Norra Rolfserudsvägen 4

Säffle kommun Se på karta

550 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
75 m²
Tomtarea
842 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
32 380 kr/år

Kliv in i detta hus och upptäck ett inbjudande hem där man satsat stort på att skapa den där hemtrevliga atmosfären. Här erbjuds ett perfekt planerat boende där du bara kan flytta in.

Det första som möter dig i huset är en inbjudande hall med klädhängare. Längre in finns ett härligt och öppet vardagsrum med fint ljusinsläpp och härliga umgängesytor, följt av ett ljust och socialt kök. Badrummet är trevligt och funktionellt med toalett, dusch, kommod, handfat, badrumsskåp, tvättmaskin och handdukstork. Huset har en charmig, insynsskyddad och trevlig altan med trätrall, eftermiddagssol och morgonsol. Härifrån ser man ut över den rogivande och trevliga trädgårdstomten med många soltimmar och robotgräsklippare. Förutom det har tomten ett praktiskt förråd med plats för trädgårdens alla redskap. Huset har skorsten med möjlighet att sätta dit en kamin. Det är även utrustat med leasade solpaneler vilket kraftigt minskar driftkostnaderna! Dessa är på avbetalning just nu vilket innebär att det ingår garanti och all service för solcellerna. Energideklaration görs till seriös budgivare och besiktning görs av köpare.

Här bor du fint i Säffle med närhet till skola, vårdcentral, förskola och idrottsplats! En kort biltur bort ligger även Säffle centrum med diverse butiker.
Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Karlstad

Kontakta mäklaren

Gabriel Strand

Mäklarhuset Karlstad
Mäklare Gabriel Strand, Mäklarhuset Karlstad
0724019346
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas