Snäcknäsvägen 9

Snäckevarp, Valdemarsvik Se på karta

2 300 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
110 m²
Biarea
10 m²
Tomtarea
1 692 m²
Byggår
1976
Driftkostnad
23 730 kr/år
Antal besök
6 329
Dagar på Hemnet
18

Välkomna till Snäcknäsvägen 9, en välskött permanentboende i Snäckevarp fint beläget i Gryts vackra Skärgård. Här ges möjlighet att sätta er egna prägel och personliga stil med mycket goda förutsättningar.

Ni möts en hall med trägolv och goda förvaringsmöjligheter samt utgång till altanen. Pampigt vardagsrum med både panel och golv i trä med stora umgängesytor. Här finns gott om plats för både soffgrupp och matsalsbord. Här kan ni också värma er vid den öppna spisen som tillför både värme och harmoni. Från matsalsdelen finner ni utgång till altanen med trädäck och markis. Köket är av ek med en häftig serveringsöppning med överskåp och fönster över diskbänken där ni kan vila ögonen på den vackra naturen precis utanför. I huset finner ni två sovrum, båda med trägolv och det ena med klädkammare med fönster. Det andra sovrummet användas idag som gästrum med fint ljusinsläpp från burspråket. Gästrummet har också en smidig skjutdörrsgarderob. I huset finns duschrum med våtrumsmatta och kaklade väggar med dusch samt tvättmaskin och torktumlare.

Stor mysig tomt om cirka 1692 kvm ligger som en härlig oas med både gräsytor, träd och buskar med skogen intill knuten. En bit bort på tomten finner ni gästhus med sovrum för gästerna som stannar över, friggebod samt jordkällare. Parkering finner ni smidigt på uppfarten.

Snäckevarp är ett mysigt område i Gryts Skärgård. I Snäckevarp har ni tillgång till tennisbana, utomhuspool, barnvänligt naturbad med strand och bryggor. I området finns båtplatser med separata kösystem. Jollebrygga för optimistjollar där även varje år Jolleskola ordnas för områdets barn, ett perfekt tillfälle att hitta nya kompisar. För dig som gillar golf kan ett besök på Valdemarsvik golfbana ett par kilometer från Gryt. Närhet till Eköns camping med minigolf, kiosk och bad. I Fyrudden finns sommaraffär, restaurang, bensinmack, gästhamn mm. Läs mera på www.snackevarp.se

OBS! Fastigheten säljs med sk friskrivningsklausul så det är viktigt att köparen noggrant besiktar med sakkunnig.

Varmt välkommen att boka in er på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping