Mäklare Kenny Hansson

Kenny Hansson

Om mig

Här har ni mellanskånes troligtvis längsta mäklare som alltid har ett leende på läpparna. Som född och uppvuxen i Hässleholm förstår jag och uppskattar naturen, lugnet och kommunikationerna som finns i norra och mellersta Skåne. Efter nästan 6 år på bank i Höör och Eslöv tog jag steget från att hjälpa till att finansiera ert drömboende till att istället hjälpa er hitta det. Fokus är alltid på service i världsklass så att ni som köpare och säljare kan känna er trygga genom hela processen.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Norrehe 4070, Norrehe, Hörby kommun

Norrehe 4070

Gård/Skog
Norrehe, Hörby kommun
SkandiaMäklarna Höör
4 995 000 kr
240 m²
9 rum
4,1 ha tomt

Varmt välkomna till Heetorp! På Norrehe 4070 hittar vi Heetorp gård - en mindre hästgård med plats för den stora familjen, enbart ett stenkast ifrån centrala Hörby. Den snart 100 år gamla gården fick 2022 nytt liv då boningshuset sammanbyggdes med den fd. ladan och det "nya" stora huset togs in i 2020-talet genom smakfulla renoveringar. Historian som sitter i husets fasad, både i korsviket och i gråstensväggarna, är bevarat för framtiden och bidrar till ett hemtrevligt intryck. Med 4,1 ha mark erbjuder gården gott om plats för både hästskötsel och odling, detta samtidigt som de stora inneytorna öppnar upp för diverse hobbies. På ovanvåningen av den fd. ladan finns nämligen två stora rum/salar med en härlig utsikt över ängarna där barnen kan leka fritt, spela innebandy eller varför inte göras om till en häftig hemmabio? I det nyrenoverade köket med tillhörande matplats vid den öppna spisen kan det stora sällskapet slå sig ner för mysiga middagar och härligt umgänge. Gården är strategiskt placerad med bara 2,5 km ner till Hörbys centrum. Med både riksväg 13 och E22:an nära kommer ni snabbt ut på vägarna och kan med enkelhet ta er till Höör, Lund, Malmö och Kristianstad på 15-40 minuter. Inne i Hörby finns allt från mysiga restauranger/fik till gott om förskolor och skolor. I närområdet finns det trevliga strövområdet vid Lågedammarna och i anslutning till detta finns även idrottshall samt badhus. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Borgvägen 3, null, Höörs kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Borgvägen 3

Villa
Höörs kommun
SkandiaMäklarna Höör
1 195 000 kr
124 + 84 m²
5 rum
1 613 m² tomt

Varmt välkomna till Borgvägen 3! Enbart ett stenkast ifrån Tjörnarps tågstation finner ni detta stora hus uppe på höjden. Denna enplansvilla med delvis inredd källare väntar på nästa familj som vill bo centralt men ändå ha naturen nästgårds. Från huset är det nämligen bara 800 meters promenad till tågstationen, varifrån ni kan ta er till Hässleholm, Höör, Lund och Malmö på 5-52 minuter. På gångavstånd från huset har ni förskola samt grundskola (F-3) samt fantastiska naturvärden. Det rymliga huset på Borgvägen har en optimal planlösning för både den stora och den lilla familjen, som efter lite kärlek kan återfå sin forna glans. På entréplan finns nämligen hela fyra potentiella sovrum och i källaren finns stora ytor för verkstad, diverse hobbies och förvaring. Varmt välkomna att boka er till visning!

Grönegatan 11, Söderängen, Hörby kommun

Grönegatan 11

Villa
Söderängen, Hörby kommun
SkandiaMäklarna Höör
2 295 000 kr
87 + 67 m²
4 rum
834 m² tomt

Varmt välkomna till Grönegatan 11! Grönegatan 11 erbjuder er ett nyrenoverat 50-talshus, fullt med charm och plats för hela familjen. Huset erbjuder stora sociala ytor på bottenplan, ett mindre men mysigt kök, ett stilrent badrum och en privat sfär på ovanvåningen med både sovrum och allrum. De genomgående materialvalen på golv och väggar bidrar till att hemkänslan infinner sig direkt när ni kliver innanför dörren. Husets planlösning gör att det med enkelhet går att skapa ytterligare tre sovrum utöver de två som finns idag. Källaren är dessutom inredd med ett rum och ett allrum som hade passat tonårsbarnen perfekt. Grönegatan är huset för er som vill bo centralt med närheten till skolor, förskolor, butiker och restauranger samtidigt som ni kan njuta av lugnet som infinner sig i ett villakvarter. Från huset tar det bara 6 minuter att gå till busshållplatsen på Gamla Torg, varifrån ni kan ta bussen till Höör, Kristianstad, Lund, Malmö, Sjöbo och Eslöv. Fastigheten är förbesiktning och protokollet lämnas ut i samband med visning. Varmt välkomna att anmäla ert intresse redan idag!

 • Uteplats
Pers gränd 10, null, Hörby kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Pers gränd 10

Lägenhet
Hörby kommun
SkandiaMäklarna Höör
1 550 000 kr
60 m²
2 rum
3 797 kr/mån
25 833 kr/m²

Varmt välkomna till Pers Gränd! Inne i centrala Hörby har vi bostadsrättsföreningen Pers Äng i Hörby - en liten oas med markplanslägenheter i radhusform för er som är 50+ år. Lägenheten på Pers Gränd 10 är välplanerade med öppen planlösning mellan vardagsrum och köket, ett stort sovrum med gott om förvaring och ett helkaklat badrum med golvvärme, allt på 60 kvadratmeter. Från vardagsrummet öppnar sig glasdörrarna ut mot er insynsskyddade uteplats som är delvis gräsmatta och delvis stenlagd. Här kan ni sitta under markisen och njuta av lugnet som området erbjuder. Lägenheterna på Pers Gränd omsluts av ett staket för att skapa en trygg och lugn miljö som bara de boende och deras gäster kan avnjuta. Inne på området finns det lummiga trädgårdar, gemensam boulebana och ett garage tillhörande varje lägenhet. Bostadsrättsföreningen uppfyller kraven för att vara ett s.k. seniorboende vilket innebär att ni som vill flytta hit behöver vara fyllda 50 år. Från lägenheten på Pers Gränd har ni enbart 750 m till Gamla Torg med butiker, restauranger, caféer och kommunikationer. Härifrån går bussarna till Höör, Lund, Malmö, Kristianstad, Eslöv och Sjöbo med jämna mellanrum. Genom att bo på Pers Gränd kan ni alltså ta del av alla nöjen och samhällsservice som byn har att erbjuda samtidigt som ni får lugnet inne på området. Varmt välkomna att anmäla er till visning!

 • Uteplats
Björnlokevägen 30, null, Hörby kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Björnlokevägen 30

Villa
Hörby kommun
SkandiaMäklarna Höör
2 895 000 kr
150 + 110 m²
3 rum
1 170 m² tomt

Varmt välkomna till Björnlokevägen 30! Välkomna till detta charmiga och hemtrevliga hus. Med en rymlig boyta på 150 kvm och ett imponerande sammanbyggt garage på över 100 kvm är detta inte bara ett hus - det är en möjlighet till en lyxig och bekväm livsstil. Huset erbjuder ett ljust och välplanerat Smedstorpskök med stora arbetsytor och gott om förvaring, ett helkaklat badrum, två sovrum och ett stora sociala ytor. Golvvärmeslingorna sprider en behaglig värme genom huset och garaget, vilket förhöjer känslan av lyx och komfort. Huset förlängs genom det inglasade uterummet som kopplar samman det stora trädäcket och den lättskötta trädgården. På Björnlokevägen är varje detalj omsorgsfullt utformat för att tillgodose alla behov - från mysiga familjemiddagar till den entusiastiska bilälskaren. I det sammanbyggda garaget finns det plats för flertalet bilar samtidigt som garaget erbjuder gott om plats för verktyg och förvaring. Från huset på Björnlokevägen 30 är det cykelavstånd in till Ludvigsborg där det finns butik, kommunikationer, skola (Ludvigsborgs friskola F-9) och förskola (Skogsgläntan). Huset ligger strategiskt med goda pendlingsmöjligheter - både via bil, buss och tåg. Från huset är ni snabbt ute på både E22:an, riksväg 13 och riksväg 23. Inne i Ludvigsborg kan du ta bussen in till både Höör och Hörby, varifrån ni kan ta er vidare med tåget till Malmö och Lund från Höör samt med Skåneexpressen från Hörby. Närområdet kring Björnlokevägen är lugnt, grönt och tyst. Som ett extra plus finns här också både lekplats och vandringsstråk i närområdet! Varmt välkomna att anmäla er till visning!

Snälleröd 4708, null, Klippans kommun
Snälleröd 4708, null, Klippans kommun, bild 2
Snälleröd 4708, null, Klippans kommun, bild 3

Snälleröd 4708

Gård/Skog
Klippans kommun
SkandiaMäklarna Höör
5 995 000 kr
148 + 10 m²
5 rum
17,8 ha tomt

Varmt välkomna till Snälleröd och den stora gården med det lilla extra! Här har ni ett stort hus till hela familjen och oändliga möjligheter att förverkliga era drömmar om er egen gårdsbutik, ert hunddagis eller ert lantbruk. Med 17 Ha, ett gästhus med eget pentry, ett äldre stall och en ny maskinhall erbjuds verkligen det lilla extra. Boningshuset, som är utrustat med en större solcellsanläggning på taket, har 5 rum (varav 4 sovrum) och två badrum. Från det stora köket tar ni er rakt ut på den gjutna uteplatsen där ni kan njuta av vyerna. Den privata delen av gården är kuperad med stora gamla träd och perfekta gräsytor för allt från fotbollsmatcher och för avkoppling! Bredvid gästhuset finns ett eget rökeri där ni kan röka allt från korvar till fisk. Gästhuset går utmärkt att hyra ut till turister som vill uppleva den härliga närmiljön! Snälleröd ligger precis på kommungränsen mellan Höör och Klippan kommun. Härifrån har ni ca 21 minuters bilfärd in till Höörs station eller 13 minuter in till de centrala delarna av Ljungbyhed. Från Höörs station är ni inne i Lund och Malmö på ca 35-40 minuter och på stationen i Höör finns gratis pendlarparkering. I området finns gott om vandringsstråk och naturupplevelser. Endast 400 m från gården ligger Snälleröds idrottsplats. För de som ska åka kollektivt finns det närtrafik att beställa. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Bredgatan 12B, Åkersberg, Höörs kommun

Bredgatan 12B

Lägenhet
Åkersberg, Höörs kommun
SkandiaMäklarna Höör
1 395 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 2/2
3 160 kr/mån
25 596 kr/m²

Varmt välkomna till Bredgatan 12B! På andra våningen har ni denna trevliga och välplanerade lägenhet, perfekt belägen med endast 3 minuters promenad från Höörs station. Med en yta på 54,5 kvm erbjuder en genomtänkt planlösning som ger er maximal komfort och livskvalitet. När ni kliver in i lägenheten möts ni av en känsla av ljus och rymd. De genomgående materialvalen skapar en tidlös och stilren atmosfär. I det mysiga köket finns det gott om förvaringsutrymme samtidigt som här finns plats för både matbord och arbetsyta. Både sovrummet och vardagsrummet är rymliga vilket gör det enkelt att inreda i just er stil. Från er mysiga balkong i västerläge kan ni dessutom njuta av vackra solnedgångar med utsikt över den gröna innergården. Här kan ni njuta i en välskött lägenhet som är en del av den välskötta bostadsrättsföreningen Åkersbo. Från lägenheten är det bara 500 meter till stationen vilket gör att ni kan ta er till Lund och Malmö på bara 30-45 minuter. Inne i Höör finns det gott om olika restauranger, allt från Indiskt till Italienskt, samt butiker, skolor/förskolor och aktiviteter. Varmt välkomna att anmäla ert intresse redan nu!

Koriandervägen 5B, Höör-Kvarnbäck, Höörs kommun

Koriandervägen 5B

Lägenhet
Höör-Kvarnbäck, Höörs kommun
SkandiaMäklarna Höör
2 395 000 kr
84 m²
3 rum
5 284 kr/mån
28 512 kr/m²

Välkomna till Koriandervägen 5B! Här har ni ett nybyggt radhus på markplan med 3 rum där kvalité och funktionalitet genomsyrar lägenheten. Här finns gott om förvaring och välplanerade rum. Ett av de mest imponerande dragen i detta hem är den öppna planlösningen och den trevliga takhöjden som finns i köket/vardagsrummet. Här flödar ljus in genom de stora fönsterna och skapar en inbjudande atmosfär. Lägenheten har två rymliga sovrum med gott om garderobsplats, ett helkaklat badrum och en egen tvättstuga. Uteplatsen med trädäck är perfekt för att njuta av det svenska sommarvädret eller för att grilla och koppla av efter arbetsdagen. Här kan du odla dina egna örter och blommor och skapa din egen gröna oas. Läget på Koriandervägen 5B är idealiskt med närhet till grönområden, skolor och bekväma kommunikationer. Enbart 1,4 km från lägenheten har ni Höörs station varifrån ni kan ta tåget till Lund (20 minuter), Malmö (35 minuter), Kastrup (58 minuter), Hässleholm (15 minuter) och Kristianstad (43 minuter). Varmt välkomna att anmäla ert intresse redan idag!

 • Uteplats
Lucernvägen 12, null, Höörs kommun

Lucernvägen 12

Tomt
Höörs kommun
SkandiaMäklarna Höör
395 000 kr
960 m² tomt

Varmt välkomna till Lucernvägen 12! Här har ni en tomt som väntar på att bebyggas med ert nya drömhus. Tomten är på 960 kvm och detaljplanen för området tillåter en byggnation om 20% fördelat på ett plan, dvs. 192 kvm. Till fastigheten finns VA, el och fiber framdraget och är redan bekostat av nuvarande ägare (påkopplingskostnader betalar köparen för) vilket gör att ni som nya ägare har ett perfekt utgångsläge när ni ska dra igång ert nästa projekt. I området finns härliga promenadstråk, lummig natur och trevliga grannar. Tomten är belägen enbart en 9 minuters promenad från Tjörnarp Station, varifrån du kan ta tåget till Hässleholm, Höör, Lund och Malmö på en lagom pendlingstid. Nuvarande ägare har ej ansökt om bygglov eller förhandsbesked utan detta är något som tillkommer för köparen. Är du intresserad av fastigheten på Lucernvägen 12? Hör då av dig till ansvarig mäklare för att delta i budgivningen. Vi ber er att ni kör förbi och kollar på fastigheten innan det att ni lägger bud. Varmt välkomna!

 • Plus

Visar alla 9