Mäklare Kenny Hansson

Kenny Hansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Vitsippevägen 5, Ängsbyn, Höörs kommun

Vitsippevägen 5

Radhus
Ängsbyn, Höörs kommun
SkandiaMäklarna Höör

2 875 000 kr

128 m²

4 rum

352 m² tomt

Varmt välkomna till Vitsippevägen 5! Här har vi ett välplanerat kedjehus på ett plan i härliga Ängsbyn. På 128 kvm inryms två helkaklade badrum, tre rymliga sovrum och stora sociala ytor med öppen planlösning där köket, matplatsen och vardagsrummet bjuder in till umgänge. Originaldetaljerna i huset är välbevarade samtidigt som moderna inslag har fått ta plats. Kaminen i vardagsrummet fungerar som en naturlig rumsavskiljare och på andra sidan fönsterna som går från golv till tak finns den stenbelagda innergården som sömlöst förlänger vardagsrummet under sommarmånaderna. Hit når solstrålarna under hela dagen och ni har en egen oas, nästan helt insynsskyddad, bland buskar och vindruvsrankor! I Ängsbyns gemenskap är hobby och fritidsintressen ett genomgående tema. Med en egen pool, tennisbana, bad- och båtplats samt golfbanan med direktanslutning till bostadsområdet finns här något för alla. Områdets närmsta granne är Ringsjön till öster och Bosjökloster i söder. På 10 minuter befinner ni er inne i centrala Höör där det finns gott om restauranger, butiker, skolor och inte minst järnvägsstationen som tar er till Lund/Malmö på 35-40 minuter och till Kastrup på drygt en timme. Detta är en chans ni inte vill missa - varmt välkomna på visning!

Rågången 10O, Ljungdala, Hässleholms kommun
  • Lör 11 feb kl 11:00

Rågången 10O

Radhus
Ljungdala, Hässleholms kommun
SkandiaMäklarna Höör

1 195 000 kr

105 m²

4 rum

6 319 kr/mån

11 381 kr/m²

Varmt välkomna till Rågången 10 O! På Rågången bor man lugnt och tryggt i ett radhus i två vångar. På sina 105 kvm erbjuder lägenheten hela tre sovrum, två toaletter, ett stort vardagsrum och ett nyrenoverat kök från Nord Design som är utrustat med vitvaror från Samsung, LG och Hisense. De sociala ytorna finns på bottenplan och sovrummen är belägna en våning upp. Hela lägenheten har fått en uppfräschning av nuvarande ägare under 2022 och är helt klar att flytta in i. En perfekt lägenhet alltså för både familjen och paret som vill bo bekvämt i en lägenhet men ha känslan av ett hus. Till lägenheten finns gott om förvaring, både inne i lägenheten och i förråden på båda sidorna om huset. På framsidan finns även ett trädäck där kvällsolen kan avnjutas och på baksidan finns en liten trädgård på cirka 25 kvm med tillhörande trädäck. I Brf Skvaltan bor ni bekymmerslöst i en förening som är ledande inom miljötänket. Föreningen har utmärkt sig med sin stora investering på solceller och deras arbete med att hålla nere kostnaderna samtidigt som miljön tas hand om. Från Rågången har ni gångavstånd till både förskolor, grundskolor och gymnasieskolor. Ni bor även i närheten av restauranger, vårdcentral, butiker och busshållplatser. Som ett extra plus finns det gott om grönområden och upplysta promenadstråk på Ljungdala. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Lucernvägen 12, null, Höörs kommun

Lucernvägen 12

Tomt
Höörs kommun
SkandiaMäklarna Höör

395 000 kr

960 m² tomt

Varmt välkomna till Lucernvägen 12! Här har ni en tomt som väntar på att bebyggas med ert nya drömhus. Tomten är på 960 kvm och detaljplanen för området tillåter en byggnation om 20% fördelat på ett plan, dvs. 192 kvm. Till fastigheten finns VA, el och fiber framdraget och är redan bekostat av nuvarande ägare (påkopplingskostnader betalar köparen för) vilket gör att ni som nya ägare har ett perfekt utgångsläge när ni ska dra igång ert nästa projekt. I området finns härliga promenadstråk, lummig natur och trevliga grannar. Tomten är belägen enbart en 9 minuters promenad från Tjörnarp Station, varifrån du kan ta tåget till Hässleholm, Höör, Lund och Malmö på en lagom pendlingstid. Nuvarande ägare har ej ansökt om bygglov eller förhandsbesked utan detta är något som tillkommer för köparen. Är du intresserad av fastigheten på Lucernvägen 12? Hör då av dig till ansvarig mäklare för att delta i budgivningen. Vi ber er att ni kör förbi och kollar på fastigheten innan det att ni lägger bud. Varmt välkomna!

  • Plus

Visar alla 3