Mäklare Linda Hallebrand

Linda Hallebrand

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kungsbergsvägen 73, Kungsberg, Sandvikens kommun
  • Kommande

Kungsbergsvägen 73

Villa
Kungsberg, Sandvikens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken

2 995 000 kr

260 m²

5 rum

8 265 m² tomt

Välkommen till Kungsbergsvägen 73 och denna charmiga villa/gård med tillhörande gästhus och ekonomibyggnad med tre stallboxar! Bostadshuset är en trivsam villa med stor charm och anor från tidigt 1900-tal. Här finns fina detaljer bevarade såsom vackra trägolv, spegeldörrar, pärlspontpanel och flertalet eldstäder. Huset har välplanerad planlösning med rymliga och fint inredda rum med den äldre charmen väl bevarad och ett härligt uterum med underbar utsikt över tomten. På gården finns även ett charmigt gästhus, anno runt 1850-talet, om 3 rok samt en rymlig ekonomibyggnad med gott om förvaringsutrymme, sadelkammare, bilplats/verkstad och tre stallboxar. Vidare så finns även en byggnad där pannrummet är placerat med kulvert vidare till boningshus och gästhus. Här finns även en mysig bastu med utsikt ner över bäcken samt ett tillhörande trädäck med badtunna. På fastigheten finns även en redskapslänga med carport för två bilar. Med dess vackra omgivningar och närhet till Kungsberget och dess fantastiska skidåkning är detta ett riktigt paradis för naturälskaren! Varmt välkomna med Er intresseanmälan!

  • Plus
Solbergsvägen 5D, Sandviken - Centralt, Sandvikens kommun
  • Kommande

Solbergsvägen 5D

Radhus
Sandviken - Centralt, Sandvikens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken

1 795 000 kr

108 m²

3 rum

6 088 kr/mån

16 620 kr/m²

Välplanerat och fint renoverat bostadsrättsradhus med bra läge i populärt område. Bostaden har ljus och trevlig planlösning och genomgående nya ytskikt. Rymligt vardagsrum med fint och enhetligt golv, stora fönsterpartier och utgång till uterum och trädgård. Smakfullt inrett och välplanerat kök i stilren design. Helkaklat badrum och duschrum. Trevlig och lättskött liten gräsyta intill den inglasade altanen/uterummet. Carport med plats för 1 bil. Här är det bara att flytta in och börja njuta! Välkomna med Er intresseanmälan!

  • Plus
  • Uteplats
Promenaden 2, Sandviken - Centralt, Sandvikens kommun
  • Kommande
Promenaden 2, Sandviken - Centralt, Sandvikens kommun, bild 2
Promenaden 2, Sandviken - Centralt, Sandvikens kommun, bild 3

Promenaden 2

Lägenhet
Sandviken - Centralt, Sandvikens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sandviken

1 195 000 kr

82,5 m²

4 rum

5 129 kr/mån

14 485 kr/m²

Varmt välkomna till en av Promenadens allra finaste lägenheter, som dessutom är omgjord till en välplanerad 4:a! Denna lägenhet är i absolut toppskick! Här erbjuds en smakfull och stilren bostad som renoverats i sin helhet under 2019 i enhetlig stil med genomgående påkostade materialval. Välplanerat kök och Wc-rum samt nya kvalitetsgolv och ytskikt. Vidare så finns här ett utbyggt och helt omgjort duschrum i toppklass med plats för tvättpelare och tre rymliga och välplanerade sovrum. Hela lägenheten har smart-belysning som man enkelt kan styra med mobilen. Rymlig balkong med utgång från huvudsovrummet. Här är det bara att flytta in och njuta av en bostad utöver det vanliga! Välkomna med Er intresseanmälan!

  • Premium
  • Balkong

Visar alla 3