Solvägen 3

Söderby, Haninge kommun Se på karta

3 750 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
61 m²
Tomtarea
3 881 m²
Byggår
1959
Driftkostnad
33 788 kr/år

Lantidyll med stor tomt och flera uteplatser med sol hela dagen. Stenkast bort finns havet med en mysig badplats, här kan du även ha båten förtöjd då det finns platser för de boende . Området erbjuder en lantlig känsla med lummig skog, hästhagar som möter gröna fält och vatten, samt närhet till väg 73.
Det första man slås av när man kommer till fastigheten är lugnet och de flertalet uteplatserna som tomten erbjuder, här kan du välja var du vill vara för stunden och efter vad vädret tillåter. Är det kallare eller regnigt kan du med fördel njuta av att sitta inne på den inglasade uteplatsen. När man kommer in i huset välkomnas man ett mysig känsla med gediget trägolv, fina fönster och ljusa väggar. Köket är i vackert originalskick och har en vedeldad spis som förstärker den lantliga känslan i huset. Från köket kommer man in till vardagsrummet med öppen spis för mysfaktor och värme. Vardagsrummet öppnar upp för husets matrum där man kan äta härliga måltider med utsikt mot den lummiga tomten och skogen. Här kommer du även ut till bostadens fantastiska uterum och altan som man kan använda sig av oavsett väder. Sovrummet är rymligt och ljust, här finns det plats för dubbelsäng, förvaring och skrivbord. I huset finns allt som behövs såsom separat separettoalett och separat duschrum. Under huset finns en stor källare med smidig ingång från husets uppfart. Här finns det gott om utrymme till förvaring, det finns även plats för motorcykel och cyklar. Den bakre delen ar tvättmöjligheter.
Till huset finns det även ett nybyggt gästhus där man på ett snyggt sätt har bevarat det gamla huset som stod där innan, vilket ger karaktär i det moderna och stilrena huset. När man kommer in i huset välkomnas man av högt tak och en öppen planlösning. Vardagsrummet har plats för soffa och förvaring. I sovrummet finns det plats för en dubbelsäng eller ett skrivbord om man hellre vill ha det som kontor, det är i sovrummet som man bevarat väggarna från det tidigare huset vilket är snyggt och ger mycket känsla till rummet. Dessutom finns det ett loft med möjlighet till myshörna, kontor eller ett till sovrum om så önskas. I gästhuset finns även ett modernt badrum med separettoalett, handfat och dusch.

Området erbjuder en lantlig känsla samt närhet till väg 73. Stora gröna fält som möter skog och vatten. Goda möjligheter till ridning både i natur samt som inhyrd i ett av flera ridhus som ligger i området. Närheten till väg 73 ger möjlighet att snabbt ta sig till Handen samt vidare till Stockholm City. Det finns även bussförbindelse till Västerhaninge där pendeltåg finns.

Kontakta Jimmy Rossetti för privat visning och mer information 0701088071

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Haninge

Kontakta mäklaren

Jimmy Rossetti

Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Mäklare Jimmy Rossetti, Svensk Fastighetsförmedling Haninge
+46701088071