Svensk Fastighetsförmedling Kinna

Svensk Fastighetsförmedling Kinna

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Varbergsvägen 82, Skene, Marks kommun
 • Tis 13 jun kl 16:30

Varbergsvägen 82

Villa
Skene, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna

4 950 000 kr

200 m²

7 rum

1,1 ha tomt

Varmt välkommen till "Villa Berga", denna vackra disponentvilla från förra sekelskiftet med absolut bästa läge med utsikt över Viskadalen och Skene. Den grindförsedda entrén till fastigheten leder genom en allé på den nyasfalterade vägen upp till villan som ligger på tomtens högsta punkt. Den stora parkliknande tomten är närmare 12 000 kvm och bildar en egen oas centralt i byn och kantas av vacker lövskog där vitsipporna står i full blom nu på vårkanten. På tomtens mitt ligger den stora poolen med ett härligt pooldäck med en rejäl pergola för underbara sommarkvällar med familj och vänner. Vid sidan finns det stora dubbelgaraget med gott om utrymme för bilar och förvaring och tomten har även en bakre infart för smidig tillgänglighet. Tomten är inte detaljplanerad vilket ger goda möjligheter för den som vill utveckla fastigheten och t ex stycka av fler tomter. Uppe vid huset finns flera parkeringsplatser i anslutning till entrén. Väl inne möts man av högt till tak och mycket ljusinsläpp med genomgående vacker fiskbensparkett och tidstypiska listverk och stuckaturer. Till höger ligger det välutrustade ljusa köket som via serveringsgången leder en mot matsalen. Här finns gott om plats för många sittande gäster och ligger i fil mot det stora vardagsrummet med stilren vedkamin centralt placerad i rummet. Här finns även en ljus härlig glasveranda samt öppet mot det stora hemmakontoret. På övre planet finns sovrumsavdelningen med ett stort master bedroom med balkong med fantastisk utsikt över Skene. Här finns ytterligare tre stycken rejäla sovrum samt ett snyggt helkaklat badrum med takfönster. Alla rum i hela boytan har renoverade ytskikt med ljusa kulörer och stilrena färgval. Från köket når man källaren och en smidig groventré. I källaren finns tvättstuga, pannrum, matkällare. förråd och utrymme för t ex gästrum. Här finns även en extra toalett samt bastu och en klassisk gillestuga. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Råryggen Olsberg 12, Hällingsjö, Marks kommun

Råryggen Olsberg 12

Fritidshus
Hällingsjö, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna

895 000 kr

42 m²

1 245 m² tomt

Välkommen till den lummiga fritidsmiljö med möjligheten att förverkliga din dröm om ett idylliskt fritidshem! Denna fina naturtomt med som en gång varit en dröm för den trädgårdsintresserade väntar på ny ägare. Med en glittrande bäck som slingrar sig genom trädgården blir du ständigt påmind om lugnet och tystheten som naturen har att erbjuda. Fritidshuset behöver en kärleksfull hand och en omfattande renovering så här har ni chansen att utforma fritidshuset efter just er smak. Tänk er att sitta på er egna veranda eller altan, omgiven av grönskande träd och lyssna på det lugna porlet från bäcken. Här är det er fantasi och den tid ni vill lägga ner som sätter gränserna. Fastigheten är redo för omgående tillträde och nuvarande fastighetsägare har för avsikt att lämna stora delar av inventarierna. Är ni redo att flytta ut på landet nu i sommar och kanske till och med fira semester i ert eget fritidshus? Boka då in er till visning!

Furulundsvägen 19, Skene, Marks kommun

Furulundsvägen 19

Villa
Skene, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna

1 590 000 kr

99 m²

5 rum

2 447 m² tomt

Välkommen till denna gedigna villa med högt vackert läge på Haby med vidsträckt utsikt över Skene. Den stora tomten, på nästan 2500 kvm rymmer förutom huset även ett stort garage med verkstad och förråd, uppfart med rejäl parkeringsyta, en stor gräsyta med plats för odling eller möjlig avstyckning samt det lilla huset med grästak som alltid kallats "Torpet". På första plan finns ett stort vardagsrum med ekparkett och vacker utsikt och ett allrum med utgång till altanen på baksidan. Här finns även tre rymliga sovrum, kök med matplats och badrum. I källaren finns en mysig gillestuga med trägolv och öppen spis samt ett stort hobbyrum med trägolv och ljusa väggar som gör huset väldigt rymligt. I källaren finns också tvättstuga och gott om plats för förvaring. Kort sagt ett hus med vackert läge och mycket potential! Kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling för mer information och kommande visningstider.

Björkgränd 5, Öxabäck, Marks kommun

Björkgränd 5

Villa
Öxabäck, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna

1 790 000 kr

120 m²

5 rum

816 m² tomt

Välkommen till denna mycket välskötta villa med vackert lantligt läge i utkanten av Öxabäck. Huset ligger helt ostört som sista hus på gatan och gränsar mot öppen mark med naturen inpå knuten. Huset känns rymligt och här finns gott om plats för barnfamiljen eller för er som vill ha utrymme för aktiviteter och gäster. På första plan finns ett rejält vardagsrum med stora fönster med utsikt över de öppna markerna intill. Här finns även två rejäla sovrum och ett mysigt kök med utgång till den överbyggda altanen på baksidan samt ett fint helkaklat badrum. På övre planet finns en möblerbar hall samt toalett och två sovrum. I källarplanet finns både gillestuga och gästrum samt sedvanliga utrymmen med bastu, tvättstuga förråd och pannrum. Huset har två härliga altaner med morgonsol på den ena och härlig kvällssol på den andra. Här finns även ett rejält vidbyggt garage samt ett nybyggt gästhus på tomten. Varmt välkommen att kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling för mer information och kommande visningar!

Bua Långared 4, Hyssna, Marks kommun

Bua Långared 4

Villa
Hyssna, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna

3 490 000 kr

150 m²

5 rum

998 m² tomt

Välkommen till denna nybyggda villa i 1 1/2 plan med lugnt lantligt läge strax utanför Hyssna nära badplatsen vid Lilla Hålsjön. Huset ligger högt och vackert och har en härlig terass runt tre sidor med sol från tidig morgon till sen kväll. På första plan finns ett stort härligt vardagsrum med stora fönster för mycket ljusinsläpp och altandörrar mot altanen både i söder och väster. Vardagsrummet ligger i öppen planlösning mot köket med gott om utrymme för både stora sällskap och vardagsmys. På förts plan finns även ett väl tilltaget sovrum med egen walk-in closet, helkaklat badrum och tvättstuga. På andra våning finns ytterligare ett stort vardagsrum med stora fönster upp till gavelspetsen med härlig utsikt mot naturen. Här finns även två mysiga sovrum samt en toalett. Kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling för mer information och kommande visningar!

Tvärdalsvägen 10, Sätila, Marks kommun

Tvärdalsvägen 10

Villa
Sätila, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna

4 475 000 kr

153 m²

6 rum

1 065 m² tomt

Välkommen till Tvärdalsvägen 10, ett rymligt och mycket välskött 20 -tals hus med högt läge och vidsträckt utsikt. Huset har fina ytskickt då till mesta del parkett på golven i umgängesytorna och klinkers i våtutrymmena. Gott om umgängesytor såväl inne som ute. Det värms upp med bergvärme och på taket ligger solpaneler med tillhörande batteripaket vilket medför låga driftskostnader. Huset har energiklass A. Väl omhändertagen trädgård med berg i dagen och plats för odling. På tomten finns även ett dubbelgarage byggt 2006 med ett gästrum samt tillhörande badrum (-15) Huset ligger i ett populärt område med närhet till bra kommunikationer, affär, fina motionsspår/skogsområde, skola samt förskola. Promenadavstånd till fina bad i Lygnern . För dig som pendlar nås Göteborg och Kungsbacka inom 30 minuter.

Mullskårsgatan 34, Skene, Marks kommun
 • Tis 20 jun kl 16:00

Mullskårsgatan 34

Lägenhet
Skene, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna

1 250 000 kr

92 m²

3 rum

6 521 kr/mån

13 587 kr/m²

Varmt välkomna till denna trivsamma och vackra bostadsrätt belägen i radhuslänga i centrala Skene. Bostaden är ljus och fräsch och rymmer hela 92 kvm. På baksidan finns en underbar insysnskyddad och stenlagd uteplats. Här bor du mycket centralt och familjevänligt med närhet till bland annat matbutiker, skola, idrottsanläggningar och bra kommunikationer. Affärer ligger precis runt hörnet, Bra kommunikationer en kort promenad bort och Hedgärdessjön når du enkelt med cykel. Detta är en bostad med ett perfekt läge i hjärtat av Skene.

 • Plus
Hallagärdesvägen 10, Fritsla, Marks kommun

Hallagärdesvägen 10

Villa
Fritsla, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna

1 500 000 kr

95 m²

4 rum

2 300 m² tomt

Glumse 4, Öxabäck, Marks kommun

Glumse 4

Fritidshus
Öxabäck, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna

1 495 000 kr

58 m²

4 rum

774 m² tomt

Välkommen till Glumse 4 ett mindre hus som passar både som fritidshus och åretruntboende , fritt och lugnt läge mellan Örby och Öxabäck. Omgiven av fin natur och några få grannar, närhet till flera fina bad och fiskesjöar. Stor tomt med plats för både lek och odling samt en härlig utsikt över ängar och skog. Utöver den lilla villan finns även ett garage med förråd och bastu samt en fristående friggebod. Gångavstånd till busshållsplats och med bil når du Borås på ca 40 min och Göteborg och Varberg på strax över en timme. Välkommen att boka dig på visning.

Bockhagsvägen 10, Torestorp, Marks kommun

Bockhagsvägen 10

Fritidshus
Torestorp, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna

1 695 000 kr

52 m²

4 rum

2 508 m² tomt

Söker man ro och fågelkvitter då har man kommit rätt. Byggnaderna är fördelade på två fastigheter som båda ingår i köpet. Med Öjasjön vid bergets fot ligger detta hus med otroligt vacker utsikt högst uppe på berget. Strömmens fritidsområde har många vackra promenadstigar och med områdets gemensamma badplats är ett uppfriskande dopp aldrig långt borta. Boningshuset är välvårdat och med det kompletterande förrådet och den mysiga friggeboden med plats för dubbelsäng så är uppsättningen komplett för midsommar med vänner eller en avkopplande semester. Väl inne i huset möts man av en rymliga hall med kontor/sovrum med altandörr och plats för våningssäng åt vänster och nyrenoverat badrum till höger. Längre fram i korridoren ligger ett större sovrum med plats för dubbelsäng samt ett mindre sovrum. Väl framme i det öppna vardagsrummet/köket så slås man av den otroligt vackra utsikten. Här kan man stå och laga mat med grönskan som växlar över årstiderna som utsikt eller bara njuta framför en varm brasa i kaminen. I köket finns även en praktisk köksingång när matkassarna blivit för tunga. Trädgården är lummig och avskild och på den egna utkiksplatsen har familjen förberett för mysiga kvällar med solnedgången i horisonten. Huset är utrustat med tvättmaskin och de andra moderniteter som krävs för en problemfri vardag och med sina treglasfönster har huset året runt standard. Huset är även utrustat med fiber så möjligheterna till att jobba på distans är goda. Området kring Strömmen erbjuder en rad fritidsaktiviteter och möjligheter till naturupplevelser. Vandra i de omgivande skogarna, fiska i de kringliggande sjöarnas klara vatten eller koppla av på den närliggande kommunala sandstranden. Här finns allt du behöver för att få en paus från vardagens stress och ladda batterierna. Varmt välkommen att lämna ert intresse!

Gallåsen Sommarhultet 2, Björketorp, Marks kommun

Gallåsen Sommarhultet 2

Gård/Skog
Björketorp, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna

1 650 000 kr

37 m²

2 rum

6,4 ha tomt

Välkommen till detta drömställe! Denna charmiga lilla gårdsfastighet, om drygt sex hektar mark erbjuder oändliga möjligheter för dig att förverkliga dina drömmar om ett idylliskt boende nära naturen. Med närhet till badsjöar, öppna åkrar och skog vid åkerkanten, är detta den perfekta platsen för dig som älskar det lantliga livet. Fastigheten är strategiskt placerad med en kort pendelavstånd till både Göteborg och Kungsbacka, vilket ger dig möjlighet att kombinera lugnet på landet med närheten till stadens bekvämligheter och arbetsmöjligheter. Perfekt för dig som söker en harmonisk balans mellan stad och landsbygd. Med över sex hektar mark har du gott om utrymme att skapa din egen hästgård, bygga ett nytt hus eller förverkliga andra drömmar om ett unikt boende. Tänk att vakna upp till vidsträckta åkrar och skogar som sträcker sig så långt ögat kan nå och ha möjlighet att utforska din egen privata oas av natur. Fastighetens nuvarande hus är i behov av renovering, men dess fantastiska läge gör det värt varenda ansträngning. Tänk dig att få sätta din personliga prägel på detta charmiga torp och skapa ditt drömboende precis som du vill ha det. För den som älskar friluftsliv finns det gott om möjligheter att njuta av naturen. Badsjöar i närheten inbjuder till avkopplande dopp under varma sommardagar, medan de omkringliggande skogarna är perfekta för promenader, cykling och utflykter. Här kan du andas in den friska luften och njuta av den natursköna omgivningen varje dag. Detta är en unik möjlighet att äga ditt eget sommartorp på en stor markyta med oändliga möjligheter. Ta chansen att skapa ditt drömboende på denna fantastiska plats och upplev den lugna och natursköna livsstilen. Kontakta oss nu för att boka en visning och upptäcka allt detta underbara sommartorp har att erbjuda! Välkommen att boka in dig till förhandsvisning, aktiv matchning innebär att vi jobbar för att hitta rätt köpare så tveka inte att höra av dig!

 • Uteplats
Gökgatan 3, Kinna, Marks kommun

Gökgatan 3

Lägenhet
Kinna, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna

2 575 000 kr

79,5 m²

3 rum

4 981 kr/mån

32 390 kr/m²

Ta tillfället att bli ny ägare till en av Kinnas finaste bostadsrätter. Denna lägenhet om nästan 80 kvadratmeter och rymliga tre rum och kök i Brf Domherren ligger med bästa läge, avskilt och samtidigt mitt i Kinna. Byggnaden stod klar för inflytt inför sommaren år 2020 och erbjuder allt vad som förväntas av en nybyggd lägenhet och mer därtill. Gedigna materialval såsom ekparkett, fönsterbrädor i natursten, köksinredning från Länghems Kök, helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare och väl valda tillval för en egen prägel. Ett av valen som gjordes var att bygga om en mindre klädkammare i hallen till en extra gästtoalett i mycket fint skick för att ge hemmet två toaletter. Högt upp i huset med söderläge badar lägenheten i solljus genom de stora fönstren med en öppna planlösning som skapar rymd. Den väl tilltagna inglasade balkongen kan nyttjas större delen av året och här finns en härlig utsikt över Kinna kyrktorn och omgivningar. Förutom de två ordinarie sovrummen finns en stor klädkammare som idag fungerar mycket väl som mysigt barnrum och erbjuder plats för vad just du behöver - extra sovrum, arbetsrum eller som tänkt på ritning en lyxig walk in closet. Känslan i bostaden är hemtrevlig och gemytlig med ljusa väggar i vitt eller beige och stora fönster och modern akustikpanel som ger en extra känsla och en röd tråd genom alla rum. Förvaring finns - förutom i klädkammaren - både i hallen och de båda sovrummen som ligger separerade ifrån varandra, dessutom finns ett lägenhetsförråd på bottenplan intill föreningens bastu! Till lägenheten följer även en garageplats som ger dig möjligheten till en skyddad parkering på källarplanet med hiss raka vägen upp till ditt våningsplan. Föreningen har en härlig gemenskap för dig som önskar delta i gemensamma aktiviteter och är väl mån om sina medlemmar med en stabil överblick över ekonomin. Varmt välkommen att kontakta mäklaren vid intresse och för att boka in dig på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Flybacka, Hyssna, Marks kommun

Flybacka

Tomt
Hyssna, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna

2 495 000 kr

3,2 ha tomt

Vid Sandsjön i utkanten av Hyssna ligger området Flybacka - ett mycket vackert område där möjlighet finns att stycka av tomter för ny bebyggelse. Perfekt för att skapa ett lantligt boende med närhet till allt vad vardagslivet kräver. Idag finns en detaljplan över området från år 1965 och finns beskrivet i kommunens översiktsplan för LIS-områden som lämplig för ytterligare framtida bebyggelse. Marks kommun har vid en tidigare ansökan om planändring menat att marken preliminärt kan vara lämplig för ca 12 st nya tomter. I samband med detta och utökad planering av det kommunala VA-systemet bör möjlighet finnas till en ny detaljplan för området. Bebyggelsen i området består idag av mestadels fritidshus där flera nu bor permanent men även ett antal villor och gårdar i omgivningen runt omkring fastigheten. På fastigheten finns en badplats i Sandsjön som nyttjas av de boende i området. På fastighetens 3,2 hektar finns idag ett virkesförråd om ca 250 kubikmeter. Förhandsbesked är sökt för en villatomt utanför den idag detaljplanerade delen av fastigheten gällande nybyggnad av enbostadshus. Området Flybacka är otroligt vackert och präglas av både gran- och ekskogar, hästhagar, sjöar, gårdar och på sina håll små klungor av bebyggelse. Läget i utkanten av Hyssna är Otroligt vackra promenad- och cykelvägar att utforska, knappt 1 km till vägen mellan Sätila och Hyssna där det även är utbyggt med gedigen cykelväg hela vägen till centrala Sätila och Lygnerns vackra strand och badplats. Endast 3 km ut till väg 156 och busshållplats för smidig transport med antingen bil eller buss mot Göteborg och Landvetter, lika nära till den lokala och omtyckta ICA-butiken och centrala Hyssna med skola och barnomsorg, fritidsaktiviteter bland annat. Hyssna erbjuder ett gott serviceutbud med allt som gör din vardag trevligare och mer lätthanterlig, oavsett om ditt ärende är till det lokala bageriet, matbutiken, blomsterbutiken eller av något av caféerna.

Vallbogatan 1A, Kinna, Marks kommun

Vallbogatan 1A

Lägenhet
Kinna, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna

1 295 000 kr

64 m²

2 rum

4 645 kr/mån

20 234 kr/m²

Välkommen till denna drömlägenhet! Denna fantastiska tvårummare på 64 kvadratmeter har allt du behöver för att trivas. Från det moderna badrummet med stilrena detaljer till det platsbyggda köket som utstrålar kvalitet och lyx, är denna lägenhet perfekt för dig som uppskattar det lilla extra. Köket är verkligen något utöver det vanliga och bör ses på plats och kvalitén är högre än vad som normalt sätts in i lägenheter. Balkongen i solläge bjuder på en härlig utsikt och en plats där du kan njuta av en kopp kaffe på morgonen eller ta en avkopplande paus under dagen. Den praktiska planlösningen ger dig en känsla av rymd och ljus, samtidigt som de uttänkta funktionerna gör vardagen enkel och smidig. Lägenheten är helrenoverad, badrummet gjordes 2017 med smakfulla val, nya golv samt samtliga väggar. Nytt golv på balkongen lades 2020 och köket sattes in med millimeterpassning 2021. Tveka inte att boka in er på visningen och upplev själv allt denna fantastiska lägenhet har att erbjuda! Vi ses på visningen!

 • Balkong
Kvarnbacken 10 Storegården Berghcamp, Hajom, Marks kommun
Kvarnbacken 10 Storegården Berghcamp, Hajom, Marks kommun, bild 2
Kvarnbacken 10 Storegården Berghcamp, Hajom, Marks kommun, bild 3

Kvarnbacken 10 Storegården Berghcamp

Gård/Skog
Hajom, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna

39 500 000 kr

350 m²

7 rum

59,9 ha tomt

Välkommen till denna vackra herrgård i dalgången söder om Hajom med underbart läge utmed ån Surtan som rinner utmed fastighetens ena sida. Gården ligger inom pendlingsavstånd med ca 40 minuter till både Göteborg och Varberg, 30 minuter till Borås och endast ca 25 minuter till Landvetter flygplats. Via de automatiska portarna åker man upp genom en allé av lönnar fram till gården och den vackra herrgårdsbyggnaden. Boningshuset har allt man kan önska sig med stora härliga sällskapsytor, vackert platsbyggt lantkök med både köksö, gasspis och vinkyl och mycket ljusinsläpp. Bägge planen har vackra gedigna ekgolv med golvvärme och här finns flera stora sovrum, hemmakontor och spaavdelning med eget gym. Huset har en nyisntallerad bergvärmepump och fiberanslutning. Här finns flera härliga uteplatser med den ena under tak och på andra våning finns två balkonger med kvällssol och underbar utsikt över markerna. På gården intill huset finns den stora ladan med en nybyggd maskinhall och gästlägenhet med badrum och pentry. Från gårdscentrum når man via den nyanlagda vägen vidare förbi den fullstora travovalen bort mot stallarna. Gården byggdes 2015 om till en professionell travanläggning med två nya stallbyggnader med 80 boxplatser vardera med tillhörande tvätthallar och ett personalhus med omklädningsrum och lunchrum. Här finns även en ny rakbana samt en kuperad träningsbana med träningsbacke i skogen intill gården. Kort och gott kan man sammanfatta Storegården som en gård som har allt för den som vill bo riktigt bra och driva verksamhet med hästar i absoluta toppklass. Då gården är så omfattande och består av flera delar finns eventuellt möjlighet att stycka av den och förvärva en del av den. Vid intresse kontakta Pär Brundin på Svensk Fastighetsförmedling för mer information!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Björkhagavägen 3, Horred, Marks kommun

Björkhagavägen 3

Villa
Horred, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna

1 600 000 kr

92 m²

4 rum

1 679 m² tomt

Välkommen till Björkhagavägen 3 en bra belägen 60-tals villa i två plan. Huset ligger längst in på återvändsgata på en stor uppvuxen trädgårdstomt. Från den stora altanen är det vidsträckt utsikt över Viskadalen. Närhet till skola, förskola, affär och bra kommunikationer som tåg och buss. Både Varberg och Kungsbacka nås inom 30 minuter.

 • Uteplats
Utmålsvägen 2, Kinna, Marks kommun

Utmålsvägen 2

Villa
Kinna, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna

3 975 000 kr

150 m²

6 rum

777 m² tomt

Varmt välkommen till denna nybyggda rymliga villa om 6 ROK med golvvärme i markplan och härlig utsikt över golfbanan. Här bor ni i ett barnvänligt område med närhet till kommunikationer, skola och affärer. Med bra pendlingsmöjligheter och närhet till skog och natur är detta en plats där ni kan hitta hem. Detta hus från Mjöbäcksvillan om 1 1/2 plan som passar utmärkt för den växande familjen. Husmodellen passar lika bra för familjevardagen som trevlig samvaro med släkt och vänner. Entréplan har en stor öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och ger bra plats för både matlagning och umgänge. Inredningen i kök och badrum från Marbodal står för hög kvalité. Från altandörren i vardagsrummet och från den rymliga tvättstugans groventré ges enkel tillgång till trädgården. Med två sovrum och ett stort allrum på ovanvåningen och ett rymligt master bedroom samt ett sovrum i entréplan är huset perfekt start för en växande familj. Fördelen med att köpa helt nytt är att ni dels flyttar in i ett hem där allt är helt nytt och orört och med en garanti från husleverantören. Ni slipper även fastighetsavgift de första 15 åren vilket sparar ca 9000 kr/år samt att många banker kan erbjuda amorteringsfritt i två till fem år. Ett nybyggt hus har också riktigt bra energivärde vilket totalt sett ger en mycket låg månadskostnad! Varmt välkommen på visning!

Istorpsvägen 19, Istorp, Marks kommun

Istorpsvägen 19

Villa
Istorp, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna

1 790 000 kr

180 m²

8 rum

1 365 m² tomt

Välkommen till denna rymliga villa med vackert läge strax utanför Horred. Huset ligger med närhet till vacker natur och underbar utsikt över de öppna landskapet i Viskadalen. Huset har renoverats med bla nytt tak, nya fönster, ny borrad brunn och nytt minireningsverk. Invändigt har hela första planet renoverats med nytt kök och nya golv och väggar. Här finns en ljus välkomnande hall, vardagsrum med kamin i fil mot matsalen och det nyrenoverade köket i klassisk stil. På första våning finns även ett mysigt sovrum samt ett badrum. På övre planet i huset är den övre hallen också nyrenoverad och här finns även flera renoverade sovrum. I den andra delen av övervåningen finns ett äldre kök som kan göras om till allrum samt en bakre hall med ytterligare en trappa ned till husets bakre entré. Totalt finns möjlighet att ha upp till 6 sovrum. Huset har också en hel källare med tvättstuga, pannrum och gott om plats för förvaring. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Kristinebergsgatan 7H, Kinna, Marks kommun

Kristinebergsgatan 7H

Lägenhet
Kinna, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna

1 590 000 kr

102 m²

4 rum

6 929 kr/mån

15 588 kr/m²

Välkommen till detta fräscha bostadsrättsradhus om 102 kvm beläget på en hörntomt i ett mycket populärt område. Välplanerad planlösning med genomgående ljusa ytskikt som är uppdaterade på de senare åren. Ljust fräscht kök från 2013 med en nyrenoverad tvättstuga innanför. På första plan finns också ett rymligt badrum med dusch och vardagsrum med utgång till den inglasade altanen med solläge från tidig eftermiddag . Stor härlig gräsmatta med plats för både lek och odling. Promenadavstånd till fina bad i Hedgärdessjön samt fina motionsspår. Här bor ni naturnära och barnvänligt, på innergården finns det dessutom en lekplats. En kort promenad bort ligger Kinna centrum med dess utbud av butiker och caféer nås enkelt med cykel . Åker man kommunalt eller kör bil går det snabbt att ta sig till Göteborg, Borås och Varberg. Varmt välkomna att kontakta mäklare för mer info och personlig visning.

Trädgårdsvägen 3C, Örby, Marks kommun

Trädgårdsvägen 3C

Lägenhet
Örby, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna

1 845 000 kr

75,6 m²

3.5 rum

5 160 kr/mån

24 405 kr/m²

Söker du ett ett smidigt boende centralt men också i ett vackert naturskönt läge. Då kanske denna fina nybyggda bostadsrätt är något för dig. Kika in bilderna och upplev ett modernt boende med vackert kök med stenskiva, kaklade badrum med vitt kakel, grå klinkers och spottar i taket, fiberuttag och enhetliga golv i alla rum. Stor rymlig balkong Varmförråd utanför dörren och parkeringsplats finns att hyra. Kort avstånd till förskola/skola och bra kommunikationer till Göteborg, Borås och Varberg Kontakta ansvarig mäklare för mer information samt visningstid.

 • Plus
Vadmalstigen 3, Kinna, Marks kommun

Vadmalstigen 3

Villa
Kinna, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna

2 300 000 kr

118 m²

5 rum

645 m² tomt

Välkommen till Vadmalsstigen 3, ett välskött hus i det omtycka området Kammarberg . Högt och soligt läge nästan längst in på lugn återvändsgata endast ett stenkast från vackra Mariebergsparken. Inom gångavstånd når du även den populära förskolan i området samt fina promenadstråk i skogen . Huset är välplanerat med möjlighet att ha så många som fyra sovrum . På entréplan finns idag ett ljust kök med matplats, toalett, matsal/sovrum, dubbelt vardagsrum ( alternativt ett sovrum till) med utgång till inglasad altan. På övre plan finns två stora sovrum samt en toalett som tidigare varit ett badrum. I källarplan finns det gott om förvaringsutrymmen, stor tvättstuga samt ett garage. Fin och lättskött trädgård med berg i dagen, här finns plats för både lek och odling. För dig som pendlar nås Borås inom 30 min, Varberg och Kungsbacka inom 45 min och Göteborg på ca en timme. Välkommen att kontakta mäklare för mer info och personliga visningar

 • Plus
Malidsvägen 6, Sätila, Marks kommun

Malidsvägen 6

Villa
Sätila, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna

5 000 000 kr

161,3 m²

5 rum

1 463 m² tomt

.Välkommen till Malidsvägen 6, en villa byggd 2021 med en boyta om hela 161 kvm. Huset är välplanerat med öppen planlösning i kök och vardagsrum med en stor härlig köksö och öppet till nock, fyra sovrum och två badrum samt stor tvättstuga. Ljusa och härliga rum med fina materialval. Stor insynsskyddad och ombonad altan på baksidan med både spabad och pergola. På den rymliga tomten finns även ett gästhus innehållande vardagsrum och kök, sovloft, badrum och tvättstuga. På baksidan av gästhuset finns ett vidbyggt garage samt en mysig pergola. Bra pendlingsläge med endast 30 min till Kungsbacka och Göteborg når du på ca 40 min. Kontakta mäklare för mer information samt personliga visningar

 • Uteplats
Lassebergsgatan 9, Skene, Marks kommun

Lassebergsgatan 9

Villa
Skene, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna

3 950 000 kr

143 m²

4 rum

1 068 m² tomt

Nu finns chansen att förverkliga drömmen om att köpa en nybyggd enplansvilla från 2019 om 143kvm i barnvänliga och populära Assberg i Skene. Villan innehåller hög standard med bl.a modernt kök med köksö, två kaklade badrum, enhetligt parkettgolv i hela huset. Rymligt vardagsrum med stora glaspartier med markiser. På tomten finns även en redskapsbod och ett växthus. Låg driftkostnad med årsförbrukning på endast 8600Kwh Tag kontakt med oss på Svensk Fastighetsförmedling för mer information samt visningstillfälle.

Gökgatan 6a, Kinna, Marks kommun

Gökgatan 6a

Lägenhet
Kinna, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna

1 400 000 kr

80,5 m²

3 rum

4 185 kr/mån

17 391 kr/m²

Varmt välkomna till denna rymliga och fina trerumslägenhet med inglasad balkong med ett centralt läge i Kinna. Lägenheten innehar ett ljust fint kök, vardagsrum med vacker fiskbensparkett, två luftiga sovrum, ett kaklat badrum samt en gästtoalett. Här bor man på lugn gata i en trygg förening med låg belåning. Kort promenadavstånd till Kinna centrum med all dess utbud av restauranger och affärer. Låg avgift på endast 4185kr

Boråsvägen 224, Rydal, Marks kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Boråsvägen 224

Villa
Rydal, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna

1 700 000 kr

130 m²

5 rum

1 160 m² tomt

Varmt välkomna till denna villa i två plan med källare i Rydal. Villan är renoverad med bl.a ett ljust kök, två kaklade badrum, nya ytsikt och nya fönster. Till fastigheten finns en uthyrningsbar lägenhet med pentry och kaklat badrum. Rydal är ett mysigt samhälle ca 5 minuters bilväg från Kinna. Här finns förskola och sevärdigheter som bl.a Rydals museum och vackra Rydals Herrgård. Buss går precis utanför huset. Låg drift via ny luft/vattenpump Nibe

Fasanvägen 23, Örby, Marks kommun
 • Ons 7 jun kl 16:30

Fasanvägen 23

Fritidshus
Örby, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna

2 650 000 kr

48 m²

3 rum

1 148 m² tomt

Totalrenoverat fritidshus med åretruntstandard - perfekt för dig som söker en mindre bostad eller ett fritidshus i gott skick. Samtidigt finns möjligheten för dig som vill att bygga med sjönära läge då detaljplanen godkänner en byggnad på totalt 200 kvadratmeter tack vare tomtens storlek på 1148 kvm och en av de största i området. Sedan år 2020 har bostaden så gott som totalrenoverats med allt från nytt bjälklag, ny el, ny fasad och fönster till den ombyggda planlösningen med nytt, fullt utrustat och smakfullt kök mellan vardagsrummet och de två mysiga sovrummen. De nya stora fönstren skapar ett härligt ljus inomhus och knyter samman vardagsrummet med den stora altanen att nyttja så fort vädret tillåter. Fiber finns såklart också installerat. Den plana, lättskötta tomten är dränerad och sköts enkelt med en självgående gräsklippare. Här finns en friggebod som idag används som lusthus för att duka upp till festligheter och intill finns en helt ny gäststuga med ett extra isolerat gästrum samt en verkstadsdel. På Fasanvägen bor du lugnt och skyddat, ett stenkast från den mycket omtyckta badplatsen Mos Strand . Övre Krok är ett mycket trevligt sommarstugeområde där många valt allt bygga om stugorna till villor för åretruntboende. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Prästgatan 14c, Kinna, Marks kommun

Prästgatan 14c

Lägenhet
Kinna, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna

1 195 000 kr

65 m²

3 rum

4 176 kr/mån

18 385 kr/m²

VISNING 3/4 16:30 - 17:15 Välkommen till denna fina trea i centrala Kinna, här får ni ett gediget ek-kök, väl tilltaget sovrum, eget kontor/barnrum, stort vardagsrum med yta både för matplats och soffa, rymligt badrum samt egen inglasad balkong. I det välplanerade köket finns gott om avlastningsytor och plats för köksbord. Den inglasade balkongen inbjuder till sena kvällar året runt uppkrupen under en filt. Låter detta som en lägenhet ni skulle kunna trivas i? Tveka då inte att höra av er! Vi ses på visningen!

 • Balkong
Mariebergsvägen 26, Kinna, Marks kommun

Mariebergsvägen 26

Villa
Kinna, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna

3 650 000 kr

129 m²

6 rum

801 m² tomt

Välkommen till denna rymliga och fina familjevilla med slående utsikt och toppenläge på Kammarberg. Fastigheten är renoverad med bl.a ett nyare kök, kaklat badrum och ett underbart tilltaget uterum med sol hela dagen. Bra planlösning med flera sovrum och luftigt vardagsrum, Gångavstånd till skola/förskola och vackra Mariebergsparken. Låg drift via bergvärrme

Ubbhult Tallbacken 1, null, Marks kommun

Ubbhult Tallbacken 1

Lägenhet
Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna

2 119 600 kr

62 m²

2 rum

3 261 kr/mån

34 187 kr/m²

Nu finns möjligheten att förhandsteckna ditt nästa drömboende i Marks kommuns mest expansiva område Ubbhult - Hällingsjö. Ubbhult ligger både lantligt och vackert med flera sjöar i området men samtidigt väldigt nära både Kungsbacka, Göteborg och Landvetter Flygplats. Denna tvårumslägenhet ligger i markplan och har egen härlig altan på baksidan. På entrésidan finns ett förråd på utsidan och i lägenheten finns hall med dörr till ett av sovrummen samt två garderober. Här finns även ett helkaklat badrum med tvättavdelning och dusch samt kök och vardagsrum i öppen plan.

 • Nyproduktion
Villagatan 9, null, Marks kommun

Villagatan 9

Lägenhet
Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna

2 450 000 kr

69 m²

3 rum

5 573 kr/mån

35 507 kr/m²

Erbjudande! Betala endast halva månadsavgiften hela första året. Gäller vid tecknande av förhandsavtal innan 31/8 2023. På fjärde plan och högst upp i huset ligger denna härliga lägenhet om 69 kvadratmeter fördelade på tre rum och kök. Lägenheten kännetecknas av ljusa öppna ytor och fina materialval. Här får du en unik planlösning och en stor terass som sträcker sig längs hela ena långsidan - din att nyttja när säsongen tillåter. Invändigt är väggar och tak vitmålade och dörrar och listverk är vita. Genomgående i alla rum ligger parkettgolv, utom vid entré och i badrum där det ligger klinker. Perfekt boende både för dig som flyttar hemifrån till din första egna bostad, för er som ska flytta ihop och testa sambolivet och även för er som vill skala ner och slippa villalivets måsten. När du tecknar förhandsavtal på en ny bostadsrätt i Brf Ejdern behöver du heller inte oroa dig för t ex dubbla boendekostnader. Här ingår försäkringen "I Trygga Händer" som ger trygghet genom hela affären och under 5 år i ditt nya boende! Kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling så berättar vi mer.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Gnejsvägen 5, Skene, Marks kommun
Gnejsvägen 5, Skene, Marks kommun, bild 2
Gnejsvägen 5, Skene, Marks kommun, bild 3

Gnejsvägen 5

Övrigt
Skene, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna

1 600 000 kr

100 m²

100 m² tomt

Nu finns möjligheten att förboka din egna lokal med bästa läge i Skene Skog mellan Skene och Hyssna precis intill RV 156. BIMAB Din Lokal kommer här uppföra totalt 16 friköpta anpassningsbara lokaler i 2 olika utföranden. Alternativ 1 är om 100 kvm med takhöjd om 5,40 meter, rejäla högportar med entresol på 25 kvm för t ex kontor och kök som tillval. Alternativ 2 är om totalt 200 kvm med en invändig takhöjd på hela 5 meter i bottenplanet och 2,40 i takhöjd på våning två. Bägge alternativen har egen luftvärmepump för smidig uppvärmning och är förberedda för WC/dusch och fiberanslutning. Möjlighet finns även att slå ihop fler enheter för den som behöver större yta för sin verksamhet. Varje enhet är en friköpt fastighet som du själv äger. Som företagare eller privatperson ger en friköpt fastighet en lägre månadskostnad till skillnad från att hyra en liknande lokal. Lokalerna passar perfekt för dig som t ex driver egen verksamhet inom olika branscher och kan enkelt anpassas efter behov. Fastigheterna kan anpassa för många olika användningsområden som t.ex. produktion, partihandel, lagring och annan hantering av varor med plats för både personalutrymmen och kontor. Fastigheten lämpar sig även för förvaring av tex husbil, husvagn, båt, bilar eller liknande. Oavsett om du behöver en fräsch representativ lokal för din verksamhet , extra lagerutrymme eller en trevlig plats för din hobbyverksamhet är detta lokalen för dig! Alternativ 1 100 kvm Pris 1 600 000 kr Tillval: Entresol om 25 kvm Alternativ 2 200 kvm Pris 2 100 000 kr Som köpare är din fastighet en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnaden för VA, fastighetsförsäkring, skötsel av gemensamma ytor och förvaltning av gemensamhetsanläggningen. Till varje enhet finns parkeringsplatser precis utanför och ytorna inom området kommer delvis att asfalteras. Kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling för mer information och bokning av din nya lokal!

 • Premium
Industrigatan 15, Skene, Marks kommun

Industrigatan 15

Övrigt
Skene, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna

5 500 000 kr

550 m²

9 144 m² tomt

Välkommen till denna fina industrifastighet med bästa skyltläge utmed Industrigatan i Skene. Här finns två byggnader i gott skick med totalt ca 550 kvm lokaler där allt idag är uthyrt till 5 olika hyresgäster. Den stora tomten är på över 9000 kvm med möjlighet att bygga ca 5000 kvm enligt gällande detaljplan. Husen är underhållsfria med snygga plåtfasader och plattak och har 3-glasfönster. Varje hyresgäst står för egen värme/kyla med egna luftvärmepumpar. Total hyresintäkt ligger på ca 390 000 kr/år. Ytorna är fördelade på totalt 5 lokaler varav den största på 200 kvm och resterande i varierande storlek. Lokalerna är i gott skick och väl underhållna och anpassade till respektive hyresgäst önskemål. Tomten gränsar också till järnvägen med ett stickspår precis vid tomtgräns med möjlighet att lasta på och av till järnvägsvagn. Marken utmed infarten är också uthyrd i dagsläget som uppställningsplast för containrar mm.

Villagatan 9, null, Marks kommun

Villagatan 9

Lägenhet
Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna

1 695 000 kr

61 m²

2 rum

4 675 kr/mån

27 787 kr/m²

Erbjudande! Betala endast halva månadsavgiften hela första året. Gäller vid tecknande av förhandsavtal innan 31/8 2023. På andra plan ligger denna härliga lägenhet om 61 kvadratmeter fördelade på två rum och kök. Lägenheten kännetecknas av ljusa öppna ytor och fina materialval. Här får du en mysig balkong att nyttja när säsongen tillåter. Invändigt är väggar och tak vitmålade och dörrar och listverk är vita. Genomgående i alla rum ligger parkettgolv, utom vid entré och i badrum där det ligger klinker. Perfekt boende både för dig som flyttar hemifrån till din första egna bostad, för er som ska flytta ihop och testa sambolivet och även för er som vill skala ner och slippa villalivets måsten.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Ubbhult Tallbacken 1, null, Marks kommun

Ubbhult Tallbacken 1

Lägenhet
Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna

2 632 400 kr

77 m²

3 rum

4 051 kr/mån

34 187 kr/m²

Nu finns möjligheten att förhandsteckna ditt nästa drömboende i Marks kommuns mest expansiva område Ubbhult - Hällingsjö. Ubbhult ligger både lantligt och vackert med flera sjöar i området men samtidigt väldigt nära både Kungsbacka, Göteborg och Landvetter Flygplats. Denna fyrarumslägenhet ligger i markplan och har egen härlig altan på baksidan samt även en altan på gavelsidan av huset. På entrésidan finns ett förråd på utsidan och i lägenheten finns hall med dörr till ett av sovrummen samt gott om garderober. Här finns även ett helkaklat badrum med tvättavdelning och dusch, kök och vardagsrum i öppen plan samt ytterligare två sovrum.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Ubbhult Tallbacken 1, null, Marks kommun

Ubbhult Tallbacken 1

Lägenhet
Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna

2 119 600 kr

62 m²

2 rum

3 261 kr/mån

34 187 kr/m²

Nu finns möjligheten att förhandsteckna ditt nästa drömboende i Marks kommuns mest expansiva område Ubbhult - Hällingsjö. Ubbhult ligger både lantligt och vackert med flera sjöar i området men samtidigt väldigt nära både Kungsbacka, Göteborg och Landvetter Flygplats. Denna tvårumslägenhet ligger i markplan och har egen härlig altan på baksidan. På entrésidan finns ett förråd på utsidan och i lägenheten finns hall med dörr till ett av sovrummen samt två garderober. Här finns även ett helkaklat badrum med tvättavdelning och dusch samt kök och vardagsrum i öppen plan.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Villagatan 9, null, Marks kommun

Villagatan 9

Lägenhet
Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna

1 975 000 kr

78 m²

3 rum

6 009 kr/mån

25 321 kr/m²

Erbjudande! Betala endast halva månadsavgiften hela första året. Gäller vid tecknande av förhandsavtal innan 31/8 2023. På första plan ligger denna härliga lägenhet om 78 kvadratmeter fördelade på tre rum och kök. Lägenheten kännetecknas av ljusa öppna ytor och fina materialval. Här får du känslan av en egen trädgård med en mysig uteplats att nyttja när säsongen tillåter. Invändigt är väggar och tak vitmålade och dörrar och listverk är vita. Genomgående i alla rum ligger parkettgolv, utom vid entré och i badrum där det ligger klinker. Perfekt boende både för dig som flyttar hemifrån till din första egna bostad, för er som ska flytta ihop och testa sambolivet och även för er som vill skala ner och slippa villalivets måsten.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
 • Hiss
Attraktiva nyproducerade bostadsrätter i Kinna, Kinna, Marks kommun

Attraktiva nyproducerade bostadsrätter i Kinna

Lägenhet
Kinna, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna

fr. 1 695 000 kr

61-81 m²

2-3 rum

4 675 kr/mån

Nu finns möjligheten att anmäla ditt intresse för Ert kommande drömboende i detta snygga stilrena flervåningshus på Näs i Kinna. Huset och dess lägenheter är ritade av Tengboms Arkitektbyrå i modern stilren design som passar väl in i omgivningen. Från de övre planen och takvåningarna erbjuds fantastisk utsikt över Viskadalen och Kinna med omnejd. Tänk dig att sitta på din egen balkong och kunna blicka ut över landskapet, i några av lägenheterna har ni utsikt från Örby vattentorn till kullarna och bergen i väst med tillhörande kvällssol. I markplan har ni egna uteplatser med direkt tillgång till trädgården och lekplatsen intill. I huset finns självklart hiss som tar er upp till lägenheterna högre upp i byggnaden. Lägenheterna kännetecknas av ljusa öppna ytor, påkostade materialval, stora väl tilltagna terrasser och balkonger. Bakom projektet står Järngrinden i Borås och byggnationen kommer genomföras av ByggBröderna som bägge har gedigen kunskap och mångårig erfarenhet av likande projekt i närområdet. När du tecknar förhandsavtal på en ny bostadsrätt i Brf Ejdern behöver du heller inte oroa dig för t ex dubbla boendekostnader. Här ingår försäkringen "I Trygga Händer" som ger trygghet genom hela affären och under 5 år i ditt nya boende! Kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling så berättar vi mer.

 • Nybyggnadsprojekt
Nyproducerade bostadsrätter i Ubbhult - Hällingsjö, null, Marks kommun

Nyproducerade bostadsrätter i Ubbhult - Hällingsjö

Lägenhet
Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna

fr. 2 119 600 kr

62-77 m²

2-4 rum

3 261 kr/mån

Nu finns möjligheten att förhandsteckna ditt nästa drömboende i Marks kommuns mest expansiva område Ubbhult - Hällingsjö. Ubbhult ligger både lantligt och vackert med flera sjöar i området men samtidigt väldigt nära både Kungsbacka, Göteborg och Landvetter Flygplats. Bebyggelsen i området består till större delen av villor och hästgårdar men här finns också både förskola, skola och padelbanor inom gångavstånd. Inom kort kommer här uppföras Ubbhults första bostadsrättsförening med endast 7 bostäder fördelat på ett radhus med fem lägenheter samt ett parhus. Tomten ligger mitt i byn med en mysig damm mitt emellan husen där var och en har en egen mysig uteplats. Tomten ligger vackert med dammen centralt placerad erbjuder lugn och ro med naturen inpå knuten. Varje lägenhet kommer inredas smakfullt och med bra standard med parkettgolv, fullutrustade kök och helkaklade badrum. Det kommer också finnas möjlighet för var och en att själv vara med och påverka färgval och extrautrustning. Kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling för att få chansen att teckna ditt nästa drömboende!

 • Nybyggnadsprojekt
Karl Borgs väg 19, Tostared, Marks kommun

Karl Borgs väg 19

Tomt
Tostared, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna

825 000 kr

1 101 m² tomt

Underbart läge nära Lygnerns strandkant!I populära Dyrenäs i Tostared finns nu en unik möjlighet att köpa en tomt om 1 101 kvadratmeter att nyttja för drömmen om ett sjönära boende med härlig utsikt över underbara Lygnern. Tomten ligger längst in på återvändsgata med skogen som närmaste granne och en kort promenad ner till sjön för fiske och bad. Detaljplanen tillåter en byggnation om maximalt 75 kvadratmeter. Marks kommun har under lång tid planerat anslutning av kommunalt VA vilket enligt kommunen förhoppningsvis kan påbörjas under hösten 2023. För dig som gillar lugn och ro och närhet till naturen är Dyrenäs verkligen mitt i prick. Här njuter ni av sjö, skog, härliga promenadstråk och en trevlig gemenskap i området. Närmaste centralort är Sätila ca en mil bort med matbutik, bank, restaurang och annan service. Knappt 3 mil till Kungsbacka, 3,5 mil till Landvetter flygplats och endast 6 mil till Göteborg. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

Visar alla 39