Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Ulrica Glaas

Ulrica Glaas

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Smedsgatan 7b, Centralt, Sandvikens kommun
  • Tis 18 jun kl 11:30

Smedsgatan 7b

Lägenhet
Centralt, Sandvikens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken
850 000 kr
61,7 m²
3 rum
vån 2/3
4 838 kr/mån
13 776 kr/m²

Här erbjuds en underbar lägenhet på andra våningen med inglasad balkong mitt i stan. Denna lägenhet har allt att önska och här är det bara att flytta in utan att behöva renovera. Bostaden om 61,7 kvm fördelat på 3 rum där alla ytskikt är valda i mjuka ljusa toner och det fräscha köket är renoverat 2017 och duschrummet 2016. Närheten till restauranger, butiker och resecentrum gör detta till ett ypperligt centralt men lugnt läge!

  • Plus
  • Balkong
Skommarhyttsvägen 34, Torsåker, Hofors kommun
  • Fre 14 jun kl 14:00
Skommarhyttsvägen 34, Torsåker, Hofors kommun, bild 2
Skommarhyttsvägen 34, Torsåker, Hofors kommun, bild 3

Skommarhyttsvägen 34

Fritidshus
Torsåker, Hofors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken
1 295 000 kr
67 + 19 m²
5 rum
3 270 m² tomt

Denna unika fastighet erbjuder en fantastisk möjlighet att förverkliga dina drömmar om ett eget smultronställe. Belägen vid en vacker sjö, omgiven av naturens lugn och ro med historisk bygd med anor från 1500-talet här du bor granne med kulturminnen och orörd natur. Denna sommaridyll består av flera mindre stugor så dina gäster kan bo kvar. Här kan du njuta av det pittoreska sjönära läget och skapa minnen för livet med total avskildhet som sista fastighet efter vägen långt från stadens brus. Huvudstugan om ca. 67 kvadratmeter och har en mysig och ombonad karaktär med ändå med de bekvämligheter som önskas. Den stora tomten sträcker sig över hela 3270 kvadratmeter och erbjuder gott om utrymme för trädgårdspyssel, lek och avkoppling. Läget är perfekt för den som längtar efter ett naturnära boende samtidigt som bekvämligheter är inom nära räckhåll.

  • Premium
Ångersnäsvägen 30, Storsjön, Sandvikens kommun
  • Tis 18 jun kl 16:30
Ångersnäsvägen 30, Storsjön, Sandvikens kommun, bild 2
Ångersnäsvägen 30, Storsjön, Sandvikens kommun, bild 3

Ångersnäsvägen 30

Fritidshus
Storsjön, Sandvikens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken
2 795 000 kr
74 + 3 m²
1 075 m² tomt

Med oslagbart läge finner vi denna fastighet endast ett stenkast från Storsjön. Här möts du av stillsamhet och lugn där du kan kan njuta av bad, fiske och skridskoåkning. Bostaden Anno 2020 är uppfört i 1 plan och gör inte avkall på någon bekvämlighet. Du kan om du vill bo här året runt eller använda det som fritidshus. På sommaren tar du kanske en båttur då egen båtplats ingår och på vintern tar du skridskorna i handen och går ned till sjön och kliver på den plogade skridskobanan som går precis utanför. Här finns även en isolerad gäststuga på tomten för dem som önskar ett extra sovrum eller besök av gäster. Gäststugan är förberedd för att sätta in luftvärmepump. Varför inte sedan ta ett dopp i terraspoolen efter en heldag på isen. Här finns mycket att göra både sommar som vinter.

  • Premium

Visar alla 3