Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Viktor Löf

Viktor Löf

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Färnebovägen 639, Österfärnebo, Sandvikens kommun

Färnebovägen 639

Villa
Österfärnebo, Sandvikens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken
650 000 kr
78 + 32 m²
2 rum
1,1 ha tomt

Här hittar du en mindre villa med lantligt läge i byn Österbor norr om Österfärnebo längs väg 272 mot Årsunda. Här har du en riktigt rymlig tomt om ca en hektar! Tomten består till största del av fin tallskog som är ca 40 år gammal, så om du går i tankarna att bli skogsägare så är detta ett lättsamt sätt att prova på det livet. Uppvärmning sker ekonomiskt genom vedpanna i källaren. Besiktningsprotokoll finns under fliken dokument på vår hemsida. Varmt välkommen på visning!

Korngränd 8, Lassas, Sandvikens kommun

Korngränd 8

Villa
Lassas, Sandvikens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken
2 995 000 kr
115 + 115 m²
4 rum
595 m² tomt

Välkommen till denna smakfullt renoverade villa med högt och fritt läge i Lassas! Under 2019 så renoverades i stort sett hela entréplan med nytt kök och badrum samt alla ytskikt utbytta. Här hittar du rum för den större familjen både uppe samt på källarplanet. Köket är beläget mitt i huset och knyter ihop vardagsrum och sovrum med sin öppna planlösning. Härifrån kommer du direkt ut på den rymliga altanen som ligger högt och insynsskyddat med utsikt över ängarna. Området är mycket populärt bland barnfamiljer med närhet till förskolor och Jernvallsskolan (F-6). Biltrafiken på gatan är i stort sett helt begränsad till de boende eftersom vägen inte är någon genomfart och du bor längst ner. Välkommen på visning!

Österborsvägen 5, Österfärnebo, Sandvikens kommun

Österborsvägen 5

Villa
Österfärnebo, Sandvikens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken
850 000 kr
113 + 49 m²
4 rum
3 491 m² tomt

Välkommen till den gamla lärarbostaden vid Österbors byskola. Skolan har inte huserat några elever eller hållit några lektioner på ganska många år och således kan vem som helst bo här numera! Huset byggdes under en tid då läraryrket hade hög status, så det murade huset med putsad fasad sticker ut lite extra här bland de rödfärgade bondgårdarna med vita knutar. Läget är idylliskt vackert mitt i jordbruksbygden med storslagen utsikt över ängarna i väster. Trädgården är något alldeles extra med sina silvergranar och prunkande nyponrosor, en välvuxen och ståtlig lönn skyddar från solen under dagens hetaste timmar. Fastigheten är ansluten till byns gemensamma vatten och avloppsförening, vilken fungerar på samma sätt som att ha kommunalt VA anslutet. Uppvärmning sker med pellets, fungerar även med ved efter mindre ombyggnad. Ett rejält uthus finns att tillgå på den stora tomten. Här finns plats för både bil och förvaring. Besiktningsprotokoll finns under fliken dokument på vår hemsida. Varmt välkommen på visning!

Smedens väg 4, Österfärnebo, Sandvikens kommun

Smedens väg 4

Gård/Skog
Österfärnebo, Sandvikens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken
2 500 000 kr
130 m²
4 rum
9 ha tomt

Välkommen till byn Sterte Kvarn och denna fantastiska gård med massor av detaljer och egenheter som kan golva den mest kräsne! Här går det att bedriva ett mindre jordbruk, göra till hästgård eller bara leva lantlivet och ta ved till brasan från egen mark. Huset har fyra rum och kök, badrum, wc och inredda kattvindar, så yta och plats finns så det räcker till. Här inne finns massor av spännande detaljer att upptäcka, köket med sina handmålade köksluckor är verkligen one of a kind, sovrummet på övervåningen med synliga takbjälkar och fönster in mot övre hallen är en annan höjdpunkt! Ladugården som för övrigt har fått nytt plåttak på senare år (2003/2023) inrymmer massor av förvaring samt möjlighet till djurhållning, senast har här hållits får. Egna hagar finns i direkt anslutning till huset och ladugården men även på andra sidan vägen för dig som behöver mer. Vi ses på visningen!

Sandavägen 9, Österfärnebo, Sandvikens kommun

Sandavägen 9

Villa
Österfärnebo, Sandvikens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken
850 000 kr
87 + 50 m²
4 rum
2 424 m² tomt

Välkommen till denna hemtrevliga och väl underhållna mindre tvåplansvilla med centralt läge i Österfärnebo. Här finner du vardagsrum, kök, badrum, tre sovrum samt källare med tvättstuga och förvaring. Allt paketerat i ett idylliskt rött hus med vita knutar! Mycket är renoverat på senare år och väl underhållet med bland annat nya fönster och värmepump (innedel). Fiber finns indraget. Uppvärmning sker via två luftvärmepumpar samt innedel till luft/vattenvärmepump. Välkommen på visning!

  • Plus
Valhallavägen 16C, Centralt, Sandvikens kommun

Valhallavägen 16C

Lägenhet
Centralt, Sandvikens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken
575 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 548 kr/mån
9 504 kr/m²

Varmt välkommen till denna tvårumslägenhet om ca 60 kvm i populära BRF Enen, belägen i centrala Sandviken med både parkbadet och stadsparken som granne, ett stenkast från centrum! Lägenheten är rymlig med bra planlösning och har fönster i två väderstreck, som medför ett genomgående ljust intryck. Du välkomnas in i hallen som inrymmer både förvaring och en spegelvägg. Därifrån nås lägenhetens kök som har mycket förvaring och en tålig bänkskiva i rostfritt stål. De stora fönsterna ger ett fint ljusinsläpp, vilket gäller även sovrummet och vardagsrummet. Från vardagsrummet nås den luftiga inglasade balkongen med härlig utsikt över parkens grönska. Föreningen är mycket omtyckt av de boende, i samma hus finner du bland annat förråd, cykelförråd och tvättstuga. Den låga avgiften inkluderar till och med internet, vilket medför ett mycket billigt boende. Som om inte det vore nog så ingår nästan tiotusen kronor (9995 kr) i inre fond som du kan renovera/reparera för! Välkommen på visning!

  • Balkong
Söråsbovägen 8, Tärnsjö, Heby kommun

Söråsbovägen 8

Gård/Skog
Tärnsjö, Heby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken
3 250 000 kr
107 + 50 m²
4 rum
7 ha tomt

Välkommen till en mycket väl omhändertagen Lantbruksfastighet nära centrala Tärnsjö! Här bor du lantligt med närhet till service och på lika långt avstånd till Uppsala, Västerås och Gävle! Bostadshuset har renoverats omfattande under de senaste åren. Här är det nytt tak, nya treglasfönster, ny bergvärmepump mm. Det senaste som hände var att det blev nymålat i oktober 2023. Inte nog med att bostadshuset är renoverat så är även ladugården påkostad en hel del med nytt tak och ny panel, även el har dragits om. En solcellsanläggning med 39 paneler är installerad på ladans tak i optimalt söderläge, säg hej då till dyra elräkningar! Här bor du utan att överdriva, väldigt billigt! Vi ses på visningen!

  • Energieffektiv

Visar alla 7