Bjurfors Tyresö

Bjurfors Tyresö

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Dragonvägen 16A, Skälsätra, Tyresö kommun
 • Sön 28 apr kl 14:00
Dragonvägen 16A, Skälsätra, Tyresö kommun, bild 2
Dragonvägen 16A, Skälsätra, Tyresö kommun, bild 3

Dragonvägen 16A

Villa
Skälsätra, Tyresö kommun
Bjurfors Tyresö
9 995 000 kr
187 + 80 m²
7 rum
933 m² tomt

Välkommen till Dragonvägen 16A! Denna moderna och smakfullt designade Fiskarhedenvilla är en dröm för den som söker hög standard, kreativa lösningar och en avslappnad livsstil. Här kombineras välplanerade ytor med exklusiva materialval och en spektakulär utsikt mot det angränsande naturområdet, detta är det perfekta stället att komma hem till. - Fiskarhedenvilla från 2016 om totalt 267 kvm som inkluderar dubbelgarage. - Optimerad planlösning med exklusiva materialval. - Öppen planlösning. - 5 sovrum och 3 badrum med jacuzzi och bastu. - Bergvärme med golvvärme i hela bostaden. - Energiklass B vilket bla möjliggör grönt bolån med extra ränterabatt. Tomten är lättskött. Den stora altanen är det perfekta stället att njuta av de fantastiska omgivningarna från, med det vackra smidesräcket och en bred markis som skuggar den soliga uteplatsen. Utöver detta finns vackra stenpartier och snygga stenmurar som accentuerar de spännande nivåerna. Här kan du njuta av tystnaden och lugnet, omgiven av naturen och fågelkvitter. Fastigheten ligger i Skälsätra, ett lugnt och harmoniskt villaområde, med naturen mot tomtgränsen. Från huset tar man enkelt en stig ner mot Barnsjön, där man tar kvälls- eller morgondoppet från klipporna, eller vid den kommunalt skötta bryggan. Tyresta naturreservat som börjar intill sjön är idealt för den aktiva, naturälskande familjen, och en verklig oas i Stockholmsområdet. Här kan du cykla, löpa och vandra genom stora skogsområden med ett flertal sjöar. Idrottsplatsen med fotbollsplaner, ishall och gratis paddelbana ligger enbart en kilometer bort och därifrån går det bussar till både Tyresö och Trollbäckens centrum, där du sedan tar direktbussar mot Stockholm city och Gullmarsplan. Trollbäckens trevliga centrum ligger på cykelavstånd och här finns mataffärer med charkavdelning, blomsterbutik, apotek, vårdcentral, målarbutik, flera caféer och restauranger, köttbod och bageri. I Tyresö finns flertalet skolor och förskolor med gott renommé, bland annat kommunala skolor med inriktning musik och E-sport samt privata skolor som Engelskaskolan och Kunskapsskolan.

 • Premium
 • Energieffektiv
Ällmoravägen 28, Brevik, Tyresö kommun
 • Sön 21 apr kl 14:00
Ällmoravägen 28, Brevik, Tyresö kommun, bild 2
Ällmoravägen 28, Brevik, Tyresö kommun, bild 3

Ällmoravägen 28

Villa
Brevik, Tyresö kommun
Bjurfors Tyresö
3 475 000 kr
70 m²
2 rum
2 180 m² tomt

Här bor du med naturen inpå knuten invid den grönskade barrskogen, utan insyn och med sol hela dagen. Tomten är terrasserad med gräsytor och skapar goda förutsättningar för arkitektur eller spännande miljöer för den trädgårdsintresserade. En kortare promenad bort, kanske med handduken under armen ligger områdets badplats som kan vara ett perfekt utflyktsmål en varm sommardag tillsammans med familj och vänner. Huset är avskilt och högt placerat på den stora tomten om hela 2180 m2. Huset inrymmer en öppen rumsvolym som innefattar både vardagsrum och kök och med tilltagen takhöjd. Den centralt placerade och vackert uppbyggda öppna spisen skapar en härlig atmosfär och kommer troligen bli den naturliga samlingsplatsen vid regniga sommarkvällar. Här är de öppna ytorna avgörande för den som söker ett lantligt hus med goda umgängesytor. För de långväga gästerna finns det möjlighet till övernattning i gäststugan. Det finns ett sovrum, dusch/wc med bastu och en trevligt sovloft med utsikt ner mot vardagsrummets sociala del. Utanför huset sträcker sig den stora altanen som möjliggör härliga dagar med middagar och umgänge, kanske under bar och klar himmel eller under markisen. Här kommer man säkert hitta sin svalkande favoritplats efter ett avkopplande bastubad. Fastighetens infart är väl tilltagen och har gott om plasts för parkering eller uppställning av t.ex. båt eller husvagn.

 • Premium
Åkervägen 5, Västerhaninge, Haninge kommun
Åkervägen 5, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 2
Åkervägen 5, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 3

Åkervägen 5

Lägenhet
Västerhaninge, Haninge kommun
Bjurfors Tyresö
1 595 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/3
4 167 kr/mån
29 000 kr/m²

Välkommen till trevliga Åkervägen 5, där bekvämlighet och livskvalitet går hand i hand. Här bor man i ett lugnt och barnvänligt område med både kommunala färdmedel och Västerhaninge centrum en kort promenad bort. Lägenheten är väldisponerad med generösa ytor och vacker fiskbensparkett i vardagsrummet. Här finns stora sociala ytor och har gott om plats för socialt umgänge och bekvämt vardagsliv. Fönsterna ligger i två väderstreck vilket ger lägenheten ett genomgående härligt ljusinsläpp som skapar ljus och rymd. Centralt placerat i vardagsrummet finns utgången till balkongen med ett härligt solläge. Här njuter man av solen från tidig morgon till sen eftermiddag, vilket är perfekt för soliga dagar och mysiga middagskvällar utomhus. Köket ligger praktiskt intill hallen och bjuder in till matlagning och familjemiddagar. Sovrummet är stort och rymligt med fönsterpartier mot den lummiga och grönskande gården. Det finns gott om plats för både dubbelsäng och möblemang. Badrummet är helkaklat med sober färgsättning och har bekvämligheter som, dusch, spegelskåp med förvaring, tvättmaskin och torktumlare. Med sitt praktiska läge, inkluderande avgifter och en planlösning som skapar ljus och rymd, är detta ditt tillfälle att bo bekvämt och njuta av Västerhaninges alla fördelar. Där bostaden är belägen i idylliskt område med vacker natur intill och med närhet till kommunikationer samt en affär precis utanför bostaden. Här är det även nära till flera förskolor och skolor. Västerhaninge C ligger även en kort promenad bort där både små som stora ärenden kan uträttas.

 • Premium
 • Balkong
Näsbyvägen 15I, Sofieberg, Tyresö kommun
 • Budgivning pågår

Näsbyvägen 15I

Lägenhet
Sofieberg, Tyresö kommun
Bjurfors Tyresö
2 795 000 kr
42 m²
2 rum
1 764 kr/mån
66 548 kr/m²

Här bor du bekvämt i en lägenhet med nyskick och som är fördelad på två välplanerade plan. Färgsättningen är genomgående ljus och med sober kulör som bryter vackert mot parkettgolvet av ek som på ett enhetligt och vackert sätt löper genom rummen. På övre plan finns stora fönsterpartier som kombineras på ett smakfullt sätt med den öppna planlösningen som blir en tilltagen och social rumsvolym. Här finns det gott om plats för både middagsbjudningar och vardagliga hemmakvällar. Utanför fönstren hänförs man av utsikten och villaidyllen som skymtar nedanför berget. Även på det nedre planet släpps ljuset in och den vidsträckta utsikten sätts i centrum. Här sträcker sig fönsterpartierna från golv till tak och skapar ett enastående ljusinsläpp med utsikt över både sjö och natur. Genom att öppna upp fönsterpartierna, som är av skjutdörrsmodell kan du förlänga vardagsrummet, och på så sätt suddas gränsen ut mellan ute och inne. Detta gör att hela nedre planet kan bli en stor loungedel där man kan njuta av den sena kvällssolen och i emellanåt magiska solnedgångar. Nu har du chansen att förvärva en av de populära studiolägenheterna som är uppförda estetiskt och tilltalande. Byggnaderna balanserar i samklang med den kuperade terrängen och innefattar en vacker balans mellan villaområdets takåsar och vidsträckt sjöutsikt. Området är klassisk villaidyll utan direkt genomfartstrafik och med närhet till både Stockholm City och tätorten. Endast en cykeltur bort finns Trollbäckens centrum med butiker, restauranger och Café. Kommunala kommunikationer finns en promenad bort. Här går direktbussar till Stockholm city och Gullmarsplan. Tyresö erbjuder ett rikt friluftsliv med stora naturområden och ett flertal sjöar. I närheten av bostaden finns Drevikens vatten med flertalet badplatser och vintertid lockar skridskoisen till aktiviteter. Nära bostaden finns även Trollbäckens IP med ett stort utbud av idrottsaktiviteter och välskötta idrottsföreningar. Tyresö Centrum ligger ca 4 km bort och erbjuder ett större serviceutbud med shopping, restauranger, matbutiker, systembolag, biograf och vårdcentral samt mycket mer. I kommunen finns även en simhall, tennishall, ridskola, sportfiske och golf. Varmt välkommen att trivas!

 • Balkong
 • Uteplats
Regnbågsgatan 22, Tyresö Centrum, Tyresö kommun

Regnbågsgatan 22

Lägenhet
Tyresö Centrum, Tyresö kommun
Bjurfors Tyresö
1 695 000 kr
36 m²
1 rum
vån 4/5
4 141 kr/mån
47 083 kr/m²

Varmt välkommen till en stilfull och välplanerad lägenhet av modernt snitt. Här bor du i direkt anslutning till Tyresö centrum där det finns ett varierat butiksutbud, restauranger och direkt närhet till täta bussförbindelser. Här bor du högt upp i huset i en trevligt planerad lägenhet med öppen planlösning och ljusa ytskikt. Golvet är enhetligt belagt med vackert parkettgolv och den stora allrumsytan kombineras med stora fönsterpartier och skapar en inbjudande och luftig känsla. Köket har en tilltalande placering i ena delen av rummet vilket gör det möjligt att inreda med separat matplats, samtidigt som det är lätt att möblera med avskilt placerade vadgasrumsmöbler. Från vardagsrummet når du även balkongen som har högt och soligt läge. Här kan man njuta av sommarkvällarna, och det finns middagsplats för två, när värmen är på besök. Riksbyggen Bostadsrättsförening Steget är en aktiv och trevlig förening med en härlig gemenskap, strukturerade framtidsplaner och ständigt fokus på förbättringsåtgärder. I föreningen tillhandahålls det bland annat takterrass, cykelrum, och garage. Att ha möjlighet att ta en nypa frisk luft direkt från lägenheten är något som uppskattas av många, och detta boende erbjuder inte bara en sådan möjlighet utan två. Den ena genom den tilltalande balkongen med sol hela morgonen och förmiddagen. Utöver detta har du möjlighet att nyttja föreningens stora och mysiga takterrass som erbjuder sol hela dagen. Här finns bänkar och soffgrupper för avkoppling och umgänge. Sammanfattningsvis erbjuder Regnbågsgatan 22 en bekväm och lyxig livsstil i ett centralt och eftertraktat område. Med närheten till det mesta, bra kommunikationer, och moderna faciliteter samt garageplatser längst ned i huset som du enkelt kan nå via hissen är detta en bostad som har allt. I hjärtat av Tyresö centrum bor du mycket attraktivt med allt du behöver direkt utanför dörren. Snabba busskommunikationer som tar dig till Gullmarsplan, Nacka, Haninge och in till Stockholm C. Här tar du del av Tyresö centrums hela utbud med butiker, caféer, restauranger, mataffärer och vårdcentral. Här finns även stort utbud av aktiviteter som bio, simhall, golfbana och ishall. Det är också närhet till natur med vandringsleder, sjöar och bad samt skärgård.

 • Balkong
 • Hiss
Metallvägen 4, Lindalen, Tyresö kommun
Metallvägen 4, Lindalen, Tyresö kommun, bild 2
Metallvägen 4, Lindalen, Tyresö kommun, bild 3

Metallvägen 4

Villa
Lindalen, Tyresö kommun
Bjurfors Tyresö
12 995 000 kr
314 m²
8 rum
1 790 m² tomt

Lyxigt och extraordinärt boende i ett plan om hela 8 rum fördelat på 314 m2. Mitt i Tyresös eftertraktade villaidyll breder den här smått spektakulära och väl tilltagna villan ut sig på en stor tomt med härliga gräsytor och ypperligt solläge. Tomten ramas in med spännande marknivåer och belysta murar som kombineras med pampiga barrväxter och vackra stenlagda altanpartier. Huset har tagits väl omhand och har tidigare genomgått en omfattande, modern och kostsam förädlingsprocess. De senaste åren har man låtit montera en rejäl solcellsanläggning med hela 78 paneler - vilket innebär en kraftig reducering av energikostnaderna, samt att du samtidigt minskar din klimatpåverkan. Redan i entrén möts man av den tilltagna takhöjden som kombineras av den luxuösa känsla som präglar minsta detalj i huset. Den höga materiella standarden är påtaglig och ger sig tillkänna vart man än vänder blicken. Huset består av stora rumsvolymer som innehåller stora fönsterpartier, tilltagna sociala ytor och lättmöblerade rum som är jämnt och privat fördelade kring den stora innergården. Husets layout för tankarna till ett Hotell, där varje utrymme är genomtänkt och praktiskt placerat för att skapa maximal vardagskomfort. Dessa rader sammanfattar det här häftiga boendet som ursprungligen ritats av arkitekten Bengt Warne (1966) och blev på den tiden Årets hus. Den första och välkomnande rumsvolymen innefattar både kök med middagsdel, köksö och en trevlig lounge. Här är det lätt att trivas med direkt närhet till innergården via de öppningsbara fullhöjdsfönsterna. Med fönsterpartierna vidöppna suddas gränsen mellan ute och inne ut på ett naturligt sätt. Plötsligt adderas ytterligare umgängesytor och man kan njuta av årstidernas fröjd under bar himmel, eller under de breda eldrivna markiserna. Vinter som sommar går det att koppla av i den stora Swim-spaanläggningen eller njuta av trivsamma grillkvällar tillsammans med familj och vänner. Det finns fem stora sovrum samt fyra påkostade duschrum som är avskilt och bekvämt placerade intill de olika utrymmena. Ett av sovrummen har egen utgång och passar perfekt för hemmakontoret, tonåringen eller generationsboendet. Husets bortre del, som vetter emot trädgården och altanen, innehåller våtrum med bastu, stort vardagsrum samt Master Bedroom. Här finns också direkt närhet till den stora altanen där det finns gott om plats för olika typer av möblemang, och även ytterligare ett privat Hot-Spa. Här bor du bekvämt med komfortabla kvalitetstillbehör på en armlängds avstånd och dessutom, en kort promenad bort finns kommunala bussförbindelser som tar dig in till Stockholm. Listan på material och maskinell standard kan göras lång. Att uppleva detta drömboende rekommenderas. Varmt välkommen att trivas.

 • Premium
 • Energieffektiv
Bergholmsvägen 26, Bergholm, Tyresö kommun
Bergholmsvägen 26, Bergholm, Tyresö kommun, bild 2
Bergholmsvägen 26, Bergholm, Tyresö kommun, bild 3

Bergholmsvägen 26

Tomt
Bergholm, Tyresö kommun
Bjurfors Tyresö
12 000 000 kr
2 986 m² tomt

Vårvindarna värmer och solen glittrar i vattnet nere vid bryggan. Du går igenom trädgården, grönskan klär bladen med sin prakt. Semestern närmar sig. Är det här ett av dina kommande sommarminnen? Välkommen till ett hänförande sjöläge vid idylliska Bergholm med en generös och lätt sluttande strandtomt. Från fastigheten har du en fantastisk sjöutsikt och med egen strandlinje är detta verkligen en plats där du kan förverkliga dina bostadsdrömmar. Belägenheten är inget annat än idyllisk, med närheten till vattnet och naturen som skapar en fridfull och avkopplande atmosfär. Tomten är lätt sluttande och planar vackert ut mot det glittrande vattnet. Här kan du njuta kvällsdopp, vackra solnedgångar och känslan av att leva i harmoni med omgivningarna. Den rejäla brygganläggningen blir din entré till sjölivet. Här kan du lätt ta båten ut på äventyr, ta ett uppfriskande dopp eller bara sitta och drömma med fötterna dinglande över vattenytan. Vattnet blir en förlängning av din tomt och ger dig en helt ny dimension av livskvalitet. På fastigheten har du möjlighet att uppföra ett bostadshus på upp till 67 kvm. Utöver detta finns det ett ca 50 kvadratmeter stort hus, idylliskt placerat vid vattnet. Här har en renovering redan påbörjats, där du som köpare tar över och sätter din personliga prägel på färdigställningen av huset. Visst material såsom kök, golv, fönster och dörrar mm kan ingå i köpet. Rejäl brygganläggning, totalrenoverad med betongpontoner 2022. Bergholmsvägen 26 erbjuder inte bara en fastighet – den erbjuder en livsstil. Ta chansen att forma din drömboende på denna fantastiska strandtomt och skapa minnen för livet. Bergholm är en halvö på gamla Tyresö, en underbar idyll som erbjuder de boende underbar natur inpå knuten. Intill halvön finns Tyresta naturreservat, en av de största och finaste urskogarna runt Stockholm med oändliga skogsområden. Bergholm har två båtklubbar där man kan ansöka om båtplats och för den som är jaktintresserad finns möjlighet att ansöka om medlemskap i samfällighetens jaktlag. En cykeltur tar dig till det fantastiska Tyresö slott med slottsträdgårdens fina parkområden, café och restaurang i skärgårdsmiljö. Härifrån går det direktbussar till T-Centralen på 35 min samt bussar in mot Tyresö och Gullmarsplan.

 • Premium

Visar alla 7