Räfsvreten 7

Rimbo, Norrtälje Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
83,5 m²
Tomtarea
2 126 m²
Byggår
2019
Driftkostnad
21 581 kr/år
Antal besök
8 073
Dagar på Hemnet
27

Nu har ni möjlighet till ett nybyggt hus från 2019 med modern och öppen planlösning och ett fantastiskt snyggt betonggolv i samtliga rum med golvvärme. Huvudbyggnaden fördelar sig på 83,5 smarta kvadratmeter men genomgående fina färgval och exklusiva tillval. Huset fördelar sig på ett stort vardagsrum som ligger i öppen planlösning mot det stora och välutrustade köket. Från vardagsrummet har ni också utgång till altanen som ligger i sydväst och nordväst. Två väl tilltagna sovrum, snyggt helkaklat duschrum, samt en tvättstuga som också fungerar som groventré. Från hallen går den snygga trappan upp till den inredningsbara vinden som uppskattningsvis ger en extra boarea på ca. 40 kvm.

Huset ger er bekvämligheter som vattenburen golvvärme på hela entréplan, tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin, vattentoalett mm.

Med denna fastighet kan du förverkliga din dröm om ett mysigt och nybyggt boende på landet med tillhörande stor tomt. Till sommaren så har du en rymlig tomt med mycket möjligheter. I anslutning till fastigheten finns en altan som sträcker sig längs halva byggnaden i sydväst och nordväst. Här kan du avnjuta en morgonkaffe i solskenet eller en middag till kvällssolen. På tomten finns också ett nybyggt förråd.

Fastigheten är anslutet till godkända avloppssystem och har vatten året runt från den borrade brunnen.

Från denna fastighet så har ni närhet till Uppsala (30 min), Rimbo (10 min), Arlanda (25 min) och Norrtälje (40 min).

Området där fastigheten ligger heter Strybro. Området är naturligt och fint och ni har direkt närhet till fina promenadstråk, svamprika skogar och badplats finner ni i Vängsjön ca. 2 km från fastigheten.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrtälje