Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malung - Sälen

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malung - Sälen

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Stavaheden 13, null, Malung-Sälens kommun

Stavaheden 13

Fritidshus
Malung-Sälens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malung - Sälen
350 000 kr
30 m²
2 rum
1 680 m² tomt

Fritidshus beläget på en vacker fäbodvall på gränsen mellan Malung-Sälen och Mora kommun. Här har du skogen alldeles inpå knuten och kan njuta av lugnet och tystnaden. Husen ligger vid skogsbrynet där gran och tall bildar urskog och på vallen runt husen finns lövträd och massor av blommor i en härligt grönskande blandning. Stugan har enklare standard och inrymmer ett allrum med öppenspis, ett sovrum samt ett rum som inretts till kök. På fastigheten finns även två mindre timmerbyggnader och ett förrådsutrymme finns även i samma byggnad som bodelen. Alldeles intill stugan finns en cykelled som tar dig förbi Venjan, Åsens fäbod och Ogviken. Ca 14km från fäboden finner du byn Venjan och här hittar du närmaste matvarubutik. Till centrala Malung är det ca 30 km och till Mora är det ca 60 km. Vägen till stugan är normalt inte plogad på vintern.

 • Plus
Kontvägen 3, Storbyn, Malung-Sälens kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Kontvägen 3

Villa
Storbyn, Malung-Sälens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malung - Sälen
950 000 kr
128 + 61 m²
5 rum
747 m² tomt

Välkommen till denna villa med lummig trädgård i barnvänligt område på Storbyn. Huset som har två våningar inrymmer bra umgängesytor, tre sovrum samt ett mindre rum som passar till kontor, ett rymligt kök och ett badrum på varje plan. Här finns även en relaxdel med dusch och bastu, tvättstuga samt bra förrådsutrymmen. Du hittar även ett vidbyggt garage med förrådsdel, en carport och två härliga uteplatser i olika väderstreck där man kan sitta och njuta. Huset ligger endast 1,5 km från centrum och via hängbron tar man sig enkelt till skola och idrottsanläggningarna. Man har även nära till ridklubben och härliga omgivningar. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll kommer att finnas hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling.

Sälenstugevägen 52, Sälfjällstorget, Malung-Sälens kommun
Sälenstugevägen 52, Sälfjällstorget, Malung-Sälens kommun, bild 2
Sälenstugevägen 52, Sälfjällstorget, Malung-Sälens kommun, bild 3

Sälenstugevägen 52

Lägenhet
Sälfjällstorget, Malung-Sälens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malung - Sälen
2 750 000 kr
65 m²
3 rum
5 000 kr/mån
42 308 kr/m²

Här finns chansen att förvärva en helårsägd lägenhet i Brf Sälenstugan. En obelånad förening med god ekonomi. Årsavgiften på 60 000 kr för 2024 är betald och ingår i köpet. Ni bor med andra ord helt gratis i ett helt år då allt ingår i avgiften, även driftkostnaderna ingår. Enklare än så här kan det inte bli att ha en lägenhet i fjällen. Föreningen står för allt yttre och inre underhåll och du kan enkelt hyra ut de veckor du inte nyttjar själv. Med andra ord så är det bara att njuta av ledigheten när man är här. Lägenheten ligger i en av radhuslängorna på Sälenstugevägen med gångavstånd till allt. Här kan du låta bilen stå på den privata parkeringen hela veckan. Spänn på dig skidorna utanför dörren eller ta en kort promenad till någon av de fina restauranger som finns i området. Viktors, Harrys, Bügelhof, Pinchos, Sälenstugan Original, Olarsgården och Fågelboet lockar med ett fantastiskt utbud av olika rätter. Här finns verkligen något som passar alla. Lägenhet har en yta på 65 kvm och är i två plan. På entréplan hittar du hall och allrum med braskamin i öppen planlösning med köket. En trappa ner hittar du två sovrum, den ena med en våningssäng med bred underslaf och det andra med två enkelsängar. Under trappen finns även en enkelsäng och i hallen nere finns gott om förvaring i garderober samt ett torkskåp. Här finns lägenhetens helkaklade badrum som har wc, handfat, dusch, tvättmaskin samt bastu. Lägenheten belastas inte av något uthyrningsavtal.

 • Premium
 • Uteplats
Stöten Mitt 440, Stöten, Malung-Sälens kommun
Stöten Mitt 440, Stöten, Malung-Sälens kommun, bild 2
Stöten Mitt 440, Stöten, Malung-Sälens kommun, bild 3

Stöten Mitt 440

Lägenhet
Stöten, Malung-Sälens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malung - Sälen
990 000 kr
35 m²
3 rum
6 333 kr/mån
28 286 kr/m²

Lägenhet belägen precis vid Stötentorget, mitt i backen med endast ett stenkast till World Cup liften. Här har du nära till allt såsom pister, längdskidspår, skiduthyrning, butiker, restauranger, bad, spa, bowling samt gym och man kan låta bilen stå hela semestern. På första våningen i anslutning till entrén hittar du detta boende som har allrum i öppen planlösning med det fullt utrustade köket. Härifrån tar du dig ut till lägenhetens balkong som har utsikt mot backen. Här finns två sovrum där det ena har en våningssäng med bred underslaf och det andra en vanlig våningssäng. Mellan sovrummen finns förvaringsplats för bla kläder. Badrummet är rymligt och har kakel och klinker med golvvärme och är utrustat med wc, handfat och dusch. På balkongen finns ett låsbart förråd och plats för att sitta och blicka ut över pisten. I huset finns gemensam bastu med relaxdel och vid den bakre entrén finns ett skidförråd. I avgiften ingår allt såsom yttre och inre underhåll, el, vatten/avlopp, renhållning och snöröjning så detta är ett okomplicerat boende att äga. Stöten är Sälenfjällens nordligaste skidanläggning och har länge kunnat stoltsera med den bästa och mest varierande skidåkning Sälen kan erbjuda. Med ett komplett skidsystem och Sälenfjällens högsta fallhöjd på 398 meter, har Stöten länge varit en destination för både nybörjare och proffs. Vill man inte åka skidor finns mängder av andra aktiviteter vad sägs om skotersafari, hundspann eller varför inte ett besök på aktivitetshuset Vattufjäll. Även sommartid erbjuder Stöten aktiviteter, här finns bl a vackra vandrings- och cykelleder för hela familjen samt mängder av fiskevatten. Till Scandinavian Mountains Airport är det ca 20 km.

 • Premium
Nymon- Stöten, Nymon-Stöten, Malung-Sälens kommun

Nymon- Stöten

Tomt
Nymon-Stöten, Malung-Sälens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malung - Sälen
2 500 000 kr
3,5 ha tomt

I Nymon, ca 5 minuter från Stötens skidanläggning finns nu möjlighet att köpa en lantbruksenhet med fantastiskt läge på hela 3,48 ha. Förhandsbesked om byggrätt för ett fritidshus finns och till fastigheten hör jakträtt i Transtrands besparingsskog. Fastigheten ligger fint intill Görälven och Norska gränsen och är ett underbart ställe där man kan trivas både sommar och vinter. Med närheten till Stötens skidanläggning och den fina naturen erbjuder området många friluftsaktiviteter året runt. Sälenfjällens absolut högsta fallhöjdsmeter och en av landets bästa pister finns i Stöten. Med 48 nedfarter och ett uppgraderat snöläggningssystem uppnås perfektion på både pist och puder. Allt, med den storslagna fjällvärlden som fond. Från Nymon utgår fina vandringsleder som leder in i Norge och dess fina natur. Hos Stöten Camping finns möjlighet att hyra både kanadensare, kajak, tält, spritkök och annan friluftsutrustning för den som vill utforska Görälven, som även erbjuder väldigt bra fiske. Till Scandinavian Mountains Airport är det endast 15 km. Missa inte chansen att bli ägare till en fastighet i underbar miljö.

Sälenstugevägen 24 K, Sälfjällstorget, Malung-Sälens kommun

Sälenstugevägen 24 K

Lägenhet
Sälfjällstorget, Malung-Sälens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malung - Sälen
275 000 kr
65 m²
3 rum
4 231 kr/m²

Nu finns chansen att fira jul i BRF Sälenstugans radhus 24 på Sälfjällstorget. Detta är ett av Sälens bästa områden och här bor du precis intill liftar, backar, spår, restauranger och butiker. I denna andel förfogar du över fyra till fem veckor i ett av radhusen där andelarna har ett rullande schema på 12 år. Föreningen har en låg avgift och du betalar endast 5000 kr per år för alla veckorna. Radhus 24 är i fint skick med fräscha ytskikt i två plan. Denna 65 kvm stora lägenhet är fördelad på hall, kök, vardagsrum, två sovrum samt ett badrum. På övervåningen finner du lägenhetens fullt utrustade kök, matplats samt vardagsrum med bäddsoffa och braskamin. På nedervåningen finns två sovrum där sovrum ett är utrustat med två enkelsängar och sovrum två har en familjesäng. Badrummet är fräscht och här finns toalett, tvättställ, dusch samt bastu. I hallen på nedervåningen finns torkskåp och garderober med bra förvaringsutrymmen. Skidförråd finns till lägenheten. Veckor att nyttja 2024 är: 27, 39 och 52 (jul). 2025: 11, 19, 26, 38 och 50. Andelsveckor som inte nyttjas kan hyras ut via Gumo. Mer information om bostadsrättsföreningen samt veckoschema för andel K hittar du på: www.brfsalenstugan.se

Brf Högfjället 1129 v 13 och 39, Högfjället, Malung-Sälens kommun

Brf Högfjället 1129 v 13 och 39

Lägenhet
Högfjället, Malung-Sälens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malung - Sälen
125 000 kr
58 m²
3 rum
2 155 kr/m²

Fin etagelägenhet med härlig balkong som har utsikt över fjället. Denna andel ger dig rätt att nyttja de populära veckorna 13 och 39. På entréplan hittar du hall, ett badrum med wc, handfat och dusch, vardagsrum med bäddsoffa samt det fullt utrustade köket med matplats. På övre plan finns ett stort sovrum med dubbelsäng, ett mindre sovrum med våningssäng och även här finns ett badrum med wc, handfat och dusch. Årsavgiften är 1972 kr per vecka. Totalt 3944 kr/ år för dessa två veckor. Bostadsrättsföreningen Högfjället har ett unikt läge mitt i Sveriges största skidområde och granne med Sälens Högfjällshotell. Liftar och skidspår börjar direkt vid anläggningen och i hotellets Vinterträdgård pågår nöjeslivet till långt in på småtimmarna. Flertalet restauranger från enklare pizzameny till gourmetrestaurangen Onkel Jean finns i anslutning till hotellet. Gemensamma utrymmen såsom bastu, tvättstuga, gym och pingisrum finns att tillgå. Privat skidförråd finns på källarplan. Mer om bostadsrättsföreningen finns att läsa på https://hogfjallet.bostadsratterna.se/

Novavägen 12A, Hundfjället, Malung-Sälens kommun

Novavägen 12A

Lägenhet
Hundfjället, Malung-Sälens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malung - Sälen
4 200 000 kr
66 m²
4 rum
vån 2/2
2 439 kr/mån
63 636 kr/m²

Mycket fin och välskött lägenhet på övre plan i obelånad förening med gångavstånd till Hundfjällets skidanläggning. Kring anläggningen hittar du det mesta du behöver för en lyckad fjällsemester. Lägenheten välkomnar dig med en hall med plats för klädavhängning och här finns två badrum med wc och handfat där det ena även har dusch, bastu, tvättmaskin och torktumlare. Här finns tre sovrum varav två är möblerade med kärlekssängar och det tredje har en dubbelsäng. Allrummet har en öppen planlösning mot köksdelen. Detta rum är smakfullt renoverat med panel och tapet på väggar som ger en trivsam känsla. Här finns plats för tv-hörna eller mys i soffan framför braskaminen. Köksdelen har ett fullt utrustat kök med spis, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin, kyl och frys. Från allrummet tar du dig ut på lägenhetens balkong som har utsikt mot Hundfjällets skidanläggning. I Hundfjället finns skidåkning för hela familjen och du hittar backar i alla svårighetsgrader, Trollskogen med sitt barnområde eller varför inte testa en av Sveriges brantaste backar Väggen. Området kring Hundfjället erbjuder inte bara skidåkning utan här finns även restauranger, cafeér, butiker, bageri och ett poolarium. Med skid- och badbussen tar du dig enkelt vidare till resten av Skistars skidområden i Sälenfjällen och stugan ligger endast 10km från Scandinavian Mountains. Sommartid lockar Sälen med massor av aktiviteter såsom cykling och vandring. Lägenheten säljs med vissa inventarier och har ett uthyrningsavtal med Skistar och övertas av köparen i säljarens ställe.

 • Balkong
Kyrkvägen 14, Myckelbyn, Malung-Sälens kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Imorgon kl 15:30

Kyrkvägen 14

Villa
Myckelbyn, Malung-Sälens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malung - Sälen
1 495 000 kr
98 + 26 m²
4 rum
1 895 m² tomt

När drömmar kan bli verklighet! Här finns möjligheten att bli ägare av en fastighet på Kyrkvägen 14 där du hittar denna charmiga villa med strandnära tomt vid Skinnarvikens inlopp från Västerdalälven. Ett fantastiskt läge som många väntat på. Huset som har visst underhållsbehov är byggt i början av 1900-talet och tillbyggt 1985 och har timmerstomme i den gamla delen. Här hittar du även en fin uthusbyggnad med vidbyggd carport samt en matkällare. På entréplan finns hall, ett lantligt kök som har vedspis med en fin spiskåpa, ett stort vardagsrum med utgång till altanen med utsikt över älven, ett sovrum med fler garderober samt ett badrum med wc, handfat, dusch och tvättmaskin. Övre plan har snedtak och här finns en mindre möblerbar hall, två sovrum samt ett oinrett rum. Huset som har trägårdstomt ligger vackert belägen vid älven i ett lugnt idylliskt område där man ändå har nära till centrum, idrottsanläggningar, skola och Malungs kyrka. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling Missa inte chansen att bli ägare till denna lilla pärla utan kontakta mäklaren för en visning.

 • Plus
Berga Fritidsby 1, Berga, Malung-Sälens kommun

Berga Fritidsby 1

Fritidshus
Berga, Malung-Sälens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malung - Sälen
1 850 000 kr
43,5 + 6,6 m²
3 rum
3 459 kr/mån

Endast 300 meter från Vasaloppsstarten ligger Brf Berga Fritidsby som passar som såväl fritidsboende som permanentboende. Nu har du chansen att bli ägare till en av dessa unika, prisvärda och mysiga fritidshus i fantastisk miljö med närhet till Vasaloppsspåret och naturupplevelser året runt. En idyll för den som gillar längdskidåkning men även för dom som gillar att åka utför då det ligger strategiskt placerat mittemellan Kläppen och Lindvallen. En bilresa på 10 minuter och du har mängder av pister, restauranger, butiker, spa och nöjesaktiviteter att välja mellan. Här erbjuds tre rum och kök fördelade på två sovrum på loftet och kök/vardagsrum i öppen planlösning för trevliga sociala stunder. Dessutom en stor hall, ett rymligt badrum, skidförråd och parkeringsplats samt en stor altan där man kan sitta och njuta av solen. Sälen är idag Skandinaviens största skidområde och med den nya flygplatsen och utökad tillgänglighet till Sälens fjällvärld expanderar regionen kraftfullt. Området erbjuder inte bara aktiviteter på vintern, utan även på sommaren är detta ett mecka för friluftsliv. Endast 1,1 km från husen hittar ni Tjärnheden där det finns en tempererad pool samt elljusspår för löpning sommartid och skidåkning vintertid. För er som gillar cykling så har Cykelvasaleden blivit en klassisk cykelled. Breda stigar med lite knixiga backar, teknisk enkel åkning med lång sträckning och teknisk stigcykling med mycket klättring är några av lederna som utgår antingen från Tjärnheden eller Vasaloppstarten. 10 minuter bort hittar man Versjön, ett paradis för er som gillar fiske. Här erbjuds även båtuthyrning. Versjön ligger mitt i vildmarken efter Vasaloppsspåret ett par kilometer före Smågan med en vacker vy över Sälenfjällen i väster. Versjön bjuder på ädelfiske så som regnbågslax, öring, röding, gädda och abborre. Här finns fiske för alla! En båttur på Versjön är något alla borde uppleva. Här får du uppleva tystnaden i vildmarken med vackra naturomgivningar och solnedgången över Sälenfjällen i väster som verkligen är magisk. Från området tar man sig enkelt ut med skoter och Sälenområdet erbjuder mer än 400 km skoterled. Ett paradis för skoterälskare. Med andra ord är Berga Fritidsby ett perfekt åretruntboende.

 • Nyproduktion
Sälenstugevägen 49 andel J, Sälfjällstorget, Malung-Sälens kommun

Sälenstugevägen 49 andel J

Lägenhet
Sälfjällstorget, Malung-Sälens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malung - Sälen
275 000 kr
65 m²
3 rum
4 231 kr/m²

Andel J i hus 49 i Brf Sälenstugan har ett av Lindvallens bästa lägen intill Sälfjällstorget och här du bor endast ett stenkast från pisten. Du kan helt enkelt låta bilen stå hela semestern då allt finns inom gångavstånd och du kan ta en promenad till after skin, restaurangerna eller butikerna kring torget. Med Skid- och Badbussen tar dig smidigt mellan Skistars alla anläggningar utan att behöva använda bilen. Även sommartid satsar Sälenfjällen stort och utbudet av aktiviteter ökar. Ljust och fräscht radhus på 65 kvm fördelat på två våningar med gott om plats för umgänge. På entréplan hittar du hall, allrum med bäddsoffa, tv, braskamin och en matplats samt ett fullt utrustat kök. En trapp ner finns två sovrum, där det ena har två enkelsängar och det andra har en familjesäng. På detta plan finner du även lägenhetens badrum med wc, handfat, dusch och bastu. Här finns bra förvaringsmöjligheter samt ett torkskåp. Till lägenheten hör ett eget skidförråd och här finns tillgång till elbilsladdare mot avgift. Husdjur är tillåtet. Föreningen har en låg avgift och du betalar endast 5000 kr per år för alla veckorna. I denna andel förfogar du över fyra till fem veckor per år och andelarna har ett rullande schema på 12 år. Veckor kvar att nyttja 2024 för andel J är 26, 38 och 50. 2025 är veckorna 7, 22, 25, 37 och 49. Andelsveckor som inte nyttjas kan hyras ut via Gumo. Husdjur är välkomna. Bilderna är exempelbilder. Mer information om bostadsrättsföreningen samt veckoschema för andel J hittar du på: www.brfsalenstugan.se

Hundhällvägen 2, Öjesjön, Malung-Sälens kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Hundhällvägen 2

Fritidshus
Öjesjön, Malung-Sälens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malung - Sälen
350 000 kr
17 m²
1 rum
1 391 m² tomt

Ditt nästa smultronställe? Med gångavstånd till badplatsen i Öje hittar du denna fastighet där det idag står ett mindre enklare fritidshus. Vill du ha möjlighet att skapa ditt eget paradis så finns platsen här. Med närhet till Öjesjön och allt den har att den har att erbjuda både sommar och vintertid gör denna plats ingen besviken. Förutom den fina badplatsen som ligger intill bjuder Öjesjön på ett bra fiske. Vintertid blir badplatsen Öje Vinterarena som erbjuder upplogade banor för skridskor och spark samt dragna skidspår ute på sjön. Med andra ord en idyll för familjen både sommar och vinter.

Sälenstugevägen 33 H, Sälfjällstorget, Malung-Sälens kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Sälenstugevägen 33 H

Lägenhet
Sälfjällstorget, Malung-Sälens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malung - Sälen
275 000 kr
65 m²
3 rum
4 231 kr/m²

Nu finns chansen att överta andel H i BRF Sälenstugans radhus 33 på Sälfjällstorget. Detta är ett av Sälens bästa områden och här bor du precis intill liftar, backar, spår, restauranger och butiker. I denna andel förfogar du över fyra till fem veckor i ett av radhusen där andelarna har ett rullande schema på 12 år. Kvar att nyttja 2024 är vecka midsommarveckan 25, 37 och 49. 2025 förfogar du över 5 veckor och har möjlighet att vara där vecka 6, 17 (påsklov), 23, 36 och 48. Föreningen har en låg avgift och du betalar endast 5000 kr per år för alla veckorna. Radhus 33 är i fint skick med fräscha ytskikt i två plan. Denna 65 kvm stora lägenhet är fördelad på hall, kök, vardagsrum, två sovrum samt ett badrum. På övervåningen finner du lägenhetens fullt utrustade kök, matplats samt vardagsrum med bäddsoffa och braskamin. På nedervåningen finns två sovrum där sovrum ett är utrustat med två enkelsängar och sovrum två har en familjesäng. Badrummet är fräscht och här finns toalett, tvättställ, dusch samt bastu. I hallen på nedervåningen finns torkskåp och garderober med bra förvaringsutrymmen. Skidförråd finns till lägenheten. Andelsveckor som inte nyttjas får lov att hyras ut vi Gumo. Mer bra information om bostadsrättsföreningen hittar du på: www.brfsalenstugan.se Obs. Bilderna är exempelbilder.

Ullvidestigen 7, Gruven, Malung-Sälens kommun

Ullvidestigen 7

Fritidshus
Gruven, Malung-Sälens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malung - Sälen
9 995 000 kr
97 + 167 m²
10 rum
1 530 m² tomt

Nu finns möjligheten att köpa ett välbyggt unikt hus i Gruven med utsikt över fjället. Huset är byggt med känsla och materialen är smakfullt utvalda då man hittar bland annat Älvdalssten på murarna. Detta hus passar den stora familjen eller varför inte ett företag då huset har hela sju sovrum fördelat på två plan med loft. Du välkomnas på sutterängplan av en stor och rymlig hall med flertalet garderober och gott om plats för klädavhängning. Här finns ett allrum med en vacker kamin i gjutjärn, ytterligare tre rymliga sovrum, en liten toalett med wc och handfat, ett större badrum med dusch, relaxdel, spa-bad och bastu samt ett tork- och vallarum. Vallarummet har avlopp samt ventilation och kan förses med vatten från angränsande rum . På ett enkelt sätt kan detta göras om till ett kök om man vill dela upp huset i två lägenheter då entré finns på varje plan. En trapp upp hittar du husets stora allrum som har öppet upp till nock med synliga takbjälkar. Här ryms en stor soffa att luta sig tillbaka i efter en dag med uteaktiviteter och här kan du sitta och njuta av spraket från den fina kaminen i gjutjärn. Det fullt utrustade köket har allt du behöver och erbjuder gott om sittplatser för många runt matbordet. Här finner du även utgången till balkongen där du kan sitta och blicka ut över de fina vyerna och i anslutning till balkongen finns en altan med en härlig grillplats. Två sovrum, ett badrum med wc, dusch och handfat samt en tvättstuga med grovingång hittar du även på detta plan. På loftet med de fina takkuporna finns två sovrum, förråd samt ett mindre allrum. På baksidan av huset finns ett stort skotergarage och gott om plats för parkering. Kontakta oss för visning av huset.

Sälenstugevägen 38 B, Sälfjällstorget, Malung-Sälens kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Sälenstugevägen 38 B

Lägenhet
Sälfjällstorget, Malung-Sälens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malung - Sälen
350 000 kr
65 m²
3 rum
5 385 kr/m²

Nu finns chansen att överta andel B i främre raden i BRF Sälenstugans radhus 38 på Sälfjällstorget. Detta är ett av Sälens bästa områden och här bor du precis intill liftar, backar, spår, restauranger och butiker. Med Skid- och Badbussen tar dig smidigt mellan Skistars alla anläggningar utan att behöva använda bilen. Även sommartid satsar Sälenfjällen stort och utbudet av aktiviteter ökar. I denna andel förfogar du över fyra till fem veckor i ett av radhusen där andelarna har ett rullande schema på 12 år. Föreningen har en låg avgift och du betalar endast 5000 kr per år för alla veckorna. Radhus 38 är i fint skick med fräscha ytskikt i två plan. Denna 65 kvm stora lägenhet är fördelad på hall, kök, vardagsrum, två sovrum samt ett badrum. På övervåningen finner du lägenhetens fullt utrustade kök, matplats samt vardagsrum med bäddsoffa och braskamin. På nedervåningen finns två sovrum där sovrum ett är utrustat med två enkelsängar och sovrum två har en familjesäng. Badrummet är fräscht och här finns toalett, tvättställ, dusch samt bastu. I hallen på nedervåningen finns torkskåp och garderober med bra förvaringsutrymmen. Till lägenheten hör ett eget skidförråd och här finns tillgång till elbilsladdare mot avgift. Veckor kvar att nyttja 2024 är 16, 31 och 43. Veckor 2025 är 10, 24, 30 och 42. Veckor 2026 är 9, 22 ,29 och 41. Andelsveckor som inte nyttjas kan hyras ut via Gumo Mer information om bostadsrättsföreningen samt andelsschemat hittar du på: www.brfsalenstugan.se

Brf Högfjället 1117 v 16 och 25., Högfjället, Malung-Sälens kommun

Brf Högfjället 1117 v 16 och 25.

Lägenhet
Högfjället, Malung-Sälens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malung - Sälen
85 000 kr
70 m²
3 rum
397 kr/mån
1 214 kr/m²

Nu har andelsveckorna v 16 (påsk -25) och v 25 (midsommar) i Brf Högfjället chansen att bli dina. Etagelägenhet på 70 kvm med 3 rok i direkt anslutning till Sälens Högfjällshotell. På entréplan finns vardagsrum, kök med alla bekvämligheter samt ett hygienutrymme med wc, handfat och dusch. En spiraltrappa leder dig till nedre plan där du hittar ett sovrum med dubbelsäng och en sovalkov med en familjesäng. Även där finns ett hygienutrymme med wc, handfat och dusch samt en bastu. Från sovrummet tar man sig ut till lägenhetens uteplats. Årsavgift för dessa veckor är 4760 kr. (2380 kr/vecka) Bostadsrättsföreningen Högfjället har ett unikt läge mitt i Sveriges största skidområde och granne med Sälens Högfjällshotell. Liftar och skidspår börjar direkt vid anläggningen och i hotellets Vinterträdgård pågår nöjeslivet till långt in på småtimmarna. Flertalet restauranger från enklare pizzameny till gourmetrestaurangen Onkel Jean finns i anslutning till hotellet. Mer om bostadsrättsföreningen finns att läsa på https://hogfjallet.bostadsratterna.se/

Hejjanvägen 1, Centralt, Malung-Sälens kommun

Hejjanvägen 1

Villa
Centralt, Malung-Sälens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malung - Sälen
5 500 000 kr
120 + 81 m²
3 rum
1 245 m² tomt

Välkommen till ditt drömhem på Hejjanvägen 1. Denna fantastiska friliggande villa med hörntomt är som en solstråle för själen. Med sin ljusa och luftiga atmosfär får varje rum dig att känna dig som hemma direkt. Huset är byggt med kvalitet och omsorg 2020 av lokala hantverkare och bjuder på moderna faciliteter och bekvämligheter. Med allt på ett plan blir vardagen både enklare och mer tilltalande. Kök med gott om arbetsytor, matplats,  vardagsrum, två sovrum och två badrum gör detta till det perfekta hemmet för både den lilla familjen och par. Här ligger genomgående ett fint vinylgolv från Parador och väggarna är målade i ljusa färger. Huset värms upp med en frånluftsvärmepump och dessutom är huset mycket energisnålt, vilket ger en hållbar och miljövänlig vardag. Den trevliga uteplatsen bjuder på härliga soltimmar och en magnifik utsikt över fjället och vintertid kan man se de upplysta skidbackarna i Lindvallen. På fastigheten finns även ett garaget med plats för tre bilar där det ligger golvvärme samt att det även är installerat en luftvärmepump. Här ute finns ett badrum med wc, handfat och dusch vilket ger stora möjligheter att använda garaget till mindre rörelse. Huset är besiktigat före försäljning och försäkrat mot dolda fel. Besiktningsprotokoll finns hos Länsförsäkringars Fastighetsförmedling. Så varför vänta? Ta chansen att äga detta extraordinära hem och upplev den ultimata livsstilen i Sälen. Kontakta oss idag för att boka en visning och låt ditt drömhem bli verklighet!

 • Plus
Båtstad 14, Höljes, Torsby kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Båtstad 14

Villa
Höljes, Torsby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malung - Sälen
2 195 000 kr
60 + 3 m²
3 rum
1 906 m² tomt

Här hittar du en ställe som erbjuder stora möjligheter. Fastigheten ligger med utsikt över Klarälven och här finns förutom bostadshuset ett helt nybyggt garage med en lägenhet på övre plan. Bostadshuset som är i ett plan med källare har äldre standard och inrymmer hall, vardagsrum, kök med vedspis, två sovrum och badrum. I källaren hittar du förråd, matkällare, tvättstuga och pannrum med kombipanna samt bergvärmepump från 2021. Det fina nybyggda garagebyggnaden är ca 136 kvm har tre stora portar. Här finns även ett rymligt hobbyrum med trinettkök, vedspis och badrum med wc, handfat och dusch. På övre plan finns en härlig lägenhet som inrymmer allrum med kök i öppen planlösning, fyra sovrum samt ett badrum med wc, handfat och dusch. Köket är utrustat med spis, fläkt, diskmaskin, kyl/frys och har en vacker vedspis. Här finns även ett mindre kallgarage med två portar, en vedbod, en mindre timmerbyggnad samt ett rökhus och en grillplats. Båstad är ett perfekt ställe för dig som gillar lugnet men samtidigt vill ha närheten till skidanläggningarna i Branäs (ca 3 mil) och Trysil (ca 7 mil). För er som gillar längdskidåkning så ligger Långberget, som har skidspår i världsklass, endast ca 3 mil bort. För er som gillar fiske så erbjuder området fina fiskevatten. https://www.ifiske.se/fiske-klaralven-lill-skarsjon-skarsjon-mfl.htm

Brf Tandådalens Fjällhotell 254, Tandådalen, Malung-Sälens kommun

Brf Tandådalens Fjällhotell 254

Fritidshus
Tandådalen, Malung-Sälens kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malung - Sälen
80 000 kr
34 m²
2 rum

Fira påsk i Sälen! Här finns möjligheten att köpa en andel med veckorna 13 och 36 i Brf Tandådalens Fjällhotell. Årsavgiften för 2024 är betald. Fräsch, välplanerad lägenhet på 34 kvm med solig uteplats ett stenkast från Tandådalens backar och med utsikt mot fjället. Ett riktigt ski in/ski out boende med allt precis utanför dörren. Gångavstånd även till SkiStarshop, restauranger och livsmedelsbutik mm. Lägenheten har allrum med köksavdelning som är utrustat med 2 kokplattor, kombiugn med både varmluft och mikro, kylskåp, diskmaskin och kaffebryggare . En sovalkov med våningssäng samt en enkelsäng. Badrummet har dusch, handfat och WC. Skidförråd och parkering finns till lägenheten. Andelsägarna har tillgång till pool och bastu beläget i Fjällhotell. Lägenheten tillhör Brf Tandådalens Fjällhotell orgnr: 716412-9475. https://www.tandadalensfjallhotell.se/ Årsavgift är 2600 kr per andelsvecka, totalt 5200 kr per år är betald för 2024.

Visar alla 19