Mäklare Nora Andersson

Nora Andersson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Muraregatan 18B, Kinna, Marks kommun

Muraregatan 18B

Lägenhet
Kinna, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna
850 000 kr
40 m²
1 rum
vån 3/3
3 020 kr/mån
21 250 kr/m²

Varmt välkomna till Muraregatan 18B och denna väl tilltagna enrummare i mycket gott skick. Här hes ett bekymmersfritt boende på 40 kvm med en inglasad balkong som ger ytterligare 9 kvm yta. Lägenheten erbjuder en rymlig hall med fyra garderober och likaså avhängningsyta. Här ges klinker på golvet och vitmålade väggar. Vidare in nås köket som renoverades 2016 med ett vita lantliga luckor och en stilren bänkskiva. Här finns gott om förvaring i form av skåp och lådor, god bänkyta, diskmaskin och likaså plats för ett matbord med fyra stolar. Lägenhetens vardagsrum är väl tilltaget och erbjuder olika möbleringsalternativ för både soffgrupp och säng. Vidare ut återfinns den inglasade balkongen som förlänger vardagsrummet och bjuder på ytterligare 9 kvm extra. Här ges bästa solläget i sydväst och en härlig utsikt som vetter ut över den lummiga gården. Lägenhetens badrum är helkaklat och erbjuder wc, handfat med kommod och tillhörande spegelskåp, handdukstork samt dusch med vikbar vägg. Till lägenheten hör även ett lägenhetsförråd samt en matkällare. Utöver det har du tillgång till gemensam tvättstuga, torkrum mm. Likaså har föreningen ett eget gym att tillgå. På Muraregatan bor du med bekvämt promenadavstånd till allt vad Kinna centrum har att erbjuda. Området har bra kommunikationer och man behöver inte färdas långt för att ta sig till närmaste grönområde. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Mjälavägen 7, Berghem, Marks kommun

Mjälavägen 7

Villa
Berghem, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna
2 495 000 kr
159 + 102 m²
7 rum
837 m² tomt

Detta välplanerade och rymliga hus är det perfekta valet för den som söker ett bekvämt och praktisk boende. Beläget i centrala Berghem, njuter ni av närheten till busshållplats och tågstation, vilket gör pendlingsresorna till Göteborg, Varberg och Borås praktiskt. Huset, som sträcker sig över två våningar, erbjuder tre sovrum för den växande familjen eller för de som önskar extra utrymme. I entréplan ryms allt det praktiska och en våning upp samlas sovrummen med vardagsrum och kök. Det stora vardagsrummet är en plats för samvaro och avkoppling, med skjutpartier som släpper in naturligt ljus och en mysig kamin som skapar en varm atmosfär under kalla kvällar. Markplan rymmer även gillestuga/vardagsrum, förråd, tvättstuga, bastu och garage. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en stor social yta där ni lagar mat, pluggar eller umgås med gäster. Köket är modernt och funktionellt, med alla bekvämligheter som behövs för matlagning och måltider. Trädgården är fridfull, lagom stor och med tillräckligt med plats för lek samt trädgårdsarbete. Den tillhörande altanen som omringar tre av husets sidor är perfekt för utomhusmiddagar eller avkopplande stunder under soliga dagar. Söker ni ett hem med få måsten och stor vikt vid funktion är detta ett hus för er. Välkommen på visning!

Prästgatan 16B, Kinna, Marks kommun

Prästgatan 16B

Lägenhet
Kinna, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna
1 190 000 kr
59 m²
2 rum
vån 3/3
4 490 kr/mån
20 169 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade lägenhet på populära Duvan i hjärtat av Kinna! Rymliga och ljusa rum samt ett fint kök med gott om förvaring. Härligt uterum med utsikt över innergården och kvällssol. Föreningen är välskött och skapar en trygg miljö. Du har också närhet till allt du behöver, inklusive bra kommunikationer för en smidig vardag. Kom och upptäck Prästgatan 16B - en bekväm och trivsam bostad mitt i centrala Kinna.

  • Plus
Muraregatan 12A, Kinna, Marks kommun

Muraregatan 12A

Lägenhet
Kinna, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna
750 000 kr
32 m²
1 rum
vån 3/3
2 093 kr/mån
23 438 kr/m²

Söker du din första egna lägenhet? Högst upp i huset med utsikt och härligt ljusinsläpp ligger denna välplanerade enrumslägenhet. Bostadsrätten är i gott skick med genomgående snyggt mörkbrunt golv, ljusa och väggar huvudsakligen i vitt, ett modernt, vitt kök . I vardagsrummet har en sovavdelningen byggts upp för dela av rummet, i det rummet finns även en så kallad fransk balkong så man kan öppna och få in kvällssolen. Helkaklat badrum i ljusa färger. Här bor du i en av Kinnas mest populära föreningar med god ekonomi och planering - Brf Kinnahus erbjuder en av Kinnas lägsta avgifter då föreningen är skuldfri. Här bor du med bekvämt promenadavstånd till allt - restauranger, caféer, matbutiker, gym, bra kommunikationer och utmärkta shoppingstråk. Varmt välkommen att kontakta mäklare för mer information ang visning.

  • Plus
Karl Borgs väg 11, Tostared, Marks kommun

Karl Borgs väg 11

Villa
Tostared, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna
3 100 000 kr
75 m²
4 rum
1 369 m² tomt

Nu hälsar vi er varmt välkomna till Karl Borgs väg 11 och denna väl omhändertagna enplansvilla med högt läge och vacker utsikt över Lygnern. Huset är byggt år 1993 och disponerar över en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där braskamin ges i mitten. Tre sovrum i bra storlek erbjuds, samtliga med egen garderobsförvaring. Det större sovrummet har en rofylld utsikt över sjön och egen utgång till altanen där morgonkaffet kan avnjutas. I huset finns ett väl tilltaget och helkaklat badrum med både dusch, bubbelbadkar samt kommod med spegelskåp och förvaring. Utifrån sett nås en källare där goda förvaringsmöjligheter ges, såväl för redskap som för ved. Ytterligare längre in finns två tvättmaskiner samt en torktumlare, likaså återfinns en arbetsbänk, perfekt för hemmafixaren. Utvändigt erbjuds en stor altan med soligt söderläge och härlig sjöutsikt, här får ni plats med olika möblemang och kan även nyttja en markis när solen är som varmast. På den stora, lättskötta tomten finns även ett isolerat gästhus med egen uteplats och ett trädgårdsförråd för förvaring av redskap alternativt utemöbler på vintern. För dig som gillar lugn och ro och närhet till naturen är Dyrenäs verkligen mitt i prick. Här njuter ni av sjö, skog, härliga promenadstråk och en trevlig gemenskap i området. Närmaste centralort är Sätila ca en mil bort med matbutik, bank, restaurang och annan service. Knappt 3 mil till Kungsbacka, 3,5 mil till Landvetter flygplats och endast 6 mil till Göteborg. Detta huset har alla kvaliteter för att fungera mycket bra både som komplett permanentboende eller som fritidshus. Välkomna på visning!

Gullbergsvägen 49, Kinna, Marks kommun

Gullbergsvägen 49

Villa
Kinna, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna
2 950 000 kr
110 + 93 m²
6 rum
2 581 m² tomt

Välkommen till detta hemtrevliga hus på Gullbergsvägen 49, ett välskött hus med bland annat fyra sovrum, nytt kök i öppen planlösning med vardagsrummet, inglasad balkong mm,. I suterrängplanet finns ett hobbyrum/ateljé med extra ingång (fd. affärslokal) . Vidbyggt garage samt extra garage/förråd. På baksidan med utgång från den inglasade altanen finns en härlig insynsskyddad altan med kvällssol och utsikt över åkrarna. Stor tomt på 2581 kvm med gott om plats för dig som gillar att odla, det finns även ett växthus och flera fruktträd och bärbuskar. På Gullbergsvägen bor ni med närhet till Kinna centrum, natur, förskola och bra kommunikationer. För dig som pendlar nås Borås inom 20 min och Varberg , Kungsbacka och Göteborg nås inom en timmes bilväg. Välkommen att kontakta mäklare för personliga visningar

  • Plus
Kristinebergsgatan 30A, Kinna, Marks kommun

Kristinebergsgatan 30A

Lägenhet
Kinna, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna
1 850 000 kr
116,5 m²
5 rum
8 556 kr/mån
15 880 kr/m²

Nu kan vi med glädje erbjuda ett mycket bekymmersfritt boende i lugna och omtyckta Kinnasten. Här ges ett parhus i bostadsrättsform med eget garage, stor uteplats på framsidan samt en väl tilltagen altan på husets baksida. Hela bostaden genomgick en totalrenovering under 2021. Du välkomnas in i hallen där klinker i grått ligger på golvet. In till höger ges praktisk förvaring i form av Elfa-system. Vidare in nås tvättstugan med goda bänkytor för hantering av tvätt, tvättho och överskåp för förvaring. Köket, som återfinns in till vänster från hallen sett, erbjuder en trivsam köksö tillsammans med gott om förvaring i form av skåp och lådor. Köksluckorna ges i en lantlig stil som tillsammans med den ljusa bänkskivan ger ett ljust och stilrent intryck. I anslutning till köket erbjuds en öppen planlösning till matplats där plats för större möbel finns att tillgå. I övrigt ges ett renoverat badrum i modern stil med egen dusch, wc samt handfat med tillhörande kommod. Likaså återfinns ett väl tilltaget förråd som likväl skulle kunna användas som sovrum. Övre plan disponerar över tre sovrum i bra storlek tillsammans med ett väl tilltaget vardagsrum. Här ges även utgång till baksidans altan där både matsalsgrupp och soffgrupp ryms. Här bjuds det på trivsam kvällssol och mycket tid för umgänge med vänner och familj. Trivsam belysning skapar stämning under kvällarna. Bostadsrätten har även eget garage, vilket gör det enkelt och smidigt att parkera bilen och ha nära till din bostad samt gott om förvaring. Området är lugnt och tryggt med god gemenskap mellan grannar. Här har du närhet till Kinna centrum med allt vad det har att erbjuda, men också närhet till natur och fina promenadvägar. Nära motionsspår/skidspår samt Hedgärdessjön som är en fin badsjö/fiskesjö med inplanterad ädelfisk som regnbåge och öring. Sammantaget är detta ett boende för dig som söker ett bekymmersfritt bonde med hög standard och väl tilltagna ytor, såväl inne som ute. Välkomna!

  • Uteplats
Jutevägen 2, Örby, Marks kommun

Jutevägen 2

Villa
Örby, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna
2 150 000 kr
112 + 66 m²
5 rum
1 011 m² tomt

Jutevägen 2 ligger centralt i Örby nära både skola och barnomsorg, kommunikationer och service. Trädgården ligger skyddat med vackra stenmurar och nivåskillnader, bärbuskar och fruktträd. Bostaden är byggd år 1930 och rymmer hela 112 kvadratmeter som är välplanerade. Tidstypisk planlösning och originaldetaljer såsom vackra trägolv, kamin, dörrar bland annat. Möjlighet till genomgång på entréplan genom kök, vardagsrum och vad som idag fungerar som sovrum - tidigare matsal eller allrum. På övre plan är planlösningen omgjord för att maximera nyttjandet för tre smarta sovrum. Badrummet renoverades år 2007 och är helkaklat med tvättmaskin installerad. Låga driftskostnader med en ny luft/vattenvärmepump. Taket är nylagt i år. Det finns en carport med dörrar på uppfarten. Öresjön med sina fina badstränder ligger endast 1500 m från huset. För dig som pendlar nås Göteborg, Varberg och Kungsbacka inom en timme och Borås når du på en halvtimma. Kontakta mäklare för personliga visningar.

  • Plus
Kristinebergsgatan 9C, Kinna, Marks kommun

Kristinebergsgatan 9C

Lägenhet
Kinna, Marks kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kinna
1 590 000 kr
102 m²
4 rum
vån 1/2
7 545 kr/mån
15 588 kr/m²

Inbjudande, smakfullt bostadsrättsradhus i efterfrågat och omtyckt område i Kinna. Uppdaterade, fräscha ytskikt invändigt och utvändigt har föreningen bytt tak och flera fönster under de senaste åren. Entréplan består av sällskapsytor i form av ett ljust, modernt kök med matplats och ett stort vardagsrum med utgång till en insynsskyddad altan och lummig trädgård. En altan finns även på framsidan som nås av solen från förmiddag till sen kväll. Hela bostaden har uppdaterats och renoverats sedan år 2010 och är i gott skick. Bostadsrättsföreningen är mycket välskött och stabil och här finns garage att hyra via separat kö. Här bor du lugnt, naturnära och familjärt och på föreningens innergård finns det både uteplats och lekplats för de små. Närhet till fina promenadstråk och vandringsleder. Kinna centrum med dess utbud av service, bekvämligheter och kommunikationer nås på gång och cykelavstånd. Oavsett om du åker kollektivt eller med egen bil är pendlingsavståndet bra till både Göteborg, Borås och Varberg. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information och för personliga visningar.

  • Plus

Visar alla 9