Nyproduktion

Örkälla 78

Skyttorp, Uppsala Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
95 m²
Tomtarea
2 346 m²
Driftkostnad
25 800 kr/år
Nyproduktion

Välkomna till denna husdröm i populära Örkälla ca 30 minuter med bil från Uppsalas stadskärna. Som boende i området ni bland annat tillgång till mycket uppskattad pool, föreningshus, fotbollsplan och lekplats. Ett idealt boende för både vuxna och barn!

Villa Kalmar från SmålandsVillan fördelar sig på 95 kvm och består av tre rum och kök. Vardagsrummet har plats för en stor soffgrupp såväl som matplats. Köket ligger öppet mot vardagsrummet med fin social kontakt men samtidigt väl avgränsat. Husets två sovrum, klädvård och badrum samlas i bostadens motsatta del.

Huset levereras med oinredd övervåning men kan efter hand inredas och utökas upp till 7 rum och kök och få en boyta om 156 kvm. Möjlighet finns även att lägga till detta från början.

Önskar ni en enplansvilla eller annan husmodell står det er fritt att välja bland Smålandsvillan eller Myresjöhus. Alternativa förslag med prisexempel:

Enplansvilla Näsby
95 kvm - 4 rok
Pris: 2 907 000 kr

Enplansvilla Tingsryd
122 kvm - 4 rok
Pris: 3 173 000 kr

Huset byggs färdigt under 2020-2021 och säljs fram till slutbesiktningen av Smålands Villan respektive Myresjöhus. Angivna priset är från-priser med möjlighet att göra tillval eller bygga från övriga sortimentet.

www.smalandsvillan.se
www.myresjohus.se

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

Välkommen ansvarig mäklare Helena Wadström för mer information om bostaden.

Kontakta Johan Eriksson 070-601 67 94 för mer information om ytterligare husalternativ.

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Uppsala