Mäklare Kenny Hansson

Kenny Hansson

Om mig

Här har ni mellanskånes troligtvis längsta mäklare som alltid har ett leende på läpparna. Som född och uppvuxen i Hässleholm förstår jag och uppskattar naturen, lugnet och kommunikationerna som finns i norra och mellersta Skåne. Efter nästan 6 år på bank i Höör och Eslöv tog jag steget från att hjälpa till att finansiera ert drömboende till att istället hjälpa er hitta det. Fokus är alltid på service i världsklass så att ni som köpare och säljare kan känna er trygga genom hela processen.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Nypongränd 3, null, Höörs kommun
  • Idag kl 12:45

Nypongränd 3

Villa
Höörs kommun
SkandiaMäklarna Höör
2 195 000 kr
170 + 84 m²
6 rum
714 m² tomt

Varmt välkomna till Nypongränd 3! Denna rymliga villa på 170 kvm är perfekt för både den stora och lilla familjen. Belägen i ett lugnt och trevligt område är bor ni i ett villakvarter med gång- och cykelavstånd till både butiker, skolor och tågstation. Huset har en luftig planlösning som med enkelhet kan anpassas efter era önskemål. Idag finns det 4 välplanerade sovrum, stora sociala ytor och en härlig utemiljö. För den stora familjen går det med enkelhet att tillskapa 2-3 sovrum på ovanvåningen. Gränsen mellan inne och ute suddas ut i detta hus genom det stora uterum som löper längs med hela långsidan av huset. Här kan ni förlänga säsongen, ha stora middagar och ta ett hopp rakt ut i den stora poolen på baksidan. Då tomten har är inhängnat med plank kan både barn och husdjur leka fritt i den lättskötta trädgården. Tar ni er genom grinden i planket ut mot gröningen bakom huset har ni dessutom en perfekt plats för rafflande fotbollsmatcher. Från huset på Nypongränd är ni ett stenkast ifrån de centrala delarna av Höör samtidigt som ni bor i närheten av de stora butikerna. Till stationen är det bara 6 minuter med cykel (1,7 km) vilket gör läget perfekt för dig som vill pendla med tåg till Lund, Malmö, Hässleholm eller Kristianstad. På stationen i Höör erbjuder kommunen även kostnadsfri pendlarparkering. I närområdet finns det flertalet lekplatser och det är på behagligt avstånd till flertalet skolor och förskolor. Inne i byn finns det gott om butiker, restauranger, caféer och aktiviteter för både stora och små. Varmt välkomna att anmäla ert till visning!

  • Plus
  • Uteplats
Musikantvägen 18, Karlslund - Sätofta, Höörs kommun

Musikantvägen 18

Lägenhet
Karlslund - Sätofta, Höörs kommun
SkandiaMäklarna Höör
1 850 000 kr
109 m²
4 rum
5 824 kr/mån
16 972 kr/m²

Varmt välkomna till Musikantvägen 18! Här, nära Orupsskogens rogivande natur, hittar ni detta stilrent renoverade radhus i bostadsrättsform. På Musikantvägen 18 får ni känslan av att bo i villa tack vare den stora trädgården med trädäck, en stenlagd uteplats på framsidan och ett hus på 109 kvm fördelat på två våningar. Här kan ni njuta av friheten som ett hus ger, samtidigt som ni får tryggheten av en bostadsrättsförening. Detta är perfekt för er som vill gå från lägenhet till hus, eller för er som vill ha mindre underhåll än ett stort hus men som samtidigt inte vill bo i en lägenhet. Detta trevliga radhus har tre rymliga sovrum på ovanvåningen, två nyrenoverade badrum, ett stort vardagsrum på bottenplan samt ett kök med bra förvaringsutrymme och arbetsyta. Färg- och materialval har noggrant valts ut för att skapa en inbjudande och hemtrevlig atmosfär för alla. På Musikantvägen 18 bor ni centralt men ändå lite avskilt. Inom några minuters promenad når ni närmsta matbutik och på bara 8 minuters (2,1 km) cykeltur når ni Höörs station. Här bor ni nära naturen med promenadavstånd till både Ringsjön och Orupskogens vandringsleder. I närområdet finns flera skolor, förskolor, butiker, restauranger och upplevelser. Från Höörs station tar ni enkelt tåget till Lund, Malmö och kontinenten på 25-70 minuter. Varmt välkomna att anmäla ert intresse till detta radhus som är mer än bara ett boende - det är ett hem!

  • Balkong
  • Uteplats
Karlarp Mossvägen 6, Karlarp, Höörs kommun
  • Ons 31 jul kl 18:30
Karlarp Mossvägen 6, Karlarp, Höörs kommun, bild 2
Karlarp Mossvägen 6, Karlarp, Höörs kommun, bild 3

Karlarp Mossvägen 6

Villa
Karlarp, Höörs kommun
SkandiaMäklarna Höör
3 495 000 kr
346 + 15 m²
10 rum
3,6 ha tomt

Varmt välkomna till Karlarp Mossvägen 6! Här har ni en unik enplansvilla på ett sjönära läge. Detta hus är perfekt för den stora familjen, som generationsboende eller varför inte för er som planerar att bilda ett kollektiv? Huset är omgivet av vatten med dammar på både framsidan och baksidan av huset. Bara några minuters promenad från ytterdörren så finns båtplats och brygga ute i Tjörnarpsjön. Den direkta tomten till huset är på ca 1500 kvm men med i köpet ingår även skogen på andra sidan dammen, vilket gör att den totala tomtarean blir ca 3,6 ha. Skulle inte huset, med sina 7 sovrum och stora sociala ytor, räcka till så finns det även en större gäststuga med framdraget vatten samt ett dubbelgarage med plats för både verkstad och parkering. Huset bjuder många spännande detaljer - från en magisk utsikt över dammarna, Höganäs klinker och specialbeställda Österriska bjälkar i köket och till ett stort allrum med välvt tak som sammanbinder huskropparna. I huset finns det dessutom hela tre eldstäder; en öppen spis med kassett i vardagsrummet, en kamin i köket och en kakelugn i allrummet. Från huset på Mossvägen 6 är det 2,7 km gång/cykel till Tjörnarp station, 12 minuters körning in till Höör och endast 300 meter till närmsta badmöjlighet i sjön. Inne i Tjörnarp finns skola till årskurs 3 och inne i Höör finns skola till årskurs 9. Inne i Höör finns det gott om butiker, restauranger och aktiviteter. Från tågstationen, både i Tjörnarp och i Höör, tar ni er med enkelhet till Lund, Malmö och kontinenten. Varmt välkomna att anmäla ert intresse redan idag! Fastigheten är förbesiktigad och protokollet kommer lämnas ut i samband med visning till anmälda spekulanter. Säljaren kommer även teckna en "dolda fel"-försäkring.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Munkarpsvägen 4, Åkersberg, Höörs kommun
  • Ons 31 jul kl 17:00

Munkarpsvägen 4

Lägenhet
Åkersberg, Höörs kommun
SkandiaMäklarna Höör
2 250 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/3
6 538 kr/mån
28 125 kr/m²

Varmt välkomna till Munkarpsvägen 4! På andra våningen precis vid Tjurasjös kant ligger denna välplanerade 3:a med öppen planlösning. Denna ljusa, moderna och hemtrevliga lägenhet har en stor balkong i österläge som löper längs med hela lägenheten. Tillsammans med stora fönsterpartier i alla rum som samtliga vetter ut mot Tjurasjö och det lummiga närområdet badar hela lägenheten i ett inbjudande ljusinsläpp. På sina 80 kvm erbjuder denna rymliga lägenhet två sovrum, ett stort helkalkat badrum, gott om förvaring och ett välkomnade kök/vardagsrum med öppen planlösning. I köket och vardagsrummet finns det stora sociala ytor var hela familjen kan samlas tillsammans. Köket har gott om förvaring och bra med arbetsytor. Som ett extra plus finns det en stor klädkammare som med enkelhet kan användas som kontor eller mörkerrum för den fotointresserade. På Munkarpsvägen 4 bor ni helt enkelt i en bekväm bostad med mycket komfort i en förening där ni behöver ha fyllt 50 år för att kunna bli medlem. Föreningen, Brf Ekeliden, äger den charmiga Villa Ekeliden (byggd 1896) som finns på området. I föreningens villa erbjuds gemensamma aktiviteter så som boule, bridge och yoga. Föreningens medlemmar ges även möjligheten att hyra villan t ex familjemiddagar och här finns också rum som kan kan hyras av dina gäster, ett mindre gym samt en pub som kan nyttjas av bostadsrättsinnehavaren. På Munkarpsvägen bor ni central samtidigt som ni har naturen precis intill er. På bara 5 minuters promenad är ni inne i centrala Höör och ni har bara 700 m till stationen. Från Höörs station går det 3-4 tåg i timmen både norr- och söderut vilket innebär att du kan ta dig till Lund och Malmö på mellan 25-40 minuter. Inne i byn finns det gott om restauranger, caféer och butiker. Passa gärna på att ta en lunch eller en spadag på något av byns två trevliga spaanläggningar. I det direkta närområde finns det också trevliga natur- och strövområden med varierande natur/vattendrag. Varmt välkomna att anmäla ert intresse! Lägenheten kommer säljas med friskrivningsklausul.

  • Plus
  • Hiss
Norrehe 4070, Norrehe, Hörby kommun

Norrehe 4070

Gård/Skog
Norrehe, Hörby kommun
SkandiaMäklarna Höör
4 495 000 kr
240 m²
9 rum
4,1 ha tomt

Varmt välkomna till Heetorp! På Norrehe 4070 hittar vi Heetorp gård - en mindre hästgård med plats för den stora familjen, enbart ett stenkast ifrån centrala Hörby. Den snart 100 år gamla gården fick 2022 nytt liv då boningshuset sammanbyggdes med den fd. ladan och det "nya" stora huset togs in i 2020-talet genom smakfulla renoveringar. Historian som sitter i husets fasad, både i korsviket och i gråstensväggarna, är bevarat för framtiden och bidrar till ett hemtrevligt intryck. Med 4,1 ha mark erbjuder gården gott om plats för både hästskötsel och odling, detta samtidigt som de stora inneytorna öppnar upp för diverse hobbies. På ovanvåningen av den fd. ladan finns nämligen två stora rum/salar med en härlig utsikt över ängarna där barnen kan leka fritt, spela innebandy eller varför inte göras om till en häftig hemmabio? I det nyrenoverade köket med tillhörande matplats vid den öppna spisen kan det stora sällskapet slå sig ner för mysiga middagar och härligt umgänge. Gården är strategiskt placerad med bara 2,5 km ner till Hörbys centrum. Med både riksväg 13 och E22:an nära kommer ni snabbt ut på vägarna och kan med enkelhet ta er till Höör, Lund, Malmö och Kristianstad på 15-40 minuter. Inne i Hörby finns allt från mysiga restauranger/fik till gott om förskolor och skolor. I närområdet finns det trevliga strövområdet vid Lågedammarna och i anslutning till detta finns även idrottshall samt badhus. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Kvarnstensvägen 47, null, Höörs kommun
  • Ons 7 aug kl 18:30

Kvarnstensvägen 47

Villa
Höörs kommun
SkandiaMäklarna Höör
2 695 000 kr
148 m²
4 rum
544 m² tomt

Välkommen till Kvarnstensvägen 47! Belägen i ett lugnt naturskönt villaområde med cykelavstånd till centrum och tågstation ligger huset på Kvarnstensvägen. Huset erbjuder en luftig planlösning som är lätt att ändra för att passa just era behov. Idag erbjuder huset två sovrum men med enkla medel hade ni kunnat skapa ytterligare 2-3 sovrum utan ändra på känslan i huset. På bottenplan har ni de sociala ytorna med ett stort vardagsrum och ett rymligt lantlig kök. På bottenplan har ni också ett stort helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Från både köket och vardagsrummet kommer ni ut till er lättskötta och insynsskyddade trädgård som omgärdas av en hög thujahäck. En trappa upp når ni er privat sfär med ett stort allrum (som kan omvandlas till sovrum), ett nästan lika stort sovrum, ett helkaklat badrum och en stor klädkammare. Från huset på Kvarnstensvägen har ni skolor, lekplatser, busshållplats m.m. på några minuters promenadavstånd. Huset ligger inne i centrala Höör men samtidigt lite utanför med naturen som en nära granne. In till Höörs station är det 2 km och på stationen finns det gratis pendlarparkering för er som vill åka kollektivt till Malmö, Lund eller ut på kontinenten. Inne i byn finns ett stort utbud på butiker, restauranger och aktiviteter. Varmt välkomna att boka en visning!

  • Plus
  • Uteplats
Koriandervägen 5B, Höör-Kvarnbäck, Höörs kommun

Koriandervägen 5B

Lägenhet
Höör-Kvarnbäck, Höörs kommun
SkandiaMäklarna Höör
2 395 000 kr
84 m²
3 rum
5 284 kr/mån
28 512 kr/m²

Välkomna till Koriandervägen 5B! Här har ni ett nybyggt radhus på markplan med 3 rum där kvalité och funktionalitet genomsyrar lägenheten. Här finns gott om förvaring och välplanerade rum. Ett av de mest imponerande dragen i detta hem är den öppna planlösningen och den trevliga takhöjden som finns i köket/vardagsrummet. Här flödar ljus in genom de stora fönsterna och skapar en inbjudande atmosfär. Lägenheten har två rymliga sovrum med gott om garderobsplats, ett helkaklat badrum och en egen tvättstuga. Uteplatsen med trädäck är perfekt för att njuta av det svenska sommarvädret eller för att grilla och koppla av efter arbetsdagen. Här kan du odla dina egna örter och blommor och skapa din egen gröna oas. Läget på Koriandervägen 5B är idealiskt med närhet till grönområden, skolor och bekväma kommunikationer. Enbart 1,4 km från lägenheten har ni Höörs station varifrån ni kan ta tåget till Lund (20 minuter), Malmö (35 minuter), Kastrup (58 minuter), Hässleholm (15 minuter) och Kristianstad (43 minuter). Varmt välkomna att anmäla ert intresse redan idag!

  • Uteplats

Visar alla 7