Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Kristofer Hamberg

Kristofer Hamberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Fjuckby Solvallen 95, Storvreta, Uppsala kommun

Fjuckby Solvallen 95

Villa
Storvreta, Uppsala kommun
Fastighetsbyrån Uppsala
3 600 000 kr
113 + 49 m²
4 rum
1 979 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska bostad i Fjuckby! Här bor du i ett renoverat drömhus som erbjuder både komfort och moderna bekvämligheter. Med radonsug, FTX-system och bergvärme installerade, kan du känna dig trygg och njuta av en hälsosam inomhusmiljö. Huset är placerat i ett lantligt läge med ca 15min bilresa från Uppsala. Fastigheten erbjuder ett lugnt och soldränkt läge med fina vyer över åkrar. I anslutning med huset finner ni ett vidbyggt dubbel garage med gjuten platta och installerad Luft/luft värmepump. Bostaden imponerar med nya fönster och altandörrar från 2020, samt en ny el-central från samma år. Köket renoverades 2017 och är utrustat med moderna bekvämligheter. Här finns även en mysig braskamin för extra värme och atmosfär. Sen har ägarna fixat till fasaden med tilläggsisolering samt ny panel 2020-2023 samt tagit hand om huset med löpande underhåll. Utanför huset väntar en altan med spabad där du kan koppla och njuta av vackra vyerna. På tomten och huset finns också utebelysning för att ge det en extra mysfaktor på kvällen. Huset är beläget i det natursköna området Fjuckby/Ärentuna, med närhet till vacker natur och friluftsaktiviteter med ett behagligt avstånd från Uppsala! Varmt välkommen att höra av er till ansvarig mäklare Kristofer Hamberg!

Ellsta Stor-Sjöslätta 50, Knutby, Uppsala kommun
  • Imorgon kl 11:00
Ellsta Stor-Sjöslätta 50, Knutby, Uppsala kommun, bild 2
Ellsta Stor-Sjöslätta 50, Knutby, Uppsala kommun, bild 3

Ellsta Stor-Sjöslätta 50

Gård/Skog
Knutby, Uppsala kommun
Fastighetsbyrån Uppsala
3 995 000 kr
137 m²
5 rum
10,9 ha tomt

Varmt välkomna till denna fantastiska gård med ca 10.9hektar i utkanten av Knutby! Här bor man i ett avskilt läge med naturen som granne och fantastisk utsikt. Med en storlek på 109 430 kvadratmeter ger tomten gott om utrymme för din trädgårdsfantasi att blomma. Du kan skapa din drömträdgård, odla grönsaker eller helt enkelt njuta av det vackra omgivande landskapet. Renoveringar: - Hall med en bra yta för av hängning med rejält stengolv golvvärme -22 - Badrum mindre - 22 - Vatten och avlopp stammar -23 - Pumpen i brunnen bytt -16 - All el bytt på hela gården - Kök med gott om förvaring, vedspis och har förberett med vattenslingor -16 - Infiltration -23 - Fönster bytta -19, 3-glas - Vardagsrum renoverat -19 (fixat ner till trossbotten) - Helt nytt stort badrum -23 med TM/TT från -22, våtrumsintyg finns på våtrummen om så önskas (fixat ner till trossbotten) - El- central -23 - Bytt all panel som är vitt samt tilläggs isolerat halva huset utvändigt med 50mm. - Kakelugnen renoverad i sin helhet -24 - Tätat alla kanaler på skorsten -24 Uppvärmning: Luft/luft 2st -23, vedspis, kakelugn, öppen spis med kasett, Övreplan - Allrummet -18 - Sovrum -17 - Dusch och wc kommer bli klart 2024 samt walk-in closet. det borde bli klart om ca 2 veckor. Utöver huvudhuset finner ni en väldigt trevlig bastu med gott om platser samt en svårslagen utsikt, finns installerad vatten utkastare, garage och förvaringsmöjligheter via 2 gårdsbyggnader, gäststuga med äldre standard som även har en äldre dusch och bastu samt finns ett gammalt dränghus som använts för övernattning när man haft gäster på besök. Under dränghuset finns även en jordkällare med ett trevligt valv perfekt för en framtida vinkällare. OBS! Spabadet är av äldreskick och läcker lite i pumpen men funkar just nu. Varmt välkommen att höra av er till ansvarig mäklare Kristofer Hamberg!

  • Premium
Andersberg 431, Almunge, Uppsala kommun

Andersberg 431

Villa
Almunge, Uppsala kommun
Fastighetsbyrån Uppsala
3 600 000 kr
141 + 68 m²
5 rum
1 657 m² tomt

Välkomna till detta fantastiskt fina hus i utkanten av Almunge. Bostaden är välplanerad och har allt man kan önska sig, bra standard och smakfulla materialval. Här erbjuds stora sällskapsytor som ger möjlighet till både gemenskap och avskildhet. Kök och vardagsrum skapar goda förutsättningar för sociala sammankomster. Samlas runt köksön på middagsbjudningen och njut av en trevlig middag från altanen i ett lugnt avskilt läge. Bostaden har fyra sovrum, varav två i bra storlek på övreplan vilket är en perfekt del för att få en avskildhet från barnen. Det finns 2st badrum en på vardera plan varav ena på markplan har renoverats väldigt fint samt finns en separat WC och bastu finns i badrummet på övre plan, vardagsrummet är mittpunkten av huset och är i en bra storlek med plats för större möblemang och med en fin öppen spis med kassett. Köket renoverades av tidigare ägare där dem bytte ut allt och dagens ägare slog upp en vägg för att få till en perfekt yta för matbord. Finns ett enkel garage i anslutning till huset samt ett förråd så det finns gått om förvaring. Utöver ger huset underbart ljusinsläpp, FTX-system, Fiber indraget samt centraldammsugare. Omgivningen är lugn och mycket barnvänlig, ett lantligt läge med grönskande natur inpå husknuten. Buss 809 ligger vid vägen ca 600 m från huset. Finns även skolskjuts för barn. Almunge är ett rofyllt samhälle strax utanför Uppsala med stora naturområden. I dess närtrakter finns flera sjöar som erbjuder möjligheter till bad och andra nöjen. Uppsala ligger ca 30 minuter bort, Arlanda ca 40 km. I Almunge centrum hittar ni matbutiker, restaurang, vårdcentral, tandläkare med mera. Här finns också förskola, skola F-9 samt simhall och en idrottsförening som erbjuder en rad aktiviteter för den sportintresserade. Däribland fotboll, innebandy och golf. Varmt välkomna att höra av er till ansvarig mäklare Kristofer Hamberg för mer information!

Visar alla 3