Mäklare Linda Hallebrand

Linda Hallebrand

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kungsforsvägen 30, Järbo, Sandvikens kommun

Kungsforsvägen 30

Villa
Järbo, Sandvikens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken
1 750 000 kr
196 + 96 m²
6 rum
1 403 m² tomt

Rymlig och välplanerad familjevilla med centralt läge i Järbo. Villan har smakfullt renoverats med den äldre charmen väl bevarad. Vackert lantkök, charmiga trägolv och möjlighet till flertalet sovrum. Huset är även i mycket gott skick exteriört med nyare fönster med spröjs, nyare yttertak och ommålad fasad. Välskött trädgårdstomt, inramad av staket, med fina planteringar och sittplatser såväl i trädgården som i det friliggande uterummet. Huset ligger med centralt läge med närhet till skola, förskola, affär, bibliotek och busshållsplats. Varmt välkomna på visning!

Lillstuvägen 25, Järbo, Sandvikens kommun
  • Mån 26 feb kl 15:30

Lillstuvägen 25

Villa
Järbo, Sandvikens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken
1 475 000 kr
201 m²
7 rum
1 028 m² tomt

Välkomna till denna stora och välplanerade villa i barnvänliga Järbo! Med en imponerande bostadsyta på 201 kvadratmeter och hela 5 sovrum finns här gott om utrymme för hela familjen att trivas och växa. Interiört öppnar sig en välplanerad layout som skapar en harmonisk atmosfär. De generösa sällskapsytorna ger utrymme för både avkoppling och sociala tillställningar. Läget är perfekt för barnfamiljer med närhet till förskola, skola, busshållplats och andra bekvämligheter. Samtidigt erbjuds lugnet och tryggheten som kommer med att bo i ett barnvänligt område. Den rymliga tomten erbjuder gott om lekyta för barnen samtidigt som föräldrarna kan koppla av i det rymliga uterummet eller på terrassen. Stenlagd infart och stenmur ger ett trevligt och välkomnande intryck. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Kyrkogårdsvägen 7, Hofors, Hofors kommun

Kyrkogårdsvägen 7

Villa
Hofors, Hofors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken
2 350 000 kr
310 + 154 m²
9 rum
4 601 m² tomt

Nu finns en unik möjlighet att förvärva den tidigare Prästgården i Hofors. Här erbjuds ett representativt boende i charmig och rymlig villa, belägen med vackert läge i attraktivt område. Huset är mycket välplanerat och erbjuder ett boende utöver det vanliga. Planlösningen är ljus och rymlig med hög takhöjd, vackra parkettgolv, öppna spisar och inte minst stora fönster och fina spegeldörrar och detaljer. Trevlig och högt belägen trädgårdstomt med bra läge, fin uteplats, fruktträd och friliggande garage. Varmt välkomna med Er intresseanmälan!

  • Plus
Vikingavägen 14B, Sandviken, Sandvikens kommun
  • Tis 27 feb kl 14:00

Vikingavägen 14B

Lägenhet
Sandviken, Sandvikens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken
325 000 kr
48 m²
2 rum
vån 1/2
4 245 kr/mån
6 771 kr/m²

Välkommen till en hemtrevlig 2:a, bekvämt belägen på första våningen efter lugna Vikingavägen. Här finner Ni en praktiskt planerad lägenhet med ett trivsamt kök och rymligt vardagsrum med utgång till balkong. Här bor du i ett lugnt och trevligt område med en blandning av villor, lägenheter och radhus inom samma kvarter. Att finna parkering för dina besökare är sällan ett problem. Den omtyckta matbutiken Ica Björksätra nås med en kort promenad. Lokalbussen har hållplats alldeles i närheten. Kort och gott, ett utmärkt område för dig som inte vill bo mitt i stan men ändå vill ha nära till bekvämligheter!

  • Plus
  • Balkong
Torgbacken 2, Kungsgården, Sandvikens kommun

Torgbacken 2

Lägenhet
Kungsgården, Sandvikens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken
155 000 kr
26,5 m²
1 rum
vån 2/3
2 628 kr/mån
5 849 kr/m²

Här finns en mysig lägenhet i Kungsgården perfekt som förstaboende eller som pendlarbostad för dig som önskar en övernattningslägenhet med lugnt läge. Väldisponerad lägenhet, om 26,5 kvm, med fint ljusinsläpp. Lägenheten ligger på andra våningen i lugnt och trivsamt område med direkt närhet till mataffär och restaurang. Pendlingsmöjligheterna är goda och lättsamma, då såväl busshållsplats som E16 ligger i nära anslutning till bostaden. Varmt välkomna på visning!

Långgatan 6, Hofors, Hofors kommun

Långgatan 6

Villa
Hofors, Hofors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken
1 050 000 kr
104 + 78 m²
4 rum
1 376 m² tomt

Välkomna till denna välplanerade och trevliga villa med mycket trivsam och privat tomt. Huset har bra planlösning och stort vidbyggt dubbelgarage. Lättskött och trevlig trädgårdstomt med stora öppna lekytor, fruktträd, bärbuskar samt fina planteringar och damm. Inglasat uterum samt en stor terrass med gott om plats för familj och vänner att samlas på. Närhet till fina promenadstråk och förskola. Välkomna på visning!

Visar alla 6