Katrinebergsgatan 14

Tibro, Tibro kommun Se på karta

1 195 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
94 m²
Tomtarea
874 m²
Byggår
1970
Driftkostnad
51 299 kr/år

Välkommen till Katrinebergsgatan i Tibro där denna trevliga 1-plansvilla nu saluförs med ett bra, lugnt och barnvänligt läge.
Bostadens 94 kvadratmeter är fördelat på 2 sovrum, vardagsrum, kök, badrum samt groventré med dusch och bastu. I anslutning till huset ligger även det som en gång har varit ett garage men som under den senaste tiden använts som ett extra rum samt musikstudio, vilket är perfekt för tonåringen, hobbyverksamhet eller om man har gäster på besök.

På tomten om sina 874 kvadratmeter erbjuds bland annat en trevlig baksida med stor gräsyta och gott om utrymme för lek. Här finns även en praktisk förvaringsbod för gräsklippare, trädgårdsredskap och lite där till.
På den sydvästra delen av villan finns en stenlagd uteplats med en härlig inglasad altan som även nås från köket. Även odlingsmöjligheter finns i form av pallkragarna som i dagsläget har använts flitigt och större delar av sommaren kan man gå förbi och småäta jordgubbarna som växer på rad. Här finns det dessutom en egen bevattningsbrunn.
Den stenlagda uppfarten har plats för minst 2 bilar och möjligheten till ytterligare plats för fordon finns på gräsytan intill.

På Katrinebergsgatan bor du med närhet till sportanläggning med bland annat ishall, fotbollsplaner, skatepark, utegym och härliga promenadstråk i Hörnebospåret. Här bor du även med gång- och cykelavstånd till skola, förskola samt Tibro centrum.

Varmt välkomna att anmäla er på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Tibro/Hjo/Karlsborg

Kontakta mäklaren

Felicia Lindberg

Svensk Fastighetsförmedling Tibro/Hjo/Karlsborg
Mäklare Felicia Lindberg, Svensk Fastighetsförmedling Tibro/Hjo/Karlsborg
+46709804230