Stanstorp Rörviksvägen 40

Höör - Stanstorp, Höörs kommun Se på karta

3 895 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
138 m²
Tomtarea
1 431 m²
Byggår
1946
Energiklass
D
Driftkostnad
30 638 kr/år

Drömmer ni om ett boende nära vatten, med badplats och fiskerätt? Då har ni hittat rätt!
På badrocksavstånd når ni badplats där ni som ägare till denna fastighet har nyttjanderätt till stranden och kan njuta av allt vad detta innebär. Ta roddbåten över till Ringsjöns västra sida och njut av en lunch vid Björks fiskbutik. Eller varför inte själv fixa middagen - med fiskerätten har du möjlighet till det!

Rörviksvägen är en återvändsgata och denna bostad ligger nästintill sist på vägen, här bor ni alltså lugnt och fridfullt med minimal biltrafik.
En hänförande trädgård komponerad med stor finess och eftertanke. Här har man tänkt på just det - lugnet och harmonin i samklang. Starta dagen med en solhälsning vid den platsbyggda portalen... En japanskinspirerad trädgård med växter såsom Rönnsumak, Acerträd, Klematis och körsbär. Köksträdgård med jordgubbar och kryddor. Självbevattningssystem kopplat till egen brunn.
Kommunalt vatten och avlopp samt även fiber.
Bostadshuset om 138 kvm består av två sovrum, badrum med bastu samt ett stort vardagsrum i öppen planlösning tillsammans med köket. Vardagsrummet går att dela av om man skulle önska fler sovrum. Två eldstäder finns att tillgå, braskamin i vardagsrum och kakelugn i Master Bedroom.
Fristående, isolerat förråd/verkstad med dubbla portar. Finns ytterligare ett äldre förråd på tomten samt bra plats för vedförvaring.

Vid Rörviksvägens infart finns busshållplats med bra access till tågstationen inne i Höör. Även skolbuss finns att tillgå.
In till Höörs centrala delar är det ca 6 km, kan alltså nås på cykel.
Huset är förbesiktigat.
Välkommen!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Höör

Kontakta mäklaren

Ann-Sofie Bredahl

SkandiaMäklarna Höör
Mäklare Ann-Sofie Bredahl, SkandiaMäklarna Höör
0720-777754