Skogshöjdsvägen 22

Sätila, Marks kommun Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
52 m²
Biarea
5 m²
Tomtarea
1 006 m²
Byggår
1943
Driftkostnad
9 400 kr/år

Nu har du den unika möjligheten att förvärva denna fastighet med två byggnader av mycket olika karaktär. Den nyrenoverade stugan med sin moderna stil kompletteras av det äldre torpet. Torpet lär ha flyttats till fastigheten under 30-talet men ledtrådar invändigt antyder att det är äldre än så, exakt årtal är dock okänt. Tillsammans bildar husen en unik och charmig gårdsbild som pockar på fantasin för de möjligheter som finns här.

Det äldre huset är fördelat på tre rum och kök. Ett rejält kök och ett vardagsrum med ljusinsläpp från två håll samt två gavelsovrum på övre plan. Huset är i renoveringsbehov och saknar i dagsläget vatten, el och avlopp. Men här finns stor potential för att skapa ett mysigt hem för eget bruk eller för uthyrning.

Den vita stugan har helrenoverats mellan 2018-2021 och du kan njuta av en ljus och trivsam bostad om ca 35 m2, här finns ett vardagsrum med utgång till altan och uterum, ett kök med ljus matplats samt ett badrum med dusch.

Fastigheten ligger strax intill Lygnern dit du kan ta dig genom skogen med visst besvär eller ännu enklare via den cykelväg som finns i området. Här bor du naturskönt och lugnt samtidigt som du har nära till centrala Sätila. Observera att fastigheten ligger inom strandskyddet.

Välkommen att boka dig till visningen.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinna

Kontakta mäklaren

Mikaela Eriksson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinna
0320-785593