Rakstalänken 2

Raksta, Tyresö Se på karta

4 695 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
77,3 m²
Tomtarea
2 310 m²
Byggår
1982
Driftkostnad
45 697 kr/år
Antal besök
3 967
Dagar på Hemnet
10

Här bor du i ett mysigt och välplanerat hus i härlig skärgårdsmiljö. Här finns både spabad, bastustuga med gavelterrass (10 m²), samt en stor gäststuga (30 m²) som fungerar utmärkt som ungdomsboende eller hemmakontor. Huset passar perfekt för en mindre barnfamilj med möjlighet att bygga ut under kommande år. Öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Stor kamin i ena hörnet som förutom att skapa trivsel, även fungerar som en bra extra uppvärmningskälla. 2 sovrum i stora huset och möjlighet till extra boende i gäststugan. Den trädäckade framsidan ligger i underbart solläge. Här har du sol nästan hela dagen!
Området är detaljplanerat och under utbyggnad med nya asfalterade vägar, belysning och kommunalt V/A. Detta innebär större byggrätter i området. Den stora tomten har såväl fina skogspartier som en stor gräsmatta på nedre delen av tomten.

Till fastigheten ingår båtplats i Raksta båtklubb.

- Nya generösa byggrätter samt kommunalt V/A under 2022.
- Stor tomt med utvecklingspotential.
- Härliga omgivningar med milsvid natur och många sjöar.
- Båtplats ingår.

I området finns flera möjligheter till bad och det finns en kiosk, fotbollsplan med lekplats intill för barnen. En cykeltur tar dig till det fantastiska Tyresö slott med slottsträdgården där caféet på Notholmen är är ett trevligt utflyktsmål. För den som gillar naturen ligger Raksta med direkt närhet till stora naturområden, skärgård, Årsjön och Albysjön. Det går direktbussar till T-Centralen från Tyresö kyrka på 35 min samt bussar in mot Tyresö och Gullmarsplan. Detta boende är för dig som vill ha närhet till storstadens puls men ändå ha en harmonisk hemmabas och bo nära fantastisk natur.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Tyresö