Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Rönningsgatan 33A, Hofors - Centralt, Hofors kommun

Rönningsgatan 33A

Lägenhet
Hofors - Centralt, Hofors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken
150 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 3/4
3 687 kr/mån
2 703 kr/m²

Välkommen till en rymlig och välplanerad tvåa med hiss! Lägenheten är belägen i en barnvänligt område med närhet till busskommunikation och gångavstånd till centrum. Med en balkong i sydväst mot grönskan har du en härlig plats att avnjuta dagens soltimmar från. I lägenheten finner du en rymlig hall, ett vardagsrum med parkettgolv, ett kök med kyl/frys från 2023, ett sovrum med garderober och ett badrum med badkar. Här bosätter du dig i en stabil förening med närhet till naturen. Missa inte chansen att bli ägare till den ljusa och rymliga lägenhet. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

 • Balkong
 • Hiss
Österborsvägen 5, Österfärnebo, Sandvikens kommun

Österborsvägen 5

Villa
Österfärnebo, Sandvikens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken
850 000 kr
113 + 49 m²
4 rum
3 491 m² tomt

Välkommen till den gamla lärarbostaden vid Österbors byskola. Skolan har inte huserat några elever eller hållit några lektioner på ganska många år och således kan vem som helst bo här numera! Huset byggdes under en tid då läraryrket hade hög status, så det murade huset med putsad fasad sticker ut lite extra här bland de rödfärgade bondgårdarna med vita knutar. Läget är idylliskt vackert mitt i jordbruksbygden med storslagen utsikt över ängarna i väster. Trädgården är något alldeles extra med sina silvergranar och prunkande nyponrosor, en välvuxen och ståtlig lönn skyddar från solen under dagens hetaste timmar. Fastigheten är ansluten till byns gemensamma vatten och avloppsförening, vilken fungerar på samma sätt som att ha kommunalt VA anslutet. Uppvärmning sker med pellets, fungerar även med ved efter mindre ombyggnad. Ett rejält uthus finns att tillgå på den stora tomten. Här finns plats för både bil och förvaring. Besiktningsprotokoll finns under fliken dokument på vår hemsida. Varmt välkommen på visning!

Smedens väg 4, Österfärnebo, Sandvikens kommun

Smedens väg 4

Gård/Skog
Österfärnebo, Sandvikens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken
2 500 000 kr
130 m²
4 rum
9 ha tomt

Välkommen till byn Sterte Kvarn och denna fantastiska gård med massor av detaljer och egenheter som kan golva den mest kräsne! Här går det att bedriva ett mindre jordbruk, göra till hästgård eller bara leva lantlivet och ta ved till brasan från egen mark. Huset har fyra rum och kök, badrum, wc och inredda kattvindar, så yta och plats finns så det räcker till. Här inne finns massor av spännande detaljer att upptäcka, köket med sina handmålade köksluckor är verkligen one of a kind, sovrummet på övervåningen med synliga takbjälkar och fönster in mot övre hallen är en annan höjdpunkt! Ladugården som för övrigt har fått nytt plåttak på senare år (2003/2023) inrymmer massor av förvaring samt möjlighet till djurhållning, senast har här hållits får. Egna hagar finns i direkt anslutning till huset och ladugården men även på andra sidan vägen för dig som behöver mer. Vi ses på visningen!

Småstuguvägen 6, Säljan, Sandvikens kommun
 • Mån 1 jul kl 16:00
Småstuguvägen 6, Säljan, Sandvikens kommun, bild 2
Småstuguvägen 6, Säljan, Sandvikens kommun, bild 3

Småstuguvägen 6

Villa
Säljan, Sandvikens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken
2 875 000 kr
118 m²
3 rum
1 706 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska friliggande enplansvilla belägen på Småstuguvägen i Sandviken. Här erbjuds du en ljust och luftig bostad med generösa ytor och en smart planlösning. Alla sovrum är belägna på samma våning för maximal bekvämlighet och trivsel. På tomten, som omfattar hela 1706 kvadratmeter, finns gott om utrymme för både lek och avkoppling. Den rymliga trädgården ger en känsla av lugn och ro, samtidigt som den trevliga uteplatsen bjuder på många soltimmar att njuta av. Här bor du tryggt och säkert i en återvändsgränd, perfekt för den som värdesätter lugn och harmoni. Dessutom är naturen bara ett stenkast bort, vilket ger dig fantastiska möjligheter till friluftsliv och härliga promenader. För den som älskar vatten finns även närheten till Storsjön, där du kan njuta av bad och båtliv. Villan erbjuder även praktiska förmåner såsom förråd och bastu, vilket ger dig extra förvaringsutrymme och möjlighet till avkoppling. Renoveringar har genomförts som utbyggnad av villa, byte av fönster, samt renovering av kök och övriga utrymmen har fräschats upp för standard och moderna bekvämligheter. Detta är verkligen ett drömboende för den familj som söker en harmonisk och naturnära tillvaro. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla i Sandviken. Välkommen hem!

 • Premium
Svedjegatan 18, Hofors, Hofors kommun

Svedjegatan 18

Villa
Hofors, Hofors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken
475 000 kr
76 + 76 m²
3 rum
828 m² tomt

Högt belägen villa i lugnt och barnvänligt område. Huset är välplanerat med praktisk planlösning med allt samlat på ett plan. Grönskande trädgårdstomt i två etage med privat läge mot skogsparti. Nyare fönster, rymlig vind med ett inrett gästrum och källare med garageplats och generösa förvaringsmöjligheter. Villan ligger med bekvämt promenadavstånd till tågstationen. Välkomna på visning!

Högtorpsvägen 117, Östanbyn, Sandvikens kommun
 • Imorgon

Högtorpsvägen 117

Villa
Östanbyn, Sandvikens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken
3 750 000 kr
167 + 73 m²
6 rum
1 055 m² tomt

Här är huset du har drömt om! I eftertraktade Östanbyn där lantliv möter villakvarter ligger denna ståtliga villa som har alla rätt. Här möts äldre charm med modern funktionalitet och skapar ett fantastiskt boende åt hela familjen. Mycket är renoverat och utbytt under de senaste åren med bland annat helt nytt kök 2018, bergvärmeanläggning 2019 och solceller installerade 2022. Bergvärmeanläggningen som kompletteras av solceller för egen elproduktion ger ett driftsäkert, billigt och i stort sett underhållsfritt uppvärmningssystem. I lugna Östanbyn trivs såväl barnfamiljer som äldre, närheten till Högbo bruk med leder för gång och cykel och skidor som ansluter i direkt närhet till villaområdet gör att området lämpar sig mycket väl för den aktiva familjen. Området ansluter till centrala Sandviken med buss nummer 11 som avgår en gång var 40e minut under vardagar, för den som vill cykla så finns fina cykelvägar. Västanbyns grundskola samt Västanbyns förskola finns inom bekvämt gång/cykelavstånd. Vi ses på visningen!

 • Plus
Smedsgatan 14, Hofors, Hofors kommun

Smedsgatan 14

Villa
Hofors, Hofors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken
795 000 kr
96 + 123 m²
4 rum
1 097 m² tomt

Välkomna till denna trevliga villa med lugnt läge på stor hörntomt. Villan är hemtrevlig med välplanerad planlösning med stora ljusinsläpp och tre sovrum i nära anslutning till varandra. Vardagsrum med dubbla fönster och utgång till altan. Stor och lättskött trädgårdstomt med privat hörnläge. Huset har nyare plåttak och fiber installerat. På fastigheten finns även ett vidbyggt garage med fjärrstyrd port. Varmt välkomna med Er intresseanmälan!

Smedsgatan 7b, Centralt, Sandvikens kommun

Smedsgatan 7b

Lägenhet
Centralt, Sandvikens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken
850 000 kr
61,7 m²
3 rum
vån 2/3
4 838 kr/mån
13 776 kr/m²

Här erbjuds en underbar lägenhet på andra våningen med inglasad balkong mitt i stan. Denna lägenhet har allt att önska och här är det bara att flytta in utan att behöva renovera. Bostaden om 61,7 kvm fördelat på 3 rum där alla ytskikt är valda i mjuka ljusa toner och det fräscha köket är renoverat 2017 och duschrummet 2016. Närheten till restauranger, butiker och resecentrum gör detta till ett ypperligt centralt men lugnt läge!

 • Plus
 • Balkong
Eriksgatan 17, Hofors - Centralt, Hofors kommun
 • Tis 25 jun kl 16:00

Eriksgatan 17

Villa
Hofors - Centralt, Hofors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken
1 095 000 kr
180 + 88 m²
6 rum
1 642 m² tomt

Välplanerad och rymlig villa med en känsla av hemtrevnad och planlösning med härlig rymd och generösa sällskapsytor. Grönskande trädgårdstomt med flertalet fruktträd och bärbuskar. Nyare duschrum på entréplanet samt nya fönster och ytterdörr. Stor altan och en mysig friliggande uteplats i trädgården omgärdad av väldoftande syrénbuskar. Närhet till allt vad centrala Hofors har att erbjuda såsom butiker, förskola, skola och natur. Varmt välkomna med Er intresseanmälan!

 • Plus
Norra Rönngatan 10, Svibacka, Sandvikens kommun

Norra Rönngatan 10

Villa
Svibacka, Sandvikens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken
2 850 000 kr
103 + 100 m²
4 rum
772 m² tomt

Välkommen till denna imponerande och välplanerade hörntomtsvilla belägen på Norra Rönngatan i natursköna Sandviken. Denna bostad erbjuder ett ljust och luftigt boende med en optimal planlösning där samtliga sovrum är belägna på samma våning. Här kan du njuta av trevliga stunder på den soliga uteplatsen, perfekt för långa sommarkvällar. Området är barnvänligt med lekplatser och fotbollsplan med gångavstånd, och cykelavstånd till Västanbyns förskola och skola (F-5), vilket gör detta hus till ett idealiskt läge för barnfamiljen. Med gångavstånd till busshållplatsen kan du enkelt ta dig till Sandvikens centrum. För den trädgårdsintresserade finns en förmånlig möjlighet till å-bevattning, samt en villaförening med tillgång till uthyrning av redskap. Dessutom finns ett garage för en bil för smidig parkering. Interiört finner du tre rymliga sovrum och ett stort vardagsrum, perfekt för umgänge och avkoppling. Det rymliga köket har en öppen planlösning mot hallen, vilket skapar en ljus och inbjudande atmosfär. I källaren hittar du en gillestuga, hobbyrum, tvättstuga och förråd, med möjlighet att skapa ett tonårsrum. Dessutom finns en stor toalett på övervåningen samt ett badrum med dusch i källaren för maximal komfort. Renoveringar har genomförts genom åren, bland annat dränering och isolering av källare samt renovering av badrum i källaren från 2001-2002, installering av fjärrvärme år 2007 och tvättstuga i källaren år 2007, takbyte 2011, garagetak år 2012, vitvaror i köket och köksluckor från 2016, målning av garage år 2017, samt gavelbrädor år 2018 och byte av porslin i båda badrummen år 2018. Missa inte chansen att bli ägare av detta drömboende! Kontakta ansvarig mäklare vid intresse.

Hesselgrens väg 3C, Storvik, Sandvikens kommun

Hesselgrens väg 3C

Radhus
Storvik, Sandvikens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken
1 275 000 kr
109 m²
5 rum
169 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska radhus belägen i det natursköna Storvik. Med sin generösa boyta på 109 kvadratmeter och smarta planlösning är detta hem perfekt för den moderna familjen. Ljuset flödar in genom de stora 3-glas fönstren och skapar en luftig atmosfär som genomsyrar hela bostaden. Uteplatsen är en dröm för solälskare, här kan du njuta av många soltimmar samtidigt som du tar in den friska luften och det natursköna området. För barnen finns det gott om plats att leka och springa fritt i den trevliga trädgården och bakgården med både inglasad altan och uteplats på både framsida och baksida. På övervåningen finner du två sovrum, badrum med badkar, samt ett allrum med klädkammare, perfekt för att skapa en egen oas för varje familjemedlem. Entréplanet erbjuder ett fräscht kök, vardagsrum, badrum med dusch och tvättstuga samt ett till sovrum för extra flexibilitet. Garaget ger dig möjlighet att parkera din bil tryggt och bekvämt. Dessutom finns det två förråd på tomten för extra förvaringsmöjligheter, varav den ena förrådet är tilläggsisolerad. Det barnvänliga läget vid Hedängskolan (F-9) och Bullerbyn förskola gör det här till ett perfekt hem för familjer med små barn. Och med närheten till vatten, både sjöar och badhus, kan ni enkelt njuta av sommarens badutflykter och friluftsliv. Missa inte chansen att bli ägare till denna drömliknande radhus i Storvik. Kontakta oss idag för mer information och boka in en visning!

Granitvägen 11, Hofors, Hofors kommun
 • Ons 3 jul kl 14:30

Granitvägen 11

Villa
Hofors, Hofors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken
700 000 kr
112 + 28 m²
4 rum
500 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska pärla på högt läge i ett av stadens mest populära områden! Detta välplanerade kedjehus ligger med bästa hörnläge efter en lugn återvändsgata och erbjuder er den perfekta kombinationen av charm och potential. Med en genomgående ljus och trevlig planlösning samt generösa ljusinsläpp, erbjuder detta hus en perfekt grund för att skapa ert drömhem. Visst renoverings- och underhållsbehov ger er möjligheten att sätta er egen prägel på bostaden och skapa ert eget unika utrymme. Detta hus erbjuder även plats för bilarna med både garage och carport. Det rymliga vardagsrummet, komplett med en mysig kamin, öppnar upp mot den stora balkongen/uteplatsen som sträcker sig runt hela huset. Här finns ett rymligt kök med plats för matbord med nytt kaklat kök från 2023. I köket finns kyl/frys, diskmaskin, ugn, spis och spisfläkt. Här finns en praktisk gästtoalett samt ett sovrum på entréplan. I souterrängkällaren finns tre ytterligare rum samt ett badrum med bastu och tvättstuga med intilliggande klädkammare. Detta hus erbjuder många uteplatser som balkongen som går runt huset till framsidan sammanlänkade med altan, samt på bakgården med utgång från souterrängkällaren till den inglasade altanen och uteplatsen med utsikt mot den grönskade bakgården. Här kan ni njuta av soliga dagar och fin utsikt över den trevliga och privata tomten. Missa inte chansen att få uppleva detta fantastiska hus! Varmt välkomna att anmäla er till visning och ta steget mot ert drömboende, kontakta ansvarig mäklare.

 • Plus
Norrlandsgatan 8, Järbo, Sandvikens kommun
 • Ons 26 jun kl 16:00
Norrlandsgatan 8, Järbo, Sandvikens kommun, bild 2
Norrlandsgatan 8, Järbo, Sandvikens kommun, bild 3

Norrlandsgatan 8

Villa
Järbo, Sandvikens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken
2 250 000 kr
200 + 7 m²
7 rum
1 012 m² tomt

Välkomna till denna stora och välplanerade villa i barnvänliga Järbo! Med en bostadsyta på hela 200 kvadratmeter och möjlighet till flertalet sovrum finns här gott om utrymme för hela familjen att trivas och växa. Den imponerande utbyggnaden erbjuder generösa sällskapsytor med stora fönsterpartier och utrymme för både avkoppling, arbete och sociala tillställningar. Bergvärme och energispis ger såväl god komfort som lägre driftskostnad. Den mycket välskötta och trevliga hörntomten erbjuder gott om lekyta för barnen samtidigt som föräldrarna kan koppla av på den rymliga terrassen. På tomten finns även ett friliggande garage och en rymlig redskapsbod. Läget är perfekt för barnfamiljer med närhet till förskola, skola, busshållplats och andra bekvämligheter. Samtidigt erbjuds lugnet och tryggheten som kommer med att bo i ett barnvänligt område. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
Bollvägen 11B, Sandviken, Sandvikens kommun

Bollvägen 11B

Lägenhet
Sandviken, Sandvikens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken
395 000 kr
28 m²
1 rum
vån 2/2
2 934 kr/mån
14 107 kr/m²

Välkommen till en trivsam och välplanerad 1:a med stor, inglasad balkong och utmärkt läge efter lugna Bollvägen. Lägenheten är smakfullt inredd med enhetliga och stilrena färger. Vardagsrum med praktisk sovalkov och köksavdelning med gråa skåpluckor och vitvaror i rostfri och vit design. Fräscht duschrum med våtrumsmatta. Stor, inglasad balkong med gott om plats för möbelmang och fin utsikt mot föreningens trevliga innergård. Mycket bra och skötsam förening. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
Vikingavägen 28, Örta, Sandvikens kommun

Vikingavägen 28

Lägenhet
Örta, Sandvikens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken
275 000 kr
31 m²
1 rum
vån 2/2
3 454 kr/mån
8 871 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade etta belägen i ett lugnt villaområde i Örta, Sandviken. Perfekt för den som letar efter en bostad med närhet till busskommunikationer och bekvämligheter. Med gångavstånd till mataffären Ica Björksätra blir vardagen både smidig och praktisk. Denna bostadsrättslägenhet på 31 kvadratmeter erbjuder ett kök utrustat med kyl/frys, spis, spisfläkt och ugn, samt ett badrum med dusch. Rymlig hall och ett allrum med trägolv. Här finns även en balkong där du kan njuta av lugnet och friska luften. Föreningen har en stabil ekonomi, vilket ger trygghet och långa framtida möjligheter. Dessutom finns det andra byggnader såsom källarförråd, matkällare, cykelrum och en samlingslokal som kan användas vid festliga tillfällen. Tvättstuga finns också tillgänglig i källaren. Med den här bostaden får du inte bara en bekväm och välplanerad etta, utan också en trygg och trivsam boendemiljö. Varmt välkommen att boka in en visning redan idag!

 • Balkong
Skommarhyttsvägen 34, Torsåker, Hofors kommun
Skommarhyttsvägen 34, Torsåker, Hofors kommun, bild 2
Skommarhyttsvägen 34, Torsåker, Hofors kommun, bild 3

Skommarhyttsvägen 34

Fritidshus
Torsåker, Hofors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken
1 295 000 kr
67 + 19 m²
5 rum
3 270 m² tomt

Denna unika fastighet erbjuder en fantastisk möjlighet att förverkliga dina drömmar om ett eget smultronställe. Belägen vid en vacker sjö, omgiven av naturens lugn och ro med historisk bygd med anor från 1500-talet här du bor granne med kulturminnen och orörd natur. Denna sommaridyll består av flera mindre stugor så dina gäster kan bo kvar. Här kan du njuta av det pittoreska sjönära läget och skapa minnen för livet med total avskildhet som sista fastighet efter vägen långt från stadens brus. Huvudstugan om ca. 67 kvadratmeter och har en mysig och ombonad karaktär med ändå med de bekvämligheter som önskas. Den stora tomten sträcker sig över hela 3270 kvadratmeter och erbjuder gott om utrymme för trädgårdspyssel, lek och avkoppling. Läget är perfekt för den som längtar efter ett naturnära boende samtidigt som bekvämligheter är inom nära räckhåll.

 • Premium
Åstjärnsvägen 4, null, Hofors kommun

Åstjärnsvägen 4

Fritidshus
Hofors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken
750 000 kr
44 + 34 m²
2 rum
1 440 m² tomt

Välkomna till Åstjärnsvägen 4! Här finner du ett charmigt torp med kök, vardagsrum med kakelugn och ett sovrum. Till torpet hör även tre uthus varav, en friggebod och en gäststuga - båda med möjlighet till sovplatser för nära och kära. Det tredje uthuset inrymmer dels ett förråd och dels WC i form av dass. Fastigheten är belägen precis intill Åstjärnen som bjuder in till bad, fiske och vackra solnedgångar - en plats för ordentlig avkoppling med andra ord! En kort cykeltur bort finns Valls kalkbrott och än närmare ligger Klapperstensleden för den som gillar att vandra. Denna pärla behöver upplevas på plats, varmt välkommen på visning!

Kanalgatan 11, Hofors - Centralt, Hofors kommun
 • Ons 3 jul kl 16:00
Kanalgatan 11, Hofors - Centralt, Hofors kommun, bild 2
Kanalgatan 11, Hofors - Centralt, Hofors kommun, bild 3

Kanalgatan 11

Villa
Hofors - Centralt, Hofors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken
3 950 000 kr
247 + 68 m²
8 rum
2 694 m² tomt

Representativt boende i charmig och rymlig villa, belägen med vackert läge i attraktivt område. Huset är mycket välrenoverat och erbjuder ett boende utöver det vanliga. Planlösningen är ljus och rymlig med hög takhöjd, vackra parkettgolv, eldstäder och inte minst stora fönster samt fina spegeldörrar och detaljer. Smakfullt renoverat kök och badrum. Nyare fönster, yttertak samt ny el, vatten och avlopp från gatan. Ny bergvärmepump samt flertalet eldstäder. Trevlig tomt med bra läge, fin uteplats, friggebod/uterum och dubbelgarage. Huset ligger med centralt men ändå avskilt läge efter lugn återvändsgata med gångavstånd till allt vad centrala Hofors har att erbjuda. Mysiga Hammardammen med fiskebrygga och motionsspår finns också inom bekvämt gångavstånd. Varmt välkomna på visning av denna fantastiska bostad!

 • Premium
Hoforsvägen 71, Hofors, Hofors kommun
 • Tis 25 jun kl 14:00

Hoforsvägen 71

Villa
Hofors, Hofors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken
750 000 kr
72 + 5 m²
3 rum
1 687 m² tomt

Mindre enplansvilla/fritidshus med lugnt och trivsamt läge ett stenkast från Sälgsjön. Fastigheten består av ett boningshus om 3 rok och ett mysigt härbre bestående av ett rymligt gästrum och bra förvaring. På den trevliga, uppvuxna trädgårdstomten finns även ett garage, vedbod och redskapsbod. Det här är ett perfekt hus för Dig som söker ett boende som ligger vackert inbäddad i grönskande natur. Endast en kort promenad till sjö med bad och fiskemöjligheter. Välkomna på visning!

 • Plus
Sandavägen 9, Österfärnebo, Sandvikens kommun
 • Sön 30 jun

Sandavägen 9

Villa
Österfärnebo, Sandvikens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken
850 000 kr
87 + 50 m²
4 rum
2 424 m² tomt

Välkommen till denna hemtrevliga och väl underhållna mindre tvåplansvilla med centralt läge i Österfärnebo. Här finner du vardagsrum, kök, badrum, tre sovrum samt källare med tvättstuga och förvaring. Allt paketerat i ett idylliskt rött hus med vita knutar! Mycket är renoverat på senare år och väl underhållet med bland annat nya fönster och värmepump (innedel). Fiber finns indraget. Uppvärmning sker via två luftvärmepumpar samt innedel till luft/vattenvärmepump. Välkommen på visning!

 • Plus
Jädraåsvägen 54, Jädraås, Ockelbo kommun

Jädraåsvägen 54

Villa
Jädraås, Ockelbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken
1 450 000 kr
213 + 63 m²
6 rum
3 180 m² tomt

Välkommen till Jädraås och en riktig drömkåk! I denna ståtliga trävilla finns plats åt hela familjen utan bekymmer, likaså finns rum för både vardag och fest med lämpliga sovrum och stor sal. Det första du möts av när du kommer in är den praktfulla foajén med trapphus och den väl tilltagna takhöjden. Uppvärmning sker på ekonomiskt fördelaktigt vis genom vattenburet system med vedpanna i källaren. Möjlighet finns att köra på elpatron. Vissa renoveringsbehov finns förstås som på alla äldre hus, taket är utbytt ca 1995 och de flesta fönstren är bytta 2021. Jädraås är kanske mest känt för museijärnvägen Jädraås-Tallås järnväg som är en stor turistattraktion men här finns även fina cykelleder, snösäkra skidspår, ädelfiske, lunchservering och badmöjligheter. Som om inte det utbudet skulle räcka så har du även endast 15 minuter med bil till Kungsbergets skidanläggning! Busstrafik finns till Sandviken med linje 43, dock rätt sparsamt med avgångar. Ockelbos lokalbussar "Kuxabussen" tar dig in till ockelbo på ca 15 minuter och går frekvent under vardagar. Besiktningsprotokoll och energideklaration finns under fliken dokument. Vi ses på visningen!

Ångersnäsvägen 30, Storsjön, Sandvikens kommun
Ångersnäsvägen 30, Storsjön, Sandvikens kommun, bild 2
Ångersnäsvägen 30, Storsjön, Sandvikens kommun, bild 3

Ångersnäsvägen 30

Fritidshus
Storsjön, Sandvikens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken
2 795 000 kr
74 + 3 m²
1 075 m² tomt

Med oslagbart läge finner vi denna fastighet endast ett stenkast från Storsjön. Här möts du av stillsamhet och lugn där du kan kan njuta av bad, fiske och skridskoåkning. Bostaden Anno 2020 är uppfört i 1 plan och gör inte avkall på någon bekvämlighet. Du kan om du vill bo här året runt eller använda det som fritidshus. På sommaren tar du kanske en båttur då egen båtplats ingår och på vintern tar du skridskorna i handen och går ned till sjön och kliver på den plogade skridskobanan som går precis utanför. Här finns även en isolerad gäststuga på tomten för dem som önskar ett extra sovrum eller besök av gäster. Gäststugan är förberedd för att sätta in luftvärmepump. Varför inte sedan ta ett dopp i terraspoolen efter en heldag på isen. Här finns mycket att göra både sommar som vinter.

 • Premium
Kurrasbacken 13, Stensätra, Sandvikens kommun

Kurrasbacken 13

Villa
Stensätra, Sandvikens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken
2 795 000 kr
156 + 89 m²
6 rum
890 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska friliggande villa belägen i det natursköna området Stensätra i Sandviken. Här erbjuds du en stor och välplanerad bostad med en generös boyta om 156 kvadratmeter. Redan vid första anblicken möts du av ett ljust och luftigt hem, där nya 3-glasfönster från 2022 släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en härlig atmosfär. Köket är utrustat med allt du behöver för en middag med familjen samt erbjuder gott om förvaringsutrymme. Övrig på entréplan finner du ett vardagsrum med trägolv och kamin för mysiga kvällar med familjen. Ett av fyra sovrummen finner du på entréplan, samt badrum med badkar och golvvärme. En fräsch tvättstuga och grovingång som renoverade år 2023, med golvvärme och goda förvaringsmöjligheter. Vid grovingågen finner du bastu och dusch, perfekt för avkoppling i slutet av dagen. I anslutning till huset finner du dubbelgarage och förråd. Ett hus med bra planlösning där du har tre sovrum på övre plan samt badrum med dusch och ett allrum, ett perfekt hus för ett aktivt familjeliv. Utomhus finner du uteplatsen vilket är ett riktigt paradis för solälskare, med många soltimmar att njuta av. Den inglasade altanen ger dig möjlighet att njuta av trädgården och naturen under årets alla säsonger. Med gott om plats för bilarna, med ett garage för två bilar samt en elbilsladdare. För den som behöver extra förvaringsutrymme finns dubbelgarage och förråd i anslutning till huset.. Läget är perfekt för den naturintresserade familjen, med närhet till både skog och vatten. Här kan ni njuta av härliga promenader i det vackra landskapet och ta del av allt vad naturen har att erbjuda. Dessutom är det ett barnvänligt område med närhet till skolor, affärer och busskommunikation. Välkommen till Kurrasbacken - din framtida drömboende!

Rönningsvägen 38, Ockelbo, Ockelbo kommun

Rönningsvägen 38

Fritidshus
Ockelbo, Ockelbo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken
1 700 000 kr
120 m²
3 rum
1 732 m² tomt

Välkommen till denna rymliga villa som erbjuder generösa 120 kvadratmeter. Denna nyligen renoverade pärla har en ljus och luftig atmosfär som karaktäriserar varje rum. Detta hem utstrålar en känsla av modernitet och stil med sina välutrustade ytor och sin genomtänkta planlösning. Alla sovrum är bekvämt belägna på samma våning, vilket ger en bekväm och praktisk livsstil. Läget är tryggt, då huset är beläget i en återvändsgränd, vilket ger en lugn och fridfull atmosfär för dig , samt dina nära och kära. Den trevliga uteplatsen bjuder in till många soltimmar och är perfekt för avkoppling och för sociala sammanhang. Dessutom har du närheten till skog och sjö, vilket ger dig möjlighet att njuta av naturens skönhet och alla dess fördelar. Förutom huvudbyggnaden finns även en praktisk gäststuga, snickarbod, vedbod/förråd och ett växthus, vilket ger extra utrymme för dina behov. Med renoveringar som genomförts under de senaste åren, inklusive en utbyggnad (2011), renovering av tak och isolering (2011), renovering av badrum (2018) och kök (2019), samt installation av fiber (2021), kan du vara säker på att detta hem är i toppskick och redo att välkomna dig som ny ägare. Tveka inte att ta chansen att bli ägare till denna fantastiska villa i Ockelbo. Här får du både trivsel och bekvämlighet i en och samma paket! Vi intresse kontakta ansvarig mäklare för visning!

Torggatan 37B, Centralt, Sandvikens kommun
 • Ons 10 jul kl 12:00
Torggatan 37B, Centralt, Sandvikens kommun, bild 2
Torggatan 37B, Centralt, Sandvikens kommun, bild 3

Torggatan 37B

Lägenhet
Centralt, Sandvikens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken
380 000 kr
42 m²
1 rum
vån 3/3
3 145 kr/mån
9 048 kr/m²

Välkommen till Torggatan där du finner denna ljusa och trevliga etta. I denna lägenhet finner du en hall med goda förvaringsmöjligheter, ett rymligt kök med burspråk, ett kaklat badrum i fräscht skick och ett allrum med plats för både säng och soffa. Ytterligare erbjuder denna lägenhet en inglasad balkong vilket fungerar som ett extrarum där du har plats för middagar med gäster. Varför inte avsluta gästbesöket med en bastukväll vilket du har tillgång till nere i källaren i detta hus. Härifrån har du gångavstånd till mataffärer, restauranger, butiker, kollektivtrafik och promenadstråk i stadsparken. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong

Visar 1 - 25 av 37