Ordensvägen 2

Olofströms kommun Se på karta

450 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
46 m²
Tomtarea
1742 m²
Byggår
1973
Driftkostnad
15 400 kr/år
Antal besök
5 608
Dagar på Hemnet
20

I den lilla byn Hemsjö finner vi en charmig stuga längs med en idyllisk byväg. Stugan är placerad på en ca 1742 kvm stor lummig tomt inbäddad i grönska. Här bor man naturnära med Mörrumsån alldeles nära. Längs med ån kan man fiska, spana efter fåglar, vandra eller cykla längs med den gamla banvallen eller Laxaleden som passerar byn. Detta boende är speciellt anpassa för er som uppskattar ett rikt friluftsliv i ett av Sveriges vackraste naturområden. Mörrumsån är vida känt i världen som ett av de finaste åarna för laxfiske. Du kommer bo granne med naturen men ändå med närhet till annan bebyggelse och tryggheten det skapar att bo med grannar. Det är också nära till service, 10 min till Svängsta och 25 min till Karlshamn.

Huset som är byggt 1973 har en boarea på 46 kvm fördelat på 3 rum och kök. Stugan erbjuder rymligt vardagsrum med braskamin, 2 små sovrum, 1 badrum och funktionellt kök som fyller alla praktiska krav. Köket leder även till en altan i österläge där man kan sitta i soluppgången och skapa minnen med vänner och familj under somrarna. Föredrar man solnedgång tar man plats på verandan på framsidan av huset där man ser solen sakta försvinna bakom grannens tak.

I detta eventuella köp får man ett som säljaren kallar "klassiskt hus från Emil i Lönneberga" med på köpet. Detta vilket användes som verkstad eller aktivitetshus är i behov av renovering, men för en konstnär eller familj med drömmar skulle man kunna återuppliva denna byggnad och börja skapa vackra ting.

Fastigheten säljs med friskrivning för dolda fel!

I coronatider tänker vi på hälsan först och främst. Vill man ha privat visning så ordnar vi det. Vid bokade visningar försöker vi sprida ut deltagare och håller avstånd.

Välkommen att kontakta oss för visning!

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Martin Florén

Egendomsbyrån AB
Mäklare Martin Florén, Egendomsbyrån AB

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.