Lannsjövägen 31

Rälla, Borgholms kommun Se på karta

1 495 000 kr

1 995 000 kr -25 %
Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
78 m²
Biarea
10 m²
Tomtarea
925 m²
Byggår
1978
Driftkostnad
24 556 kr/år

Omgärdad av vacker natur och med cykelavstånd till butiker och bad på Ölands västra kust bor du här med ett riktigt bra utgångsläge på Öland oavsett om du letar efter fritidshus eller platsen som ska bli ditt hem. På Lannsjövägen 31 erbjuds en trevlig tomt med insynsskydd och härliga fruktträd, på tomten står ett trevligt enplanshus, en liten gäststuga och ett förråd idag. Här bor du nära allt du behöver med avskilt läge och det är lika lätt att ta med sig fikakorgen ner till vattnet som in i skogen. En kort cykeltur från huset finns Ölands västra kust med svalkande dopp, vackra solnedgångar och ljuvlig natur!

Huset har ett allrum med öppen planlösning in mot köket, två sovrum samt ett badrum med wc, dusch och tvättmaskin. Genomgående är stora och öppna rum med härligt ljusinsläpp. Från det härliga allrummet blickar du ut mot baksidan och den trevlig altanen. Kaminen är fint placerad i huset och bidrar till både mysfaktor och lägre driftkostnader. Fiber finns indraget vilket möjliggör för att jobba hemifrån några dagar i veckan!

På tomten finns också en gäststuga som passar bra för övernattande gäster eller till tonårsbarnet som vill ha ett eget litet utrymme. På baksidan av huset finns också ett bra och rymligt förråd med plats för diverse trädgårdsredskap mm. Tomten är trevlig och mysig, här avlöser den ena växten den andra så du har en grönskande och blommande trädgård hela säsongen. Du har också stora gröna ytor som lämpar sig perfekt för lek och spel.

Läs mer hos mäklaren
Ölandsmäklaren AB

Kontakta mäklaren

Emma Maurin

Ölandsmäklaren AB
Mäklare Emma Maurin, Ölandsmäklaren AB
0706338870