Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinna

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinna

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kyrkogatan 19, Svenljunga, Svenljunga kommun

Kyrkogatan 19

Villa
Svenljunga, Svenljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinna
2 450 000 kr
137 + 70 m²
5 rum
1 610 m² tomt

Välkommen till denna magnifika villa belägen på Kyrkogatan. Med enastående arkitektonisk design och genomtänkta detaljer har denna villa mycket att erbjuda för den kräsne köparen. Huvudentrén välkomnar dig in genom dubbeldörrar, där du leds in i en ljus hall som öppnar upp sig till det stora vardagsrummet. Det rymliga vardagsrummet bjuder in till avslappnade stunder och social samvaro, med stora fönster som släpper in naturligt ljus och ger en känsla av rymd och luftighet. Den generösa köksdelen är utrustad med moderna apparater och rikligt med förvaringsutrymme, perfekt för den som älskar att laga mat och umgås runt den sociala köksön. Här finns gott om plats för familjen att växa och trivas i detta hem. På fastigheten finner vi en garagebyggnad. Här kan du bekvämt förvara bilen. I en annan del av byggnaden har man förberett för möjligheten att omvandla en del av utrymmet till antingen en separat lägenhet eller ett hemmakontor, vilket ger flexibilitet och mångsidighet till detta redan imponerande hem. Ute på den välplanerade tomten finner du en privat baksida utan insyn, vilket skapar en fridfull och avskild miljö där du kan njuta av lugn och ro i din egen oas. Den lättskötta trädgården erbjuder möjligheter till avkoppling och lek, samtidigt som den är en perfekt plats för trädgårdsfest eller grillkvällar med vänner och familj. I Svenljunga finner man all nödvändig service så som matbutik, skola F-9, simhall, bensinstation och bra kommunikationer. Varmt välkommen med din anmälan till visning!

Skulds väg 1, Svenljunga, Svenljunga kommun
  • Budgivning pågår

Skulds väg 1

Villa
Svenljunga, Svenljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinna
1 375 000 kr
98 + 10 m²
4 rum
821 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva denna trevliga och lättskötta fastighet, som erbjuder bekvämt boende utan trappor i huset. Med ljusa materialval och en genomtänkt planlösning inklusive vidbyggd carport, är detta ett hem att trivas i. Här kan du njuta av behaglig vattenburen golvvärme via frånluftsvärmepump. Den rymliga och välskötta tomten passar utmärkt för trädgårdsaktiviteter eller kanske till och med odling för den som är intresserad. Beläget i centrala Svenljunga, erbjuder fastigheten närhet till alla bekvämligheter såsom matbutiker, skolor (från förskola till årskurs 9), samt bra kommunikationsmöjligheter. Varmt välkommen att anmäla er till visning och upplev detta hem på plats!

  • Plus
Salängsgatan 8B, Skene, Marks kommun
  • Budgivning pågår
  • Mån 8 apr kl 17:00

Salängsgatan 8B

Lägenhet
Skene, Marks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinna
1 175 000 kr
93,5 m²
3 rum
vån 1/2
6 422 kr/mån
12 567 kr/m²

Välkommen till denna nyrenoverade lägenhet som sträcker sig över två våningar och erbjuder en harmonisk kombination av modern design och praktiska funktioner. På första våningen välkomnas du av en rymlig hall med en generös klädkammare, perfekt för att hålla ordning på ytterkläder och skor. Den öppna planlösningen leder dig vidare till det ljusa och luftiga köket, som är utrustat med moderna apparater och gott om förvaringsutrymme. Intill köket finner du det mysiga vardagsrummet, där stora fönster släpper in naturligt ljus och skapar en inbjudande atmosfär. Från vardagsrummet har du direkt tillgång till en trevlig uteplats, perfekt för att njuta av frisk luft och utomhusmåltider under soliga dagar. Ett bekvämt badrum kompletterar den första våningen och erbjuder praktiska bekvämligheter för hela hushållet. På andra våningen finner du två väl tilltagna sovrum, varav det ena har en tillhörande klädkammare för extra förvaringsmöjligheter. Dessa sovrum är designade med fokus på komfort och vila och erbjuder en fridfull reträtt efter en lång dag. Ett ytterligare badrum på denna våning garanterar att bekvämligheten är inom räckhåll för alla boende. Varmt välkommen med din anmälan till visning!

  • Plus
  • Uteplats
Ekstigen 8, null, Marks kommun

Ekstigen 8

Villa
Marks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinna
1 695 000 kr
126 + 90 m²
5 rum
1 175 m² tomt

Varmt välkomna till denna välhållna och rymliga familjevilla. Högt och barnvänligt läge med förskola, skola, idrottsanläggning och badsjö i närområdet. Rejält, ljust och rymligt inglasat uterum på ca. 20 kvm. Låga driftskostnader med luft/vatten värmepump. Fiber finns. Stor tomt med möjlighet till odling och utomhusaktiviteter.

Soldat Höks väg 3, Örby, Marks kommun

Soldat Höks väg 3

Villa
Örby, Marks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinna
2 750 000 kr
114 + 165 m²
7 rum
800 m² tomt

Välkommen till denna rymliga och välplanerade villa i barnvänliga och populära Örby. Här låg förr ett soldattorp, som gett gatan dess namn. Med ett högt läge på en gata utan genomfartstrafik kan barnen leka på de härliga lekområdena runt om, eller i den mysiga trädgården. Här finns oaser runt huset, där du kan njuta av solen hela dagen! Här bor du nära både natur och det lilla samhällets bekvämligheter, såsom förskolor, skola och en badsjö några minuter bort med bil eller cykel. Denna socialt planerade bostad erbjuder gott om utrymme för umgänge och mysiga stunder tillsammans. På entréplan finns ett välplanerat kök med gott om utrymme som övergår i ett stort vardagsrum med mysig täljstenskamin som ger skön värme på vinterkvällar. Vidare når ni det inglasade uterummet, som är en perfekt plats för go gemenskap, oavsett väder. Våningen erbjuder tre bra sovrum med generös förvaring, samt ett rymligt badrum. En trappa ner finner vi fler rum som riktar sig till familj och umgänge. Här hittar vi ett allrum med ännu en eldstad samt plats för soffmöblemang m.m. Här ligger två rum som använts som gästrum, i anslutning till en toalett och duschrum med är härlig bastu, här kan ni pusta ut efter en lång arbetsdag. Vidare finner vi tvättstugan och innanför den, förrådsrum och matkällare, för att sedan praktiskt ledas in i garaget. Tomten är lättskött och ger god möjlighet till lek och aktiviteter för både barn och vuxna. Varmt välkommen med er anmälan till visning!

Velingstorpsvägen 36C & D, Kinna, Marks kommun

Velingstorpsvägen 36C & D

Tomt
Kinna, Marks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinna
575 000 kr
2 079 m² tomt

Vill ni skapa ert eget drömboende på landet, utan att behöva tumma på bekvämligheterna som stan erbjuder? Då har ni kommit rätt! Nu har vi fått förmånen att saluföra två tomter angränsande till varandra i Velingstorp. Här bor man lantligt med utsikt över ängar och skog, samtidigt som centrala Skene och Kinna befinner sig blott en cykeltur bort. Där finns allt man kan tänkas behöva för att få vardagen att gå ihop. Kollektivtrafiken till Borås och Göteborg är mycket god. Här är man inte bunden till någon specifik husleverantör, utan kan välja fritt vem man vill bygga med. Anslutning för kommunalt VA samt fiber finns vid tomtgräns. Utgångspriset gäller per tomt. Velingstorp 7:109 är på 2079 kvm. Velingstorp 7:113 är på 1844 kvm. Kontakta ansvarig mäklare för mer information eller om du vill boka tid för visning. Tomterna kan besökas på egen hand.

Lyckåsvägen 5, Örby, Marks kommun

Lyckåsvägen 5

Tomt
Örby, Marks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinna
795 000 kr
1 321 m² tomt

Tomt med bra läge i Örby. Här finns möjlighet att bygga hyreshus i 2 våningar med upp till 8 lägenheter eller en egen villa. Troligen kan du även bygga en suterrängvåning. Fritt att välja leverantör. Anslutningsavgifter för vatten, avlopp och el betalas av köparen. Tomten kan besökas på egen hand. Försäljningen sker genom AB överlåtelse. För mer information kontakta mäklaren.

Visar alla 7