Mäklare Erika Lindgren

Erika Lindgren

Om mig

Hej! Mitt namn är Erika Lindgren och jag är född och uppvuxen i Dalarna men bor sedan en tid tillbaka i Gävle. Två egenskaper som kännetecknar mig är att jag är driven och noggrann. Utöver det är jag väldigt serviceinriktad vilket innebär att jag gör det lilla extra för dig som kund för att skapa en så trygg och bra försäljning som möjligt efter dina önskemål! Tveka inte på att höra av dig om du går i säljtankar, önskar en värdering eller allmänt vill veta mer om bostadsmarknaden!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Brf Östra Ruddammen, Centralt, Gävle kommun
 • 31 lediga bostäder

Brf Östra Ruddammen

Lägenhet
Centralt, Gävle kommun
Peab Bostad AB
fr. 1 655 900 kr
35-176 m²
1-5 rum
2 901 kr/mån

Bo nytt och toppmodernt centralt i Gävle. Öppna och ljusa bostäder runt hörnet från där allt händer - mitt i stadens mittpunkt! Nu planerar vi nya exklusiva bostäder intill Rådhusesplanaden, bara 300 meter promenad från Stortorget. I centrala Gävle är det lätt att leva, träna, umgås eller njuta av stadslivet med restauranger och kulturliv. I närområdet ligger flera gymnasieskolor och till Gävle högskola tar du dig lätt till på cykel, två kilometer bort. I det välutrustade köket med moderna vitvaror bereder du allt från frukost till delikata middagar att bjuda både familj och vänner på. Bostäderna in mot gården i sydvästläge planeras med generösa balkonger eller uteplatser. Mot Norra Köpmangatan planeras franska balkonger och längs Ruddammsgatan får bostäderna trevliga spanska balkonger. Ett par av bostäderna planeras med egen terrass och högst upp i huset blir det drottningbalkonger ut mot Norra Köpmangatan, utöver bostädernas generösa balkong mot innergården. En perfekt plats för att börja eller avsluta dagen med en kopp kaffe eller lite mysigt kvällsfika. Här ska man trivas och umgås med familj och vänner! Välkomomen till ett centralt nytt och bekvämt boende i centrala Gävle!

 • Nybyggnadsprojekt
Ekvägen 3 E, Gävle, Gävle kommun
 • Tis 5 dec kl 18:00
Ekvägen 3 E, Gävle, Gävle kommun, bild 2
Ekvägen 3 E, Gävle, Gävle kommun, bild 3

Ekvägen 3 E

Radhus
Gävle, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
2 395 000 kr
95 + 47,5 m²
4 rum
6 000 kr/mån
25 211 kr/m²

Varmt välkomna hem till Ekvägen 3E och detta trivsamma radhus om 95 + 47,5 kvm i omtyckta och familjevänliga Fridhem! Här finner man ett trevligt radhus med hörnläge i ett barnvänligt område. Bostadens entréplan disponeras av en ljus hall med förvaring, ett funktionellt kök, en gäst wc samt två sovrum varav det ena rummet leder en ut till bostadens trevliga altan med soligt söderläge. Baksidan består av en stor uteplats med yta för sociala umgängen samt en grönskande trädgårdstomt där gott om plats finns för den trädgårdstokiga. Intill uteplatsen ligger även en lekpark för hopp och lek. En trappa upp finner man ett ljust och socialt vardagsrum med balkong, ett stort sovrum med klädkammare samt ett fräscht stambytt badrum från 2021. Radhusets källarvåning renoverades under 2022/2023 och har goda ytor där chans finns att sätta sin egna prägel och inreda gillestugan, ett stort förråd samt en tvättstuga med tvättmaskin och dusch. Som boende i Brf Stammen har man en månadsavgift där garage samt egen parkeringsplats intill huset ingår, utöver detta ingår även värme, vatten kabel-TV samt bredband via Gavlenet. Fridhem är ett omtyckt område med stora grönytor och ger dig nära avstånd till förskolor, kommunikationer, livsmedelsaffär, skolor och grönområden. Kan detta vara ett boende för dig, då är du varmt välkommen med din visningsanmälan!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Ruddammsgatan, Centralt, Gävle kommun

Ruddammsgatan

Lägenhet
Centralt, Gävle kommun
Peab Bostad AB
1 895 900 kr
59 m²
2 rum
vån 1/5
4 295 kr/mån
32 134 kr/m²

Nyproducerad hörntvåa med fina sociala ytor! Här ges möjligheter till mysiga middagar då kök och allrum är sammanfogat i ett. Väldisponerat sovrum med fönster i två väderstreck och garderob med skjutdörrar. Helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

 • Nyproduktion
 • Hiss
Knärotsvägen 10, Sätra, Gävle kommun
 • Imorgon kl 16:30
Knärotsvägen 10, Sätra, Gävle kommun, bild 2
Knärotsvägen 10, Sätra, Gävle kommun, bild 3

Knärotsvägen 10

Lägenhet
Sätra, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
1 295 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1
3 478 kr/mån
23 545 kr/m²

Varmt välkomna till Knärotsvägen 10 och denna välplanerade tvåa på Gavlehov i brf travbanan! Lägenheten fördelar sig över 55 kvadratmeter och disponeras av ett kök och vardagsrum i öppen planlösning, ett stort sovrum med plats för dubbelsäng, badrum med tvättmaskin samt en praktisk hall med klädkammare. Från vardagsrummet når man även bostadens uteplats där det finns plats för socialt umgänge. Om så önskas kan lägenhetens möblemang köpas vid intresse. Här bor ni med närhet till det mesta och i en förening där både tv och bredband ingår i månadsavgiften. På Gavlehov har man det mesta inom räckhåll så som matbutik, monitor ERP arena, gavlevallen och frilufsspår. Gävle city och Högskolan nås enkelt med goda bussförbindelser eller via fina cykelbanor. Parkeringsplats finns att tillgå för 400 kr/mån. Kan detta vara något för dig? Då är du varmt välkommen med din intresseanmälan!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Kaserngatan 55 B, Söder, Gävle kommun
 • Tis 12 dec kl 17:00
Kaserngatan 55 B, Söder, Gävle kommun, bild 2
Kaserngatan 55 B, Söder, Gävle kommun, bild 3

Kaserngatan 55 B

Lägenhet
Söder, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
1 095 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1
3 106 kr/mån
20 278 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna charmiga två om 54 kvm på första våningen i Brf Örnskär på Söder! Bostaden disponeras av ett kök med plats för matplats, ett rymligt sovrum med förvaring, ett trevligt vardagsrum med utgång till bostadens balkong, en välkomnade hall samt ett kaklat badrum med tvättmaskin. Denna bostad erbjuder en bra planlösning och har fina ytor där potential finns för att sätta sin egna prägel. Till lägenheten hör ett vindsförråd samt ett matkällarförråd. I föreningen finns flera fina gemensamhetslokaler att utnyttja så som en praktisk tvättstuga, samlingslokal, övernattningsrum, cykelrum samt en inbjudande och mysig uteplats för medlemmarna. Här bor man i en välskött bostadsrättsförening med ett perfekt centralt och lugnt läge på Söder med närhet till restauranger, kommunikationer, affärer och Stortorget. Kan detta vara ditt nästa boende, då är du varmt välkommen med din visninganmälan!

 • Premium
Ruddammsgatan, Centralt, Gävle kommun

Ruddammsgatan

Lägenhet
Centralt, Gävle kommun
Peab Bostad AB
3 349 900 kr
73 m²
3 rum
vån 2/5
5 122 kr/mån
45 889 kr/m²

Genomgående trea med öppna och sociala ytor i kök och vardagsrum, här ges plats för den matlagningsintresserade med gott om bänkytor. Den trevliga köksö blir en naturlig samlingsplats när vänner och släkt är på besök. Helkaklad badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Direktaccess till stor balkong i härligt sydvästligt läge.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Fleminggatan 25B, Söder, Gävle kommun
Fleminggatan 25B, Söder, Gävle kommun, bild 2
Fleminggatan 25B, Söder, Gävle kommun, bild 3

Fleminggatan 25B

Lägenhet
Söder, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
1 995 000 kr
86,5 m²
4 rum
vån 1/4
3 862 kr/mån
23 064 kr/m²

Varmt välkomna till denna rymliga och trivsamma fyra med möjlighet till garage i mycket omtyckta HSB Brf Rostock på Söder! Här bor man i en välplanerad lägenhet som disponeras av ett socialt kök med plats för matplats, vardagsrum med utgång till balkong i fint söderläge, tre sovrum, ett helkaklat badrum samt en gäst-wc. Planlösningen i hallen har förändrats genom borttagande av en del inre väggar och har på så vis skapat en mer genomgående ljus bostad. Möjlighet till garageplats finns för låga 450 kr/månaden. Hiss finns i huset. Med ett lugnt läge på Söder bor man här i en stabil och omtyckt bostadsrättsförening med tillgång till bra gemensamhetsutrymmen och välskött innergård med pergola och grillmöjligheter. Gång- och cykelavstånd till butiker, restauranger, kommunikationer samt Resecentrum och Högskolan. Varmt välkomna med er visningsanmälan!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Norra Skeppargatan 3 B, Centralt, Gävle kommun
 • Ons 13 dec kl 16:30
Norra Skeppargatan 3 B, Centralt, Gävle kommun, bild 2
Norra Skeppargatan 3 B, Centralt, Gävle kommun, bild 3

Norra Skeppargatan 3 B

Lägenhet
Centralt, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
1 495 000 kr
47 m²
1 rum
vån 1
2 008 kr/mån
31 809 kr/m²

Varmt välkomna till Norra Skeppargatan 3B och denna välplanerade lägenhet om 47 kvm på första våningen i omtyckta Brf Stadsdiket! Här ges möjligheten att bo i ett snyggt, bekvämt och billigt boende med endast 2008 kr i månadsavgift. Lägenheten är i gott skick och har genomgående mycket fin standard. Bostaden disponeras av ett ljust och rymligt allrum med snyggt parkettgolv och gott om plats för önskad möblering. Ett modernt kök i stilren design med smakfulla materialval samt ett fräscht badrum med golvvärme. Här bor man i en väldisponerad lägenhet med god förvaring där man nyttjar samtliga kvadratmeter på bästa vis och med perfekt läge mitt i city. Ett stenkast bort finner man Stortorget och Gallerian Nian med flertalet affärer och restauranger. Som boende på Norra Skeppargatan 3B har man promenadavstånd till såväl Högskolan, Gävle sjukhus, Boulognerskogen samt tåg- och busstation. Möjlighet finns att ta över garageplats i källaren för 1000 kr/mån. Kan detta vara en bostad för dig? Då är du varmt välkommen med din intresseanmälan!

 • Premium
Fältspatvägen 28 A, Sätra, Gävle kommun
 • Tor 7 dec kl 17:30
Fältspatvägen 28 A, Sätra, Gävle kommun, bild 2
Fältspatvägen 28 A, Sätra, Gävle kommun, bild 3

Fältspatvägen 28 A

Radhus
Sätra, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
1 995 000 kr
98 + 98 m²
4 rum
5 200 kr/mån
20 357 kr/m²

NYTT PRIS! Nu finns möjligheten att förvärva ett trevligt enplansradhus med källare på trevliga Fältspatvägen! Ett fördelaktigt boende där "allt" ingår i månadsavgiften - uppvärmning, vatten, kabel-tv, bredband, garageplats, br-tillägg och även hushållsel! På Fältspatsvägen 28A välkomnas man av en välplanerad bostad med goda förvaringsmöjligheter och en fantastisk altan med bra solläge och motordriven markis där det går att umgås med vänner och avnjuta många goda middagar. Lättskött tomt med härligt västerläge. Bostadens entréplan disponeras av ett kök och vardagsrum i öppen planlösning, ett helkaklat badrum, gäst wc, tre sovrum varav ett med rymlig walk in closet. Vidare en trappa ner i källarvåningen finner man ett rymligt inrett allrum, tvättstuga, ett arbetsrum, hobbyrum samt gott om förvaringsutrymmen. Här bor man i ett trivsamt område med flertalet lekparker samt gemensam föreningslokal. Goda kommunikationer och närhet till såväl mataffär som förskola/skola. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

 • Premium
 • Uteplats
Vinbärsvägen 223 C, Sätra, Gävle kommun
 • Tor 7 dec kl 18:30
Vinbärsvägen 223 C, Sätra, Gävle kommun, bild 2
Vinbärsvägen 223 C, Sätra, Gävle kommun, bild 3

Vinbärsvägen 223 C

Lägenhet
Sätra, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
1 295 000 kr
111 m²
4 rum
7 343 kr/mån
11 667 kr/m²

Varmt välkomna till Vinbärsvägen 223C, nu finns möjligheten att förvärva detta trevliga radhus i ett populärt och barnvänligt område i Sätra! Här erbjuds ett välplanerat boende om 111 kvadratmeter som på entréplanet disponeras av ett trevligt kök med god förvaring och plats för matbord, ett rymligt vardagsrum för sociala umgängen, ett sovrum, ett stort fräscht badrum med tvättmöjligheter samt en trevligt uterum med tillhörande stor altan med eftermiddagssol. Vill man fånga solen tidigare under dagen så finns det möjlighet för sociala umgängen även vid framsidan av huset där det även där finns en uteplats. På övre plan finner man två sovrum med plats för säng och önskat möblemang, en klädkammare samt ett badrum med dusch. Garage i länga ingår i månadsavgiften! Här bor du i en omtyckt och välskött förening med gemensam bastu, tvättstuga och samlingslokal som finns att nyttja för föreningens medlemmar. I området finns lekplatser att tillgå och man bor med närhet till förskolor, skola, matbutik, hälsocentral, naturen samt Gavlehov med Monitor ERP Arena, motionsspår och gym mm. Som boende på Vinbärsvägen tar du dig enkelt in till Gävle stadskärna med bra förbindelser med lokaltrafik och fina cykelvägar. Kan denna trivsamma bostad vara ett hem för dig? Då är du varmt välkommen med din intresseanmälan!

 • Premium
 • Uteplats
Havsvägen 13 A, Norrsundet, Gävle kommun
Havsvägen 13 A, Norrsundet, Gävle kommun, bild 2
Havsvägen 13 A, Norrsundet, Gävle kommun, bild 3

Havsvägen 13 A

Lägenhet
Norrsundet, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
395 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/2
3 619 kr/mån
5 197 kr/m²

Varmt välkomna till Havsvägen 13A och denna trevliga trea om 76 kvm i Norrsundet! Lägenheten disponeras av ett ljust kök med plats för matplats, två sovrum med förvaring, ett trevligt vardagsrum, en rymlig hall med klädkammare samt ett kaklat badrum. Från vardagsrummet når man bostadens trevliga balkong med ett insynsskyddat läge och med utsikt över vattnet. Lägenheten ligger en trappa upp. Här bor man med ett naturskönt och lugnt läge med både havet och naturen som granne och med närhet till affär och busshållplats. Centrala Gävle når man med bil på ca 30 minuter. God mat går att avnjutas på den lokala och populära restaurangen Bergmans fisk som man når på promenadavstånd. Varmt välkomna med eran visningsanmälan!

 • Premium
 • Balkong
Muréngatan 20 B, Söder, Gävle kommun
 • Tis 12 dec kl 14:00
Muréngatan 20 B, Söder, Gävle kommun, bild 2
Muréngatan 20 B, Söder, Gävle kommun, bild 3

Muréngatan 20 B

Lägenhet
Söder, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
2 650 000 kr
84,8 m²
3 rum
vån 7/15
6 234 kr/mån
31 250 kr/m²

Äntligen en 3a i populära Brf Takterrassen som välkomnar dig som fyllt 65 år till ett centralt boende utöver det vanliga! Lägenheten är belägen på våning 7 och har en välplanerad planlösning samt fönster i två väderstreck, därtill finns även två rymliga uteplatser i syd-västläge på den gemensamma loftgången. Hela lägenheten är i absolut toppskick med smakfulla materialval, Marbodalkök och helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Bostaden och huset är tillgänglighetsanpassat. Till lägenheten hör även ett förråd i källarplan. Några faciliteter som huset erbjuder är bemannad reception där Anette finns till förfogande, därtill finns även hiss till samtliga våningsplan, stor gemensam takterrass, garage (separat kö), innergård med boulebana, tillgång till gym, bastu, gästlägenhet och ett eget intranät med info om gemensamma aktiviteter som exempelvis olika kurser, frisör- eller massagetider. Föreningen är mycket aktiv, här anordnas allt från promenader till resor och mycket mer. På plan 1 ligger föreningens reception och allrum där man som boende kan köpa matlådor. Med andra ord en mycket blomstrande och aktiv förening som saknar motstycke. Detta i kombination med det centrala läget på Söder gör det här till ett svårslaget boendekoncept! Det trevliga läget på Muréngatan ger närhet till såväl affärer, centralstation, bussar, bibliotek och restauranger. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Kaserngatan 23 B, Söder, Gävle kommun
Kaserngatan 23 B, Söder, Gävle kommun, bild 2
Kaserngatan 23 B, Söder, Gävle kommun, bild 3

Kaserngatan 23 B

Lägenhet
Söder, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
790 000 kr
25,5 m²
1 rum
vån 1/3
2 234 kr/mån
30 980 kr/m²

Varmt välkomna till Kaserngatan 23 B och denna kvadratsmarta etta om 25,5 kvadratmeter i Brf Dungen. Denna välplanerade bostad erbjuder plats för allt för ett perfekt boende, bostaden disponeras av ett rum med sovalkov där plats finns för såväl matbord samt soffmöblemang. En trevlig inglasad balkong som går att nyttja många av årets månader, ett arbetskök, hall med förvaringsmöjligheter samt ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Här bor man i en stabil och välskött förening med ett lugnt läge på Söder och med promenadavstånd till såväl centrum som Högskolan samt Fjärran Höjder-badet. Nära till livsmedelsmedelsbutiker, restauranger och kommunikationer. Kan detta vara något för dig? Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning!

 • Premium
 • Balkong
Norra Köpmangatan, Centralt, Gävle kommun

Norra Köpmangatan

Lägenhet
Centralt, Gävle kommun
Peab Bostad AB
1 655 900 kr
35 m²
1 rum
vån 2/5
2 901 kr/mån
47 311 kr/m²

Välplanerade kvadratmeter som skapar en lägenhet med god funktion på få kvadratmeter! Öppna och sociala ytor i kök och vardagsrum, här ges plats för den matlagningsintresserade. Njut av den stora balkong om ca 10kvm i sydvästligt läge, del av året blir det en förlängning av vardagsrummet. Helkaklat badrum utrustad med dusch och kombimaskin. Genomgående fina materialval med hög standard som givetvis kan formas genom personliga inredningsval. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information och ett personligt möte.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Solvikshöjden 11, Engesberg, Gävle kommun
 • Tis 5 dec kl 14:30
Solvikshöjden 11, Engesberg, Gävle kommun, bild 2
Solvikshöjden 11, Engesberg, Gävle kommun, bild 3

Solvikshöjden 11

Lägenhet
Engesberg, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
1 650 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/3
4 635 kr/mån
30 556 kr/m²

Toppmodern lägenhet om 2 rok i +65 boende med ett boendekoncept utöver det vanliga! Bostadsrättsföreningen välkomnar dig som fyllt 65 år och är därför ett så kallat framtidsboende med fokus på att du ska ges tid att njuta av livet med trygghet och service. Med andra ord ett boende för dig som vill ha möjlighet att träffa likasinnade människor med många intressen! Detta koncept kommer att erbjuda faciliteter utöver det vanliga och boendeformens fokus präglas av gemenskap och samvaro. Här erbjuds nämligen gym, takterrass, uppvärmd swimmingpool, gemensamhetslokal för måltider, bridgespel, hobbyverksamhet osv. Här finns även lokaler för serviceverksamhet som exempelvis fotvård, massage och frisör. Parkering i carport och förråd finns i källaren. Gästlägenhet finns för besökare. Lägenheten är ljus, välplanerad och handikappanpassad med högsta standard vad gäller IT, säkerhet, modern sophantering, energilösningar med solceller och bergvärme. Detta möjliggör året-runt-klimat i lägenheterna, kyla på sommaren, värme på vintern. Egen uteplats på loftgång till lägenheten. God tillgänglighet i hela fastigheten, hiss i huvudbyggnaden, hiss från cykel- och permobilrum. Trivsam utemiljö i söderläge med möjlighet till samvaro och bad i uppvärmd swimmingpool, boulespel, trädgårdsskötsel, odling m.m. Sammanfattningsvis ett attraktivt havsnära boende i skärgårdsnatur men ändå med närhet till staden (11 km) och bussförbindelse. Promenadstråket Kustleden går invid fastigheten liksom cykelbanan mellan Gävle och Harkskär vilket ger möjlighet till motionsaktiviteter. Här bor du med direkt närhet till hav, badplats och natur med ett svårslaget boendekoncept som håller i längden! Finns tillgänglig för snabbt tillträde. Nedan listas ytterligare några av husets faciliteter och gemensamma utrymmen: -Gym och bastu -Relax på utvändig altan -Uppvärmd swimmingpool -Boulebana -Klimatanläggning -Lokaler för gemensamma aktiviteter med matlagning, måltider, bridgespel och annan samvaro. -Gym för motion, bastu, relax på utvändig altan. -Lokaler för hobbyverksamhet, musik, dans. -Lokaler för ambulerande serviceverksamhet t.ex. fotvård, massage, frisör. -Trivsam utemiljö i söderläge med möjlighet till samvaro, bad i uppvärmd swimmingpool, boulespel, trädgårdsskötsel, odling m.m. -Gästlägenhet -Närhet till marina, restaurang, vacker natur och milsvida strövområden. Läs mer på föreningens hemsida: https://brfengesberg.se Välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Norra Köpmangatan, Centralt, Gävle kommun

Norra Köpmangatan

Lägenhet
Centralt, Gävle kommun
Peab Bostad AB
6 100 000 kr
118 m²
4 rum
vån 2/5
7 519 kr/mån
51 695 kr/m²

Optimalt planerad lägenhet om 4 rum och kök. Här har arkitekten lagt fokus på de sociala ytorna mellan kök och vardagsrum. Här finns en trevlig köksö som blir lägenhetens naturliga samlingspunkt. Från vardagsrummet nås den rymliga balkongen som ligger mot den skyddade innergården. Utöver detta finns även ett helkaklat badrum samt en extra gäst-wc. Master bedroom med egen lyxig egen walk-in closet.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Södra Kungsgatan 55 A, Söder, Gävle kommun

Södra Kungsgatan 55 A

Lägenhet
Söder, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
2 395 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/5
4 282 kr/mån
29 938 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva denna fina trerummare om 80 kvm i omtyckta Brf Runstenen på Söder! Här bor man i en välplanerad och rymlig lägenhet som präglas av moderna materialval och 3 meter i takhöjd. Bostaden disponeras av ett kök och vardagsrum i öppen planlösning, två sovrum som vetter mot den lugna innergården samt en välkomnande hall med extra förvaring i klädkammare. Vidare disponeras även bostaden av ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten färdigställdes hösten 2018 och är i modernt skick. Som boende i Brf Runstenen har man tillgång till den magiska takterrassen som du hittar på våning 5. På takterrassen finns ett inglasat uterum och andra ytor ämnade för samvaro, detta möjliggör att man kan dra fördel av närheten till stadens puls samtidigt som man har tillgång till den lugna oasen på takterrassen och föreningens påkostade innergård. Terrassen erbjuder även grillmöjligheter. Kvarteret präglas av en modern bostadsmiljö som har ett centralt läge med närhet till allt man behöver, så som livsmedelsbutik, shopping, restauranger, skolor samt bra bussförbindelser. Som boende i Brf Runstenen har man tillgång till en övernattningslägenhet samt garage i källarplanet som enkelt nås via hiss (separat kö). Kan detta vara ett boende för dig? Då är du varmt välkommen med din intresseanmälan.

 • Uteplats
 • Hiss
Solvikshöjden 11, Engesberg, Gävle kommun

Solvikshöjden 11

Lägenhet
Engesberg, Gävle kommun
Svensk Fastighetsförmedling Gävle
1 995 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1
5 270 kr/mån
31 172 kr/m²

Toppmodern lägenhet i +65 boende med 3,1 meter i takhöjd och ett boendekoncept utöver det vanliga! Bostadsrättsföreningen välkomnar dig som fyllt 65 år och är därför ett så kallat framtidsboende med fokus på att du ska ges tid att njuta av livet med trygghet och service. Med andra ord ett boende för dig som vill ha möjlighet att träffa likasinnade människor med många intressen! Detta koncept erbjuder faciliteter utöver det vanliga och boendeformens fokus präglas av gemenskap och samvaro. Här finns nämligen gym, takterrass, uppvärmd swimmingpool (under arbete) , gemensamhetslokal för måltider, bridgespel, hobbyverksamhet osv. Lokaler för serviceverksamhet är förberedda för exempelvis fotvård, massage och frisör. Parkering i carport och förråd finns i källaren. Gästlägenhet finns för besökare. Lägenheten finns på entréplan med gemensamma gården alldeles utanför loftgången där den egna uteplatsen finns. Lägenheten är ljus, välplanerad och handikappanpassad med högsta standard vad gäller IT, säkerhet, modern sophantering, energilösningar med solceller och bergvärme. Detta möjliggör året-runt-klimat i lägenheterna, kyla på sommaren, värme på vintern. Egen uteplats på loftgång till lägenheten. God tillgänglighet i hela fastigheten, hiss i huvudbyggnaden, hiss från cykel- och permobilrum. Trivsam utemiljö i söderläge med möjlighet till samvaro. Sammanfattningsvis ett attraktivt havsnära boende i skärgårdsnatur men ändå med närhet till staden (11 km) och bussförbindelse. Promenadstråket Kustleden går invid fastigheten liksom cykelbanan mellan Gävle och Harkskär vilket ger möjlighet till motionsaktiviteter. Här bor du med direkt närhet till hav, badplats och natur med ett svårslaget boendekoncept som håller i längden! Nedan listas ytterligare några av husets faciliteter och gemensamma utrymmen: -Gym och bastu -Relax på utvändig altan -Uppvärmd swimmingpool (under arbete) -Boulebana -Klimatanläggning -Lokaler för gemensamma aktiviteter med matlagning, måltider, bridgespel och annan samvaro. -Gym för motion, bastu, relax på utvändig altan. -Lokaler för hobbyverksamhet, musik, dans. -Lokaler för ambulerande serviceverksamhet t.ex. fotvård, massage, frisör. -Trivsam utemiljö i söderläge med möjlighet till samvaro, bad i uppvärmd swimmingpool, boulespel, trädgårdsskötsel, odling m.m. -Gästlägenhet -Närhet till marina, restaurang, vacker natur och milsvida strövområden. - Kyla i lägenheten Här bor man i ett energieffektivt boende med härlig social samvaro i ett kustnära område med utomhuspool. Läs mer på föreningens hemsida: https://brfengesberg.se Varmt välkommen med din visningsanmälan!

 • Uteplats
 • Hiss

Visar alla 18