Fasanvägen 23

Örby, Marks kommun Se på karta

2 650 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
48 m²
Tomtarea
1 148 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1969
Driftkostnad
23 595 kr/år

Totalrenoverat fritidshus med åretruntstandard - perfekt för dig som söker en mindre bostad eller ett fritidshus i gott skick. Samtidigt finns möjligheten för dig som vill att bygga med sjönära läge då detaljplanen godkänner en byggnad på totalt 200 kvadratmeter tack vare tomtens storlek på 1148 kvm och en av de största i området.

Sedan år 2020 har bostaden så gott som totalrenoverats med allt från nytt bjälklag, ny el, ny fasad och fönster till den ombyggda planlösningen med nytt, fullt utrustat och smakfullt kök mellan vardagsrummet och de två mysiga sovrummen. De nya stora fönstren skapar ett härligt ljus inomhus och knyter samman vardagsrummet med den stora altanen att nyttja så fort vädret tillåter. Fiber finns såklart också installerat.

Den plana, lättskötta tomten är dränerad och sköts enkelt med en självgående gräsklippare. Här finns en friggebod som idag används som lusthus för att duka upp till festligheter och intill finns en helt ny gäststuga med ett extra isolerat gästrum samt en verkstadsdel. På Fasanvägen bor du lugnt och skyddat, ett stenkast från den mycket omtyckta badplatsen Mos Strand . Övre Krok är ett mycket trevligt sommarstugeområde där många valt allt bygga om stugorna till villor för åretruntboende.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Kinna

Kontakta mäklaren

Emma Lundin

Svensk Fastighetsförmedling Kinna
Mäklare Emma Lundin, Svensk Fastighetsförmedling Kinna
0320-20 99 53

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.