Mäklare Viktor Löf

Viktor Löf

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Torggatan 13B, Sandviken - Centralt, Sandvikens kommun

Torggatan 13B

Lägenhet
Sandviken - Centralt, Sandvikens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken

450 000 kr

37,5 m²

1 rum

2 429 kr/mån

12 000 kr/m²

Varmt välkommen till denna ljusa och härliga etta med centralt läge. En lägenhet som är väl omhändertagen, med ljusa och fräscha ytskikt samt parkettgolv genomgående. Äldre men charmigt kök med gott om förvaring, rymligt vardagsrum med inbyggda garderober och fräscht helklaklat badrum. Den stora inglasade balkongen i söderläge blir nästan som ett extra rum, här kan du avnjuta lugna stunder med utsikt mot den gröna innergården. Härifrån når du all service samt det restaurang och nöjesutbud som centrala Sandviken erbjuder med en kort promenad! Välkommen på visning!

  • Balkong
Högbovägen 18A, Sandviken - Centralt, Sandvikens kommun

Högbovägen 18A

Lägenhet
Sandviken - Centralt, Sandvikens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken

895 000 kr

68 m²

3 rum

5 114 kr/mån

13 162 kr/m²

Här finner du en mycket ljus och välplanerad trea om 68 kvm lättillgängligt belägen längs Högbovägen. Lägenheten är smakfullt inredd med stilrena färg och materialval. Stora fönsterpartier åt två väderstreck ger generösa ljusinsläpp och gör lägenheten luftig, praktisk planlösning och balkong med soligt västerläge gör lägenheten trivsam för den mindre familjen. Smidigt och enkelt boende där allt är inkluderat i månadsavgiften, till och med parkering! Läget är centralt med gång och cykelavstånd till det mesta som centrala Sandviken har att erbjuda, samtidigt som du hamnar en aning utanför den värsta kommersen. Skola, förskola, bensinmack och restauranger finns i närheten. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Baldersplan 3 B, Sandviken - Centralt, Sandvikens kommun

Baldersplan 3 B

Lägenhet
Sandviken - Centralt, Sandvikens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken

895 000 kr

70 m²

3 rum

3 981 kr/mån

12 786 kr/m²

På andra våningen av tre finner du denna välplanerade trerummare på 70 kvadratmeter. Bostaden har en trevlig planlösning och en balkong som vetter mot innergården i väst och har således eftermiddagssol. Lägenheten har två ingångar, då det längre bak i tiden har varit en tvåa och en liten etta, här finns stor möblerbar hall med gott om utrymme för avhängning av ytterkläder och garderober. Köket är trevligt med vita träluckor och matplats för fyra personer. Rymligt och trivsamt vardagsrum med utgång till balkongen. Två sovrum finns och belägna på varsin sida av lägenheten, båda är rymliga med plats för dubbelsängar, i det ena sovrummet finns en inbyggd garderob medan det andra ligger bredvid klädkammaren. Låg avgift och mysig balkong i soldränkt västläge gör detta till en utmärkt lägenhet för dig som vill bo centralt i Sandviken med närhet till butiker restauranger, caféer och gym med mera! Läget i centrum gör att det är smidigt för dig som pendlar till Gävle/Valbo. I Sandviken har du nära till allt, shopping, restauranger, bad i Storsjön, Högbo Bruk som är ett riktigt smultronställe med ett rikt friluftsliv, sport, kultur och historia. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 3