad i uppvärmd swimmingpool, boulespel, trädgårdsskötsel, odling m.m. -Gästlägenhet -Närhet till marina, restaurang, vacker natur och milsvida strövområden. Läs mer på föreningens hemsida: https://brfengesberg.se Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Geodetgatan 31, Hemlingby, Gävle kommun

Geodetgatan 31

Lägenhet
Hemlingby, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
1 795 000 kr
85 m²
4 rum
vån 3/3
6 082 kr/mån
21 118 kr/m²

Välkomna till Geodetgatan 31 och denna fina fyrarummare med gavelläge i Södra Hemlingby! Ett välplanerat boende som erbjuder öppna sociala ytor med ett stilrent kök med plats för stort matbord, vardagsrum med utgång till balkongen i härligt läge, tre bra sovrum, ett rymligt badrum med tvättmaskin samt gott om förvaring i klädkammare och förråd. Lägenheten som präglas av ett fint ljusinsläpp har stilrena och moderna materialval då Brf Bo Klok Svärdet byggdes 2019 - Här är det bara att flytta in och trivas! Parkeringsplats med eluttag går att hyra för 400 kr/månaden. Hiss finns från entréplan. Solens solstrålar går att njuta av större delen av dagen då man förutom balkongen även kan nyttja loftgången. I Södra Hemlingby bor du i ett trivsamt och nybyggt område med närhet till det mesta så som kommunikationer, Hemlingby köpcentrum med dess utbud av butiker och livsmedelsbutiker så som Ica Maxi. Närhet till fina promenadstråk i skogen och den populära skogslekparken. Det är även gångavstånd till Hemlingby friluftsområde, Hemlingbystugan och till Hemlingborgs förskola samt skola. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Balkong
  • Hiss
Brändströmsgatan 7A, Väster, Gävle kommun
  • Tor 2 maj kl 16:30

Brändströmsgatan 7A

Lägenhet
Väster, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
1 395 000 kr
48 m²
2 rum
vån 1/3
3 623 kr/mån
29 063 kr/m²

Varmt välkomna till Brändströmsgatan 7A och denna trevliga 2:a i modernt skick med balkong i västerläge belägen precis intill Boulognerskogen! Lägenheten har totalrenoverats på senare år i samband med föreningens ombildning vilket gör att det är fräscha ytskikt samt kök och badrum med väldigt bra standard. Lägenheten präglas av en härlig charm och trevlig takhöjd. Bostaden består av ett ljust och bekvämt vardagsrum med goda ytor för sociala umgängen och med utgång till bostadens balkong, ett fint funktionellt kök, ett helkaklat badrum samt ett sovrum med utrymme för dubbelsäng. Här kan du flytta in och trivas från dag ett! Här bor man som sagt med närhet till Boulognerskogen som är perfekt för dig som gillar naturen och allt vad de kan erbjuda med promenadstråk, utegym, badplats, och café m.m. Du har även promenadavstånd till Högskolan, sjukhuset ligger alldeles runt hörnet och du har både restauranger och livsmedelsbutik på gångavstånd. Gävle centrum når du på bara några minuter så läget kan nästan inte bli bättre. Du har verkligen nära till allt som behövs! Kan detta vara något för dig? Då är du varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus
  • Balkong
Norra Köpmangatan, Centralt, Gävle kommun
  • Borttagen före visning

Norra Köpmangatan

Lägenhet
Centralt, Gävle kommun
Peab Bostad AB
1 655 900 kr
35 m²
1 rum
vån 2/5
2 901 kr/mån
47 311 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Havsvägen 13 A, Norrsundet, Gävle kommun
Havsvägen 13 A, Norrsundet, Gävle kommun, bild 2
Havsvägen 13 A, Norrsundet, Gävle kommun, bild 3

Havsvägen 13 A

Lägenhet
Norrsundet, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
395 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/2
3 695 kr/mån
5 197 kr/m²

Varmt välkomna till Havsvägen 13A och denna trevliga trea om 76 kvm i Norrsundet! Lägenheten disponeras av ett ljust kök med plats för matplats, två sovrum med förvaring, ett trevligt vardagsrum, en rymlig hall med klädkammare samt ett kaklat badrum. Från vardagsrummet når man bostadens trevliga balkong med ett insynsskyddat läge och med utsikt över vattnet. Lägenheten ligger en trappa upp. Här bor man med ett naturskönt och lugnt läge med både havet och naturen som granne och med närhet till affär och busshållplats. Centrala Gävle når man med bil på ca 30 minuter. God mat går att avnjutas på den lokala och populära restaurangen Bergmans fisk som man når på promenadavstånd. Ring för tidsbokning!

  • Premium
  • Balkong
Kaserngatan 23 B, Söder, Gävle kommun
Kaserngatan 23 B, Söder, Gävle kommun, bild 2
Kaserngatan 23 B, Söder, Gävle kommun, bild 3

Kaserngatan 23 B

Lägenhet
Söder, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
790 000 kr
25,5 m²
1 rum
vån 1/3
2 234 kr/mån
30 980 kr/m²

Varmt välkomna till Kaserngatan 23 B och denna kvadratsmarta etta om 25,5 kvadratmeter i Brf Dungen. Denna välplanerade bostad erbjuder plats för allt för ett perfekt boende, bostaden disponeras av ett rum med sovalkov där plats finns för såväl matbord samt soffmöblemang. En trevlig inglasad balkong som går att nyttja många av årets månader, ett arbetskök, hall med förvaringsmöjligheter samt ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Här bor man i en stabil och välskött förening med ett lugnt läge på Söder och med promenadavstånd till såväl centrum som Högskolan samt Fjärran Höjder-badet. Nära till livsmedelsmedelsbutiker, restauranger och kommunikationer. Kan detta vara något för dig? Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Premium
  • Balkong
Hantverkargatan 32, Centralt, Gävle kommun
  • Fre 3 maj kl 11:30

Hantverkargatan 32

Lägenhet
Centralt, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
1 250 000 kr
35,4 m²
1 rum
vån 4/4
1 774 kr/mån
35 311 kr/m²

Varmt välkommen till denna stilfulla och optimalt planerade etta med låg avgift i populära Brf Kandidaten! Bostadens ca 35 kvadratmeter är väl utnyttjade och inrymmer ett funktionellt kök, ett trevligt allrum med sovalkov där gott om plats finns för soffmöblemang och matplats, en rymlig hall med bra förvaring och ett helkaklat badrum. Här nyttjar man samtliga kvadratmeter på bästa sätt och denna lägenhet kan lämpa sig perfekt för dig som studerar, söker ett första boende eller en övernattningslägenhet. Bostadsrättsföreningen Kandidaten är en av Gävles mest välskötta föreningar med god ekonomi. Förutom värme, vatten och kabel-TV ingår även bredband via GavleNet i avgiften om 1774 kr. Tillgång till gemensam samlingslokal med övernattningsmöjlighet finns i föreningen. Föreningen har ett trivsamt läge, ett stenkast från Stortorget med dess utbud av service, affärer och restauranger. Inom promenadavstånd från bostaden finner ni även natursköna Boulognerskogen med badplats, promenadstråk och utegym. Närhet finns till busshållplats och inom räckhåll finner man både centralstationen och Högskolan. Kan detta vara ett boende för dig? Ring för tidsbokning!

  • Plus
Fleminggatan 25B, Söder, Gävle kommun
  • Mån 29 apr kl 11:00
Fleminggatan 25B, Söder, Gävle kommun, bild 2
Fleminggatan 25B, Söder, Gävle kommun, bild 3

Fleminggatan 25B

Lägenhet
Söder, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
1 995 000 kr
86,5 m²
4 rum
vån 1/4
3 862 kr/mån
23 064 kr/m²

Varmt välkomna till denna rymliga och trivsamma fyra med möjlighet till garage i mycket omtyckta HSB Brf Rostock på Söder! Här bor man i en välplanerad lägenhet som disponeras av ett socialt kök med plats för matplats, vardagsrum med utgång till balkong i fint söderläge, tre sovrum, ett helkaklat badrum samt en gäst-wc. Planlösningen i hallen har förändrats genom borttagande av en del inre väggar och har på så vis skapat en mer genomgående ljus bostad. Möjlighet till garageplats finns för låga 450 kr/månaden. Hiss finns i huset. Med ett lugnt läge på Söder bor man här i en stabil och omtyckt bostadsrättsförening med tillgång till bra gemensamhetsutrymmen och välskött innergård med pergola och grillmöjligheter. Gång- och cykelavstånd till butiker, restauranger, kommunikationer samt Resecentrum och Högskolan. Varmt välkomna med er intresseanmälan!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Solvikshöjden 11, Engesberg, Gävle kommun

Solvikshöjden 11

Lägenhet
Engesberg, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
1 995 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1
5 270 kr/mån
31 172 kr/m²

Toppmodern lägenhet i +65 boende med 3,1 meter i takhöjd och ett boendekoncept utöver det vanliga! Bostadsrättsföreningen välkomnar dig som fyllt 65 år och är därför ett så kallat framtidsboende med fokus på att du ska ges tid att njuta av livet med trygghet och service. Med andra ord ett boende för dig som vill ha möjlighet att träffa likasinnade människor med många intressen! Detta koncept erbjuder faciliteter utöver det vanliga och boendeformens fokus präglas av gemenskap och samvaro. Här finns nämligen gym, takterrass, uppvärmd swimmingpool (under arbete) , gemensamhetslokal för måltider, bridgespel, hobbyverksamhet osv. Lokaler för serviceverksamhet är förberedda för exempelvis fotvård, massage och frisör. Parkering i carport och förråd finns i källaren. Gästlägenhet finns för besökare. Lägenheten finns på entréplan med gemensamma gården alldeles utanför loftgången där den egna uteplatsen finns. Lägenheten är ljus, välplanerad och handikappanpassad med högsta standard vad gäller IT, säkerhet, modern sophantering, energilösningar med solceller och bergvärme. Detta möjliggör året-runt-klimat i lägenheterna, kyla på sommaren, värme på vintern. Egen uteplats på loftgång till lägenheten. God tillgänglighet i hela fastigheten, hiss i huvudbyggnaden, hiss från cykel- och permobilrum. Trivsam utemiljö i söderläge med möjlighet till samvaro. Sammanfattningsvis ett attraktivt havsnära boende i skärgårdsnatur men ändå med närhet till staden (11 km) och bussförbindelse. Promenadstråket Kustleden går invid fastigheten liksom cykelbanan mellan Gävle och Harkskär vilket ger möjlighet till motionsaktiviteter. Här bor du med direkt närhet till hav, badplats och natur med ett svårslaget boendekoncept som håller i längden! Nedan listas ytterligare några av husets faciliteter och gemensamma utrymmen: -Gym och bastu -Relax på utvändig altan -Uppvärmd swimmingpool (under arbete) -Boulebana -Klimatanläggning -Lokaler för gemensamma aktiviteter med matlagning, måltider, bridgespel och annan samvaro. -Gym för motion, bastu, relax på utvändig altan. -Lokaler för hobbyverksamhet, musik, dans. -Lokaler för ambulerande serviceverksamhet t.ex. fotvård, massage, frisör. -Trivsam utemiljö i söderläge med möjlighet till samvaro, bad i uppvärmd swimmingpool, boulespel, trädgårdsskötsel, odling m.m. -Gästlägenhet -Närhet till marina, restaurang, vacker natur och milsvida strövområden. - Kyla i lägenheten Här bor man i ett energieffektivt boende med härlig social samvaro i ett kustnära område med utomhuspool. Läs mer på föreningens hemsida: https://brfengesberg.se Varmt välkommen med din visningsanmälan!

  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 23