Lustsveden 5

Ockelbo kommun Se på karta

1 495 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
100 m²
Biarea
60 m²
Tomtarea
2 289 m²
Byggår
1987
Driftkostnad
15 898 kr/år

Välkommen till denna trevliga 1-plansvilla i Sunnanåsbo. Här bor ni med lugnet från naturen inpå husknuten, samtidigt som ni har närhet till Ockelbo och den service som familjen behöver.
Bostadshuset är välplanerat med stort kök, vardagsrum med öppen spis och utgång till altanen, två sovrum varav det ena enkelt går att dela av till två sovrum, bastu med liten relaxdel, vidbyggt garage med fjärrstyrd port. Uppvärmning sker med en nyinstallerad luft-vattenpump.
Utemiljön erbjuder det mesta en familj kan önska sig! Stor härlig trädgårdstomt med vacker utsikt över åker och äng och gott om plats för både lek och odling. Den väl tilltagna uppfarten/parkeringsytan är nygrusad. Det finns två uthus med förvaringsmöjligheter vara det ena har en intilliggande hönsgård och vedbod.

Närområdet består av lantliga omgivningar med närhet till Rönnåsen, ett populärt frilufts -och utflyktsområde. Här finns utmärkta tränings och utflyktsmöjlighet med vandringsleder för både stora och små. Här bor du lantligt endast 7 km från centrala Ockelbo. Det går även utmärkt att pendla med buss, tåg eller bil till Gävle och till Sandviken tar du dig lätt med buss. Endast 30 minuter från Ockelbo finner du skidåkning i hög klass hos Kungsberget.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken

Kontakta mäklaren

Annabella Wall

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken
Mäklare Annabella Wall, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken
070-853 20 15