Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Linda Hallebrand

Linda Hallebrand

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kungsforsvägen 30, Järbo, Sandvikens kommun

Kungsforsvägen 30

Villa
Järbo, Sandvikens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken
1 750 000 kr
196 + 96 m²
6 rum
1 403 m² tomt

Rymlig och välplanerad familjevilla med centralt läge i Järbo. Villan har smakfullt renoverats med den äldre charmen väl bevarad. Vackert lantkök, charmiga trägolv och möjlighet till flertalet sovrum. Huset är även i mycket gott skick exteriört med nyare fönster med spröjs, nyare yttertak och ommålad fasad. Välskött trädgårdstomt, inramad av staket, med fina planteringar och sittplatser såväl i trädgården som i det friliggande uterummet. Huset ligger med centralt läge med närhet till skola, förskola, affär, bibliotek och busshållsplats. Varmt välkomna på visning!

Torgbacken 2, Kungsgården, Sandvikens kommun

Torgbacken 2

Lägenhet
Kungsgården, Sandvikens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken
155 000 kr
26,5 m²
1 rum
vån 2/3
2 628 kr/mån
5 849 kr/m²

Här finns en mysig lägenhet i Kungsgården perfekt som förstaboende eller som pendlarbostad för dig som önskar en övernattningslägenhet med lugnt läge. Väldisponerad lägenhet, om 26,5 kvm, med fint ljusinsläpp. Lägenheten ligger på andra våningen i lugnt och trivsamt område med direkt närhet till mataffär och restaurang. Pendlingsmöjligheterna är goda och lättsamma, då såväl busshållsplats som E16 ligger i nära anslutning till bostaden. Varmt välkomna på visning!

Långgatan 6, Hofors, Hofors kommun

Långgatan 6

Villa
Hofors, Hofors kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken
1 050 000 kr
104 + 78 m²
4 rum
1 376 m² tomt

Välkomna till denna välplanerade och trevliga villa med mycket trivsam och privat tomt. Huset har bra planlösning och stort vidbyggt dubbelgarage. Lättskött och trevlig trädgårdstomt med stora öppna lekytor, fruktträd, bärbuskar samt fina planteringar och damm. Inglasat uterum samt en stor terrass med gott om plats för familj och vänner att samlas på. Närhet till fina promenadstråk och förskola. Välkomna på visning!

Visar alla 3