Mäklare Mattias Östberg

Mattias Östberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Peppargränd 1A, null, Tyresö kommun
  • Sön 12 maj kl 12:00
Peppargränd 1A, null, Tyresö kommun, bild 2
Peppargränd 1A, null, Tyresö kommun, bild 3

Peppargränd 1A

Radhus
Tyresö kommun
Bjurfors Tyresö
5 495 000 kr
129 m²
5 rum
vån 1/1
5 995 kr/mån
42 597 kr/m²

Välkommen till ett parhus uppfört 2015 i ett insynsskyddat och soligt läge. Väldisponerade ytor i två plan samspelar på bästa sätt med modern funktion och öppen, attraktiv planlösning. Här bor du med villakänsla i en liten och välskött Brf i direkt närhet till natur och badsjö. - Parhus i BRF uppförd 2015 i modern stil. - Välskött och mycket välplanerad med fyra sovrum samt två allrum. - Stor insynsskyddad altan med föreningens gräsytor intill. - Bekväm parkering i carport. - Energieffektiv uppvärmning med frånlufts värmepump. - Energiklass: (B) vilket ger ränterabatt hos de flesta banker. - Bekvämt boende i vardagen med närhet till allt familjen önskar i omgivning. Utanför huset finns en rymlig och robust altan i härligt solläge och med stora ytor. Här finns det gott om plats för både Loungegrupp och middagsbord, vilket är som gjort för varma sommarkvällar likväl som för avkopplande stunder i lugn avskildhet. Huset är beläget intill en av föreningens stora gräsytor som är inramad av tujjor och blir en naturlig plats för fotbollsspel, studsmatta eller kubbspel med uppsikt från bostaden. Detta skapar också en avskildhet, eftersom man upplever att huset ligger väldigt ogenerat i ett avskilt läge. BRF Odlingslotten i Tyresö är en lågt belånad, välskött och trevlig förening med strukturerade framtidsplaner och god sammanhållning. Avgiften inkluderar fiber, sophämtning, digital-TV samt parkering på en asfalterad uppfart för två bilar varav en har plats i carport. Vid Peppargränd erbjuds de boende en underbar natur inpå knuten. En kort promenad genom den närliggande skogen tar dig till en mysig badplats med brygga vid Barnsjön. Här finns det fina löparspår samt utegym. Inte långt därifrån finns Tyresta naturreservat, en av de största och finaste urskogarna runt Stockholm. Nära bostaden går det direktbussar till T-Centralen på 39 min samt bussar in mot Tyresö och Gullmarsplan. Ett flertal skolor och förskolor finns på gångavstånd. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Tyresö har att erbjuda.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Dragonvägen 16A, Skälsätra, Tyresö kommun
Dragonvägen 16A, Skälsätra, Tyresö kommun, bild 2
Dragonvägen 16A, Skälsätra, Tyresö kommun, bild 3

Dragonvägen 16A

Villa
Skälsätra, Tyresö kommun
Bjurfors Tyresö
9 995 000 kr
187 + 80 m²
7 rum
933 m² tomt

Välkommen till Dragonvägen 16A! Denna moderna och smakfullt designade Fiskarhedenvilla är en dröm för den som söker hög standard, kreativa lösningar och en avslappnad livsstil. Här kombineras välplanerade ytor med exklusiva materialval och en spektakulär utsikt mot det angränsande naturområdet, detta är det perfekta stället att komma hem till. - Fiskarhedenvilla från 2016 om totalt 267 kvm som inkluderar dubbelgarage. - Optimerad planlösning med exklusiva materialval. - Öppen planlösning. - 5 sovrum och 3 badrum med jacuzzi och bastu. - Bergvärme med golvvärme i hela bostaden. - Befrielse från kommunal fastighetsavgift i ytterligare 8 år. - Energiklass B vilket bla möjliggör grönt bolån med extra ränterabatt. Tomten är lättskött. Den stora altanen är det perfekta stället att njuta av de fantastiska omgivningarna från, med det vackra smidesräcket och en bred markis som skuggar den soliga uteplatsen. Utöver detta finns vackra stenpartier och snygga stenmurar som accentuerar de spännande nivåerna. Här kan du njuta av tystnaden och lugnet, omgiven av naturen och fågelkvitter. Fastigheten ligger i Skälsätra, ett lugnt och harmoniskt villaområde, med naturen mot tomtgränsen. Från huset tar man enkelt en stig ner mot Barnsjön, där man tar kvälls- eller morgondoppet från klipporna, eller vid den kommunalt skötta bryggan. Tyresta naturreservat som börjar intill sjön är idealt för den aktiva, naturälskande familjen, och en verklig oas i Stockholmsområdet. Här kan du cykla, löpa och vandra genom stora skogsområden med ett flertal sjöar. Idrottsplatsen med fotbollsplaner, ishall och gratis paddelbana ligger enbart en kilometer bort och därifrån går det bussar till både Tyresö och Trollbäckens centrum, där du sedan tar direktbussar mot Stockholm city och Gullmarsplan. Trollbäckens trevliga centrum ligger på cykelavstånd och här finns mataffärer med charkavdelning, blomsterbutik, apotek, vårdcentral, målarbutik, flera caféer och restauranger, köttbod och bageri. I Tyresö finns flertalet skolor och förskolor med gott renommé, bland annat kommunala skolor med inriktning musik och E-sport samt privata skolor som Engelskaskolan och Kunskapsskolan.

  • Premium
  • Energieffektiv
Ällmoravägen 28, Brevik, Tyresö kommun
Ällmoravägen 28, Brevik, Tyresö kommun, bild 2
Ällmoravägen 28, Brevik, Tyresö kommun, bild 3

Ällmoravägen 28

Villa
Brevik, Tyresö kommun
Bjurfors Tyresö
3 475 000 kr
70 m²
2 rum
2 180 m² tomt

Här bor du med naturen inpå knuten invid den grönskade barrskogen, utan insyn och med sol hela dagen. Tomten är terrasserad med gräsytor och skapar goda förutsättningar för arkitektur eller spännande miljöer för den trädgårdsintresserade. En kortare promenad bort, kanske med handduken under armen ligger områdets badplats som kan vara ett perfekt utflyktsmål en varm sommardag tillsammans med familj och vänner. Huset är avskilt och högt placerat på den stora tomten om hela 2180 m2. Huset inrymmer en öppen rumsvolym som innefattar både vardagsrum och kök och med tilltagen takhöjd. Den centralt placerade och vackert uppbyggda öppna spisen skapar en härlig atmosfär och kommer troligen bli den naturliga samlingsplatsen vid regniga sommarkvällar. Här är de öppna ytorna avgörande för den som söker ett lantligt hus med goda umgängesytor. För de långväga gästerna finns det möjlighet till övernattning i gäststugan. Det finns ett sovrum, dusch/wc med bastu och en trevligt sovloft med utsikt ner mot vardagsrummets sociala del. Utanför huset sträcker sig den stora altanen som möjliggör härliga dagar med middagar och umgänge, kanske under bar och klar himmel eller under markisen. Här kommer man säkert hitta sin svalkande favoritplats efter ett avkopplande bastubad. Fastighetens infart är väl tilltagen och har gott om plasts för parkering eller uppställning av t.ex. båt eller husvagn.

  • Premium
Bergholmsvägen 26, Bergholm, Tyresö kommun
Bergholmsvägen 26, Bergholm, Tyresö kommun, bild 2
Bergholmsvägen 26, Bergholm, Tyresö kommun, bild 3

Bergholmsvägen 26

Tomt
Bergholm, Tyresö kommun
Bjurfors Tyresö
12 000 000 kr
2 986 m² tomt

Bergholmsvägen 26 erbjuder ett fantastiskt läge vid vattnet med en stor strandtomt och en nybyggd brygga. Här kan du njuta av sommar, solnedgångar och sjöliv. Tomten är lätt sluttande mot vattnet och erbjuder möjlighet att bada och ta båtutflykter direkt från din egendom. På fastigheten har du möjlighet att uppföra ett bostadshus på upp till 67 kvm. Utöver detta finns det ett ca 50 kvadratmeter stort hus, idylliskt placerat vid vattnet. Här har en renovering redan påbörjats, där du som köpare tar över och sätter din personliga prägel på färdigställningen av huset. Visst material såsom kök, golv, fönster och dörrar mm kan ingå i köpet. Bryggan är nyligen renoverad med betongpontoner från 2022. Bergholmsvägen 26 erbjuder inte bara en fastighet – den erbjuder en livsstil. Ta chansen att forma din drömboende på denna fantastiska strandtomt och skapa minnen för livet. Bergholm är en halvö på gamla Tyresö, en underbar idyll som erbjuder de boende underbar natur inpå knuten. Intill halvön finns Tyresta naturreservat, en av de största och finaste urskogarna runt Stockholm med oändliga skogsområden. Bergholm har två båtklubbar där man kan ansöka om båtplats och för den som är jaktintresserad finns möjlighet att ansöka om medlemskap i samfällighetens jaktlag. En cykeltur tar dig till det fantastiska Tyresö slott med slottsträdgårdens fina parkområden, café och restaurang i skärgårdsmiljö. Härifrån går det direktbussar till T-Centralen på 35 min samt bussar in mot Tyresö och Gullmarsplan.

  • Premium

Visar alla 4