Mäklarhuset Karlstad

Mäklarhuset Karlstad

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Gruvgången 107, Gruvlyckan, Karlstads kommun
  • Sön 4 aug kl 13:30

Gruvgången 107

Lägenhet
Gruvlyckan, Karlstads kommun
Mäklarhuset Karlstad
695 000 kr
44 m²
1 rum
vån 1/3
2 501 kr/mån
15 795 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade lägenhet belägen i ett lugnt område. Med en yta på 44 kvadratmeter erbjuder denna bostadsrätt en effektiv och praktisk planlösning. Föreningen har en låg avgift vilket gör boendet ekonomiskt fördelaktigt. Dessutom har du tillgång till gemensamhetsutrymmen som bastu, gym och en gemensam grillplats perfekt för att koppla av eller hålla sig i form. För dig som har gäster finns även en övernattningslokal att tillgå. Föreningen är välskött med en stabil ekonomi, vilket ger trygghet och långsiktighet. Närhet till kommunikationer är en annan fördel med denna bostad då stadsbussen går ett stenkast från bostaden. Detta en perfekt bostad för dig som söker ett prisvärt boende i ett lugnt område. Kontakta oss idag för mer information eller för att boka en visning. Välkommen till Gruvgången 107!

  • Plus
Forsnäs Älvkullen, null, Forshaga kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Forsnäs Älvkullen

Villa
Forshaga kommun
Mäklarhuset Karlstad
1 650 000 kr
105 + 28 m²
5 rum
3 120 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska moderna och fint renoverade villa belägen i det natursköna området Forshaga. Här kan du uppleva den perfekta balansen mellan bekvämlighet och avkoppling, då huset erbjuder både närhet till kommunikationer och en omgivning av lugn och ro. För den som längtar efter ett fridfullt hem utan att behöva göra avkall på moderna bekvämligheter, är detta boende den ideala lösningen. Den imponerande bostaden har en generös yta på 105 kvadratmeter, fördelat på fem rum. De välplanerade rummen erbjuder gott om plats för hela familjen att trivas och umgås. Det rymliga vardagsrummet är perfekt för familjekvällar och underhållning, medan de bekväma sovrummen ger en rogivande atmosfär för vila och återhämtning. Köket är modernt och fullt utrustat med de senaste vitvarorna, vilket gör matlagningen till ett nöje. Garaget, som rymmer två bilar, ger en trygg och bekväm förvaringsplats för dina fordon. Utöver garaget finns det även gott om förvaringsutrymme för verktyg och utrustning, vilket gör det enkelt att hålla ordning och reda. En av husets stora fördelar är den generösa altanen, som fungerar som en naturlig förlängning av bostaden. Här kan du njuta av solen under långa sommarkvällar, umgås med vänner och familj, eller bara koppla av med en god bok medan du njuter av den rogivande utsikten. Altanen är perfekt för grillkvällar och utomhusmiddagar, och blir snabbt en favoritplats för både stora och små. Tomten, med en imponerande yta på 3120 kvadratmeter, erbjuder gott om utrymme för lek och rekreation. Här kan barnen springa fritt och leka, medan du har möjlighet att skapa din egen trädgårdsoas. Plantera dina egna grönsaker, bygg en lekplats eller skapa en vacker blomsterträdgård – möjligheterna är oändliga. Detta boende är perfekt för dig som vill kombinera närheten till naturen med en modern och bekväm livsstil. Forsnäs Älvkullen erbjuder ett naturskönt och fridfullt boende, samtidigt som du har all nödvändig service och bekvämligheter inom räckhåll. Missa inte chansen att bli ägare till denna attraktiva bostad som erbjuder det bästa av två världar – naturens lugn och den moderna bekvämligheten.

NORRA EDSBERG 1:2, Segerstad, Karlstads kommun
NORRA EDSBERG 1:2, Segerstad, Karlstads kommun, bild 2
NORRA EDSBERG 1:2, Segerstad, Karlstads kommun, bild 3

NORRA EDSBERG 1:2

Tomt
Segerstad, Karlstads kommun
Mäklarhuset Karlstad
1 700 000 kr

Välkommen till Göviken Liljenäs, där avstyckning av dessa fantastiska tomter om cirka 3000 m² var, pågår och väntar på att bli ditt framtida paradis. Belägen på en höjd erbjuder tomterna en spektakulär utsikt över Vänerns glittrande vatten – en perfekt bakgrund för ditt drömhem. Den höga positionen ger en panoramavy över Vänern, vilket är idealiskt för att njuta av spektakulär utsikt och naturskönhet. Med sina generösa yta om cirka 3000m² finns det gott om plats för att bygga både ditt drömhus och trädgårdsdrömmar. Omgivningen präglas av rogivande natur, perfekt för utomhusaktiviteter och avkoppling. Den stora ytan ger möjligheter till anpassade byggnadsprojekt och utrymme för framtida expansion. Designa och bygg ett hus som passar just dina behov och önskemål, med en planlösning som maximerar den fantastiska utsikten. Skapa en trädgårdsoas med terrasser, gångstigar och kanske till och med en pool som smälter samman med Vänerns horisont. Göviken Liljenäs är ett idylliskt område som kombinerar lugnet på landsbygden med närheten till Vänerns friluftsliv. Trots sitt natursköna läge är tomterna inte långt från nödvändiga bekvämligheter och kommunikationer. Karlstad centrum ligger endast en biltur bort på ca 15 min och Bergvik köpcentrum ca 7.4 km. Dessa unika tomter i Göviken Liljenäs erbjuder en fantastisk möjlighet att skapa ett hem som kombinerar lyx, komfort och enastående naturlig skönhet. Missa inte chansen att förverkliga dina byggdrömmar på denna exklusiva plats med oöverträffad utsikt över Vänern. Kontakta oss idag för mer information! Avstyckning pågår.

  • Premium
Kapellvägen 21, null, Munkfors kommun

Kapellvägen 21

Villa
Munkfors kommun
Mäklarhuset Karlstad
395 000 kr
67 + 67 m²
3 rum
1 125 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa, perfekt belägen i hjärtat av Munkfors. Här bor du i en lugn och trivsam miljö, med bara några minuters promenad till centrum där du bland annat hittar butiker, mataffärer, och restauranger. För den sportiga familjen ligger idrottsanläggningarna endast ett stenkast bort, vilket erbjuder ett brett utbud av aktiviteter för alla åldrar. Detta hus erbjuder ett boende med ljusa, öppna ytor som genomsyras av en harmonisk känsla. Den soliga trädgården är som gjord för sommarens grillkvällar och barnens lek. Här finns alla förutsättningar för ett bekvämt och aktivt liv i ett hem som förenar det bästa av småstadscharm och närhet till både natur och stadspuls. Missa inte chansen att förverkliga dina bostadsdrömmar – detta hem väntar på dig!

Clevevägen 3D, Skoghall, Hammarö kommun

Clevevägen 3D

Lägenhet
Skoghall, Hammarö kommun
Mäklarhuset Karlstad
490 000 kr
35 m²
1 rum
vån 2/2
2 797 kr/mån
14 000 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem i denna välvårdade och charmiga 1a, perfekt belägen mitt i Skoghall. Denna bostad erbjuder en modern och fräsch interiör som är idealisk för dig som söker bekvämlighet och stil utan onödigt underhåll. Badrummet, som renoverades 2019, imponerar med sin lyxiga och moderna känsla, medan den mysiga sovalkoven ger en avskild och rofylld plats för en god natts sömn. Det funktionella köket har plats för ett mindre matbord, vilket gör det till en inbjudande plats för måltider och samvaro. Från vardagsrummet når du balkongen, din personliga oas under bar himmel. Här kan du njuta av morgonkaffet, soliga eftermiddagar eller avkopplande kvällar med en bok och en frisk bris. Balkongen blir snabbt en favoritplats där du kan skapa minnesvärda stunder med nära och kära. Skoghall erbjuder den perfekta balansen mellan natur och stadsliv. Med sitt läge vid Vänerns strand och Lillängshamnen, omges området av vackra grönområden och vattenutsikter. Här finner du lugn och ro, samtidigt som du har bekvämligheterna från stadslivet nära till hands. Clevevägen ligger på gångavstånd från Skoghall centrum, där du hittar matbutiker, restauranger och utmärkta kommunikationsmöjligheter till Karlstad. Missa inte denna möjlighet att bo i ett stilrent och ekonomiskt hem i en av Skoghalls mest attraktiva områden. Varmt välkomna på visning!

Domherrevägen 6, null, Forshaga kommun
  • Tor 1 aug kl 17:00
Domherrevägen 6, null, Forshaga kommun, bild 2
Domherrevägen 6, null, Forshaga kommun, bild 3

Domherrevägen 6

Villa
Forshaga kommun
Mäklarhuset Karlstad
1 195 000 kr
166 m²
962 m² tomt

Välkomna till Domherrevägen 6 – ett exemplariskt familjeboende beläget i Deje. Här finner ni ett hus där familjelivet kan trivas på bästa sätt, med närheten till lekparken och den angenäma utomhusplatsen som lockar till avkoppling under generösa soltimmar. Hörntomten erbjuder trevliga ytor med plats för lek och odling. Invändigt välkomnas ni av ett rymligt kök där ni kan utforska era kulinariska talanger. Den mysiga braskaminen skapar en varm och inbjudande atmosfär under svala kvällar. Dessutom finns här flera sociala utrymmen där familj och vänner kan samlas för oförglömliga stunder tillsammans. Med sina fyra sovrum finns det gott om plats för hela familjen att sova gott och ha sin egen privata vrå. Med en boyta på 166 kvadratmeter och en tomtarea på 962 kvadratmeter erbjuds gott om utrymme för alla era behov. Här har ni möjlighet att skapa ert drömhem och skapa minnen som varar livet ut. Detta är en mycket trivsam del av Deje som uppskattas högt. En kort promenad bort hittar man en fin lekpark på en stor allmänning. Även förskola, skola, sporthall, simhall och pizzeria finns inom gångavstånd från bostaden. Utöver det finns matbutik och busshållplats nära bostaden. Besiktningsprotokoll är på gång. Varmt välkomna till visning!

  • Premium
Cordvägen 7C, Älvenäs, Karlstads kommun
  • Ons 31 jul kl 19:00

Cordvägen 7C

Lägenhet
Älvenäs, Karlstads kommun
Mäklarhuset Karlstad
85 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/2
4 564 kr/mån
1 574 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och välplanerade bostadsrätt på Cordvägen 7C i Vålberg. Med en yta på 54 kvadratmeter erbjuder denna tvårummare en perfekt balans mellan stil och funktionalitet. Den franska balkongen släpper in generöst med naturligt ljus och ger en trevlig utsikt mot innergården. Detta skapar en behaglig atmosfär och ger dig möjlighet att njuta av frisk luft utan att behöva ge upp din integritet. Planlösningen är smart utformad, vilket gör det lätt att möblera efter dina behov och önskemål. I vardagsrummet finns gott om plats för både soffgrupp och matbord, perfekt för umgänge med familj och vänner. Sammanfattningsvis erbjuder denna bostadsrätt på Cordvägen 7C en harmonisk atmosfär, bra planlösning och en fantastisk utsikt mot innergården. Missa inte chansen att göra detta till ditt nya hem. Välkommen på visning!

  • Plus
Armégatan 9 A, Centrum Forshaga, Forshaga kommun
  • Tor 1 aug kl 17:00
Armégatan 9 A, Centrum Forshaga, Forshaga kommun, bild 2
Armégatan 9 A, Centrum Forshaga, Forshaga kommun, bild 3

Armégatan 9 A

Lägenhet
Centrum Forshaga, Forshaga kommun
Mäklarhuset Karlstad
485 000 kr
65 m²
2 rum
vån 2/3
4 055 kr/mån
7 462 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem på Armégatan 9A i centrala Forshaga! Denna välplanerade bostadsrätt erbjuder en utmärkt boendekvalitet och en perfekt balans mellan stil och funktion. Här hittar du en modern och trivsam atmosfär med fräscha ytskikt som gör att du direkt känner dig hemma. Njut av soliga dagar på den härliga balkongen i söderläge, där du kan koppla av och njuta av den trevliga utsikten. Det rymliga sovrummet, med närliggande klädkammare, erbjuder gott om förvaringsutrymme och skapar en avkopplande oas för en god nattsömn. Köket är praktiskt utformat med gott om plats för matlagning och matbord med stolar där du kan avnjuta måltider med familj och vänner. Hallen är välkomnande med inbyggda garderober och med små förändringar kan du enkelt inreda den efter din smak. Med sitt centrala läge i Forshaga har du alla bekvämligheter inom räckhåll, inklusive shopping, restauranger och kommunikationer. Denna bostadsrätt ingår i en stabil förening, vilket ger dig trygghet och en bra avgift. Föreningen har nyligen installerat solceller för att förbättra driftkostnaderna, vilket bidrar till en mer hållbar och kostnadseffektiv boendemiljö. Välkommen till ett hem som erbjuder både komfort och bekvämlighet i hjärtat av Forshaga! Kontakta mäklare - Oscar Westman på 072- 092 69 31 för mer information och boka visning.

  • Premium
  • Balkong
Tallstigen 4c, 3 tr, Skattkärr, Karlstads kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Tallstigen 4c, 3 tr

Lägenhet
Skattkärr, Karlstads kommun
Mäklarhuset Karlstad
195 000 kr
38 m²
1 rum
vån 3/3
2 286 kr/mån
5 132 kr/m²

Varmt välkommen till denna bostadsrätt med låg avgift på Tallstigen 4c i Skattkärr. Detta objekt erbjuder en fantastisk möjlighet för den som är redo att sätta sin egen prägel och göra en renovering. Med 38 kvadratmeter och en stor balkong i söderläge, har du gott om utrymme att skapa ditt drömboende. Läget är oslagbart med närheten till kommunikationer, vilket gör det lätt att ta sig till Karlstad, och Universitet som bara ligger 10 minuter bort. Dessutom kan du njuta av den friska luften och grönområdena i Skattkärr. Föreningen är välskött och har en stabil ekonomi, vilket ger dig trygghet i ditt boende. Du kan känna dig säker på att du kommer få en bra gemenskap och att gemensamma utrymmen kommer vara väl underhållna. Denna lägenhet är belägen på högsta våningen, vilket ger dig en härlig utsikt över omgivningarna. Dessutom blir du inte störd av oväsen från grannar ovanför. Tallstigen 4c är ett perfekt objekt för dig som ser potentialen i att skapa ditt drömboende. Låt fantasin flöda och gör denna bostad till ditt eget.

  • Balkong
Eneboslingan 16H, Alster, Karlstads kommun
  • Tis 30 jul kl 17:00
Eneboslingan 16H, Alster, Karlstads kommun, bild 2
Eneboslingan 16H, Alster, Karlstads kommun, bild 3

Eneboslingan 16H

Lägenhet
Alster, Karlstads kommun
Mäklarhuset Karlstad
3 249 000 kr
120 m²
5 rum
5 767 kr/mån
27 075 kr/m²

När du parkerar vid husets carport, möts du av en inbjudande uteplats vid entrén som bjuder in till avkopplande stunder. Väl inne väntar ett flexibelt sovrum som kan anpassas efter dina behov – perfekt för tonåringen, som gästrum eller som inspirerande hemmakontor. Vidare finns sedan ett badrum som har både tvättmöjligheter och smart förvaring, som enbart är några steg bort. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum är idealisk för både familjemiddagar och mysiga kvällar i soffan. Stig ut genom dörren från vardagsrummet och njut av den rymliga altanen som bjuder in till härliga grillkvällar och avkoppling. Det moderna köket är fullt utrustat och bjuder in till social samvaro med sin öppna planlösning. På övervåningen väntar ytterligare två mysiga sovrum och ett allrum som är optimalt för att skapa minnen med familjen. Här finns också ett badrum och en rymlig klädkammare för extra bekvämlighet. Med totalt fyra sovrum, två badrum, dubbla uteplatser och gott om förvaringsmöjligheter, erbjuder detta hus det perfekta hemmet för en familj att växa och skapa minnen i. Här har du även tryggheten av att även bo i en bostadsrättsförening med god gemenskap! Njut av närheten till skog och Vänern med Alsters Strandbad endast fem minuter bort med cykel. Alsters herrgård bjuder på vackra vyer över Vänerns vatten för en trevlig lunch eller fika under sommarmånaderna. Trots den idylliska miljön finns alla bekvämligheter nära. Förskolan ligger inom gångavstånd och centrala Karlstads shopping, arbetsplatser och nöjen nås på 10 minuter med bil. Matinköp görs enkelt nära hemmet på Välsvikens handelsområde. Bostaden är helt inflyttningsklar, så boka in dig på visning redan nu! OBS! Just nu bjuder vi dig på månadsavgiften i hela 12 månader om du är eller blir OBOS-medlem.

  • Premium
  • Energieffektiv
Edebäck Högheden 1, Edebäck, Hagfors kommun

Edebäck Högheden 1

Gård/Skog
Edebäck, Hagfors kommun
Mäklarhuset Karlstad
1 695 000 kr
125 + 50 m²
6 rum
2,6 ha tomt

Drömmer du också om ett liv på landet? Då kan detta vara något för dig. Här hittar du en gård på ca 2,6 ha och med Klarälven som granne. Här erbjuds en riktig pärla i vacker miljö där det lantliga lugnet infinner sig. Bostadshuset ligger i ett naturnära område med fantastisk trädgårdstomt. Runt villan finns en härlig och stor gräsyta med oändliga möjligheter till avkoppling, lek eller varför inte odling. Framför huset finns en härlig farstukvist med en öppen balkong över en stenlagd uteplats där du kan njuta med familj och vänner med utsikt mot tomten. Det första som möter dig i huset är hallen som har goda förvaringsmöjligheter med inbyggda garderober. Vidare in hittar du ett stort nyligen renoverat kök med kyl, ugn, spis, fläkt, vedspis och diskmaskin. I köket finns det stora bänkytor, bra förvaring och plats för ett stort bord med stolar om så önskas. I bostaden finns även ett stort och mysigt vardagsrum som har gott om plats för soffgrupp och en mysig kamin. Intill köket finns ett sovrum. Från hallen tar du dig upp på över plan där du finner en dörr som leder ut till en öppen balkong med sol hela dagen. På övre plan hittar du fyra sovrum och ett badrum med duschvägg, toalett och kommod. I källaren ryms det ett pannrum, duschrum med tvättmaskin och även en jordkällare som har potential att bli en vinkällare. Intill garaget finns ett gästhus med ett vardagsrum plats för soffgrupp, en mindre köksdel och ett sovrum med plats för dubbelsäng. Från bostadshuset tar det ca 10 minuter att åka till Hagfors centrum, 5 min till Hagfors flygplats och ca 20 minuter till Munkfors centrum med bil. Här tar du dig med enkelhet till flera trevliga badplatser, grönområden samt aktiviteter som finns i området. Varmt välkommen på visning !!

Karlbergsgatan 4, Centrum, Karlstads kommun
Karlbergsgatan 4, Centrum, Karlstads kommun, bild 2
Karlbergsgatan 4, Centrum, Karlstads kommun, bild 3

Karlbergsgatan 4

Lägenhet
Centrum, Karlstads kommun
Mäklarhuset Karlstad
4 195 000 kr
124 m²
3 rum
vån 5/5
9 027 kr/mån
33 831 kr/m²

Välkommen till denna rymliga och lyxiga lägenhet mitt i hjärtat av Karlstad! Belägen på en lugn gata mitt i stan kan du njuta av både närheten till allt och den harmoniska atmosfären. Denna bostad är verkligen i toppskick, med exklusiva materialval och genomtänkta detaljer som ger en känsla av elegans. Lägenheten erbjuder inte bara ett utan två inglasade balkonger, där du kan njuta av solen i både söder- och västerläge. Perfekt för att avnjuta en kopp kaffe på morgonen eller en härlig middag med vänner och familj. Med närhet till butiker, restauranger, parker och kommunikationer är detta verkligen ett optimalt läge för den som vill ha allt inom räckhåll. Det fina köket imponerar och här har du gott om plats för matlagning och sociala stunder. Master bedroom är luftigt och erbjuder utgång till balkongen, där du kan vakna upp till en utsikt över takåsarna. Fina trägolv skapar en varm och inbjudande atmosfär i hela lägenheten. Bostaden har två badrum och det ena badrummet är exklusivt renoverat och erbjuder både dusch, bubbelbadkar och bastu för avkoppling efter en lång dag. Dessutom finns det möjlighet att göra om dressingroomet till ett extra sovrum om så önskas. Förvaringsmöjligheterna är utmärkta med klädkammare, garderober och till och med en egen "vinkällare". Denna unika lägenhet erbjuder verkligen det bästa av två världar - en central placering mitt i stan samtidigt som du kan njuta av lugnet på din egen inglasade balkong. Högst upp i huset med hiss har du även en utsikt över Karlstads takåsar. Missa inte chansen att förvärva denna pärla i centrum av Karlstad!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Videholmsbacken 1, null, Munkfors kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Videholmsbacken 1

Villa
Munkfors kommun
Mäklarhuset Karlstad
100 000 kr
2 135 m² tomt

Upptäck ditt eget paradis nära Klarälvens strand i Munkfors! Denna unika tomt erbjuder en sällsynt möjlighet att skapa ett naturnära hem eller fritidshus. Med två förfallna byggnader finns det potential för renovering eller att använda dem som inspiration för dina egna projekt. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område, vilket ger dig friheten att bygga komplementbyggnader och små tillbyggnader utan bygglov. Observera dock att tomten är inom strandskyddat område, så dispens krävs för nybyggnation. Här kan du skapa en självförsörjande oas, då det inte finns el, vatten eller avlopp – perfekt för den som söker ett off-grid-liv. Med bara fem minuter till centrala Munkfors kombinerar denna plats lugn och naturnära skönhet med närhet till stadens bekvämligheter. Ta chansen att förverkliga dina drömmar på denna fantastiska tomt vid Klarälven! Besök gärna tomten på egen hand eller boka in en privat visning med mäklaren.

Erlandervägen 9, Ransäter, Munkfors kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Erlandervägen 9, Ransäter, Munkfors kommun, bild 2
Erlandervägen 9, Ransäter, Munkfors kommun, bild 3

Erlandervägen 9

Villa
Ransäter, Munkfors kommun
Mäklarhuset Karlstad
995 000 kr
130 + 40 m²
5 rum
1 299 m² tomt

Välkommen till ditt drömhem i Ransäter, Värmland! Denna charmiga villa med 5 rum och kök, varav 3 är sovrum, erbjuder en perfekt kombination av stil och komfort. Huset har en fantastisk inglasad uteplats på 20 kvm med el, vilket gör den till en idealisk plats att njuta av alla årstider. Köket som är renoverat, utstrålar modern elegans och funktionalitet. Med smakfulla ytskikt genom hela huset och ett badrum som totalrenoverades 2014, är detta hem både estetiskt tilltalande och praktiskt. Uppvärmningen sker via jordvärme, vilket ger både en jämn inomhustemperatur och låga driftkostnader. Förvaringsmöjligheterna är utmärkta, med gott om plats för alla dina tillhörigheter. Tomten är lättskött och badar i solljus, med en härlig utsikt över åkrarna. Här finns flera mysiga platser att umgås på, perfekt för sommarens grillkvällar eller avkopplande stunder. Denna villa i Ransäter erbjuder inte bara ett bekvämt och vackert boende, utan också en livsstil där du kan njuta av lugnet och den natursköna omgivningen. Ransäter är en pittoresk och historisk by belägen i hjärtat av Värmland, känd för sin natursköna omgivning och rika kulturarv. Här finner du lugnet på landet, samtidigt som det är nära till både service och stadsliv. Det tar endast 35 minuter att köra till Karlstad, Värmlands pulserande huvudstad, och cirka 5-7 minuter till Munkfors, där du har tillgång till affärer, skolor och annan service. Ransäter erbjuder den perfekta balansen mellan fridfull landsbygd och bekvämlighet. Missa inte chansen att förverkliga dina husdrömmar – boka en visning idag!

  • Premium
Rud Skansviken 414, Rud Hammarö, Hammarö kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Rud Skansviken 414

Fritidshus
Rud Hammarö, Hammarö kommun
Mäklarhuset Karlstad
2 595 000 kr
60 m²
3 rum
1 249 m² tomt

Välkommen till ditt drömfritidshus på natursköna Rud, Hammarö! Denna charmiga bostad på 60 kvm erbjuder en perfekt tillflyktsort med 3 rum och kök, inkluderande två mysiga sovrum, ett ljust vardagsrum med en öppen spis, ett fullt utrustat kök och ett praktiskt badrum. Badrummet är en utbyggnad där det finns en duschkabin, handfat, varmvattenberedare och en toalett. Njut av lugnet i den lummiga trädgården med enastående utsikt över dalen, bergen och skogen som är inpå knuten. Här finns två härliga uteplatser där du kan koppla av och njuta av naturen. Endast 5 minuters promenad genom skogen tar dig till Vänerns glittrande vatten. Upplev fridfulla dagar och magiska kvällar i denna idylliska miljö! Här finns även goda bussförbindelser med 5 min till närmsta busshållplats och utvecklingsmöjligheter med stor byggrätt enligt detaljplan Varmt välkommen på visning!

Prästvägen 5, null, Munkfors kommun
  • Borttagen före visning
Prästvägen 5, null, Munkfors kommun, bild 2
Prästvägen 5, null, Munkfors kommun, bild 3

Prästvägen 5

Fritidshus
Munkfors kommun
Mäklarhuset Karlstad
695 000 kr
70 + 50 m²
4 rum
5 350 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
Skyttelvägen 9, null, Karlskoga kommun

Skyttelvägen 9

Villa
Karlskoga kommun
Mäklarhuset Karlstad
1 295 000 kr
89 + 61 m²
4 rum
1 378 m² tomt

Välkommen till Skyttelvägen 9 och upptäck detta ljusa och luftiga hus på Skyttelvägen 9, som med sin genomtänkta planlösning erbjuder en bekväm och trivsam boendemiljö. Den inbjudande uteplatsen bjuder på många soltimmar, vilket gör den perfekt för avkoppling och sociala tillställningar. Här kan du njuta av vackra sommardagar och skapa minnesvärda stunder med familj och vänner, samtidigt som du har utsikt över tomtens stora gräsytor. Husets läge är mycket fördelaktigt med närhet till kommunikationer, vilket gör vardagen smidig och ger dig goda möjligheter att utforska omgivningen. Dessutom ligger en skola i närheten, vilket är en stor fördel för barnfamiljer. Med en bostadsyta på 89 kvadratmeter finns det gott om utrymme för alla dina behov. Den generösa tomten på 1378 kvadratmeter erbjuder möjlighet till odling, lek och rekreation, där du kan ge utlopp för din kreativitet. Ta chansen att förvärva denna fina bostad och upplev allt det bästa som Karlskoga har att erbjuda. Välkommen till Skyttelvägen 9!

Hagagatan 8g, Haga, Karlstads kommun

Hagagatan 8g

Lägenhet
Haga, Karlstads kommun
Mäklarhuset Karlstad
1 195 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3/3
3 741 kr/mån
22 547 kr/m²

Välkommen till denna fina bostadsrätt i populära Haga! Här möts du av ett rymligt och ljust vardagsrum med dubbla fönster som ger en utsikt över de grönskande träden utanför. Belägenheten är perfekt med närhet till butiker, grönområden och city, vilket ger dig alla bekvämligheter du kan önska dig. Föreningen är välskött med låg belåning, vilket ger dig trygghet och stabilitet. Innergården är en riktig pärla med flera mysiga uteplatser där du kan njuta av soliga dagar och umgås med vänner och familj. I denna lägenhet finns ett stort sovrum med gott om förvaringsmöjligheter, perfekt för dig som vill ha ordning och reda. Duschrummet är utrustat med tvättmaskin för extra bekvämlighet. Köket är både fint och ljust, vilket gör matlagningen till en fröjd. Med en bra planlösning och en yta på 53 kvadratmeter erbjuder denna bostad allt du behöver för att trivas. Missa inte chansen att äga denna pärla i Haga! Kontakta oss idag för att boka en visning.

  • Hiss
Våxnäsgatan 100d, Strand, Karlstads kommun

Våxnäsgatan 100d

Lägenhet
Strand, Karlstads kommun
Mäklarhuset Karlstad
1 895 000 kr
68 m²
3 rum
vån 2/2
5 040 kr/mån
27 868 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och välplanerade bostad med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här får du verkligen utnyttja ljuset som strömmar in genom de stora fönstren och skapar en behaglig atmosfär. Med en egen ingång får du en känsla av privatliv och frihet. StIg ut på den härliga balkongen i västerläge och njut av solen med en kopp kaffe i handen. Perfekt för avkoppling och sociala stunder med vänner och familj. Området är mycket populärt och här hittar du en mysig innergård med utemöbler och lekplats. För dig som har bil finns det en egen parkeringsplats, vilket är mycket bekvämt samt ett förråd på gården som tillhör. Bostaden är i fint skick och erbjuder även tvättmaskin och torktumlare i badrummet för extra bekvämlighet. Läget är optimalt med närhet till Coop, förskola och busshållsplats. Dessutom tar det bara en kort cykeltur in till stan, vilket ger dig möjlighet att enkelt utforska allt som Karlstad har att erbjuda. Välkommen till Strand, en eftertraktad del av Karlstad där du kan njuta av både stadsliv och natur. Missa inte chansen att bli ägare till denna underbara bostad!

  • Plus
  • Balkong
Blibergsvägen 27, Blia, Munkfors kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Blibergsvägen 27

Villa
Blia, Munkfors kommun
Mäklarhuset Karlstad
695 000 kr
129 m²
4 rum
4 322 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa i lantlig stil, som erbjuder en fridfull tillvaro med skogen som granne. Belägen på en hörntomt med en generös tomtarea på hela 4322 kvadratmeter, finns här gott om utrymme för trädgårdslek och avkoppling. Här kan du njuta av fridfulla stunder under fruktträden och kanske till och med plocka egna smaskiga äpplen till en god paj. Väl inne i denna charmiga villa möts du en vacker farstukvist och en hall med goda avhängingsytor, här finns även fjärrvärmecentralen! Vidare inne finns ett mysigt vardagsrum med en fungerande kakelugn, ett flexibelt sovrum/gästrum, ett rymligt kök med gott om förvaringsutrymmen och sedan ett äldre badrum. På övervåningen väntar två bekväma sovrum, ett luftigt allrum med balkong och generösa kattvindar för extra lagring. Ett perfekt hem för den som söker harmoni och bekvämlighet i en trevlig miljö. Förutom själva bostaden finns här också andra byggnader som tillhör fastigheten. Ett stall med två boxar gör drömmen om att ha egna hästar möjlig. Dessutom finns ett garage/förråd för förvaring av verktyg och annat som behövs i vardagen. Läget är idylliskt och passar perfekt för den naturälskande familjen. Här kan du njuta av stillheten och naturen, samtidigt som du har bekvämt avstånd till Munkfors centrum. Så välkommen till Blia, där den lantliga stilen möter skogen och där denna unika möjlighet väntar på dig!

Horsensgatan 6, Rud, Karlstads kommun

Horsensgatan 6

Lägenhet
Rud, Karlstads kommun
Mäklarhuset Karlstad
1 495 000 kr
83 m²
3 rum
vån 2/3
4 426 kr/mån
18 012 kr/m²

Välkommen in i denna lägenhet om 83 kvadratmeter! Bostaden utgörs av tre rum och kök som tillsammans bildar en ljus och hemtrevlig bostad vars öppna ytor bjuder in till umgänge. Denna trea består av hall, vardagsrum, kök, tvättstuga, badrum och två sovrum. I det rymliga och trevliga vardagsrummet möts vi bland annat av stora fönster, mycket dagsljus och plats för soffa och matgrupp. Köket är nyligen renoverat (2019) med höga skåp, vita skåpluckor, bänkskiva i laminat, inbyggd espresso kaffemaskin och plats för matgrupp. I det funktionella och fräscha badrummet finns toalett, dusch, handfat och badrumsskåp. Sovrummet är ljust och mysigt, det finns en klädkammare med gott om förvaring och plats för dubbelsäng. Från sovrummet kan du kliva ut på den inglasade, ljusa och stora balkongen som ger dig som boende möjlighet till såväl umgänge som avkoppling. På balkongen erbjuds sol hela dagen och plats för en loungedel. Här bor du vid ett av Ruds bästa lägen, med Pekås alldeles intill lägenheten. Centrum ligger en enkel bussresa bort och Karlstad Universitet finns inom pendlingsavstånd. Här finns allt och lite till för den lilla familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Karlstad har att erbjuda. Vi ses på visningen!

Grava-Rud 421, Grava, Karlstads kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Grava-Rud 421

Villa
Grava, Karlstads kommun
Mäklarhuset Karlstad
2 495 000 kr
140 + 45 m²
7 rum
1 172 m² tomt

Välkommen till denna charmiga fastighet om 140 kvm boyta och 45 kvm biyta, belägen i en lantlig miljö bara 10-15 minuter från Karlstad! Detta hus, som byggdes ut 1972 och 1974, har en unik planlösning som gör det perfekt för både familjeliv och egenföretagande. Här finns fyra rymliga sovrum, två allrum och ett vardagsrum, så att du har gott om plats för både umgänge och avskildhet. Ett välvårdat kök, med anslutning till ett matrum, gör det enkelt att laga mat och duka upp för middagar. Från köket finns en utgång till en inglasad altan, där du kan njuta av den härliga trädgården i alla väder. Fastigheten har också två WC och ett badrum, en liten bastu för avkoppling, samt en liten tvättstuga för din bekvämlighet. Dessutom är huset utrustat med fiber för snabb internetuppkoppling, vilket är perfekt för hemarbete eller streaming. Trots den äldre stilen från 1970-talet, är huset uppdaterat med modern komfort tack vare den nya jordvärmen som installerades 2023, vilket bidrar till en energieffektiv uppvärmning. Marmorgolvet i hallen ger en elegant touch när du kliver in, och med den stora snickarboden med vedförvaring har du plats för alla dina projekt och redskap. Fastigheten är delvis i behov av renovering, vilket ger dig möjligheten att sätta din egen prägel på detta unika hem. Med en trivsam lantlig miljö, men ändå nära Karlstad, får du det bästa av två världar. Ett stort plus är att genom en kortare promenad genom skogen så når du Klarälven där du kan njuta av ett uppfriskade dopp. Missa inte denna chans att skapa ditt drömhem! Välkommen på visning!

Grönäs 514, Hynboholm, Karlstads kommun

Grönäs 514

Villa
Hynboholm, Karlstads kommun
Mäklarhuset Karlstad
2 500 000 kr
100 + 106 m²
4 rum
2 984 m² tomt

Välkommen till detta charmiga gula hus i Hynboholm, Karlstad! Med sina 100+106+18 kvadratmeter erbjuder huset en modern inredning med ett badrum renoverat 2019, kök renoverat 2013, nytt tak från 2022 och nya fönster från 2013. Delvis ny el från 2020/2022 ger extra säkerhet. På övervåningen finns två rymliga sovrum, ett kontor, ett ljust vardagsrum, ett modernt kök och ett badrum. I källaren finns ett allrum, ett extra kök, en praktisk tvättstuga, en WC och gott om förvaringsutrymme. Huset ligger i ett lugnt område med goda transportförbindelser till Karlstad. På Grönäs ligger denna unika villa som erbjuder fina möjligheter att skapa ett hem efter eget tycke. Huset står på en stor, rogivande och lummig tomt med många soltimmar och stora gräsytor. Dessutom har huset en stor och öppen balkong med plats för matbord samt stolar. Här finns även ett äldre garage. Området kring bostaden består av skogen, vatten och grönområden samtidigt som du har närhet in till Karlstads mer centrala delar med en kortare biltur. Med bil tar du dig till Karlstad och Kil ca 10 minuter. Skåre centrum ligger ca 5 minuter bort där du finner matbutiker, apotek, förskolor, skolor samt idrottsanläggningar. Välkommen på visning ! OBS! Besiktning är bokad.

  • Plus
Trumslagarens Gata 2, Södra Råtorp, Karlstads kommun

Trumslagarens Gata 2

Lägenhet
Södra Råtorp, Karlstads kommun
Mäklarhuset Karlstad
3 295 000 kr
96,9 m²
4 rum
vån 2/4
7 007 kr/mån
34 004 kr/m²

Välkommen till denna rymliga fyra på omtyckta och trivsamma Södra Råtorp! Här hittar ni en öppen och stilren lägenhet med bra planlösning, vackert ljusinsläpp och sociala ytor. Som boende har ni tillgång till ett mycket fint och omtyckt poolområde. I denna bostad möts vi av en inbjudande och öppen hall med gästtoalett. Det finns två sovrum, varav ett med walk in closet och ett allrum som kan delas av till ytterligare ett sovrum. Vidare finns ett rymligt och härligt vardagsrum med generösa sällskapsytor. Det sociala köket erbjuder goda arbetsytor, träluckor och öppen planlösning mot vardagsrummet. Det fräscha badrummet har wc, dusch, kommod, handdukstork, golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har två stora möblerbara balkonger. En har utgång från vardagsrummet med eftermiddagssol. Den andra har utgång från allrummet med utsikt över poolområdet. Till lägenheten hör även ett förråd. Till lägenheten hör en parkeringsplats. BRF Sanna Allé i Karlstad är en trevlig och välskött förening med god ekonomi och strukturerade framtidsplaner som bland annat tillhandahåller pool och en trevlig innergård. Södra Råtorp är en mycket trevlig del av natursköna Karlstad. Här har du I2-skogen tvärs över gatan, Friskis&Svettis, Coop samt Råtorps Café en promenad bort. Skola och förskola finns i närheten. Dessutom ligger Karlstads Centrum en kort cykeltur från bostaden. Vi ses på Trumslagarens Gata 2!

  • Balkong
  • Hiss
Rulle Bergmans väg 1, null, Munkfors kommun

Rulle Bergmans väg 1

Villa
Munkfors kommun
Mäklarhuset Karlstad
700 000 kr
96 m²
3 rum
2 570 m² tomt

Välkommen till denna perfekta villa belägen på Rulle Bergmans Väg 1 i charmiga Munkfors! Här erbjuds du och din familj möjligheten att bo i ett lugnt och vackert område med gott om utrymme att trivas i. Med sina 96 kvm boarea och 3 rum är denna villa optimal för den som söker en bekväm och önskvärd livsstil. Du möts av charmiga och ljusa rum där ni kan umgås och ladda batterierna. Köket är trevligt och fullt utrustat, perfekt för att laga goda måltider tillsammans. På övervåningen finns två sovrum, en rymlig kattvind samt ett nyligen renoverat badrum. Här finns alla bekvämligheter för en avkopplande vardag. Dessutom har huset en stor och härlig trädgård, perfekt för både avkoppling och lek med barnen. Ett praktiskt uteförråd finns också tillgängligt för förvaring av verktyg och ved. Denna villa erbjuder mer än bara ett vackert hem. Du kommer att kunna njuta av en rad olika aktiviteter i närområdet, allt från skogspromenader till fiske i Klarälven. Här lever du en bekväm och önskvärd livsstil i en småstadsmiljö. Kom och upplev allt detta själv genom att boka en visning. Vi ser fram emot att visa dig runt i detta underbara hus!

Visar 1 - 25 av 39