Nordanå 76

Järlåsa, Uppsala kommun Se på karta

1 650 000 kr

1 795 000 kr -8 %
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
47 m²
Biarea
25 m²
Tomtarea
2 518 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1929
Driftkostnad
17 295 kr/år

Visning 27/6 kl.17.30-18.30!

Egen grön oas med ett charmigt 1,5-plans torp endast 28 minuter från Uppsala!

När du kör in till tomten möts du av en trevlig uppvuxen och öppen trädgårdstomt med skogsparti, perfekt för er som vill ha gräsytor att umgås eller för dig som är odlingsintresserad. Att tomten delvis är omringad av skogsparti bidrar till en trevlig inramning och insynsfrihet. Idag finns det flera odlingslådor, växthus och möjlighet att ha flertalet övernattande gäster i den intilliggande gäststugan. Gäststugan har en inbjudande solig altan att umgås på med bubbelbad och utedusch. På tomten finns även en lada med väl tilltaget förvaringsutrymme i 2 våningar att utforma efter eget behov. Intill gäststugan är det framdraget vatten och avlopp om man skulle vilja bygga till exempelvis en bastu eller ytterligare ett badrum.

Torpet är väl omhändertaget och där det har bytts bjälklag och golv för att få en trevlig inomhusmiljö. Entréplan fördelar sig på en ljus hall, badrum med dusch och fönster för fint ljusinsläpp. Generöst kök med stor vedspis och utgång till bostadens altan. Vidare finns ett rymligt vardagsrum där man kan samlas kring braskaminen. På övervåningen finns ett sovrum med plats för dubbelsäng och ett allrum som också såklart kan nyttjas för sänplatser. Utsikten från tomten är åkermark där ingen granne finns nära inpå. Här kan ni samla nära & kära och njuta av härliga grillkvällar med dopp i bubbelbadet eller umgås med en kopp kaffe i solen med avsmakning av årets skörd.

I Nordanå bor du i en lantlig miljö med naturen och lugnet alldeles intill, samtidigt som man har tryggheten med några grannar längre bort på vägen. Här finns trevliga promenadstråk kring fälten och i skogen. Närhet finns dessutom till den populära campingen och badplatsen vid Siggeforasjön - ca 7 km. Perfekt för dig som vill ha ett sommarställe lantligt och bekvämt men inte för långt från badplatser eller service då Järlåsa endast ligger 9 minuter bort, med utbud så som matbutik, postservice, bensinstation och pizzeria. I Järlåsa finns också busshållsplats, med frekventa avgångar från tidig morgon till sen natt in till Uppsala eller vidare till Sala åt motsatt håll.

Varmt välkommen att trivas!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

Kontakta mäklaren

Mikaela Tallkvist

Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Mäklare Mikaela Tallkvist, Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
+46768992597

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas