Kommande

Abrahamsbergsvägen 26

Högmora, Huddinge kommun Se på karta

5 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
74 m²
Tomtarea
1 503 m²
Byggår
1997
Driftkostnad
40 458 kr/år
Kommande

Charmigt och vackert hus med perfekt ostört läge i idylliska Högmora!

Här kan ni njuta av naturen runtomkring, höra fåglarna kvittra och varför inte ta ett dopp i Magelugnsjön? Eller vandra i skogen och plocka bär eller ta en springtur i något av motionsspåren. Låter det härligt? Ja då är detta det rätta boendet för dig. Drömmen är nära.

Entrén bjuder på en mysig veranda där solen gassar på kvällskvisten. Vi stiger in i hall med klinkergolv och golvvärme som leder dig in i huset med högt i tak och många fönster vilket ger en känsla av rymd och rymlighet. Intill entrén finns ett helkaklat badrum med duschhörna, tvättställ med kommod och ett praktiskt vädringsfönster. De sociala öppna ytorna bjuder på ett kök med vinkyl och mycket bra förvaring och arbetsytor och köksbänk där gästerna eller resten av familjen kan hänga medan kocken lagar mat. Takbjälkarna är fint bevarade och ger huset karaktär. Från vardagsrummet nås den stora härliga altanen i bästa solläge och har plats för både utespa och stor matgrupp med många sittplatser. Det finns även två bra sovrum varav ett med hel garderobsvägg som ger gott om förvaring. Hela undervåningen har vattenburen golvvärme.

Loftet är ett stort plus och ger utrymme för kontor, barnrum eller vad man nu kan tänka sig. Valet är ditt!

En underbar tomt med skogen bakom och vackra träd och framför allt de imponerade bergknallarna ger tomten det där lilla extra.
På tomten finns även en isolerad gäststuga som kan användas året runt antingen som gäststuga eller till någon annan i familjen om man behöver ett extra rum.

Det finns även en bastu som rymmer 6-8 pers och värmer gott om vintrarna men även andra delar av året. Intill bastun finns ytterligare en altan (delvis under tak) där det är gott att grilla och bara umgås med nära och kära.

Med buss från Ågestavägen når du enkelt Farsta strand som har både tunnelbana och pendeltåg eller till Huddinge centrum för att ta pendeltåget därifrån. Till Stockholm City tar det ca 15 min från både Huddinge och från Farsta. Ca 5 minuters bilfärd till mataffär med stort utbud och flera restauranger. Det byggs just nu en förskola i Högmora, annars finns det förskolor i närliggande Myrängen eller Stensängen.

Här bor ni i lugnt och trivsamt område mitt i naturen men med närhet till alla bekvämligheter.

Ett hem att trivas i och som måste upplevas på plats!

För att ta del av samtliga dokument vänligen klicka på fliken "fakta & dokument".

PLANBESTÄMMELSER:
Högst 200 m2 BYA (byggnadsarea) får bebyggas och högst två våningar. Den största nya komplementbyggnaden (garage, uthus) får högst vara 40 m2. Huvudbyggnad får innehålla högst två lägenheter, varav den mindre får vara högst 65 m2 bruttoarea. Alternativt får den mindre lägenheten inrymmas i befintligt fritidshus, som på så sätt kan finnas kvar, men detta förutsätter också att den ryms inom största tillåtna byggrätt, 200 m2 BYA.

Högsta byggnadshöjd för huvudbyggnad i två våningar är 6,5 m och högsta nockhöjd 8,5 m. För komplementbyggnader är högsta byggnadshöjd 3,0 m och största nockhöjd 4,0 m.

En fastighet anges för fritidsändamål med högst 80 m2 BTA varav högts 55 m2 BTA i huvudbyggnaden.

Minsta tomtstorlek är 1 000 m2. Byggnader ska placeras minst 6,0 m från gata (regleras med prickmark) och huvudbyggnad minst 4,0 m och komplementbyggnad 1,0 m från annan fastighetsgräns.

Se under fliken dokument för vidare information gällande plankarta och planbestämmelser.

Välkommen att kontakta

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge

Kontakta mäklaren

Marina Bergman

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
Mäklare Marina Bergman, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
0704-90 96 14

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.