Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinna

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinna

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Lilla Lövåsgatan 3, Kinna, Marks kommun
  • Mån 1 jul kl 17:00
Lilla Lövåsgatan 3, Kinna, Marks kommun, bild 2
Lilla Lövåsgatan 3, Kinna, Marks kommun, bild 3

Lilla Lövåsgatan 3

Lägenhet
Kinna, Marks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinna
1 000 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 704 kr/mån
16 260 kr/m²

Välkommen till denna centralt belägna lägenhet, bekvämt belägen på markplan utan krångliga trappor och med inglasad altan och stensatt uteplats på baksidan av lägenheten. Lägenheten bjuder på kök med plats för köksbord och fönsterutsikt över framsidan av huset, hall med klädkammare i anslutning och badrum med egen tvättmaskin - perfekt för att underlätta vardagsbestyren! Vidare finner vi vardagsrum med parkettgolv och plats för vardagsrumsmöblemang. Härifrån nås även den inglasade altanen och här finns även elektrisk markis för att hålla solens strålar borta när det är som varmast. Fiber indraget i lägenheten. Välkommen med din anmälan till visningen.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Tallhaga 1, Håcksvik, Svenljunga kommun

Tallhaga 1

Villa
Håcksvik, Svenljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinna
545 000 kr
140 + 80 m²
6 rum
2 580 m² tomt

Vi presenterar stolt Tallhaga 1 och Dockmuseet 1, två fastigheter som gränsar intill varandra och säljs tillsammans. Här bor du naturskönt med stora ytor och möjligheter för hela familjen. Tallhaga 1: Villan har en historik av att ha varit två bostäder, vilket innebär att den fortfarande har två kök och två badrum. Detta ger flexibilitet för den stora familjen eller möjligheter för uthyrning. Med 3-4 sovrum finns gott om plats för alla. Byggnaden är i behov av viss uppfräschning, vilket ger dig chansen att sätta din egen prägel på ditt framtida hem. Dockmuseet 1: Denna byggnad är fylld med potential! Drömmer du om att starta en verksamhet? Eller kanske vill du hyra ut för att minska dina egna driftkostnader? Möjligheterna är många och med lite kreativitet kan denna fastighet bli något riktigt speciellt. Enligt säljaren så är byggnaden på 100+100 kvm. Köparen uppmanas att göra en egen mätning. Fastigheterna säljs med friskrivning mot eventuella dolda fel. Välkommen att utforska möjligheterna i Håcksvik!

Strömma 4, null, Marks kommun

Strömma 4

Villa
Marks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinna
925 000 kr
114 + 80 m²
5 rum
2 159 m² tomt

Lantligt belägen villa, några kilometer utanför Öxabäck. Innehåller hall, kök, badrum, vardagsrum samt 4 sovrum. I källarplanet finns tvättavdelning, pannrum, hobbyrum och rejäla förrådsutrymmen. Fristående 1-bilsgarage. Taket bytt i början av 1990-talet. Eget vatten och avlopp (avlopp omlagt ca. 2010). Stor tomt med möjlighet till odlingar. Villan är i behov av viss mindre uppfräschning.

Granhällvägen 6, Hyssna, Marks kommun

Granhällvägen 6

Villa
Hyssna, Marks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinna
3 750 000 kr
92 + 47 m²
4 rum
6 500 m² tomt

Välkommen till en fastighet som strålar av karaktär och charm. Beläget vid Surtan i idylliska Melltorp med dess gamla kvarn alldeles runt hörnet, erbjuds här en fridfull tillflyktsort från stadens liv och ljud. Huset, som genomgått en omfattande renovering där ägarna varsamt och stilenligt har satt sin prägel med bland annat vackra trägolv, spröjsade fönster och lertegel på taket, har ett unikt läge inbäddat i grönska vid vattnet. På fastigheten finns även en förrådslänga, där en del har blivit isolerad och inredd till ett mysigt gästutrymme. Här finns gott om plats för flera övernattningsgäster, vilket gör det perfekt för att ta emot familj och vänner för längre vistelser. Omgärdad av en vidsträckt tomt finns gott om plats för utomhusaktiviteter och äventyr. Njut av avkopplande värme i den vedeldade bastun och skön svalka i ån utanför. Upplev känslan i att gå ut i trädgården och hämta egenodlade grödor till middagen. Här finns utrymme för många härliga sommarkvällar och minnen tillsammans med nära och kära! Området omgärdas av fantastisk natur, där bad-och fiskemöjligheter finns med flera sjöar i närområdet. Hyssnaleden, som bjuder på en fin vandringsupplevelse och lockar många turister, passerar utanför dörren. En annan sevärdhet i området är naturreservatet Stoms ås/Hyssna bokskog, som är väl värt ett besök! Här finns också skola f-6, livsmedelsbutik, café och vackra promenadstråk m.m. Hyssna erbjuder goda kommunikationer till Göteborg med bussar som går regelbundet. Med bil når du Borås och Göteborg på ca 30-40 minuter. Varmt välkommen med din anmälan till visning!

Hjorttorp Solåker, Hajom, Marks kommun

Hjorttorp Solåker

Villa
Hajom, Marks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinna
2 775 000 kr
115 + 125 m²
5 rum
937 m² tomt

Välkommen till Solåker och en villa som erbjuder generösa ytor och bekvämligheter för hela familjen. Här bor ni med utsikt över öppna åkrar och med nära till kommunikationer, vilket skapar en smidig och bekväm vardag. På entréplanet möts du av en välkomnande hall som leder vidare till husets olika rum. Här finns ett generöst kök från 2021, utrustat med moderna vitvaror och gott om arbetsytor. Intill köket ligger det rymliga vardagsrummet, som badar i naturligt ljus från de stora fönstren och bjuder på en underbar utsikt över landskapet. Detta rum är perfekt för både avkoppling och sociala tillställningar. Entréplanet rymmer också tre bekväma sovrum, alla med goda förvaringsmöjligheter och plats för både säng och arbetsyta. Badrummet är stilrent och rymligt, och renoverat 2021. Souterrängvåningen erbjuder ännu mer utrymme och bekvämligheter. Här finns en gillestuga som kan användas som TV-rum, lekrum eller ett extra sällskapsrum. För den som behöver extra förvaring finns ett stort förvaringsutrymme, perfekt för allt från säsongens kläder till sportutrustning. Här finner du även en praktisk tvättstuga, komplett med både dusch och bastu, som erbjuder ett avkopplande inslag i vardagen. Dessutom finns här en separat toalett, ett pannrum med groventré och ett garage som rymmer både bil och verktyg. Varmt välkommen att anmäla er till visningen!

Aratorpsvägen 36, Fritsla, Marks kommun
  • Budgivning pågår
  • Tor 27 jun kl 17:00

Aratorpsvägen 36

Villa
Fritsla, Marks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinna
2 775 000 kr
105 + 105 m²
6 rum
1 740 m² tomt

Välkommen till Aratorpsvägen 36! Här bor du i ett välrenoverat hus med generösa umgängesytor på en tomt som kan liknas vid en egen oas mitt i centrala Fritsla. Sedan 2017 har huset genomgått en förvandling där i princip hela bostaden totalrenoverats utifrån och in. När du öppnar dörren till denna bostad välkomnas du av ljusa och öppna ytor som har renoverats smakfullt av nuvarande ägare. Här kan ni flytta rakt in och bo bekvämt med fyra sovrum, varav tre är samlade på ett plan tillsammans med badrum. Köket och vardagsrummet bildar tillsammans en social våning på entréplan, där umgänget kan få stå i fokus, här bjuds solen in genom flertalet fönster från två väderstreck. I källaren finner vi ytor så som en stor tvättstuga med praktisk bänkyta som gör arbetet smidigt. I anslutning till tvättstugan finner vi bastu och dusch för skön avkoppling! Trädgården är stor och lummig, och med merparten av tomten på baksidan av huset och lugnet som sällskap, finns goda förutsättningar för att trivas fint. Här finns uppvuxna träd som prydnad men även fruktträd och bärbuskar. Perfekt för dig som gillar att safta och sylta! Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

  • Plus
Övre Kammarbergsvägen 27, Kammarberg, Marks kommun

Övre Kammarbergsvägen 27

Villa
Kammarberg, Marks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinna
3 495 000 kr
162 + 86 m²
4 rum
1 307 m² tomt

Välkommen till Övre kammarbergsvägen 27, en omsorgsfullt underhållen fastighet i populärt område! Här har goda renoveringar gjorts genom årens lopp, där större delen av huset har gåtts igenom såväl som förädling av tomten. Huset genomsyras av en kvalitetskänsla, där ägarna har lagt ner det lilla extra på detaljer som bidrar till vardagslyx så som inbyggda högtalare i alla rum på entréplan, utekök med rinnande vatten, spabad och uteplatser i tre väderstreck. På entréplan finner vi sociala ytor så som stort kök med generös matplats, vardagsrum i vinkel med en del för soffgrupp och tv samt en del för mer sociala tillställningar tillsammans med en mysig braskamin. Här finner vi även ett badrum. Övre planet inrymmer tre tilltagna sovrum samt en toalett. Från hallen når man balkongen som ligger i soligt söderläge! I källaren finner vi praktiska utrymmen så som tvättstuga, pannrum, förråd m.m. Här finns även ett stort rum som idag används som biorum. Huset är besiktigat. Välkommen med din anmälan till visning!

Vassevägen 11, Horred, Marks kommun

Vassevägen 11

Villa
Horred, Marks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinna
2 250 000 kr
162 + 160 m²
7 rum
850 m² tomt

Välkommen in i denna rymliga villa med enastående utsikt över Viskadalens böljade fält! På entréplanet möts av en välkomnande hall med gott om yta och förvaring. Här finns även hela fyra omsorgsfullt inredda sovrum som erbjuder gott om utrymme för vila och avkoppling. Här finns även ett välutrustat kök där kulinariska mästerverk kan skapas och ett mysigt vardagsrum där familj och vänner kan samlas för att dela glädjefyllda stunder och minnen. Källaren bjuder på två generösa rum som kan anpassas efter dina behov – kanske som ett trivsamt sällskapsrum för sociala tillställningar eller som ett inspirerande hobbyrum för kreativa projekt. I TV-rummet finns dessutom en mysig braskamin. Här finner du även praktiska faciliteter såsom en tvättstuga med dusch, pannrum, generösa förråd för förvaring, toalett och ett garage. Utanför huset breder en trevlig trädgård ut sig, komplett med flera sittplatser som bjuder in till avkoppling och njutning av den omgivande naturen. Här finns äppleträd, plommonträd, bigarrå, jordgubbar, svarta vinbär och björnbär. Oavsett om du föredrar att njuta av en lugn stund ensam med en bok eller att bjuda in vänner och familj för en grillkväll under sommarkvällen, så finns här utrymme för att skapa minnesvärda ögonblick och njutbara stunder. Bokad visning, vänligen anmäl dig via hemsidan. Välkommen till ert nya hem!

Älvseredsvägen 12, Mjöbäck, Svenljunga kommun

Älvseredsvägen 12

Villa
Mjöbäck, Svenljunga kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinna
1 095 000 kr
78 + 75 m²
3 rum
1 110 m² tomt

Varmt välkommen till denna välrenoverade villa med fint läge i Mjöbäck! Denna egendom har genomgått goda renoveringar som tex fönsterbyte, bergvärme, badrum med mera, och erbjuder nu ett bekvämt boende. Villan sträcker sig över ett plan med källare. I källaren finner man även ett praktiskt garage. Den privata baksidan lockar med en härlig uteplats, perfekt för avkoppling och sociala stunder utomhus. Trädgården är både trevlig och lättskött, med en del plana ytor som lämpar sig utmärkt för olika trädgårdsaktiviteter. Dessutom finns det både växthus och en friggebod, vilket ger möjlighet till grönskande odlingar och förvaring av trädgårdsutrustning. Mjöbäck är ett lugnt litet samhälle med mataffär, skola och bussförbindelser bland annat. Här finns fina strövområden, nära till bad, fiske och svampskogar! Huset är besiktigat och säljs med friskrivning mot eventuella dolda fel. Varmt välkommen med din anmälan till visning!

Velingstorpsvägen 36C & D, Kinna, Marks kommun

Velingstorpsvägen 36C & D

Tomt
Kinna, Marks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinna
575 000 kr
2 079 m² tomt

Vill ni skapa ert eget drömboende på landet, utan att behöva tumma på bekvämligheterna som stan erbjuder? Då har ni kommit rätt! Nu har vi fått förmånen att saluföra två tomter angränsande till varandra i Velingstorp. Här bor man lantligt med utsikt över ängar och skog, samtidigt som centrala Skene och Kinna befinner sig blott en cykeltur bort. Där finns allt man kan tänkas behöva för att få vardagen att gå ihop. Kollektivtrafiken till Borås och Göteborg är mycket god. Här är man inte bunden till någon specifik husleverantör, utan kan välja fritt vem man vill bygga med. Anslutning för kommunalt VA samt fiber finns vid tomtgräns. Utgångspriset gäller per tomt. Velingstorp 7:109 är på 2079 kvm. Velingstorp 7:113 är på 1844 kvm. Kontakta ansvarig mäklare för mer information eller om du vill boka tid för visning. Tomterna kan besökas på egen hand.

Lyckåsvägen 5, Örby, Marks kommun

Lyckåsvägen 5

Tomt
Örby, Marks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kinna
795 000 kr
1 321 m² tomt

Tomt med bra läge i Örby. Här finns möjlighet att bygga hyreshus i 2 våningar med upp till 8 lägenheter eller en egen villa. Troligen kan du även bygga en suterrängvåning. Fritt att välja leverantör. Anslutningsavgifter för vatten, avlopp och el betalas av köparen. Tomten kan besökas på egen hand. Försäljningen sker genom AB överlåtelse. För mer information kontakta mäklaren.

Visar alla 11