Mäklare Linda Hallebrand

Linda Hallebrand

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Centralgatan 57, null, Hofors kommun

Centralgatan 57

Villa
Hofors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken

1 250 000 kr

149 m²

6 rum

1 463 m² tomt

I lugnt med ändå centralt villaområde i Hofors befinner sig denna trevliga och välskötta villa med pool. Denna välplanerade villa erbjuder ett bekvämt boende med mycket generösa sällskapsytor, stora fönsterpartier och fina parkettgolv. Här finns även gott om plats för familjen med totalt 4 sovrum. Uppvuxen trädgårdstomt med stora lekytor och pool med privat läge. Huset har nyare yttertak och ett stort garage i 2 plan. Till fastigheten finns även en mycket rymlig uthuslänga/verkstad som har renoveringsbehov men erbjuder stora möjligheter. Detta boende utgör ett mycket bra val för barnfamiljen med närheten till skola, förskola och natur. Välkomna på visning!

  • Plus
Allévägen 25, Sandviken, Sandvikens kommun
  • Tor 9 feb kl 12:00

Allévägen 25

Villa
Sandviken, Sandvikens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken

2 495 000 kr

150 m²

6 rum

1 245 m² tomt

Välkomna till denna välplanerade och mycket välskötta villa med högt läge i populära Barrsätra. Villan har renoverats löpande och utgör idag ett mycket trevligt hem av god standard såväl exteriört som interiört. Taket lades om 2010 och nya fönster installerades 2019. Smakfullt kök, vardagsrum med generösa ljusinsläpp, rymliga sovrum samt renoverat duschrum. Stor altan i vinkel med både en öppen och en inglasad del med utsikt över den trevliga tomten. Fjärrvärme och rejäl uthuslänga. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Olanders väg 2, Torsåker, Hofors kommun

Olanders väg 2

Villa
Torsåker, Hofors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken

2 475 000 kr

222 m²

9 rum

2 314 m² tomt

Välkomna till denna charmiga villa i Torsåker, här erbjuds ett unikt tillfälle att förvärva en stor trävilla anno 1925 med bedårande utemiljö och högt läge. Villan ligger i en anrik bygd med närhet till en natur där historiens vingslag verkligen gör sig närvarande. Här finns möjlighet för den stora familjen att bo rymligt och ståndsmässigt med den äldre charmen väl bevarad. Interiören är tidsenlig med vackra trägolv, höga fönster och flertalet kakelugnar och kaminer. Villan har även hög komfort och standard via bergvärme, nyare yttertak och kommunal v/a. Mycket trevlig och lummig trädgårdstomt med lugnt men ändå centralt läge. Varmt välkomna på visning av denna fantastiska bostad som ska ses och upplevas på plats!

  • Plus
Göklundsvägen 10B, Hofors - Centralt, Hofors kommun

Göklundsvägen 10B

Lägenhet
Hofors - Centralt, Hofors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken

70 000 kr

54,5 m²

2 rum

3 490 kr/mån

1 284 kr/m²

Välkomna till en ljus och välplanerad 2:a med högt läge. Lägenheten har renoveringsbehov men välplanerade och rymliga rum med generösa ljusinsläpp. Balkong med soligt läge. Här bor du med centralt toppläge med det mesta beläget inom bekvämt gångavstånd. Välkomna på visning!

  • Balkong
Brännkärrsgatan 35C, Hofors - Centralt, Hofors kommun
  • Mån 6 feb kl 15:30

Brännkärrsgatan 35C

Lägenhet
Hofors - Centralt, Hofors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken

150 000 kr

62 m²

2 rum

3 948 kr/mån

2 419 kr/m²

Välkomna till en ljus och trevlig tvårumslägenhet på lugn men central gata. Lägenheten har välplanerade och rymliga rum med generösa ljusinsläpp från tre olika håll. Balkong med soligt läge och trevlig utsikt över den trevliga innergården. Här bor du med centralt toppläge med det mesta beläget inom bekvämt gångavstånd. Välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 5