Knopstigen 7

Simsjön, Skövde kommun Se på karta

2 495 000 kr

2 825 000 kr -12 %
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
63,6 m²
Tomtarea
466 m²
Byggår
2020
Driftkostnad
21 742 kr/år

Med lugnt läge och 350m till närmsta badplats hittar du denna trevliga nybyggda villa i Simsjön! Välkommen till ett riktigt modernt och trevligt åretruntboende i Simsjön, som byggts så sent som 2020. Njut av en bostad med behaglig golvvärme i hela huset, fräscha ytskikt och bara känslan av nybyggt där du vet att du knappt behöver slå en spik i huset under flera år framöver!

Fastigheten ligger lugnt belägen i utkanten av området och har en riktigt trevlig och lättskött trädgård. Här erbjuds en lättskött trädgård bestående av en stor plan gräsmatta tillsammans med pallkragar att odla i, några buskar och ett fint björkträd samt ett familjeäppelträd. Vidare har vi ett väl tilltaget altandäck som ger god plats åt både solsängar, matgrupp samt grill, och ligger i västligt läge för att få ut det mesta av eftermiddagssolen! Utöver detta finns det en isolerad och uppvärmd gäststuga.

Vi tar grusgången över trädgården och kliver in i bostadshuset. Väl inne i huset har vi toppmodern inredning och öppen planlösning. Det första vi möts av är en ljus och luftig hall. Vidare från hallen möter köket direkt till vänster. Här har vi ett riktigt trevligt kök från Ballingslöv med ljusgrå över och underskåp tillsammans med en ljus bänkskiva och vitt kakel. Köket upplevs luftigt och får härlig rymd tack vare taket som är öppet till nock och känns modernt med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Både kök och vardagsrum får dessutom härligt ljusinsläpp från fönster i tre vädersträck och altandörren till uteplatsen i västerläge. Vidare har rummet två ljusa sovrum, bestående av ett lite större huvudsovrum samt ett lite mindre och slutligen ett riktigt trevligt badrum med stilrent grå naturstensfinish, utrustad med bland annat takdusch, välvda glasdörrar samt tvättmaskin och torktumlare.

Så om du är intresserad av ett nybyggt åretruntboende i simsjön med gäststuga och 350m till närmsta badplats: Då har du hittat rätt!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde

Kontakta mäklaren

Victor Koinberg

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
Mäklare Victor Koinberg, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
+46703-32 74 00

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.