Björnstigen 11 C

Orrliden, Malung-Sälens kommun Se på karta

125 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Andelsboende
Antal rum
3 rum
Boarea
40 m²
Tomtarea
1 251 m²
Byggår
1979

Nu finns chansen att överta en andel med 3 fantastiska veckor på Björnstigen 11 C, Orrliden i Tandådalen.
På Orrliden bor du med närhet till Tandådalen och Hundfjället och intill huset finns både skidspår, skoterleder och skidbuss-hållplats. Här kan du njuta av lugnet samtidigt som du enkelt och snabbt tar dig in till områdets fjällanläggningar där du hittar restauranger, butiker och andra faciliteter. Sälens flygplats, Scandinavian Mountains Airport, ligger endast 12 km bort.

Huset på ca 40 kvm består av hall, toalett med dusch, två sovrum, kök, allrum samt nybyggt altandäck i solläge med utsikt över skidbackarna. De två sovrummen har totalt sex sovplatser, där ett sovrum är utrustat med en våningssäng, samt ett med en trevåningssäng och en enkelsäng. Huset har öppen planlösning och ett kök som är utrustat med spis, fläkt, kyl med inbyggd frys, mikro och matplats för sex personer. I allrummet finns även bäddsoffa och TV med kanalpaket.
Huset är djurtillåtet.

Huset ägs genom lagfart och drivs i en ideell förening där du som ägare förfogar över veckorna 12, 33 och 46 samt att du som andelsägare har förtur till att hyra ytterligare veckor som föreningen själva förfogar över (totalt 21 veckor).

Årsavgiften per andel är 2200 kr/år och innefattar även snöröjning, underhåll av föreningens fastigheter samt inventarier till huset.

Välkommen till Björnstigen 11 C!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malung - Sälen

Kontakta mäklaren

Mia Jonsson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malung - Sälen
Mäklare Mia Jonsson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malung - Sälen
070-585 52 66