Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Linda Hallebrand

Linda Hallebrand

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Norrlandsgatan 8, Järbo, Sandvikens kommun
Norrlandsgatan 8, Järbo, Sandvikens kommun, bild 2
Norrlandsgatan 8, Järbo, Sandvikens kommun, bild 3

Norrlandsgatan 8

Villa
Järbo, Sandvikens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken
2 250 000 kr
200 + 7 m²
7 rum
1 012 m² tomt

Välkomna till denna stora och välplanerade villa i barnvänliga Järbo! Med en bostadsyta på hela 200 kvadratmeter och möjlighet till flertalet sovrum finns här gott om utrymme för hela familjen att trivas och växa. Den imponerande utbyggnaden erbjuder generösa sällskapsytor med stora fönsterpartier och utrymme för både avkoppling, arbete och sociala tillställningar. Bergvärme och energispis ger såväl god komfort som lägre driftskostnad. Den mycket välskötta och trevliga hörntomten erbjuder gott om lekyta för barnen samtidigt som föräldrarna kan koppla av på den rymliga terrassen. På tomten finns även ett friliggande garage och en rymlig redskapsbod. Läget är perfekt för barnfamiljer med närhet till förskola, skola, busshållplats och andra bekvämligheter. Samtidigt erbjuds lugnet och tryggheten som kommer med att bo i ett barnvänligt område. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Kanalgatan 11, Hofors - Centralt, Hofors kommun
Kanalgatan 11, Hofors - Centralt, Hofors kommun, bild 2
Kanalgatan 11, Hofors - Centralt, Hofors kommun, bild 3

Kanalgatan 11

Villa
Hofors - Centralt, Hofors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken
3 950 000 kr
247 + 68 m²
8 rum
2 694 m² tomt

Representativt boende i charmig och rymlig villa, belägen med vackert läge i attraktivt område. Huset är mycket välrenoverat och erbjuder ett boende utöver det vanliga. Planlösningen är ljus och rymlig med hög takhöjd, vackra parkettgolv, eldstäder och inte minst stora fönster samt fina spegeldörrar och detaljer. Smakfullt renoverat kök och badrum. Nyare fönster, yttertak samt ny el, vatten och avlopp från gatan. Ny bergvärmepump samt flertalet eldstäder. Trevlig tomt med bra läge, fin uteplats, friggebod/uterum och dubbelgarage. Huset ligger med centralt men ändå avskilt läge efter lugn återvändsgata med gångavstånd till allt vad centrala Hofors har att erbjuda. Mysiga Hammardammen med fiskebrygga och motionsspår finns också inom bekvämt gångavstånd. Varmt välkomna på visning av denna fantastiska bostad!

  • Premium
Smedsgatan 14, Hofors, Hofors kommun

Smedsgatan 14

Villa
Hofors, Hofors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken
795 000 kr
96 + 123 m²
4 rum
1 097 m² tomt

Välkomna till denna trevliga villa med lugnt läge på stor hörntomt. Villan är hemtrevlig med välplanerad planlösning med stora ljusinsläpp och tre sovrum i nära anslutning till varandra. Vardagsrum med dubbla fönster och utgång till altan. Stor och lättskött trädgårdstomt med privat hörnläge. Huset har nyare plåttak och fiber installerat. På fastigheten finns även ett vidbyggt garage med fjärrstyrd port. Varmt välkomna med Er intresseanmälan!

Eriksgatan 17, Hofors - Centralt, Hofors kommun
  • Tis 6 aug kl 15:00

Eriksgatan 17

Villa
Hofors - Centralt, Hofors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken
1 095 000 kr
180 + 88 m²
6 rum
1 642 m² tomt

Välplanerad och rymlig villa med en känsla av hemtrevnad och planlösning med härlig rymd och generösa sällskapsytor. Grönskande trädgårdstomt med flertalet fruktträd och bärbuskar. Nyare duschrum på entréplanet samt nya fönster och ytterdörr. Stor altan och en mysig friliggande uteplats i trädgården omgärdad av väldoftande syrénbuskar. Närhet till allt vad centrala Hofors har att erbjuda såsom butiker, förskola, skola och natur. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Bollvägen 11B, Sandviken, Sandvikens kommun

Bollvägen 11B

Lägenhet
Sandviken, Sandvikens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken
395 000 kr
28 m²
1 rum
vån 2/2
2 934 kr/mån
14 107 kr/m²

Välkommen till en trivsam och välplanerad 1:a med stor, inglasad balkong och utmärkt läge efter lugna Bollvägen. Lägenheten är smakfullt inredd med enhetliga och stilrena färger. Vardagsrum med praktisk sovalkov och köksavdelning med gråa skåpluckor och vitvaror i rostfri och vit design. Fräscht duschrum med våtrumsmatta. Stor, inglasad balkong med gott om plats för möbelmang och fin utsikt mot föreningens trevliga innergård. Mycket bra och skötsam förening. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
Hoforsvägen 71, Hofors, Hofors kommun
  • Tis 6 aug kl 14:00

Hoforsvägen 71

Villa
Hofors, Hofors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken
750 000 kr
72 + 5 m²
3 rum
1 687 m² tomt

Mindre enplansvilla/fritidshus med lugnt och trivsamt läge ett stenkast från Sälgsjön. Fastigheten består av ett boningshus om 3 rok och ett mysigt härbre bestående av ett rymligt gästrum och bra förvaring. På den trevliga, uppvuxna trädgårdstomten finns även ett garage, vedbod och redskapsbod. Det här är ett perfekt hus för Dig som söker ett boende som ligger vackert inbäddad i grönskande natur. Endast en kort promenad till sjö med bad och fiskemöjligheter. Välkomna på visning!

  • Plus
Polhemsgatan 13A, Örta, Sandvikens kommun

Polhemsgatan 13A

Lägenhet
Örta, Sandvikens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken
575 000 kr
59 m²
2.5 rum
vån 3/3
4 323 kr/mån
9 746 kr/m²

Välkommen till denna mysiga och karaktärsfulla 2,5:a om 59 kvadratmeter med fina ytskikt och fönster i flera väderstreck som ger ett härligt ljusinsläpp. Känslan av hemtrevnad karaktäriserar denna bostad som är i fint skick med helkaklat badrum med egen tvättmaskin, kök med separat matrum som även kan användas som ett extra sovrum. Vardagsrummet har ett trevlig burspråk som släpper in extra ljus och ligger i anslutning till stor inglasad balkong med sol från mitt på dagen till sen kväll. Föreningen är mycket omtyckt och har bra ordning, i avgiften ingår värme, vatten, tv och bredband. Välkomna på visning!

  • Balkong

Visar alla 7