Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Viktor Löf

Viktor Löf

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Älgstigen 9F, null, Sandvikens kommun

Älgstigen 9F

Lägenhet
Sandvikens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken
1 350 000 kr
108 m²
4 rum
vån 1/1
5 200 kr/mån
12 500 kr/m²

Välkommen till Älgstigen 9F och en riktig pärla som står redo att sätta tänderna i för dig som är renoveringssugen! Här finner du ett radhus med två våningar och källare som ger gott om plats åt familjen. Planlösningen känns modern och social med kök och stort vardagsrum på första våningen och sovrum på övervåningen. På husets baksida finns en lummig tomt med gräsmatta och uppväxta buskar, här finns möjlighet till uteplats med skön eftermiddagssol och plats för barn med spring i benen! Här bor du i en välskött och omtyckt förening med närhet till centrum, mataffärer och skola/förskola. Busslinje nr 3 tar dig till resecentrum och avgår inte långt från ytterdörren. Garageplats ingår till en bil i länga. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Sandavägen 9, Österfärnebo, Sandvikens kommun
  • Tor 31 okt

Sandavägen 9

Villa
Österfärnebo, Sandvikens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken
790 000 kr
87 + 50 m²
4 rum
2 424 m² tomt

Välkommen till denna mysiga, hemtrevliga och väl underhållna tvåplansvilla med centralt läge i Österfärnebo. Villan är belägen på en stor tomt med mycket god utvecklingspotential för dig som gillar trädgårdsarbete! Här finner du vardagsrum, kök, badrum, tre sovrum samt källare med tvättstuga och förvaring. Allt paketerat i ett idylliskt rött hus med vita knutar! Mycket är renoverat på senare år och väl underhållet med bland annat nya fönster och värmepump (innedel). Fiber finns indraget. Uppvärmning sker via två luftvärmepumpar samt innedel till luft/vattenvärmepump. Välkommen på visning!

  • Plus
Färnebovägen 522, Bastfallet, Sandvikens kommun

Färnebovägen 522

Villa
Bastfallet, Sandvikens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken
1 050 000 kr
67 + 94 m²
3 rum
1 568 m² tomt

Välkommen till en lantligt belägen fastighet i Bastfallet, mellan Årsunda och Österfärnebo. Här är det bara att trava rätt ut i naturen på någon av de fina stigarna i närheten och känna lugnet. Husets altan vetter ut över de vida åkrarna och här kan du njuta av solnedgången utan kompromisser! Villan har nybytt tak 2019 inkl råspont, hängrännor och hela paketet, luft/vattenvärmepump från 2017, kök från 2019, djupborrad brunn för dricksvatten och godkänd trekammarbrunn med infiltration. Dränering av källare med platonmattor är gjord. Fiber är indraget. Altan nybyggd 2022. Villan disponeras genom kök, vardagsrum, badrum och två sovrum på entreplan samt källare med pannrum, tvättstuga, förvaring samt möjlighet att nyttja som extra sovrum/ hobbyrum. Vidbyggt med huset finns garage med plats för en bil, här har du även ingång direkt till källaren. På tomten finns även uthus med vedbod och allehanda förvaring. Bastfallet är en mindre by belägen längs tidernas väg, 272, mellan Årsunda och Österfärnebo. Du har ca 15 minuter med bil till Strandbaden i Årsunda, Gästriklands riviera. Mataffär och bensinstation finner du i både Årsunda och Österfärnebo. Välkommen på visning!

Korngränd 8, Lassas, Sandvikens kommun

Korngränd 8

Villa
Lassas, Sandvikens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken
2 995 000 kr
115 + 115 m²
4 rum
595 m² tomt

Välkommen till denna smakfullt renoverade villa med högt och fritt läge i Lassas! Under 2019 så renoverades i stort sett hela entréplan med nytt kök och badrum samt alla ytskikt utbytta. Här hittar du rum för den större familjen både uppe samt på källarplanet. Köket är beläget mitt i huset och knyter ihop vardagsrum och sovrum med sin öppna planlösning. Härifrån kommer du direkt ut på den rymliga altanen som ligger högt och insynsskyddat med utsikt över ängarna. Området är mycket populärt bland barnfamiljer med närhet till förskolor och Jernvallsskolan (F-6). Biltrafiken på gatan är i stort sett helt begränsad till de boende eftersom vägen inte är någon genomfart och du bor längst ner. Välkommen på visning!

Visar alla 4