SkandiaMäklarna Höör

SkandiaMäklarna Höör

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Spantvägen 1, Sätofta, Höörs kommun
 • Sön 8 okt

Spantvägen 1

Villa
Sätofta, Höörs kommun
SkandiaMäklarna Höör
2 695 000 kr
124 m²
5 rum
691 m² tomt

Välkomna till Spantvägen 1! En mycket fräsch och väl omhändertagen bostad för er som vill bo både bekvämt och ha närhet till skog och sjö. För de yngre familjemedlemmarna är det bekvämt att cykla till skola och även busshållplats finns i närheten om man vill ta sig enkelt till tågstationen. Om ni hellre kör med bil till tågstationen, erbjuds det gratis pendlarparkering. Bostadens 124 kvm är riktigt bra planerade med stort sällskapsrum och hela fyra bra sovrum. Dessutom finns två toaletter och ett rymligt kök med matplats. Senaste åren har huset genomgått flertalet renoveringsposter, såsom kök, badrum, ytskikt och nu senast i år fasad och utemiljö. Det bästa av allt är att du bara är en kort promenad bort från badplats. På sommardagar kan du enkelt ta med dig picknickkorgen och bada i Ringsjön - livskvalitét! Huset har besiktigats inför försäljningen och protokoll ges till vidare intresserade spekulanter efter visning. Varmt välkomna att lämna intresse för denna villa!

 • Plus
Fulltoftavägen 31, Ludvigsborg, Hörby kommun

Fulltoftavägen 31

Villa
Ludvigsborg, Hörby kommun
SkandiaMäklarna Höör
2 995 000 kr
460 m²
7 rum
1 738 m² tomt

Fulltoftavägen 31 - en enorm villa med stor potential! Här har ni chansen att slutföra den stora renoveringen nuvarande ägare påbörjat. Kalla det en investeringsmöjlighet, renoveringschans eller Ert blivande drömprojekt! Det totala ytan om innehar en mycket stor boarea med stora sällskapsytor och flera sovrum. En del av rummen är inredda såsom relax med bastu, tvättstuga, två badrum och ett sovrum. Se rumsbeskrivning om vad som är utfört och vilka hantverkare som varit på plats. Extra utrymme i det fd garaget, perfekt för egenföretagaren eller tonåringen som vill ha sitt egna kryp-in. Stort "pool-hus" med inomhuspool och jacuzzi. Öppningsbara fönsterpartier ut mot trädgården på baksidan. Fastigheten säljes med friskrivningsklausul. Mysiga och populära Ludvigsborg - här hittar du en väletablerad ICA-butik, kommunal förskola, Ludvigsborgs friskola och en trevlig och aktiv byaförening. I Ludvigsborg finns även busshållplats som tar dig vidare till Höör och Hörby där det finns bra kommunikationer via Skåneexpressen ner till Lund och Malmö. Vill ni hellre pendla med tåg har ni endast 10 minuter med bil till tågstationen inne i Höör. Här erbjuds även gratis pendlarparkering. Om du pendlar med bil har du endast 30 minuter ner till Lund via E22:an! Se gärna filmen i annonsen för att få uppleva en del av Ludvigsborg! Endast seriösa spekulanter med klar finansiering - varmt välkommen att boka en visning!

Videgränd 7, Centralt - norr, Höörs kommun

Videgränd 7

Villa
Centralt - norr, Höörs kommun
SkandiaMäklarna Höör
3 300 000 kr
158 + 99 m²
5 rum
681 m² tomt

Välkommen till Videgränd 7 - en från början ordinär och praktisk familjevilla från 1975 där men de senaste åren har lyckats sudda ut det ljuva 70-talet och skapat en superfräck villa! Snygga material, tidlösa färger, platsbyggda detaljer såsom bokhyllor, förvaringsskåp, bänkar och en del överraskningar som ni får uppleva på plats. Boarean om 158 kvm är fördelat på 1 1/2 plan med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, tre till fyra sovrum, lyxigt dressingroom och två toaletter. Källaren med närmre 100 kvm extra erbjuder utrymme för avkoppling och underhållning. Biorummet är perfekt för filmkvällar med familj och vänner. Vidare finner ni ett rum lämpat för hemmagym, en fin mat- eller vinkällare, tvättstuga, toalett och en relaxavdelning med badkar och bastu. Utsidan är lika njutbar som insidan, särskilt om sommaren! Här har ni tillgång till pool, utedusch, plats för utekök och en skuggande pergola. Garage med plats för en bil och ett stort uteförråd för cyklar. Från Videgränd har ni nära till det mesta! Grundskolor, simhall, ishall, skatepark, butiker, vårdcentraler och mycket mer. Ni kan alltså bo både bekvämt och miljövänligt, då ni även har gång eller cykelavstånd till tågstationen. Med snabb access nås Lund (20 min), Malmö (35 min) och Köpenhamn (60 min). Huset är förbesiktigat och protokoll ges ut till vidare intresserade spekulanter efter visning!

Lindholms väg 8, Stenskogen, Höörs kommun

Lindholms väg 8

Villa
Stenskogen, Höörs kommun
SkandiaMäklarna Höör
2 300 000 kr
137 + 44 m²
5 rum
8 080 m² tomt

Er egna oas med en tomt om ca 8 000 kvm - Välkommen till Lindholms väg 8 i Stenskogen/Höör! Suterränghus med en total disponibel yta om 181 kvm. På entréplan, som är delvis byggt i suterräng, finns ett sovrum, tvättrum, badrum och en härlig bastu att nyttja kommande vinter. En trappa upp finner vi resterande bostadsyta med ett väldigt mysigt vardagsrum med en vackert grön kakelugn. Köket med inredning i lantlig stil blev renoverat 2005 och här är pricken över i den bevarade, fungerande vedspisen. Tre sovrum i varierande storlekar och ett WC. En bostad som blivit väl omhändertagen gällande de större posterna. Yttertaket blev bytt -98 men även tvättat 2023. Vattenburen värme med bergvärmepanna. Förråd finns på tomten och önskar man att bygga garage så finns det plats för det. Fastigheten är belägen i Stenskogen, nära både Stanstorp och Ormanäs. Busshållplats finns i närheten vid Backagården och tar er vidare mot Höörs tågstation där ni har snabb access mot exempelvis Lund och Malmö. Närmsta förskola är en populär uteförskola "Myllran", annars finns det flertalet inne i centrala Höör. Skolbuss stannar i området. Huset är förbesiktigat och protokoll ges ut till vidare intresserade spekulanter efter visning! Varmt välkomna att boka en visning via hemsidan!

Bondevägen 5, Veterinärsområdet, Höörs kommun

Bondevägen 5

Radhus
Veterinärsområdet, Höörs kommun
SkandiaMäklarna Höör
2 350 000 kr
158 + 95 m²
6 rum
242 m² tomt

I populära Veterinärsområdet! Ett gediget byggt radhus för den stora familjen. Tre våningar med full takhöjd på alla plan. Här finns idag fyra stora sovrum och dessutom extra "tonårsrum" i källaren. Fräscht kök i vitt med nyare inredning, helkaklat badrum på entréplan och gäst-wc på både övre plan samt i källaren. Stort hobbyrum, idag inrett till hemmagym - fortsätt med samma inriktning eller varför inte biorum. Lättskött utemiljö med trädäck på baksidan samt stensättningar på husets framsida. Vill man spela boll eller kubb finns den stora gräsmattan rakt utanför tomten. Gångavstånd till närmsta lekplats, förskola och cykelavstånd till grundskolor, simhall, sporthall samt butiker och tågstationen. Möjligt med skyndsamt tillträde! Varmt välkommen att lämna intresse!

Målarevägen 20, Övre Wihlborg, Hörby kommun

Målarevägen 20

Villa
Övre Wihlborg, Hörby kommun
SkandiaMäklarna Höör
1 995 000 kr
108 m²
4 rum
600 m² tomt

Varmt välkomna till Målarevägen 20! På en lättskött och insynsskyddad tomt ligger detta välskötta 1-planshus. Huset är placerat precis intill ett stort grönområde i anslutning till naturreservatet Råby Hällor och härifrån är det gångavstånd in till Hörby centrum. 108 väldisponerade kvadratmeter fördelade på 4 rok ger rymliga sällskapsytor och stora sovrum som passar perfekt för både paret som för familjen. Ett extra plus är att det finns två helkaklade badrum med dusch. I anslutning till vardagsrummet finns ett stort inglasat uterum i direkt söderläge och längs husväggen går ett trädäck som ansluter till sovrummen. Ett stenkast ifrån huset på Målarevägen 20 finns både förskola, skola och lekplats. Med promenadavstånd till centrum, vårdcentral, butiker och kommunikationer ligger huset centralt samtidigt som ni har naturen som en av era närmsta grannar. Ni tar er lätt till Höör, Lund, Malmö, Kristianstad, Eslöv och Sjöbo med buss som går med jämna mellanrum och där busshållplatsen enbart är 950 m bort. Varmt välkomna på visning!

Grönegatan 27, Söderängen, Hörby kommun

Grönegatan 27

Villa
Söderängen, Hörby kommun
SkandiaMäklarna Höör
3 150 000 kr
101 m²
5 rum
935 m² tomt

Varmt välkomna till Grönegatan 27! Här har ni ett charmigt hus som erbjuder en perfekt kombination av komfort, stil och funktion. Detta fantastiska hus med en tomt på hela 934 kvm är en pärla som väntar på att bli ert nya hem. Med sina 101 kvm fördelade på fyra väldisponerade halvplan erbjuder detta hus en unik boendemiljö. Inne i huset möts ni av en känsla av modern elegans och omsorgsfull renovering. Det stora och inbjudande köket från IKEA är en dröm för den som älskar matlagning och sociala sammankomster. Här finns gott om arbetsyta och förvaringsmöjligheter, och den öppna planlösningen till matplats och vardagsrum skapar en naturlig samlingsplats för både vardag och fest. På Grönegatan 27 bor ni centralt i Hörby samtidigt som ni kan njuta av lugnet som finns i villakvarteret. I närområdet finns det både skolor, förskolor, butiker och restauranger. Från huset tar det bara 10 minuter att gå till busshållplatsen på Gamla Torg, varifrån ni kan ta bussen till Höör, Kristianstad, Lund, Malmö, Sjöbo och Eslöv. Varmt välkomna att anmäla ert intresse redan idag!

 • Uteplats
HÖÖR FOGDARÖD 8:46, Fogdaröd, Höörs kommun

HÖÖR FOGDARÖD 8:46

Villa
Fogdaröd, Höörs kommun
SkandiaMäklarna Höör
3 390 000 kr
328 m² tomt

KAMPNJPRIS JUST NU - RABATT OM 300.000 KR! (Angivna priser är inkl rabatten.) Nu har vi glädjen att presentera Fogdaröds Ängar! Här ges möjlighet att bygga din nästa drömbostad i ett mycket attraktivt område i anslutning till redan befintliga villaområden. 28 villor kommer att uppföras varav 14 från Mjöbäcksvillan och 14 från Västkustvillan. Kontakta ansvarig mäklare för mer information gällande val av tomt. Tomtstorlekar från lättskötta 340 kvm till ca 760 kvm. Köp av denna tomt förutsätter att köparen även ingår avtal med byggaren om uppförande av bostadsbyggnad på tomten. Mäklarens uppdrag omfattar enbart förmedling av den aktuella tomtmarken. Huset på bilden är endast ett exempelhus från byggaren och överensstämmer inte med verkliga förhållanden. Information avseende hustyper, beskrivningar och entreprenadens genomförande hänvisas till byggaren. Västkuststugan: Stefan Kristoffersson, stefan.krist[email protected], 072-5611055. I denna annons visar vi exempelhus från Västkustvillan med priser från 3 390 000 kr, inkl tomt. I priset ingår nybyggnadskarta, anslutning av kommunalt vatten och avlopp, elanslutning samt fiber. Betalning för tomten görs vid kontraktet medan betalningen för huset först görs när huset är uppfört och slutbesiktigat. Kontakt gällande finansiering: Handelsbanken Anita Svensson Barba [email protected] 0413-683 63 Smarta planlösningar och vackra exteriörer! För er som vill ha en komplett, färdig och genomarbetad lösning redan från start har Västkustvillan tagit fram tre olika husmodeller som passar fint beroende på vilken tomt du väljer. Från den mindre enplansvillan till den större 1 1,5 plansvillan passande barnfamiljen. Givetvis finns det fler modeller och utförande att välja mellan, kontakta ansvarig mäklare för att ta del av huskataloger. I Höör bor man bland vacker natur med promenadstråk, bland annat vackra Fogdarödsskogen med sin fem kilometer långa motionsslinga. Fogdaröd ligger kuperat, vilket ger fina pulkabackar på vintern. Här finns en särskilt stor lekplats med linbana samt fotbollsplan. Områdets skola heter Emiliaskolan (förskola samt skola till årskurs 9) med Waldorfpedagogik. Från området når ni på gångavstånd butiker, flera skolor och förskolor samt tågstationen. Höör ligger mitt i Skåne. I hela kommunen bor cirka 17 000 personer och ökar stadigt. Många väljer att flytta hit för att kunna bo nära naturen och ändå ha nära till jobb och storstad. Lund och Malmö ligger bara en halvtimmes tågresa bort vilket ger utmärkta pendlingsmöjligheter som förenklar vardagens livspussel. Att bo i Höör har blivit ett attraktivt val för många de senaste åren, särskilt bland småbarnsfamiljer. Här finns det mesta. Bra barnomsorg och skolor, både privata och kommunala. Möjligheter till ett aktivt liv med skatepark, simhall med lek- och upplevelsedel, ishall och inomhusskjutbana. Utöver det bra shoppingmöjligheter, caféer, restauranger samt apotek och vårdcentral som är lättillgängliga med hög servicegrad.

 • Nyproduktion
HÖÖR FOGDARÖD 8:45, null, Höörs kommun

HÖÖR FOGDARÖD 8:45

Villa
Höörs kommun
SkandiaMäklarna Höör
3 333 000 kr
417 m² tomt

KAMPNJPRIS JUST NU - RABATT OM 300.000 KR! (Angivna priser är inkl rabatten.) Nu har vi glädjen att presentera Fogdaröds Ängar! Här ges möjlighet att bygga din nästa drömbostad i ett mycket attraktivt område i anslutning till redan befintliga villaområden. I denna annons visas exempelhus från Mjöbäcksvillan. Tryggt, prisvärt och med hög standard! För er som vill ha en komplett, färdig och genomarbetad lösning redan från start har Mjöbäcksvillan tagit fram First Choice. Du kan välja mellan flera olika modeller, från 1 plans villan till både 1 1/1 plan samt rymligt 2 planshus. Hög standard på materialvalen, möjligheterna är många, se bifogad bilaga, katalog, med ett urval av vad ni kan välja mellan. SkandiaMäklarna har nu glädjen att få förmedla 28 tomter på Fogdaröds ängar. Tomterna är uppdelade där hälften av tomterna kommer att bebyggas av Mjöbäcksvillan och hälften av Västkustvillan. Kontakta ansvarig mäklare för mer information gällande val av tomt. Tomtstorlekar från lättskötta 328 kvm till den största på 764 kvm. I totalpriset ingår nybyggnadskarta, anslutning av kommunalt vatten och avlopp, elanslutning samt fiber. Kontakta byggbolaget för mer information om husmodeller. Byggbolaget bygger efter beställning, alltså behöver ni ej invänta försäljningskvot. Köp av tomt förutsätter att köparen även ingår avtal med Mjöbäcksvillan eller Västkustvillan om uppförande av bostadsbyggnad på tomten. Mäklarens uppdrag omfattar enbart förmedling av den aktuella tomtmarken. Huset på bilderna är endast ett exempelhus från säljaren och överensstämmer inte alltid med verkliga förhållanden. Information avseende hustyper, beskrivningar och entreprenadens genomförande hänvisas till byggbolagen. Mjöbäcksvillan: Lucas Jönsson [email protected] 072-5554085. Hus att välja mellan med priser från 3 333 000 kr, inkl tomt. I priset ingår nybyggnadskarta, anslutning av kommunalt vatten och avlopp, elanslutning samt fiber. Kontakt gällande finansiering: Handelsbanken Anita Svensson Barba [email protected] 0413-683 63 I Höör bor man bland vacker natur med promenadstråk, bland annat vackra Fogdarödsskogen med sin fem kilometer långa motionsslinga. Fogdaröd ligger kuperat, vilket ger fina pulkabackar på vintern. Här finns en särskilt stor lekplats med linbana samt fotbollsplan. Områdets skola heter Emiliaskolan (förskola samt skola till årskurs 9) med Waldorfpedagogik. Från området når ni på gångavstånd butiker, flera skolor och förskolor samt tågstationen. Höör ligger mitt i Skåne. I hela kommunen bor cirka 17 000 personer och ökar stadigt. Många väljer att flytta hit för att kunna bo nära naturen och ändå ha nära till jobb och storstad. Lund och Malmö ligger bara en halvtimmes tågresa bort vilket ger utmärkta pendlingsmöjligheter som förenklar vardagens livspussel. Att bo i Höör har blivit ett attraktivt val för många de senaste åren, särskilt bland småbarnsfamiljer. Här finns det mesta. Bra barnomsorg och skolor, både privata och kommunala. Möjligheter till ett aktivt liv med skatepark, simhall med lek- och upplevelsedel, ishall och inomhusskjutbana. Utöver det bra shoppingmöjligheter, caféer, restauranger samt apotek och vårdcentral som är lättillgängliga med hög servicegrad.

 • Nyproduktion
HÖÖR FOGDARÖD 8:61, null, Höörs kommun

HÖÖR FOGDARÖD 8:61

Villa
Höörs kommun
SkandiaMäklarna Höör
3 333 000 kr
764 m² tomt

KAMPNJPRIS JUST NU - RABATT OM 300.000 KR! (Angivna priser är inkl rabatten.) Nu har vi glädjen att presentera Fogdaröds Ängar! Här ges möjlighet att bygga din nästa drömbostad i ett mycket attraktivt område i anslutning till redan befintliga villaområden. I denna annons visas exempelhus från Mjöbäcksvillan. Tryggt, prisvärt och med hög standard! För er som vill ha en komplett, färdig och genomarbetad lösning redan från start har Mjöbäcksvillan tagit fram First Choice. Du kan välja mellan flera olika modeller, från 1 plans villan till både 1 1/1 plan samt rymligt 2 planshus. Hög standard på materialvalen, möjligheterna är många, se bifogad bilaga, katalog, med ett urval av vad ni kan välja mellan. SkandiaMäklarna har nu glädjen att få förmedla 28 tomter på Fogdaröds ängar. Tomterna är uppdelade där hälften av tomterna kommer att bebyggas av Mjöbäcksvillan och hälften av Västkustvillan. Kontakta ansvarig mäklare för mer information gällande val av tomt. Tomtstorlekar från lättskötta 328 kvm till den största på 764 kvm. I totalpriset ingår nybyggnadskarta, anslutning av kommunalt vatten och avlopp, elanslutning samt fiber. Kontakta byggbolaget för mer information om husmodeller. Byggbolaget bygger efter beställning, alltså behöver ni ej invänta försäljningskvot. Köp av tomt förutsätter att köparen även ingår avtal med Mjöbäcksvillan eller Västkustvillan om uppförande av bostadsbyggnad på tomten. Mäklarens uppdrag omfattar enbart förmedling av den aktuella tomtmarken. Huset på bilderna är endast ett exempelhus från säljaren och överensstämmer inte alltid med verkliga förhållanden. Information avseende hustyper, beskrivningar och entreprenadens genomförande hänvisas till byggbolagen. Mjöbäcksvillan: Lucas Jönsson [email protected] 072-5554085. Hus att välja mellan med priser från 3 333 000 kr, inkl tomt. I priset ingår nybyggnadskarta, anslutning av kommunalt vatten och avlopp, elanslutning samt fiber. Kontakt gällande finansiering: Handelsbanken Anita Svensson Barba [email protected] 0413-683 63 I Höör bor man bland vacker natur med promenadstråk, bland annat vackra Fogdarödsskogen med sin fem kilometer långa motionsslinga. Fogdaröd ligger kuperat, vilket ger fina pulkabackar på vintern. Här finns en särskilt stor lekplats med linbana samt fotbollsplan. Områdets skola heter Emiliaskolan (förskola samt skola till årskurs 9) med Waldorfpedagogik. Från området når ni på gångavstånd butiker, flera skolor och förskolor samt tågstationen. Höör ligger mitt i Skåne. I hela kommunen bor cirka 17 000 personer och ökar stadigt. Många väljer att flytta hit för att kunna bo nära naturen och ändå ha nära till jobb och storstad. Lund och Malmö ligger bara en halvtimmes tågresa bort vilket ger utmärkta pendlingsmöjligheter som förenklar vardagens livspussel. Att bo i Höör har blivit ett attraktivt val för många de senaste åren, särskilt bland småbarnsfamiljer. Här finns det mesta. Bra barnomsorg och skolor, både privata och kommunala. Möjligheter till ett aktivt liv med skatepark, simhall med lek- och upplevelsedel, ishall och inomhusskjutbana. Utöver det bra shoppingmöjligheter, caféer, restauranger samt apotek och vårdcentral som är lättillgängliga med hög servicegrad.

 • Nyproduktion
Fogdaröds Ängar, null, Höörs kommun
 • 28 lediga bostäder

Fogdaröds Ängar

Villa
Höörs kommun
SkandiaMäklarna Höör
fr. 3 333 000 kr
764 m² tomt

KAMPNJPRIS JUST NU - RABATT OM 300.000 KR! Nu har vi glädjen att presentera Fogdaröds Ängar! Här ges möjlighet att bygga din nästa drömbostad i ett mycket attraktivt område i anslutning till redan befintliga villaområden. SkandiaMäklarna har nu glädjen att få förmedla 28 tomter på Fogdaröds ängar. Tomterna är uppdelade där hälften av tomterna kommer att bebyggas av Mjöbäcksvillan och hälften av Västkustvillan. Kontakta ansvarig mäklare för mer information gällande val av tomt. Tomtstorlekar från lättskötta 328 kvm till den största på 764 kvm. I totalpriset (dvs. inkl. tomt) ingår nybyggnadskarta, anslutning av kommunalt vatten och avlopp, elanslutning samt fiber. Kontakta byggbolaget för mer information om husmodeller. Byggbolaget bygger efter beställning, alltså behöver ni ej invänta försäljningskvot. Köp av tomt förutsätter att köparen även ingår avtal med Mjöbäcksvillan eller Västkustvillan om uppförande av bostadsbyggnad på tomten. Mäklarens uppdrag omfattar enbart förmedling av den aktuella tomtmarken. Betalning av huset görs först när huset är uppfört och slutbesiktigat. Betalningen för tomten görs i anslutning med kontraktet. Huset på bilderna är endast ett exempelhus från säljaren och överensstämmer inte alltid med verkliga förhållanden. Information avseende hustyper, beskrivningar och entreprenadens genomförande hänvisas till byggbolagen. Tryggt, prisvärt och med hög standard! För er som vill ha en komplett, färdig och genomarbetad lösning redan från start har Mjöbäcksvillan tagit fram First Choice. Du kan välja mellan flera olika modeller, från den mindre 1 plans villan till både 1 1/1 plan samt rymligt 2 planshus. Hög standard på materialvalen, möjligheterna är många, se bifogad bilaga, katalog, med ett urval av vad ni kan välja mellan. Mjöbäcksvillan: Lucas Jönsson [email protected] 072-5554085 Smarta planlösningar och vackra exteriörer! För er som vill ha en komplett, färdig och genomarbetad lösning redan från start har Västkustvillan tagit fram tre olika husmodeller som passar fint beroende på vilken tomt du väljer. Från den mindre enplansvillan till den större 1 1,5 plansvillan passande barnfamiljen. Givetvis finns det fler modeller och utförande att välja mellan, kontakta ansvarig mäklare för att ta del av huskataloger eller se bifogade filer. Västkuststugan: Stefan Kristoffersson [email protected] 072-5611055 Kontakt gällande finansiering: Handelsbanken Anita Svensson Barba [email protected] 0413-683 63 I Höör bor man bland vacker natur med promenadstråk, bland annat vackra Fogdarödsskogen med sin fem kilometer långa motionsslinga. Fogdaröd ligger kuperat, vilket ger fina pulkabackar på vintern. Här finns en särskilt stor lekplats med linbana samt fotbollsplan. Områdets skola heter Emiliaskolan (förskola samt skola till årskurs 9) med Waldorfpedagogik. Från området når ni på gångavstånd butiker, flera skolor och förskolor samt tågstationen. Höör ligger mitt i Skåne. I hela kommunen bor cirka 17 000 personer och ökar stadigt. Många väljer att flytta hit för att kunna bo nära naturen och ändå ha nära till jobb och storstad. Lund och Malmö ligger bara en halvtimmes tågresa bort vilket ger utmärkta pendlingsmöjligheter som förenklar vardagens livspussel. Att bo i Höör har blivit ett attraktivt val för många de senaste åren, särskilt bland småbarnsfamiljer. Här finns det mesta. Bra barnomsorg och skolor, både privata och kommunala. Möjligheter till ett aktivt liv med skatepark, simhall med lek- och upplevelsedel, ishall och inomhusskjutbana. Utöver det bra shoppingmöjligheter, caféer, restauranger samt apotek och vårdcentral som är lättillgängliga med hög servicegrad.

 • Nybyggnadsprojekt
Koriandervägen 15E, Kvarnbäck, Höörs kommun

Koriandervägen 15E

Lägenhet
Kvarnbäck, Höörs kommun
SkandiaMäklarna Höör
1 450 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/4
3 273 kr/mån
26 364 kr/m²

Varmt välkomna till Koriandervägen 15E! En trappa upp hittar vi denna trevliga hörnlägenhet på 55 kvm - en modern och välplanerad 2:a som stod klar 2022. Det första som en slås av när man kliver in i lägenheten är ljuset som flödar genom lägenheten. Tack vare öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt ett extra fönstret på långsidan fylls hela lägenheten av ett naturligt ljus. På balkongen sydvästligt läge kan ni njuta av mysiga solnedgångar och utsikt över stora delar av Kvarnbäck. Med både ett rymligt sovrum med gott om plats för förvaring och ett fräscht badrum med egen tvättmaskin har denna lägenhet allt för det bekväma och bekymmerslösa livet. På Koriandervägen 15E bor ni centralt samtidigt som ni enbart är ett stenkast från naturen och fantastiska vandringsstråk. Ni har 1,3 km till Höörs station och Höörs centrum med butiker och restauranger. Från stationen tar ni er till Lund och Malmö på 25-40 minuter. I närområdet har ni en befintlig förskola och från höstterminen 2024 står Höörs nyaste förskola och grundskola (till årskurs 6) klar för att ta emot elever. Varmt välkomna att anmäla ert intresse redan idag!

 • Balkong
 • Hiss
Koriandervägen 5B, Höör-Kvarnbäck, Höörs kommun

Koriandervägen 5B

Lägenhet
Höör-Kvarnbäck, Höörs kommun
SkandiaMäklarna Höör
2 395 000 kr
84 m²
3 rum
vån 1/1
4 934 kr/mån
28 512 kr/m²

Välkomna till Koriandervägen 5B! Här har ni ett nybyggt radhus på markplan med 3 rum där kvalité och funktionalitet genomsyrar lägenheten. Här finns gott om förvaring och välplanerade rum. Ett av de mest imponerande dragen i detta hem är den öppna planlösningen och den trevliga takhöjden som finns i köket/vardagsrummet. Här flödar ljus in genom de stora fönsterna och skapar en inbjudande atmosfär. Lägenheten har två rymliga sovrum med gott om garderobsplats, ett helkaklat badrum och en egen tvättstuga. Uteplatsen med trädäck är perfekt för att njuta av det svenska sommarvädret eller för att grilla och koppla av efter arbetsdagen. Här kan du odla dina egna örter och blommor och skapa din egen gröna oas. Läget på Koriandervägen 5B är idealiskt med närhet till grönområden, skolor och bekväma kommunikationer. Enbart 1,4 km från lägenheten har ni Höörs station varifrån ni kan ta tåget till Lund (20 minuter), Malmö (35 minuter), Kastrup (58 minuter), Hässleholm (15 minuter) och Kristianstad (43 minuter). Varmt välkomna att anmäla ert intresse redan idag!

 • Uteplats
Ormanäs Augustborg 361, Ormanäs, Höörs kommun

Ormanäs Augustborg 361

Gård/Skog
Ormanäs, Höörs kommun
SkandiaMäklarna Höör
2 895 000 kr
3,2 ha tomt

I mysiga Ormanäs äldre kvarter! Fastighet om ca 32 000 kvm varav 3 ha skog och resterande trädgårdstomt samt gårdsplan. Flera förråd, två äldre gästhus samt två garage. Här kan ni bo i ljuvlig miljö samtidigt som ni på 10 minuters biltur når Höörs centrala delar med butiker, skolor och tågstation. Bostadshuset i ett plan är 135 kvm, fördelat på två större sovrum, rymligt vardagsrum, kök och badrum. Huset är välisolerat, då man för ett par år sedan tilläggsisolerade och bytte panel. Även köksinredningen byttes ut för ett par år sedan. Visst moderniseringsbehov och renoveringsbehov föreligger gällande bostadshuset. Två äldre gästhus i renoveringsbehov, det ena står på trädgårdstomten och det andra finner ni i skogen. Virkesförråd finns att tillgå. Vedklyv, vedsåg, åkgräsklippare samt motorgräsklippare ingår vid köp. Fastigheten säljes med friskrivningsklausul.

Västanväg 6, Sätofta, Höörs kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Västanväg 6, Sätofta, Höörs kommun, bild 2
Västanväg 6, Sätofta, Höörs kommun, bild 3

Västanväg 6

Villa
Sätofta, Höörs kommun
SkandiaMäklarna Höör
2 695 000 kr
106 + 30 m²
3 rum
908 m² tomt

Varmt välkomna till Västanväg 6! På en härligt grönskande hörntomt har ni ett välskött enplanshus för både paret och barnfamiljen. På 106 kvm finns två stora sovrum (med möjlighet att göra ett tredje), vardagsrum med utsikt över den lummiga trädgården, ett helkaklat badrum, ett tilltaget kök där hela familjen kan samlas och ett inbyggt garage. Med genomgående färg- och materialval möts ni av en hemtrevlig känsla direkt när ni kliver in genom ytterdörren. Ute i trädgården kan ni ta en tupplur under det stora trädet eller förbereda kvällens måltid i ert trädgårdsland medan barnen spelar boll på den stora gräsmattan. Från Västanväg 6 är det gångavstånd till skola (till årskurs 9) och förskola, till busshållplats, badplats och promenadstråken i Orupsskogen. Bara en snabb cykeltur bort har ni Jägersbo camping för den glass- och minigolfsugna. Från huset tar det bara några minuter in till Höörs centrum med gott om butiker, restauranger och allmänservice. Med gratis pendlarparkering går det lätt att ta bilen till stationen och ta tåget till jobbet/skolan i Lund/Malmö, Hässleholm och Kristianstad på mellan 13-35 minuter. Varmt välkomna att anmäla ert intresse redan idag!

 • Premium
Guldregnsgatan 1, Centralt, Höörs kommun

Guldregnsgatan 1

Villa
Centralt, Höörs kommun
SkandiaMäklarna Höör
3 695 000 kr
177 + 54 m²
6 rum
1 072 m² tomt

Ett praktexempel när det kommer till välplanerad familjevilla! En från början, ordinär 70 talsvilla, som de senaste åren genomgått en totalförändring. Man har renoverat med eftertanke, snyggt utförande och väl valda material och färger. 177 bra planerade kvadratmeter fördelat på 1 1/2 plan med bland annat rymliga sällskapsytor, flera sovrum och snyggt renoverade badrum, ett på varje plan. Samtliga ytskikt nya, både väggar och golv och ett vattenburet system med panna från 2017. Utsidan är lika fin som insidan, yttertaket blev tvättat och målat 2019 och fasaden blev vitputsad 2022. Till detta nya ytterdörrar och belysning. Extra, fina ytor med ett bra garage och förråd. Från Guldregnsgatan har ni nära till det mesta! Grundskolor, simhall, ishall, skatepark, butiker, vårdcentraler och mycket mer. Ni kan alltså bo både bekvämt och miljövänligt, då ni även har gång eller cykelavstånd till tågstationen. Med snabb access nås Lund (20 min), Malmö (35 min) och Köpenhamn (60 min). Se gärna filmen där ni får uppleva en del av Höör. Varmt välkomna att boka visning, detta gör ni bäst via hemsidan!

Snälleröd 4708, null, Klippans kommun
Snälleröd 4708, null, Klippans kommun, bild 2
Snälleröd 4708, null, Klippans kommun, bild 3

Snälleröd 4708

Gård/Skog
Klippans kommun
SkandiaMäklarna Höör
5 995 000 kr
148 + 10 m²
5 rum
17,8 ha tomt

Varmt välkomna till Snälleröd och den stora gården med det lilla extra! Här har ni ett stort hus till hela familjen och oändliga möjligheter att förverkliga era drömmar om er egen gårdsbutik, ert hunddagis eller ert lantbruk. Med 17 Ha, ett gästhus med eget pentry, ett äldre stall och en ny maskinhall erbjuds verkligen det lilla extra. Boningshuset, som är utrustat med en större solcellsanläggning på taket, har 5 rum (varav 4 sovrum) och två badrum. Från det stora köket tar ni er rakt ut på den gjutna uteplatsen där ni kan njuta av vyerna. Den privata delen av gården är kuperad med stora gamla träd och perfekta gräsytor för allt från fotbollsmatcher och för avkoppling! Bredvid gästhuset finns ett eget rökeri där ni kan röka allt från korvar till fisk. Gästhuset går utmärkt att hyra ut till turister som vill uppleva den härliga närmiljön! Snälleröd ligger precis på kommungränsen mellan Höör och Klippan kommun. Härifrån har ni ca 21 minuters bilfärd in till Höörs station eller 13 minuter in till de centrala delarna av Ljungbyhed. Från Höörs station är ni inne i Lund och Malmö på ca 35-40 minuter och på stationen i Höör finns gratis pendlarparkering. I området finns gott om vandringsstråk och naturupplevelser. Endast 400 m från gården ligger Snälleröds idrottsplats. För de som ska åka kollektivt finns det närtrafik att beställa. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Lucernvägen 12, null, Höörs kommun

Lucernvägen 12

Tomt
Höörs kommun
SkandiaMäklarna Höör
395 000 kr
960 m² tomt

Varmt välkomna till Lucernvägen 12! Här har ni en tomt som väntar på att bebyggas med ert nya drömhus. Tomten är på 960 kvm och detaljplanen för området tillåter en byggnation om 20% fördelat på ett plan, dvs. 192 kvm. Till fastigheten finns VA, el och fiber framdraget och är redan bekostat av nuvarande ägare (påkopplingskostnader betalar köparen för) vilket gör att ni som nya ägare har ett perfekt utgångsläge när ni ska dra igång ert nästa projekt. I området finns härliga promenadstråk, lummig natur och trevliga grannar. Tomten är belägen enbart en 9 minuters promenad från Tjörnarp Station, varifrån du kan ta tåget till Hässleholm, Höör, Lund och Malmö på en lagom pendlingstid. Nuvarande ägare har ej ansökt om bygglov eller förhandsbesked utan detta är något som tillkommer för köparen. Är du intresserad av fastigheten på Lucernvägen 12? Hör då av dig till ansvarig mäklare för att delta i budgivningen. Vi ber er att ni kör förbi och kollar på fastigheten innan det att ni lägger bud. Varmt välkomna!

 • Plus

Visar alla 18